Egzoticni automobili na nasim cestama

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

gurabija78

#26 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by gurabija78 »

navodno se voza i Tesla S po Sarajevu, ne znam da li je na nasim tablama... kako li je puni, kablom s balkona?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#27 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by konektovan »

gurabija78 wrote:navodno se voza i Tesla S po Sarajevu, ne znam da li je na nasim tablama... kako li je puni, kablom s balkona?
Bila je jedna, iz Ceske republike.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by _BataZiv_0809 »

Stari Jaguar XJS V12 :kiss:

Parkiran u garazi Uniprometa i tablice su Makarska :)
supercali

#29 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by supercali »

gurabija78 wrote:navodno se voza i Tesla S po Sarajevu, ne znam da li je na nasim tablama... kako li je puni, kablom s balkona?
Puni ga u garazi
citroen xm

#30 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by citroen xm »

_BataZiv_0809 wrote:Stari Jaguar XJS V12 :kiss:

Parkiran u garazi Uniprometa i tablice su Makarska :)

Pa takav isti ima vlasnik onoga EVO koji smo pominjali. :thumbup: Samo strane table.
gurabija78

#31 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by gurabija78 »

supercali wrote:
Puni ga u garazi
ok kad dodjes kuci, sta kad krenes na put? po BiH?
AdnanSA

#32 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by AdnanSA »

ime123 wrote:Papci ne lozite se, nisam mislio bukvalno po broju KS, meni najdrazi
Tema je egzotika na našim cestama a ne šta je kome draže ili milije.
Audi nije nikakva egzotika sem modela R8 a Porsche 911 svakako može u egzotiku. Cayenne,Panamera ili novi Macan nemaju šta tražiti ovde ako bi ih kakav kompleksaš izbacio.
AdnanSA

#33 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by AdnanSA »

gurabija78 wrote:
supercali wrote:
Puni ga u garazi
Puniš gdje ti neko dozvoli i planiraš putovanje. Sve u svemu tanko za el. automobile još uvijek kod nas a boga mi i drugdje u svijetu. Ali imamo mi i većih briga od toga gdje će neki bogataš puniti svog Teslu.
ime123

#34 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by ime123 »

AdnanSA wrote:
ime123 wrote:Papci ne lozite se, nisam mislio bukvalno po broju KS, meni najdrazi
Tema je egzotika na našim cestama a ne šta je kome draže ili milije.
Audi nije nikakva egzotika sem modela R8 a Porsche 911 svakako može u egzotiku. Cayenne,Panamera ili novi Macan nemaju šta tražiti ovde ako bi ih kakav kompleksaš izbacio.

Jesi ti retardiran il sta ? Prije svega postavio sam slike 2 egzoticna auta, pogotovo za nase ceste. RS6 je pojava i u Monacu i bilo gdje. Sta to ti vozis pa RS6 od +200k maraka nije egzotika, a pogotovo GT3 koji je medju najboljim vozackim autima na svijetu.
Nabucco

#35 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by Nabucco »

RS6 nije egzotika ? HAHAHAHA. Realno gledano novi RS6 je glavni među karavanima, isto tako i RS6 C5 je vrh. C6 je bio totalni promašaj, mada je i on razvaljivao sa snagom.. Sama pomisao voziti karavana koji do 100tke ide ispod 4 sekunde i ima krajnju brzinu iznad 300km/h je fenomentalna :D . Pogotovo RS6 MTM ClubSport sa 740ks, i haman 1000Nm , koji nema ogranicenja na brzinu i kazalka ide do 360km/h :D Fakat tu nema ništa egzotično :oops:

Ovog gore Ferrarija FF nikad ne bi kupio, jer me ne privlaci, i prije bi uzeo nekog "standardnog" ferarijevog dvosjeda :D ... Isto tako nikad ne bi uzeo Audija R8.. Jer on nema šta tražiti pored Porschea, Ferrarija....
supercali

#36 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by supercali »

gurabija78 wrote:
supercali wrote:
Puni ga u garazi
ovaj ga je punio u garazi ovdje i na benzinskoj u madjarskoj i vjerovatno jos negdje u ceskoj prije dolaska u prag mada sumnjam jer je tamo sve ravno tako da ne trosi toliko kao sto bi uz ivan karaulu i sl
supercali

#37 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by supercali »

Nabucco wrote:RS6 nije egzotika ? HAHAHAHA. Realno gledano novi RS6 je glavni među karavanima, isto tako i RS6 C5 je vrh. C6 je bio totalni promašaj, mada je i on razvaljivao sa snagom.. Sama pomisao voziti karavana koji do 100tke ide ispod 4 sekunde i ima krajnju brzinu iznad 300km/h je fenomentalna :D . Pogotovo RS6 MTM ClubSport sa 740ks, i haman 1000Nm , koji nema ogranicenja na brzinu i kazalka ide do 360km/h :D Fakat tu nema ništa egzotično :oops:

Ovog gore Ferrarija FF nikad ne bi kupio, jer me ne privlaci, i prije bi uzeo nekog "standardnog" ferarijevog dvosjeda :D ... Isto tako nikad ne bi uzeo Audija R8.. Jer on nema šta tražiti pored Porschea, Ferrarija....
pa i nije egzotika
to sto ovdje nema puno tih auta je druga prica
al ako je to kriterij onda je egzotika svaki vauxall ili neki auto kojeg ovdje ima u par primjeraka iako je vani sasvim obicno auto tip 308cc lada kalina i sl
Nabucco

#38 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by Nabucco »

Egzotični je od Lancera, koji je također postavljen na temi
AdnanSA

#39 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by AdnanSA »

Uh duboko se izvinjavam Audiljupcima sto nisam prepoznao da se radi o RS6. Najdosadniji dizajn u povjesti. Za 911 sam napisao da je egzotika. Znam da su Audi i VW ljubitelji pod stresom ovih dana so sorry.
Sa Ime123 ne bih polemisao dalje.
amar1994

#40 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by amar1994 »

Nabucco wrote:Egzotični je od Lancera, koji je također postavljen na temi
jasta je vala :lol: ,pogledaj koliko je proizvedeno lancera evolution a koliko RS6 dosadnih audia :thumbup:
amar1994

#41 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by amar1994 »

AdnanSA wrote:Uh duboko se izvinjavam Audiljupcima sto nisam prepoznao da se radi o RS6. Najdosadniji dizajn u povjesti. Za 911 sam napisao da je egzotika. Znam da su Audi i VW ljubitelji pod stresom ovih dana so sorry.
ma stace audi,za cijenu koja je presmjesno visoka,i kao sto sam rekao audi rs6 je samo audi 6 imao 135 ili 2005 KS,jedini egzoticni audi je Quattro L5 20V
Nabucco

#42 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by Nabucco »

AdnanSA wrote:Uh duboko se izvinjavam Audiljupcima sto nisam prepoznao da se radi o RS6. Najdosadniji dizajn u povjesti. Za 911 sam napisao da je egzotika. Znam da su Audi i VW ljubitelji pod stresom ovih dana so sorry.

Nit sam Audiljubac a pogotovo ne VW ljubitelj... Čovjek sam koji jednostavno voli aute. Nisam neki koji se drži jedne marke, volim sve što mi se svidi na prvu, znaci gdje je jedan pogled dovoljan da padnem sa nogu... Evo odma da te dematujem... U garaži bi volio imati: Audi RS6( C5 ili C7) , AUDI SQ5, BMW X6M ( sve verzije) , BMW M3 E46, Mercedes G63 AMG, Mercedes A45 AMG, AR Giulia, Lanca Delta EVO II, Megane RS Trophy, Clio RS, Citroen DS5, Citroen DS4, Corvettu Z06, Dodge RAM 3500, Hondu Civic Type R, Jeep Wrangler, Range Rover Evoque, Lambo Reventon....
Nabucco

#43 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by Nabucco »

amar1994 wrote:
Nabucco wrote:Egzotični je od Lancera, koji je također postavljen na temi
jasta je vala :lol: ,pogledaj koliko je proizvedeno lancera evolution a koliko RS6 dosadnih audia :thumbup:

Pa mene upravo gore poklopi covjek da Audi ne može biti egzotičan jer ih ima bruka.... Ne znam tačne cifre ali ih ima sigurno više od Audija ( doduše i ranije se poceo praviti). Kod nas Lancer jeste rijetka poajva, u Americi to nije... Šta se se odma upalili, sviđa se meni i Lancer :D
amar1994

#44 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by amar1994 »

Nabucco wrote:

Nit sam Audiljubac a pogotovo ne VW ljubitelj... Čovjek sam koji jednostavno voli aute. Nisam neki koji se drži jedne marke, volim sve što mi se svidi na prvu, znaci gdje je jedan pogled dovoljan da padnem sa nogu... Evo odma da te dematujem... U garaži bi volio imati: Audi RS6( C5 ili C7) , AUDI SQ5, BMW X6M ( sve verzije) , BMW M3 E46, Mercedes G63 AMG, Mercedes A45 AMG, AR Giulia, Lanca Delta EVO II, Megane RS Trophy, Clio RS, Citroen DS5, Citroen DS4, Corvettu Z06, Dodge RAM 3500, Hondu Civic Type R, Jeep Wrangler, Range Rover Evoque, Lambo Reventon....
a ovog jednog : Image :run:
ime123

#45 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by ime123 »

Ko se nalazi uvrijedjen i ko ima komplekse pokazuje to sto se slomiste pljuvajuci po VAG grupi. Audi RS6 je egzotika bilo gdje u svijetu, kao sto je i M5 i E63 AMG, ako se vama ne svidja Audi produzi dalje, postavljaj slike drugih auta a ne da pisete 20 postova koji veze sa temom nemaju, sto opet govori ko ima komplekse.

amare lancer je strasno auto, rado bih imao jednog, ali nemoj da pricas gluposti, lancer evo nov u americi je 30ak hiljada $, znaci egzotika je ko kod nas golf gti :)
amar1994

#46 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by amar1994 »

ime123 wrote:Ko se nalazi uvrijedjen i ko ima komplekse pokazuje to sto se slomiste pljuvajuci po VAG grupi. Audi RS6 je egzotika bilo gdje u svijetu, kao sto je i M5 i E63 AMG, ako se vama ne svidja Audi produzi dalje, postavljaj slike drugih auta a ne da pisete 20 postova koji veze sa temom nemaju, sto opet govori ko ima komplekse.

amare lancer je strasno auto, rado bih imao jednog, ali nemoj da pricas gluposti, lancer evo nov u americi je 30ak hiljada $, znaci egzotika je ko kod nas golf gti :)
egzotika je zato sto je legalan rally auto,al to je moje misljenje,ja nemam komplekse ni prema jednoj firmi,ali imam prema ljudima koji ih previse hvale :thumbup:
Last edited by amar1994 on 13/10/2015 17:46, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#47 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by mali_milojica »

Ovaj zadnji RS6 je do jaja.
I izgled i sve ostalo.
Oni stariji mi nisu nesto specijalno,ali mogucnosti postujem.
supercali

#48 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by supercali »

ime123 wrote:Ko se nalazi uvrijedjen i ko ima komplekse pokazuje to sto se slomiste pljuvajuci po VAG grupi. Audi RS6 je egzotika bilo gdje u svijetu, kao sto je i M5 i E63 AMG, ako se vama ne svidja Audi produzi dalje, postavljaj slike drugih auta a ne da pisete 20 postova koji veze sa temom nemaju, sto opet govori ko ima komplekse.

kakav autogo
kao sto je tebi ovdje rs6 egzotika negdje tamo nije jer je on tamo kao ovdje x6-ice ili slicni
ime123

#49 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by ime123 »

supercali wrote:

kakav autogo
kao sto je tebi ovdje rs6 egzotika negdje tamo nije jer je on tamo kao ovdje x6-ice ili slicni
Ja sam dao jedno realno poredjenje, gdje to RS6 nije egzotika reci mi ?
supercali

#50 Re: Egzoticni automobili na nasim cestama

Post by supercali »

pa nije u njemackoj i manje vise u citavoj zapadnoj europi
Post Reply