SPORT KLUB na MojaTV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Better Man

#26 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Better Man »

made_in_sarajevo wrote:
Iza Horizonta wrote:drž te se vi strimova nit će SK na moja tv nit će arene na SK
A sta cemo kad SK dodje na moja tv i druge operatere,a arene na telemach? Doci ce 95% ove godine bar SK na moja tv, jedino da se telemach opet lud pravi i da placa kazne dok im ne svintaju par miliona kaznu. Nije ni telekom toliko lud koliko se misli, znaju oni za svoju guzicu isto kao i ostali operateri.

Ostali sto im arena i domaca liga ne valja. Bujrum na real i manchester svrsavajte,a pustite nas debile da ludujemo i da se jedemo od muke kad gledamo nase domace klubove za koje navijamo. Tesko da cete vi tako nesto ikad shvatiti, taj nacin emocije i ljubavi. Nije isto navijati za real i navijati za sarajevo npr. niti ce ikad biti isto.
Naravno da nije isto navijati za Real i sarajevo, jer Sarajevo je jedan prosječni smješni klub sa kvalitetom s kojom nikad ništa neće napraviti u Evropi kao i ostali klubovi, dok je Real klubb za koji igraju velike zvijezde i uživat ih je gledati. Meni kao navijaču Manchester Uniteda nijedan naš klub ne može izazvati nikakvu emociju kao oni.
made_in_sarajevo

#27 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by made_in_sarajevo »

Vidim sve ste skontali,samo tako :thumbup:
TheWatcher

#28 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by TheWatcher »

Srebrni wrote:
Radar71 wrote:sta ce nam sport klub to je srpsko
Zar nisu i Arene??

kao i eurosport :D
It_is_a_Leclerc

#29 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by It_is_a_Leclerc »

Sljedeca kazna za pruzaoca usluga je oduzimanje dozvole za rad, pa bujrum...
Post Reply