Samo nas pobijte i riješite muke.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ni za sta odvojenoho oponopono wrote:...mladjim bicarkama misle da mogu lakse manipulisati...eh, onda kulminacija ...jedna takva ih osteti i sta ce defektne jade nego drvlje i kamenje o djevama 25+ koje im nisu nizasta...laju na sebe zapravo...
Black swan wrote:ni za sta odvojenoho oponopono wrote:...mladjim bicarkama misle da mogu lakse manipulisati...eh, onda kulminacija ...jedna takva ih osteti i sta ce defektne jade nego drvlje i kamenje o djevama 25+ koje im nisu nizasta...laju na sebe zapravo...
SaraFina wrote:Polako se skupljaju na temu :Pozvani.
...to zokaj, kolutaj nekoj drugoj...hrss ba ...ono se meni naslo nizasta...pih...Black swan wrote:ni za sta odvojenoho oponopono wrote:...mladjim bicarkama misle da mogu lakse manipulisati...eh, onda kulminacija ...jedna takva ih osteti i sta ce defektne jade nego drvlje i kamenje o djevama 25+ koje im nisu nizasta...laju na sebe zapravo...
Sjebala ga bicarka u dvadesetim pa tebi našao ispravljati greške u tipkanjuho oponopono wrote:...to zokaj, kolutaj nekoj drugoj...hrss ba ...ono se meni naslo nizasta...pih...Black swan wrote:ni za sta odvojenoho oponopono wrote:...mladjim bicarkama misle da mogu lakse manipulisati...eh, onda kulminacija ...jedna takva ih osteti i sta ce defektne jade nego drvlje i kamenje o djevama 25+ koje im nisu nizasta...laju na sebe zapravo...
SaraFina wrote:Meni je Dale ko vino. Iskreno.![]()
Fale muha i havana na temi.
Čeka sprecu kaže, ja sam ih zvalaHAVANA wrote:Sramota me javit se sa 45![]()
a muha je demonstrativno napustio forum nakon procitanih komentara.
Blagodarim milostiva.SaraFina wrote:Meni je Dale ko vino. Iskreno.![]()
Fale muha i havana na temi.
dale cooper wrote:Blagodarim milostiva.SaraFina wrote:Meni je Dale ko vino. Iskreno.![]()
Fale muha i havana na temi.![]()
Ne znam, ali mi ovo izgleda kao fin i dostojanstven način starenja. Fina umjetnost starenja.HAVANA wrote:A inace do 40 je nekako ko nista,meni to sve isto bilo...E kako nakuca 4 banke,sve mi nesta drugacije...A kad skontam,cerka starija me lomi,sve meni isto u glavi i onda vidim nju,vLika
sace vozacki,fakultet...sta bi zalosna mi njemacka,neki dan je noso
![]()
![]()
![]()
e onda skontam moj havana pao si qrcu za usi,ostarilo se...Al dobro je,sta,svi zdravi,fini,sretni,pravi...
Tako je kad imaš pufnicuHAVANA wrote:E vala guzit mogu isto neg nemam kad,vazda neko smeta.![]()
nisi bas ljubitelj pomocnih glagolaSaraFina wrote:
Sjebala ga bicarka u dvadesetim pa tebi našao ispravljati greške u tipkanju
U žicu si ga ...neka
Ja sam dijasporsko čeljade sve mi dozvoliToBlack swan wrote:nisi bas ljubitelj pomocnih glagolaSaraFina wrote:
Sjebala ga bicarka u dvadesetim pa tebi našao ispravljati greške u tipkanju
U žicu si ga ...neka
i padeza ?