Kampanja Foruma mladih SDP-a

Fair Life

Post by Fair Life »

Falcon wrote:Nezadovoljstvo naroda nekim odlukama... prodaja arapskog oruzja cionistickom rezimu... izrucenje, neopravdano uveliko izrucenje alzirske grupe.... ali bitno je naglasiti da je apstinencija birackog tijela izrazito velika...
Ee, vidis...

Ja bih u prvi plan izbacio druge gluposti oficijelne vlasti...

Pretjerana izgradnja vjerskih objekata u zemlji u kojoj ne postoje sirotista za djecu poginulih roditelja, u zemlji gdje prevareni borci gladuju (prose doslovno)... u zemlji gdje se ceka da penzioneri poumiru da bi se kao balast skinuli sa ledja praznom penzionerskom fondu...

Moglo bi se nabrajati satima.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Falcon wrote:Nemam nista protiv izgradnje vjerskih objekata... u ovom slucaju se misli na dzamije iz slijedecih razloga;
1. obnavljaju se one porusene
2. nove se podizu na mjestima u kojima se javlja potreba za njima
3. neka se i podizu u inat i prkos onima koji su ih rusili
4. mnogima je povratnicima san da cuju ezan u svom gradu ili mahali i tu umru

Osvcuci se na, u predhodnom postu, pomenute argumente moram naglasiti da su oni ociti, pored vidljive ekonomske situacije koja i nije tako losa.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
bosniaque

Post by bosniaque »

Fair Life wrote:
Falcon wrote:Nezadovoljstvo naroda nekim odlukama... prodaja arapskog oruzja cionistickom rezimu... izrucenje, neopravdano uveliko izrucenje alzirske grupe.... ali bitno je naglasiti da je apstinencija birackog tijela izrazito velika...
Ee, vidis...

Ja bih u prvi plan izbacio druge gluposti oficijelne vlasti...

Pretjerana izgradnja vjerskih objekata u zemlji u kojoj ne postoje sirotista za djecu poginulih roditelja, u zemlji gdje prevareni borci gladuju (prose doslovno)... u zemlji gdje se ceka da penzioneri poumiru da bi se kao balast skinuli sa ledja praznom penzionerskom fondu...

Moglo bi se nabrajati satima.

ali jedno zaboravljas, prije pobjede SDA, SDP je bio na vlasti ali nisam primjetio da penzionermia bilo bolje a tako ni borcima a drugim stvarima da se ni ne prica! :-?
Qler

Post by Qler »

i ja mislim da pretjeruju sa vjerskim objktima, pa na kraju ce biti za svakog covjeka po jedna odgovoarajuca dzamija/crkva!

Umjesto da prave nesto gdje se ljudi mogu zaposliti, da nam dizu standard, sire ekonomiju, da rade nesto KONKRETNO, oni prave svaki mjesec po jednu dzamiju/crkvu i sl!

Slazem se sa fair life-om!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Qler wrote:i ja mislim da pretjeruju sa vjerskim objktima, pa na kraju ce biti za svakog covjeka po jedna odgovoarajuca dzamija/crkva!

Umjesto da prave nesto gdje se ljudi mogu zaposliti, da nam dizu standard, sire ekonomiju, da rade nesto KONKRETNO, oni prave svaki mjesec po jednu dzamiju/crkvu i sl!

Slazem se sa fair life-om!
Ma meni samo nije jasno sto ne prave sportske dvorane recimo?!
Toliko djece voli loptu a nemaju gdje da je culaju...

Po cemu su oni koji vole boga vise vrijedni od onih koji vole loptu? :D

Shalu na stranu, jadni su oni koji se zadovoljavaju sa crkvama i dzamijama koje im drugi prave i koji su sve samo ne odraz onoga sto jedna bogomolja treba da predstavlja:
Napravljena od stranih para, bez imalo uticaja lokalnih vjernika o tome kako treba da izgleda, njihovo potpuno podanicko ponasanje prema onima koji vode projekat izgradnje bez ikakvog uvida u citavo poslovanje (da, poslovanje jer u to se pretvorila izgradnja bogomolja!).
Sve je to jadno i bijedno i u svakom slucaju je u vecini slucajeva jedna takva zgrada nesto sto narod ponajmanje dozivljava kao svoju bogomolju!

Da ne pricam o unistenom duhu recimo bosanskog muslimana napravljenim dzamijama koje u najmanju ruku nemaju nista zajednicko sa nasim podnebljem a vrlo cesto se radi o gradjevinski i arhitektonski vrlo, vrlo ruznim objektima, potpuno neosmisljenim, postavljenim na pogresnim mjestima.
Pored jednog takvog objekta prolazim svakog dana kad sam kod kuce i mogu vam reci da lici na sve samo ne na ono sto predstavlja. Od svega sto vidim su dosadne zidine, visoke kao kineski zid sa prozorima kao s pushkarnicama u odnosu na velicinu zgrade...

A nekad je na tom mjestu bila prelijepa, prelijepa dzamija!
Fair Life

Post by Fair Life »

bosniaque wrote:ali jedno zaboravljas, prije pobjede SDA, SDP je bio na vlasti ali nisam primjetio da penzionermia bilo bolje a tako ni borcima a drugim stvarima da se ni ne prica! :-?
Ti zaboravljas ko ih je u crno uvuk'o.

Nisu Cengici i raznorazne Saje u SDP-u. I hiljade slicnih od opstinskog do drzavnog vrha (u sva tri entiteta).
bosniaque

Post by bosniaque »

Fair Life wrote:
bosniaque wrote:ali jedno zaboravljas, prije pobjede SDA, SDP je bio na vlasti ali nisam primjetio da penzionermia bilo bolje a tako ni borcima a drugim stvarima da se ni ne prica! :-?

Nisu Cengici i raznorazne Saje u SDP-u. I hiljade slicnih od opstinskog do drzavnog vrha (u sva tri entiteta).

ali uvjekista fora kod njih, uvjek kriva prethodan vlast za trenutno stanje! :-? :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

kojsino wrote:Tako je to danas,
Paravac po zadatku SDA ide u Moskvu,
ide fasista na antifasisticki skup..

sto bi reklo oslobodjenje, ide na "neofasisticki" skup :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

bosniaque wrote:
Fair Life wrote:

ali uvjekista fora kod njih, uvjek kriva prethodan vlast za trenutno stanje! :-? :roll:
Ma nije prethodna vlast kriva!

Krivi su komunisti koji su nas lagali stotinama godina da je moguc suzivot u miru i saradnji medju razlicitim narodima i religijama!

Eno ih i u Americi pa i tamo sire bratstvo i jedinstvo, mosh mislit´i izmedju crnaca i bijelaca, indijanaca i kineza...

Boze nas sacuvaj komunjara i njihovog anacionalnog djelovanja!

:roll:
mostarac

Post by mostarac »

I obzirom da je SDP prodavao arapsko oruzje cionistima Palestinci su svu pocast ukazali Zlatku Lagumdziji, a ne Sulejmanu Tihicu, muslimanskom Robin Hood-u. Koje ti gluposti covjece pricas da to nije normalno. Drugo, alzirska grupa. E zbog tih junaka i heroja i takvih kao oni koje svaki dan mozemo gledati kako im se lijepe bradice lelujaju na vjetru i kako zavrnutih pantalonica skakucu po asfaltu po kojem nisu navikli hodat, danas mi ne mozemo putovati niti u jednu jedinu zemlju u Evropi, a da ne cekamo za vizu po 3 mjeseca sa vrlo vjerovatnim izgledima na neuspjeh. Da zaista se Zlatko zajebao sto je isporucio alzirce Americi. Sta ces zaduzili nas ti ljudi nemoj pitat. Jasta su nas bolan nego zaduzili, jer da nije njih SDS ne bi mogao govoriti da je ovo bio gradjanski rata, nego bi svi lako dokazali da je bila agresija, ali nasi alzirci su nas spasili tog cafirskog posla i ubili boga u svakom Nikoli, a a posebno im je mrzak bio Sveti Nikola u narodu poznatiji kao cetnicki vojvoda Deda Mraz. Inace ako ne znas SDP je bio samo 16 mjeseci na valsti i u tih 16 mjeseci kad si vec pitao za pnezionere je ustalio isplatu penzija, a ako upitas za invalide 340 miliona u budzetu za njih je ipak vise od 280 miliona, a sto se tice dzamijica crkvica i slicnih objekata u kojima polupismene vjerske vodje sire «ljubav» navescu cu ti samo jedan primjer jednog hodzice u Sarajevu: Kaze covjek na hutbi: «Neki misle da je bolje graditi fabrike nego dzamije.» SDP je isto tako uspostavio granicnu sluzbu ove drzave, BiH se jednakim koracima kao i Hrvatska priblizavala EU, primljeni smo u Vijece Evrope, omogucili su Bosnjacima (a SDA je bila protiv) da budu konstitutivni i u RS i jos masu drugih stvari. Namjerno govorim samo o Bosnjacima jer ti njih samo spominjes. Da se mozda Tihic nije zalagao za konstitutivnost Bosnjaka u RS? Njemu su Bosnjaci samo oni koji zive u Sarajevu i Zenici, ali i tu nisu svi, nego samo oni koji slusaju reisa Cerica, vlasnika lanca benzinskih pumpi, koje je valjda izgradio donacijama bogatog vjernickog korpusa. Ono moze se pa svi daju. Isto tako svi oni koji ne slusaju SDA su ili cetnici ili komunjare ili izdajnici vlastitog naroda itd. Jako zanimljivo. A isto tako je jos zanimljivije da su bas ti koji se tako zalazu za muslimane u BiH omogucili dva najveca pokolja u BiH, a to je «Srebrenica» i «Mostar i Stolac», jer su trgovali teritorijom kako bi zaokruzili svoju dzamijsku drzavicu. I nemoj mi govoriti o antibosnjackom djelovanju SDP-a, jer je to nidje veze. Ako je iko protiv opstanka Bosnjaka na ovim prostorima onda je to SDA, jer to svojim djelima dokazuje. SDP nikad sa zlocincima nije pravio drzavu, niti je gluho bilo kao SDA 1996 podrzao izbor Velibora Ostojica, ako uopste znas ko je to, za predsjednika komisije za ljudska prava.
A evo ti jos jedan post koji pisah na drugom forumu da malo dodjes sebi:
Citirat cu posebno ovu recenicu:
Plus tamo nije bilo BOsnjaka..tako da je Alija imao prioritet sacuvati Bosnjake od totalnog genocida...nesto sto nije mogao u Grudama
Koja sama za sebe govori da sam u pravu I koja govori kakva je u stvari bila politika neprijatelja bosne I hercegovine alije izetbegovica, a to je da je njega bolila neka stvar za teritoriju gdje nema bosnjaka (I odakle to da su bosnjaci samo muslimani – jos jedan udarac nozem u ledja bosni I hercegovini od strane alijinih “oslobodilaca”). Njega su grude zanimale tek onoliko koliko je bilo mogucnosti da tamo pravi dzamije I islamizira lokalno stanovnistvo I posalje im jednog idiota poput Muderisa da ih uputi u cari I dozivljaje srednjevjekovnog zivota. Dakle nikad ga nije zanimala BiH nego islamska drzava, a to vec nije drzava u kojoj vjerovao ti ili ne zele da zive Bosnjaci. Ima i takvih, ali su manjina. Alija je trebao biti svjestan svoje pogubne politike po bosanske muslimane, i trebao biti svjestan da mu stara dama evropa nece dozvoliti da pravi islamsku drzavu u njenom krscanskom srcu, a ta politika je trenutno getoizirala bosanske muslimane i pripremila ih za sljedecu fazu, a to je bioloski nestanak. Ta politika je od bosnjaka napravila fukare i nesposobne da opstanu, jer u danasnjem svijetu opstaju samo oni koji imaju para, a nekada bogati bosnjaci su gladni, a ne da imaju love. Dakle razmisli malo sta pises o Aliji. A to sto govoris za slobu i franju, moj prijatelju to su alijini drugovi i koalicioni partneri, a ne drugovi Zlatka Lagumdzije. Alija je s njima i u daytonu cerupao bosnu i zadao joj i nakon svega smrtni udarac, jer zaboga, kao sto emir hadzihafizbegovic rece: sad imamo teritorij gdje se mujo pita. E serem se ja na tog muju i emira, jer meni ne treba teritorij gdje se samo mujo pita, nego mi treba teritorij gdje se pita onaj koji je sposoban i zeli dobro svima i treba mi teritorij gdje se pita onaj koji ce nas uciniti ljudima i nase zivote dostojnim covjeka i ne zanima me njegovo ime i prezime, a taj teritorij gdje se samo mujo pita je toliko mali da je cudo jedno.
Isto tako tom aliji se nisu uklapali u njegove ciljeve 11 generala patriota koji su se ponudili doticnom i stavili se na raspolaganje u odbrani bosne. Zato su mu brigade vodili piljari, vodoinstalateri i sta sve ne, a korpuse zastavnici (Drekovic) i onda se mi kao cudimo sto smo se tesko branili i sto je toliko ljudi poginulo. Poginulo je jer je alija imao svoj cilj i nisu mu odgovarale patriote. On je u «svojoj» vojsci radije vidio mudzahedine koji kolju neduzne ljude, nego casne i postene generale i druge oficire. To je alija moj prijatelju. To je i onaj alija koji je etnicki ocistio Armiju BiH, koja je 92. godine imala 40% nemuslimana, bosanskih patriota, u svojim redovima, i pretvorio tu armiju u islamsku vojsku, cime je dao opravdanje njegovim drugovima tudjmanu i milosevicu, odnosno karadzicu i bobanu, sa kojima je vezao zastave, da kazu da je ovde bio gradjanski rat a ne agresija. 94. godine armija bihg je bila skoro etnicki cista, a polupismeni imami su imali visoke funkcije u brigadama, a placani su izgubljenim zivotima zbog nestrucnosti, dok su obrazovani oficiri bili obicni vojnici ili sjedili kuci, jer su bili nesposobni. Mogao bi ovako do u nedogled i danima pisati sta je to sve htio alija. Mogao bi ti svasta napisati, ali ti i sam sve znas, nego se pravis lud. Alija je bio predsjednik predsjednistva bosne i hercegovine i njegova duznost je bila odbrana bosne i hercegovine kao drzave i svih njenih gradjana, a ne samo bosnjaka kao naroda, ali u alijinim vizijama samo su bosnjaci-muslimani bosna. E kurac vam svima za to. Ima bosne i u drugim narodima u BiH i nikad se nece islamiziratz, kao sto necemo dozvoliti ni da se pokrsti. Bosna je bosanska i nicija vise. Nije ona ni alijina, ni tudjmanova, ni slobina prcija i babovina pa da rade sa njom sta hoce.
A reci da je covjek koji je jedva ostao ziv i zbog cetnicke granate imao 12 operacija, reci da je taj covjek cetnik, stvarno je u najmanju ruku idotski. Znas to je onaj covjek sto je dobio degenek na polaganju kamena temeljca za ferhadiju u banjaluci, znas to je naj covjek koji je bosnjake ucinio konstitutivnim u RS, iako se alija vidi slucaja protivio tome, jer ne trebaju po njegovoj logici bolje je da bosnjaci nisu konstituivni u RS, ako je cijena za to da srbi bubu konstitutivni u federaciji. Zlatko lagumdzija je isti onaj covjek koji je bosnu priblizio i NATO-u i EU i uclanio je u vijece evrope i u MMF i bosna je bila clan antiterorisicke koalicije, a odmah nakon dolaska alijinih jurisnika na vlast postala je zemlja obiljezena kao baza terorizma. Sta mislis zasto? Lagumdzija je i covjek koji je rekao visokom predstavniku Petrichu, a kasnije i Ashdown-u da odjebe i da je ovo nasa zemlja, a ne njegova kolonija i to mu je bila vjerovatno fatalna greska, jer nije ljubio ruku visokom predstavniku dok ovaj rasprodaje bosnu. Imao bi ti sta pisati o Lagumdziji danima i Lagumdzijinoj borbi za bosnjake, ali tebi smeta sto se lagumdzija nije borio samo za bosnjake, nego i za ostale gradjane. Tebi smeta sto nije lagumdzija rekao i radio protiv postenih i casnih rodoljuba srba, hrvata i ostalih i sve ih nazivao cetnicima i ustasama, nego je pravio bosansku vladu, a ne vladu iz tri djela sa bosnjackom, srpskom i hrvatskom komponentom, gdje se sve dijeli na tri. Tebi smeta sto Zlatko Lagumdzija nije dozvolio da mu jedan reis i njegovi polupismeni podanici popuju i govore sta da radi, a sve zbog interesa valstitog kapitala, jer zaboga vjerske zajednice su u BiH najveci kapitalisti, a ne neki borci za narod. Jer da se npr. IVZ bori za narod, ne bi hatma bila 100 KM, a reis na TV Hayat ne bi izjavio mrtav hladan na primjedbu jednog od gledalaca na tu cijenu hatme, eto onda cemo tebi dzaba. Pametan covjek razumije tu izjavu. Lagumdzija nije dao da mu se takvi kriminalci mjesaju u posao, Lagumdzija nije dao da se bosna dijeli po nacionalnom savu i od bosne je pravio drzavu i to tebe boli. Jer kako te i ne bi bolilo to sto ce se musliman pitati i u trebinju i u grudama i banjaluci. Znam da te to boli, jer tebi je draze da se srbin i hrvat ne pitaju u sarajevu i travniku, nego da se svi pitamo na cijelom teritoriju BiH. Pametnom je dosta i ovo sto sam napisao da vidi cija je poltika ispravna, moja ili tvoja. Mi se razlikujemo koncepcijski i u viziji Bosne, s tim sto je ova moja vizija i vizija koju slijedi dr. Zlatko Lagumdzijs put opstanka Bosne, a tvoja je put nestankla i bosne i bosnjake za koje se tako zalazaes.
A sada ces znam izvuci alzirsku grupu i zid placa u jeruzalemu. Posteno da ti kazem ne vidim sta je lose u tome sto je Lagumdzija bio na zidu placa. I ja bi to volio viditi, jer sto vise znas vise vrijedis ili je mozda suprotno? Po tebi je bolje da manje znamo, da bi nam efendije petak pred izbore mogle soliti pamet da glasamo za «nase».
Sto se tice alzirske grupe – prvo to nisu autohtoni drzavljani BiH, bar 4 od njih, i dobili su drzavljanstva ko zna kojim putevima. A sto se tice isporuke sam alija ti je rekao, a kasnije i tihic, da mu je izuzetno drago sto nije morao donijeti tu osluku, jer zna da ova drzava opstaje i postoji samo zahvaljujusi SAD-u i to je jedini istinski prijatelj bosanskih muslimana. Rascerupali bi nju britanci, francuzi, njemci i spanci za pet minuta po sporazumu cvetkovic-macek, da nije amerike. A alija nas je doveo u tu situaciju, a ne zlatko lagumdzija, a to je da postojimo samo zahvaljujuci americi. On je to svi znamo morao isporuciti tu sestrku za dobrobit naroda iz vise razloga. Jedan od njih sam naveo gore, a to je da postojimo samo zahvaljujuci americi, drugi je antiteroristicka koalicija. Danas nas svi jebu deset puta vise nego prije dvije godine, a ne znam jesi li to primjetio. ITD, ITD
Pozdrav i sagledaj stvari onakvima kakve jesu, a ne kakve bi ti9 volio da budu i znaj da bosna NIKAD nece biti islamska i bosna iz alijinih snova. Ne dao nam bog takve bosne. Bosna ce uvijek biti bosna svih njenih gradjana, a ova nacionalna podjela zemlje koju je napravio alija sa svojom bracom karadzicem i bobanom, sa kojima se grlio i vezao zastave, je samo incident.
Ta nije se zlatko s njima grlio jebo ga ja.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Sta reci na ovo gore?

Zivio Mostar! :-) :)
bosniaque

Post by bosniaque »

Vodenjak wrote:Sta reci na ovo gore?

reci da ja autor texta 99% muhamed borogovac iz kanade! :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosniaque wrote:

Onaj isti Borogovac sto je molio Aliju da ne trguje teritorijama i ne pravi fildzan drzavicu ? :D
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Zivio Mostar!!! Svaka ti je zlatna. Muhamed Borogovac nikad ni jednu pozitivnu rijec o SDP-u, a pogotovo Lagumdziji nije napisao. Alija je sa svojim banditima izdao Bosnu i treba mu posthumno bar suditi za VELEIZDAJU. I delozirat ga sa sehidskog groblja, jer on nije sehid. Mjesto mu je na Vlakovu. Sad navalite fasisti. Pricajte sta hocete, ali "komunjare" su ipak zasluzne za AVNOJ i ZAVNOBIH, a izdajnikov potpis je na jebenom Dejtonskom sporazumu. I jos nesto. Alzirskoj grupi je mjesto upravo tamo gdje su. Niti oni, niti njihovo vidjenje islama nemaju nikakve veze s Bosnom. :x :x :x
bosniaque

Post by bosniaque »

Alfons Kauders wrote:
bosniaque wrote:

Onaj isti Borogovac sto je molio Aliju da ne trguje teritorijama i ne pravi fildzan drzavicu ? :D
molio iz kanade akose ne varam, poslije bitke su svi generali jeli tako! :roll: :-D
bosniaque

Post by bosniaque »

meatoverhere wrote:Zivio Mostar!!! Svaka ti je zlatna. Muhamed Borogovac nikad ni jednu pozitivnu rijec o SDP-u, a pogotovo Lagumdziji nije napisao. Alija je sa svojim banditima izdao Bosnu i treba mu posthumno bar suditi za VELEIZDAJU. I delozirat ga sa sehidskog groblja, jer on nije sehid. Mjesto mu je na Vlakovu. Sad navalite fasisti. Pricajte sta hocete, ali "komunjare" su ipak zasluzne za AVNOJ i ZAVNOBIH, a izdajnikov potpis je na jebenom Dejtonskom sporazumu. I jos nesto. Alzirskoj grupi je mjesto upravo tamo gdje su. Niti oni, niti njihovo vidjenje islama nemaju nikakve veze s Bosnom. :x :x :x

alija sa svojim banditima :roll: :? , mislis li mozda na generale i armiju bosne i hercegovine! :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosniaque wrote:
Alfons Kauders wrote:
bosniaque wrote:
molio iz kanade akose ne varam, poslije bitke su svi generali jeli tako! :roll: :-D
Molio iz Tuzle, sa Stupina, iz banke. Prije no sto su ga otjerali u SAD, a ne Kanadu, ili je Alija prodo i Boston Kanadi... :-?

Al sta ce nama jedan Borogovac, doktor nauka, imamo mi sad pametnije i obrazovanije na vlasti, zar ne ? :lol:
meatoverhere

Post by meatoverhere »

bosniaque wrote:
meatoverhere wrote:Zivio Mostar!!! Svaka ti je zlatna. Muhamed Borogovac nikad ni jednu pozitivnu rijec o SDP-u, a pogotovo Lagumdziji nije napisao. Alija je sa svojim banditima izdao Bosnu i treba mu posthumno bar suditi za VELEIZDAJU. I delozirat ga sa sehidskog groblja, jer on nije sehid. Mjesto mu je na Vlakovu. Sad navalite fasisti. Pricajte sta hocete, ali "komunjare" su ipak zasluzne za AVNOJ i ZAVNOBIH, a izdajnikov potpis je na jebenom Dejtonskom sporazumu. I jos nesto. Alzirskoj grupi je mjesto upravo tamo gdje su. Niti oni, niti njihovo vidjenje islama nemaju nikakve veze s Bosnom. :x :x :x

alija sa svojim banditima :roll: :? , mislis li mozda na generale i armiju bosne i hercegovine! :roll:
Cengic, Bicakcic, Behmen, Latic just to name a few... Mostar ti je jako lijepo objasnio tragicnu sudbinu armije koja je pod Alijinom dirigentskom palicom od multinacionalne postala muslimanska. Ocekujem da ce tvoj sljedeci komentar biti: "Krme te ubolo".
Toozla

Post by Toozla »

meatoverhere wrote:Cengic, Bicakcic, Behmen, Latic just to name a few... Mostar ti je jako lijepo objasnio tragicnu sudbinu armije koja je pod Alijinom dirigentskom palicom od multinacionalne postala muslimanska. Ocekujem da ce tvoj sljedeci komentar biti: "Krme te ubolo".
...za krme ne znam....al' Kame ce se sigurno javit'... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

meatoverhere wrote:
bosniaque wrote:

Cengic, Bicakcic, Behmen, Latic just to name a few... Mostar ti je jako lijepo objasnio tragicnu sudbinu armije koju je pod Alijinom dirigentskom palicom od multinacionalne postala muslimanska. Ocekujem da ce tvoj sljedeci komentar biti: "Krme te ubolo".
Nije armija postala muslimanska, vec SDAovska, a to i nije isto - istjerali su oni i "nepodobne" muslimane. :D

Cuj "krme te ubolo" :lol:

Ja mislim da ce ti sad reci da si cetnik, ustasa i komunjara odjednom. :wink:
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Boj se ovna-boj se govna....sto bi rekao Mesa Selimovic. Dosta vise njihovog peksinluka.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

meatoverhere wrote:Boj se ovna-boj se govna....sto bi rekao Mesa Selimovic. Dosta vise njihovog peksinluka.
Ne javlja se lik, ma sto li ?! :D

I nek si citiro tuzlaka, mi smo jaki u filozofiranju, al smo u praksi tanki i lijeni, ubili se za foruma.
meatoverhere

Post by meatoverhere »

[quote="Alfons Nije armija postala muslimanska, vec SDAovska, a to i nije isto - istjerali su oni i "nepodobne" muslimane. :D

Slazem se s ovim, ali mislio sam na nacionalnu zastupljenost. Ma njima su gori nepodobni muslimani nego bilo kakvi cetnici i ustase. Samo za takve muslimane je rezervisan ubod krmeta.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

meatoverhere wrote:[quote="Alfons Nije armija postala muslimanska, vec SDAovska, a to i nije isto - istjerali su oni i "nepodobne" muslimane. :D

Slazem se s ovim, ali mislio sam na nacionalnu zastupljenost. Ma njima su gori nepodobni muslimani nego bilo kakvi cetnici i ustase. Samo za takve muslimane je rezervisan ubod krmeta.
Jasta radi, slazu se s njima ko s bracom rodjenom, pogotovo kad treba krast, a mi smo najgori... :wink:
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Alfons Kauders wrote:
meatoverhere wrote:[quote="Alfons Nije armija postala muslimanska, vec SDAovska, a to i nije isto - istjerali su oni i "nepodobne" muslimane. :D

Jasta radi, slazu se s njima ko s bracom rodjenom, pogotovo kad treba krast, a mi smo najgori... :wink:
Radije i ubod krmeta, nego zagrljaj fasista.
Post Reply