Ko sve spijunira po Sarajevu ! (pateticno)
- stickitout
Tako je neka mala balavica dozivjela njeno prvo putovanje na zapad

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Problem je u tome sto je nije niko htio(hteoFair Life wrote:Treba je jebati... tek toliko da se udari recka na zidu.
-
UBL
#28 Re: Ko sve spijunira po Sarajevu ! (pateticno)
...
Last edited by UBL on 15/11/2008 23:28, edited 1 time in total.
-
bayswater
Nekako mi ovaj post uleti odmah nakon sto sam gledao seriju Insider o ubistvu Zorana Dzindjica na BHTV.
SRBISLAV (ВЕТЕРИНАР) - 30. april 2005. u 09.27 (registrovani član)
КАКАВ БРЕ ПОСАО СА БАЛИЈАМА?! СА ЊИМА СЕ КОМУНИЦИРА ЈЕДИНО ПРЕКО НИШАНА! РЕКОХ, ЈАДНА НАМ СРБИЈА СА ИЗДАЈНИЦИМА НА СВАКОМ КОРАКУ!
Sta bre covek da im radi? Dodju i roknu te.
Hvala savjest na linku, ovaj primitivizam je za studirati...
SRBISLAV (ВЕТЕРИНАР) - 30. april 2005. u 09.27 (registrovani član)
КАКАВ БРЕ ПОСАО СА БАЛИЈАМА?! СА ЊИМА СЕ КОМУНИЦИРА ЈЕДИНО ПРЕКО НИШАНА! РЕКОХ, ЈАДНА НАМ СРБИЈА СА ИЗДАЈНИЦИМА НА СВАКОМ КОРАКУ!
Sta bre covek da im radi? Dodju i roknu te.
Hvala savjest na linku, ovaj primitivizam je za studirati...
-
Šandor
Pa SC je jedna od najmonstruoznijih stranica na Webu. Ne znam sto se cudite.
Tamo niko ko je zdravog uma nece ni proviriti nakon sto shvati o kakvoj se stranici radi.
Ali mislim da SC ima ogroman broj posjeta i da veliki dio Srba uziva u citanju tekstova sa SC. Ili barem ne vide nista lose u tim tekstovima. A kamo li monstruozno.
Tamo niko ko je zdravog uma nece ni proviriti nakon sto shvati o kakvoj se stranici radi.
Ali mislim da SC ima ogroman broj posjeta i da veliki dio Srba uziva u citanju tekstova sa SC. Ili barem ne vide nista lose u tim tekstovima. A kamo li monstruozno.
-
Direktor_Ibro_Tekovina
Pozdrav svima
zaista sta reci na sve ovo....jad. ali najgore od svega je prizor nasih ratnih vojnih invalida koji i pored svega padaju u "sevdah" slusajuci (i cak stavise, dajuci takt muzici, udarajuci patrljcima svojih osakacenih ekstremiteta) Cecu i inu bagru....
ukratko, ne iznenadjuju me cetnici, vec nas svijet...
P.S Sjetih se rijeci pokojnog M Mladenovica koji je, cini me se `93 rekao, da parafraziram: zbog onoga sto rade moja "braca" preko Drine ja se stidim sto sam Srbin....Takvih kao sto je bio on i Radomir Konstantinovic ("Filozofija palanke") vise nema....

zaista sta reci na sve ovo....jad. ali najgore od svega je prizor nasih ratnih vojnih invalida koji i pored svega padaju u "sevdah" slusajuci (i cak stavise, dajuci takt muzici, udarajuci patrljcima svojih osakacenih ekstremiteta) Cecu i inu bagru....
P.S Sjetih se rijeci pokojnog M Mladenovica koji je, cini me se `93 rekao, da parafraziram: zbog onoga sto rade moja "braca" preko Drine ja se stidim sto sam Srbin....Takvih kao sto je bio on i Radomir Konstantinovic ("Filozofija palanke") vise nema....
- NeKi_LiK
Ja se zbog ovakvih stidim što sam ljudskog roda„da će Bog da oslobodimo Bosnu od Muslimanske okupacije. ”
Pozdrav Aleksandre. Drago mi je da si opet sa nama!
Ovo sto si rekao je velika istina. Veruj mi, to sam i ja ponavljala sve ove dane...„kud vas nismo sve istrebili, kud vam dozvolismo!”
Sebično zvuci, ali istina je, ne zasluzuju bolje. Oni nas još vise mrze, to im je u krvi. Uverih se u to.
Haha, ono sto je najludje, to je da sam shvatila koliko me je ovo mesto oblikovalo (SC!). U sebi sam (kako drugacije!) ponavljala mnoge fraze koje sam ovde procitala, sve ono socno kako smo karakterisali i opisivali Muslimane, tipa „lojavi” i ostalo. E, to mi je bila kompenzacija, da bar u sebi ponavljam i secam se svih epiteta kojima su neki diskutanti upucivali „sumnjivcima”Hvala takvima, to mi je bio ventil za unutrasnje izduvavanje
-
savjest
To im je najposjeceniji sajt..Šandor wrote:Pa SC je jedna od najmonstruoznijih stranica na Webu. Ne znam sto se cudite.
- Vodenjak
#36 Re: Ko sve spijunira po Sarajevu ! (pateticno)
Citao poeziju!Fair Life wrote:savjest wrote:Sta si ti savjest uopste trazio na ovome linku:beogradjanka (pedagog) - 28. april 2005. u 18.23 (registrovani član)
(...)
http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 4.html?103
http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 4.html?103
Nevjerovatno je kako se na ovom sajtu ljudi naprosto hrane, fixaju onakvim lupanjima..
Mislim da ne bi prezivjeli da nije beogradskog "pedagoga" i njoj slicnih...
- Alfons Kauders
Kad su ih zvali da sviraju u Banja Luci, odbili su ih rekavsi kako nikad nece svirati u gradu u kome su srusili sve dzamije.Direktor_Ibro_Tekovina wrote:Pozdrav svima
P.S Sjetih se rijeci pokojnog M Mladenovica koji je, cini me se `93 rekao, da parafraziram: zbog onoga sto rade moja "braca" preko Drine ja se stidim sto sam Srbin....Takvih kao sto je bio on i Radomir Konstantinovic ("Filozofija palanke") vise nema....![]()
Inace ovaj link je nesto nevjerovatno, pa da se slicna tema pokrene na sa-x nestala bi u roku od par minuta, ja citam onaj tekst i kontam da je to neki desnicarski forum za bolesnike, strah me i pomisliti kako im onda tek ti forumi izgledaju... Bolesno...
-
wanderer
Interesantno, veoma. Onaj sajt je isto Monty Python.
Neko zapoceo temu o izgradnji metroa u Beogradu, i prvi odgovor je o tome kako Srbima to nije prvi tunel, jer su, kao, Srbi bili prisiljeni da izbijaju tunel ispod Aerodroma u ratu, a nakon toga pobijeni!
Nevjerovatno, ali istinito. Koji su to umobolnici... Sto je najgore, vecina srbijanskih sajtova na koje naletim je otprilike istog karaktera. Nece njima iz guzice u glavu, jos zadugo...
Neko zapoceo temu o izgradnji metroa u Beogradu, i prvi odgovor je o tome kako Srbima to nije prvi tunel, jer su, kao, Srbi bili prisiljeni da izbijaju tunel ispod Aerodroma u ratu, a nakon toga pobijeni!
Nevjerovatno, ali istinito. Koji su to umobolnici... Sto je najgore, vecina srbijanskih sajtova na koje naletim je otprilike istog karaktera. Nece njima iz guzice u glavu, jos zadugo...
-
Bobi
- Forum administrator
Bobixxl (hemičar) - 30. april 2005. u 13.31 (registrovani član)
Чинјеница је да је у Сарајеву постојао водовод,канализација и јавна купатила док је у Београду пољски wц био врхунац луксуза....
Code: Select all
Eeeee...bas da vidim hocel ovo obrisati...:D.
-
Bobi
- Forum administrator
Ne mogu oni bre obrisati koliko ja mogu nasrati...
....a da im se navali Help-Desk sa-x sve bi nas banirali...
- Alfons Kauders
Fakat Monty Python, nevjerovatne konstrukcije, nebuloze, gluposti...
Stvarno me brinu ti njihovi likovi, volio bi im pomoci nekako, al mi se ne da - mator sam da upisujem psihologiju...
De nek im neko od vas posalje link na ovu diskusiju, mooolim vas !
Stvarno me brinu ti njihovi likovi, volio bi im pomoci nekako, al mi se ne da - mator sam da upisujem psihologiju...
De nek im neko od vas posalje link na ovu diskusiju, mooolim vas !
- Soul_Sista
Jebo bolesnjake sta su ovi! 
-
Šandor
Sjecam se da sam prije jedno 3 godine povremeno isao tamo. I povremeno pisao nesto.Bobi wrote:Ne mogu oni bre obrisati koliko ja mogu nasrati.......a da im se navali Help-Desk sa-x sve bi nas banirali...
Uglavnom, malo iza toga izasao sam na nekoj zvanicnoj listi Anti-Srba. Cesto mi je obaran sistem.....i odustao sam.
Od tada vise i ne provirujem tamo. Iako sam ususkan iza firewalla.
- Alfons Kauders
Anti-SrbaŠandor wrote:Sjecam se da sam prije jedno 3 godine povremeno isao tamo. I povremeno pisao nesto.Bobi wrote:Ne mogu oni bre obrisati koliko ja mogu nasrati.......a da im se navali Help-Desk sa-x sve bi nas banirali...
Uglavnom, malo iza toga izasao sam na nekoj zvanicnoj listi Anti-Srba. Cesto mi je obaran sistem.....i odustao sam.![]()
![]()
Cuuuj obarali ti sistem... Ma ko bi rekao da su tako destruktivni ?!
-
Toozla
...doktore Cimicu, nemmmmoooojjjjttteeeee vviiiiiiissseeeeeeeeeee....Šandor wrote: Sjecam se da sam prije jedno 3 godine povremeno isao tamo. I povremeno pisao nesto.
Uglavnom, malo iza toga izasao sam na nekoj zvanicnoj listi Anti-Srba. Cesto mi je obaran sistem.....i odustao sam.![]()
![]()