Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MJAU - da wrote:E sad svima vama koji ovako ono, kao biste ispali "lokalna raja sa foruma" i zajebanti. Šta vam je fol da laprdate, ono, jao, ovo ono. Ovo je generalni problem poslijeratni ovdje, dešava se na svakom ćošku, sranje zna ispasti teško.
Dobro su prooosli,zamisli da je crnac.Il srbin.Dzevad,dzevada kakvog je trebala nac.
calculator wrote:Klix forum postaje "kanta za smeće"
+1
Stvarno, ne vidim problema, odnosno onaj ko vidi problem, neka se odmah rokne i postedi ljude svog prisustva i trosenja zraka!
pa što dođe sunce pametno da to kažeš, nešto ti smeta, dšao neko na tvoju njivu sa temom koja eto ti ne paše. More marš, zar nemaš rješavati tema sa problemima, pametno.
MJAU - da wrote:E sad svima vama koji ovako ono, kao biste ispali "lokalna raja sa foruma" i zajebanti. Šta vam je fol da laprdate, ono, jao, ovo ono. Ovo je generalni problem poslijeratni ovdje, dešava se na svakom ćošku, sranje zna ispasti teško.
Dobro su prooosli,zamisli da je crnac.Il srbin.Dzevad,dzevada kakvog je trebala nac.
Crnci imaju velikoga, nemoj biti tako okrutan.
Last edited by tututuuuu on 08/10/2015 21:26, edited 1 time in total.
MJAU - da wrote:
Pa ne mora svaka tema piti p, pa da je nekome tako smiješno. Ajde razguli.
Al sta je tema pa da diskutujemo? Jel sto ga katolik zabija muslimanki,il sto ga muslimanka prima od katolika,il konzerve,il sto je akdemski gradjanin...? Jesu se ljubili usta?
jao rječnika, da sm na onoj temi na kojoj visiš usljed neyebice rekla bih ti, ali nismo.
CRNAC=ja joj nogom djanu cepam
ona vristi ja joj tepam
hajde i ti na onu temu o neyebici, nije ovo to mjesto živ i zdrav bio.
KUZNETSOV wrote:hocemol' saznat' šta je pisac htio reč
prvo mrš za to smijanje, jer i ja se smijem više od muke. Fkt, drugarica mi se zatresala u lika koji je samo katolik. Jbg sve, njeni vrište, evo doselila meni, ne može s njima. Šta ne kontate? Ja fkt ne znam šta s ovim problemom da radim, jbt se, pomagajte, ne zaybajite me.
KUZNETSOV wrote:hocemol' saznat' šta je pisac htio reč
prvo mrš za to smijanje, jer i ja se smijem više od muke. Fkt, drugarica mi se zatresala u lika koji je samo katolik. Jbg sve, njeni vrište, evo doselila meni, ne može s njima. Šta ne kontate? Ja fkt ne znam šta s ovim problemom da radim, jbt se, pomagajte, ne zaybajite me.
aha, budi prava bošnjakinja i istiraj to iz kuce dok jos ima vremena... nema za nje popravnog ona je vec vlahnja dok se spandjala sa katolikom
Muslimanki je strogo zabranjeno udati se za nemuslimana, dok obrnuto moze, takodje onaj ko treba savjetovati takve osobe, ako drzi do vjere, nikad ne smije ohalaliti takvu vezu jer je to protivno strogim Allahovim odredbama, na lijep nacin savjetovati ili da ga prevede na Islam ili da se kani takve veze...e sad po ovome sto si napisala njoj vjera ocito nije toliko bitan faktor u zivotu i tesko da ce ikakva prica piti vode, mozda i zamjeri ali duznost svakog vjernika je da upozori, pa ako drzis do vjere pricaj otvoreno o tome, ako ne to je druga stvar i onda ni ova tema nema smisla
btw. bosanka moze biti i muslimanka i katolkinja i pravoslavka i budistkinja i bilo sta, bosanka i katolik nisu adekvatni pojmovi u ovom kontekstu