Nije moglo biti toliko kad su ga sunetili. Dabogda da je otad ista ostalo.
Al ne kontam, ovamo na drugoj temi problem sa potencijom, kad odjednom dva puta otfikaren, nema se sta ni dici
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
muha_sa wrote:dobro je lakiju![]()
ima poluautomatski racku--gurne joj ga rukom ispadne sam
kljukali nas necim--znam da sam ga na požarstvu kreno šlajfat, al nece pa neceArslan_11 wrote:Oplakahmuha_sa wrote:dobro je lakiju![]()
ima poluautomatski racku--gurne joj ga rukom ispadne sam![]()
![]()
![]()
Muha sta li su vam jos stavljali u caj?!
Umrijehmuha_sa wrote:dobro je lakiju![]()
ima poluautomatski racku--gurne joj ga rukom ispadne sam
mora se imat jutarnja erekcijaLucky Strike wrote:Ja ne trolam. Mogu objasniti svima da je ovo stvarno problem koji me mori 2 mjeseca. . .dječak sa šibicama wrote:Ja necu puno komentarisati piline teme, dok ne svane ona dugo ocekivana "uspavali me, ja se probudio, kad ono ja zena".
Mene najviše brine što nemam jutarnju erekciju, a koga zanima mogu i detaljnije opisati Šta mi se desava...
Naravno sve u granicama pristojnosti...
Lakše mi je forumasima ispričati nego nekome uživo!!!
Covjece, idi doktoru !!!Lucky Strike wrote:Ja ne trolam. Mogu objasniti svima da je ovo stvarno problem koji me mori 2 mjeseca. . .dječak sa šibicama wrote:Ja necu puno komentarisati piline teme, dok ne svane ona dugo ocekivana "uspavali me, ja se probudio, kad ono ja zena".
Mene najviše brine što nemam jutarnju erekciju, a koga zanima mogu i detaljnije opisati Šta mi se desava...
d ga nije kakav djikan sunetioTomahawk11 wrote:To je on sanjao tih 17.1![]()
Al ne kontam, ovamo na drugoj temi problem sa potencijom, kad odjednom dva puta otfikaren, nema se sta ni dici
Mogucespreca wrote:d ga nije kakav djikan sunetioTomahawk11 wrote:To je on sanjao tih 17.1![]()
Al ne kontam, ovamo na drugoj temi problem sa potencijom, kad odjednom dva puta otfikaren, nema se sta ni dici![]()
Lucky Strike wrote:Ja moram podhitno otvoriti ovu temu jer mi trebaju odgovori..![]()
Prije nego me krenete osudjivati i govoriti mi da trolam, samo da VAM kazem da jesam pokusao pronaci odgovore na uzrok svoje erektilne disfunkcije, ali GOOGLE je zakazao ovaj put.![]()
Svi portali kazu da treba urediti ishranu, sto sam i uradio! Idem vec 2 mjeseca redovno u teretanu, prestao sam pusiti ima 2 mjeseca...umjereno pijem... Sinoc sam pola tegle cvekle pojeo, i 5 velikih kasika meda, + sok od cvekle i kompot od jabuke.. i popijem sejk proteina..
![]()
![]()
![]()
I jutros se budim... nema erekcije.. nema PROKLETE erekcije...![]()
nisam dozivio jutarnju erekciju vec 2 mjeseca.. ALLAHA mi..
![]()
![]()
![]()
A mozda je uzrok tome... To sto sam kao dijete cak dva puta bio sunecen, u SVABIJI kao izbjeglica 1995, kad mi je bilo 5 godina,ali me stid pitati starce sad ..
Prvi put se nesto sa koncima na penisu iskomplikovalo i morao sam sa starcima otici i drugi put pod narkozu kod doktora!
ALI se nicega ne sjecam, nazalost!
Dok sam bio pubertetlija, stari je sa mnom obavio par informativnih razgovora, i tad upoznah sta je seks i sta je vagina..
PRVI COMP sam dobio 2003 god i upoznah cari interneta i zena..Tako da je stari sve manje i manje sa mnom o tome pricao..
Sad mi je blam da o svom problemu pricam s njim, ne bi to uradio, pa makar.![]()
Zabrinut sam, jebem mu pleme..Hocu da jebem, a ne mogu.
![]()
![]()
![]()
Jutros sam mjerio svoj ud, u opustenom stanju je 8.8 a u slabasnoj neukrucenoj erekciji je 14.9 cm..![]()
Nekad prije par godina je bio 17.1!
![]()
Ljudi, nemojte misliti da vas zajebavam, ali sam prokleto zabrinut. Hocu da imam normalan stneksualni apetit i libido, a vec 2 mjeseca zivim u agoniji.![]()
![]()
![]()
Kako da odem doktoru i da mu kazem da sam dvaputa sunecen i da mi se nije digo 2 mjeseca i da ga jedva natezem i da uopste ne uzivam u masturbiranju???![]()
Sta da radim? Ima li mi pomoci? Je li iko imao ovakvih problema?
HVALA NORMALNIM FORUMASIMA NA NORMALNIM ODGOVORIMA

Sephora wrote:
Ma nikad se ne zna...muha_sa wrote:Sephora wrote:
džaba ga gledaš Sephiod pogleda nece živnut
![]()
muha_sa wrote:kljukali nas necim--znam da sam ga na požarstvu kreno šlajfat, al nece pa neceArslan_11 wrote:Oplakahmuha_sa wrote:dobro je lakiju![]()
ima poluautomatski racku--gurne joj ga rukom ispadne sam![]()
![]()
![]()
Muha sta li su vam jos stavljali u caj?!januar--cića zima a ja u goloj vodi a on ko mrtav konj
dobro onda, al meni muka što me sad handri
taman se obradujem a ono corak
jebo li ih brom da bil ih jebo
![]()
imam dobru i razumnu hanumu pa me tješi--nije bolan Muha do tebe vec je do mene, ne znam se naštimat.
spreca wrote:d ga nije kakav djikan sunetioTomahawk11 wrote:To je on sanjao tih 17.1![]()
Al ne kontam, ovamo na drugoj temi problem sa potencijom, kad odjednom dva puta otfikaren, nema se sta ni dici![]()
ne gledaj Natašine slike vec privedi kakvu Natašu sa ovako plahim očima.Lucky Strike wrote:Bujrum jarane, meni je vazno samo da pokusavam vratiti ventilator u pogon.djulba wrote:A ja otvorio pdf ljubav i sex da pogledam sise i guzice![]()

Lucky Strike wrote:Ja ne trolam. Mogu objasniti svima da je ovo stvarno problem koji me mori 2 mjeseca. . .dječak sa šibicama wrote:Ja necu puno komentarisati piline teme, dok ne svane ona dugo ocekivana "uspavali me, ja se probudio, kad ono ja zena".