Milan Đurić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#26 Re: Milan Đurić
Đurić
Hvala mu na ona dva gola. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28 Re: Milan Đurić
Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem 
- muha_sa
#29 Re: Milan Đurić
koje smo mi zatrovano društvo--da bog mili sacuva

- ganjeta
#30 Re: Milan Đurić
Ne pjevaju himnu_BataZiv_0809 wrote:Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem
-
tintilinic
#32 Re: Milan Đurić
muha_sa wrote:koje smo mi zatrovano društvo--da bog mili sacuva![]()
Još se i smije...Užas ta de bude strah i sramota.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#33 Re: Milan Đurić
ganjeta wrote:Ne pjevaju himnu_BataZiv_0809 wrote:Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem.
Sta rece ono bosanska senzacija-ubacivanje Djurica je znak slabosti
- ganjeta
#34 Re: Milan Đurić
A štaš, taj ti je dio klana ljubitelja kačketa i šuškavaca
.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#35 Re: Milan Đurić
ganjeta wrote:Ne pjevaju himnu_BataZiv_0809 wrote:Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#36 Re: Milan Đurić
ganjeta wrote:A štaš, taj ti je dio klana ljubitelja kačketa i šuškavaca.

- trcicu trceci
#37 Re: Milan Đurić
Ali kako su ga mediji ispeglali pitanjem otkud on uopste u reprezentaciji, ono hej ti si srbin otkud ti bolan ovdje? i to haj da je jednom, nego 10 novina su objavile slicne naslove
- Thorgerson
#39 Re: Milan Đurić
Aahaha..padoh sa stolicee..._BataZiv_0809 wrote:ganjeta wrote:A štaš, taj ti je dio klana ljubitelja kačketa i šuškavaca.
inace slika me podsjeca na...
Zasto ste izgubili od Kipra kuci?
Jeeebiga
- insomnia78
#40 Re: Milan Đurić
OvoPismonosa wrote:@Thorgerson, taman kad sam pomislio da pišeš racionalne i odmjerene postove, ti usereš i šefa i stanicu.
Nema to veze sa njegovim imenom. Ni Zvjezdan se ne zove Meho, pa ima kultni status zbog svojih zasluga i partija koje je pružao. Ova dva Milanova gola su odlična uvertira za njegov ulazak u klub odabranih, ali jebiga, rano je još za neku veću euforiju. Ni Hajrović nema povlašteniji status, a znamo kakva je njegova uloga bila u Žilini. Pa evo ni Medunjaninova dva super važna gola ga nisu lansirala u ekipu omiljenih. Sve su to dragi momci koje raja gotivi, ali jednostavno nemaju kultni status, iz kojekakvih razloga. Ime tu igra najmanju ulogu.
Posto vidim da je pokretac izbris'o post u kojem se kao razlog nepostojanja teme o Djuricu navodi to sto je Srbin
Pa ispado ja najgori od sve djece
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#41 Re: Milan Đurić
Poceo si i ti malo bacatinsomnia78 wrote: Ovo
Posto vidim da je pokretac izbris'o post u kojem se kao razlog nepostojanja teme o Djuricu navodi to sto je Srbin
- insomnia78
#43 Re: Milan Đurić
Pa de ostani miran kad vidis da 'voliko uzdizu srbina_BataZiv_0809 wrote:Poceo si i ti malo bacatinsomnia78 wrote: Ovo
PS: vracaj, vracaj
PPS: bez zajebancije sad
Izludi me ta prica i to potenciranje nacionalnosti igraca
I na jednoj i na drugoj strani
Novinari nam danima probise mozak o tome kako Srbin igra za BiH i jos sad ovaj dodje sa pricom kako decko nema temu jer se eto zive Milan
Sta su to Miske pa i Barbarez, osim sto su legende BH fudbala
Decko je dao dva vazna gola, igra u ispodprosjecnom klubu i sta mi tu imamo pricati?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#44 Re: Milan Đurić
Slazem se. Zamisli kad bi ti tvoji potencirali crnce i muslimane koji igraju za Francuskuinsomnia78 wrote: Pa de ostani miran kad vidis da 'voliko uzdizu srbina![]()
PS: vracaj, vracaj
PPS: bez zajebancije sad
Izludi me ta prica i to potenciranje nacionalnosti igraca
I na jednoj i na drugoj strani
Novinari nam danima probise mozak o tome kako Srbin igra za BiH i jos sad ovaj dodje sa pricom kako decko nema temu jer se eto zive Milan
Sta su to Miske pa i Barbarez, osim sto su legende BH fudbala
Decko je dao dva vazna gola, igra u ispodprosjecnom klubu i sta mi tu imamo pricati?
- insomnia78
#45 Re: Milan Đurić
Ma glupost cista
I onda jos hinjski izbrise prvi post
I onda jos hinjski izbrise prvi post
- Tito_i_Partija
#46 Re: Milan Đurić
Ne moze se rec' da je neobican taj toliki interes da Milan igra za nasu reprezentaciju. Postalo nam je neobicno jer smo navikli da nam Hrvatska i Srbija redovno uzimaju dobre igrace (sto je djelimicno i nasa krivica).
Naravno da se u medijima o tome pretjeruje, al' ima li ista da medije ne uvelicaju vanproporcionalno? To im je pos'o.
Naravno da se u medijima o tome pretjeruje, al' ima li ista da medije ne uvelicaju vanproporcionalno? To im je pos'o.
- It_is_a_Leclerc
#47 Re: Milan Đurić
Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi 
Milanu je sad najvažnije naći iole pristojan klub, u kome će redovno igrati. Pokazao je u dvije utakmice da je daleko iznad nivoa Cesene.
Milanu je sad najvažnije naći iole pristojan klub, u kome će redovno igrati. Pokazao je u dvije utakmice da je daleko iznad nivoa Cesene.
- insomnia78
#48 Re: Milan Đurić
It_is_a_Leclerc wrote:Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi
Nemoj tako, pa na fejsbuku kazu da je to novi Ibrahimovic
Samo zaborave da je ovaj u njegovim godinama preso iz Juventusa u Milan
- Tito_i_Partija
#49 Re: Milan Đurić
Nije poenta u kojem klubu trenutno igra.It_is_a_Leclerc wrote:Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi
Da pocnemo polahko: koliko je dosad BiH imala igraca ne-Bosnjaka, osim Misketa i Barbareza naravno, da su napravili nesto vrijedno spomena u reprezentaciji za ovih 20 godina?
- insomnia78
#50 Re: Milan Đurić
A ko je kome kriv, "ratne zastave" na tribinama?Tito_i_Partija wrote:Nije poenta u kojem klubu trenutno igra.It_is_a_Leclerc wrote:Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi![]()
Da pocnemo polahko: koliko je dosad BiH imala igraca ne-Bosnjaka, osim Misketa i Barbareza naravno, da su napravili nesto vrijedno spomena u reprezentaciji za ovih 20 godina?