Nezaboravni sportski kometari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Alfons Kauders
Hajd da ne smijes !pitt wrote:Adrian Monk, prije ce biti neki drugi razlogalek wrote:s razlogom sam ukazaoalore... kometar
bi isto tako moglo biti svemirsko tijelo (zivo
) koje se krece oko sunca
a ovo 'sportski' se nesto teze uklapa u pricu, pa drzim da zbunjuje prisutne i otud slab odziv na temi
![]()
:D Cisto sumnjam da ce iko pomisliti da je tema o astronomiji na ovom podforumu.
Molim bez zacatavanja, odsmekat cu vas Judi Forumskom
Nego, za li neko, jel' ono Mirza Vilic urednik onog priloga o automobilizmu u Danima, znam da je debilan prilog, pa pretpostavljam da je i tu umjesao svoje nepismene prste...
- pitt
Tako je isla aketova omiljena pjesma o gigi (ne moravcu).zmijaIzmaj wrote:za aleka
za alfonsa
za pitta, i njegove kometare
za sve poginule skojovce
Alek, znajuci kako je juda okrutan i posto si mi jako drag, smatraj se postedjenim dis tajm
- Alfons Kauders
Ja bolan, sjeba temu !?zmijaIzmaj wrote:sto zachatavas pitt
- Alfons Kauders
Sram te & stid bilo...pitt wrote:Ehh sad joj (temi) mozemo komotno reci "slava i hvala" D:D:Dbug wrote:ni prvani posljednja
-
sudnjidan
Bahin kutak
1. U igru ulazi Cambio (izmjena)
2. prenosi u ratu NBA, igraju Houston Rocketsi i kaze za Hakeema Olajuwona "prekrstio se na islam"
3. jednom u studiju prica sa Sejom Hadzijahicem i kaze za sebe: "najbolji pjevac medju komentatorima i najbolji komentator medju pjevacima".

1. U igru ulazi Cambio (izmjena)
2. prenosi u ratu NBA, igraju Houston Rocketsi i kaze za Hakeema Olajuwona "prekrstio se na islam"
3. jednom u studiju prica sa Sejom Hadzijahicem i kaze za sebe: "najbolji pjevac medju komentatorima i najbolji komentator medju pjevacima".
-
SD-6
"Utakmicu gledam kao i vi postovani gledaoci iz sarajevskog studija""...na rukometnoj tekmi Lige prvaka iza ponoci
"igraci Svedske su zutim a igraci Nigerije u zelenim dresovima"...prosvijetli nas jebote
(Velid-a.k.a.proljev Spaho)
...evo par svijezih od Kemice:
"Ovo je bila akcija haj ti ja ne mogu"
...na ut.Arsenal-ManU...btv rezultat 1:4
...na istoj ut. :Berkamp...Berkamp
i opet sam pogrijesio ,bio je to ljunberg...dreknu se na sebe ko lud
...Sauthempton-W.B.A ....i aut je za Norwich
...jos papak nije ni skonto...tako da ne bi nista ni od pardona
kad se sjetim bice ih jos...inace mi u raji smo jedno vrijijeme upisivali svaki novi biser...tako da se bila nakupila prava riznica bisera...vidicu jel to u zivotu...inace kemo&velid nisu ni svijesni kakav nam show priedjuju...kakav ba jay leno
inace kemo je poznat i po svom čobanskom rijecniku:krsan momak,kidisali na gol pa zatim ubaci koji lelek i tako dalje sve dok ne pritisnem "mute"a to je sve cesce
"igraci Svedske su zutim a igraci Nigerije u zelenim dresovima"...prosvijetli nas jebote
(Velid-a.k.a.proljev Spaho)
...evo par svijezih od Kemice:
"Ovo je bila akcija haj ti ja ne mogu"
i opet sam pogrijesio ,bio je to ljunberg...dreknu se na sebe ko lud
...Sauthempton-W.B.A ....i aut je za Norwich
kad se sjetim bice ih jos...inace mi u raji smo jedno vrijijeme upisivali svaki novi biser...tako da se bila nakupila prava riznica bisera...vidicu jel to u zivotu...inace kemo&velid nisu ni svijesni kakav nam show priedjuju...kakav ba jay leno
inace kemo je poznat i po svom čobanskom rijecniku:krsan momak,kidisali na gol pa zatim ubaci koji lelek i tako dalje sve dok ne pritisnem "mute"a to je sve cesce
-
SD-6
vryzas wrote:"utakmica jos nije pocela,rezultat je 0-0"![]()
![]()
![]()
![]()
"kakav hitac halimica"(sead hadzijahic rabotnicki-bosna)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ne hespu"(kemo ahmetovic na istrcavanje golmana barce)![]()
![]()
![]()
![]()
(jos da dodam da je na jednoj utakmici engleske lige koju je komentarisao strasno navijao za domacina da poravna rezultat
po zavrsetku utakmice uz zavrsni komentar moglo se cuti kako dere tikete iz kladionice)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
SD-6
Sejo a.k.a. apaurin Hadzijahic...pa taj djeturum je mijeso crnca i bijelca!...i sad nekad komentarise...valjda honorarnoStitch__ wrote:nije izvala, al jest debilnost
sead hadzijahic, finale svjetskog prvenstva u Francuskoj, sa lica mjesta izvjestava
korner...glavom sutira zidan...i, da, to je go....jedan nula za francusku...
ma mrtvac iz tabuta bi zivlje prokomentarisao GOL U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA![]()
-
mostarac
i skokove sa Starog mosta, koji su siroj javnosti inace poznati kao veoma dinamican sport veoma zahtjevan za komentarisanjeSD-6 wrote:Sejo a.k.a. apaurin Hadzijahic...pa taj djeturum je mijeso crnca i bijelca!...i sad nekad komentarise...valjda honorarnoStitch__ wrote:nije izvala, al jest debilnost
sead hadzijahic, finale svjetskog prvenstva u Francuskoj, sa lica mjesta izvjestava
korner...glavom sutira zidan...i, da, to je go....jedan nula za francusku...
ma mrtvac iz tabuta bi zivlje prokomentarisao GOL U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA![]()
...srecom samo zensku kosarku
- Alfons Kauders
Prva utakmica Chelsea - Liverpool, prije dvije hefte...
"I kakva lopta za Sisu !"
E moj Gibrile kako bi te prozivali da si kod nas u skolu krenuo...
"I kakva lopta za Sisu !"
E moj Gibrile kako bi te prozivali da si kod nas u skolu krenuo...