dizel, vec poprilicno duzi niz godina, mada ce iduce auto mozda biti na benzin, tj. na plin.
ne bi bilo lose dodati anketu da se bar odokativno znaju rezultati. a kad vec pricamo o gorivu mozemo i prenijeti iskustva sa gorivom i pumpama. ja sam imao problema sa dizelom sa EP i to nekoliko puta, odmah poslije tocenja pustim gas i pritiscem kvacilo da stanem npr pred semafor a obrtaji naglo padnu, motor samo sto se ne ugasi, pa sam morao dodavati onaj aditiv za povecanje oktana i stvarno je pomoglo. jos sam tako isto lose gorivo jednom nasuo na pumpi u hrgovima kod skretanja za brcko. iako je od tada proslo i desetak godina EP izbjegavam i rijetko sipam skod njih. Zadnjih godina sipao sam svugdje i manje-vise je sve isto, gazprom, neskovic, hifa, brckogas, ina, cak i ona neka pumpa na izlazu iz doboja, gorivo jeftinije a nista losije. nedavno sam sipao na petrolu i mozda mi se cini da auto malo mirnije radi ali cak i da jeste za nijansu bolje gorivo nije toliko bolje da vrijedi i do 15-20pf vise od drugih...