Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po meni najbolji snimak Baba "relaks maj frend relaks"
Imaju odlicni ovi nomad barberi, recimo lik putuje po svijetu i posjecuje sve moguce berbere i frizere, od Turske preko Dubrovnika do Feniksa u Americi, ortodoksni hedonizam.
Ne mogu da pronadjem clip gdje neki covjek prica o matriksu, mind control i tim stvarima. Uglavnom, lik toliko to dosadno prica da zaspes u roku od jedne minute.
dječak sa šibicama wrote:Inace, ovo je cisti hedonizam.
po meni najbolji snimak Baba "relaks maj frend relaks"
Imaju odlicni ovi nomad barberi, recimo lik putuje po svijetu i posjecuje sve moguce berbere i frizere, od Turske preko Dubrovnika do Feniksa u Americi, ortodoksni hedonizam.
Da, gledao sam taj kanal.
Onaj Turcin je najbolji sto ga pola sata brije, cupa dlake sa onim koncima, belesi mu i ruke i prste nesto masira i rasteze a faca mu sve vrijeme mrtva ozbiljna.
Last edited by mirsek on 24/10/2015 00:49, edited 1 time in total.
Par mjeseci dok sam radio na terenu, kontenjer u kojem sam spavao, bio je smješten pored 250kW dizel generatora. Poslije toga teško mi se bilo naviknuti bez te buke.
To je nešto poput ovoga:
mirsek wrote:
Onaj Turcin je najbolji sto ga pola sata brije, cupa dlake sa onim koncima, belesi mu i ruke i prste nesto masira i rasteze a faca mu sve vrijeme mrtva ozbiljna.
Mislis ovaj?
Gotov sam zasp'o gledajuci ovo, toliko sam se opustio. Ovo je kompletan tretman; daleko vise od obicnog domena brijaca. Bas me interesuje koliko ga je platio.
mirsek wrote:
Mislis ovaj?
Gotov sam zasp'o gledajuci ovo, toliko sam se opustio. Ovo je kompletan tretman; daleko vise od obicnog domena brijaca. Bas me interesuje koliko ga je platio.
ovog sam turcina 100x gledala
pravo mocan je i ovaj :
Ma ta Bosanka je tu kao primjer čisto zbog toga jer je naša. Pa s te strane je zanimljiva. Njen drugi video sa prestenjem je dosta bolji. A i ograničena je sa tehničkim mogućnostima. Kamera, mikrofon i sl.
Spomenuo sam prirodu u uvodnom postu. Zvuci padanja kiše su isto dosta opuštajući.
To što si ti postavila je uglavnom 10 sati lagane muzike koja iskače u prvi plan.
Ja kad ne mogu zaspat uzmem stari fen sporobrzinac iz nekih ranih 80-ih uključim stavim kraj sebe da zuji i da me lagano grije i zaspim ko beba. Žena ga nekad ugasi u toku noći
U frizerskom salonu uvijek zadrijemam po par minuta.
Kalolifer mi je isto smrt ha ga čujem gotovo-spavanjac.
Sve sto covjeka dovodi u djelimicno ili potpuno hipnoticko stanje a pogotovu pomocu nekog zvuka glasa ili predmeta za mene su "sejtanske" rabote.Ja se nesto ne bih zajebavao sa ovakvim i slicnim stvarima.
Mali_Vuk wrote:E, sad već dobivamo jednu potpuno novu dimenziju
Od mesmerizma pa do darvinizma, šejtan vreba poput komunizma..
Ma jok nema to veze sa religijom, izraz sejtanski je samo narodna postapalica... Pa ameri su cak nekih godina razvili oruzje koje radi na principu tih zvukova, i odredjenih frekfencija koje mjenjaju hemiju mozga kod ljudi.
Ameri su pametni. Ne bi me iznenadilo da nam ove cure koje šapuću o svojoj kolekciji šminke zapravo prenose oređene subliminalne poruke zbog kojih ćemo za par godina poželjeti da izvršimo samoubistvo, naprimjer