"Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
TheMule

#26 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by TheMule »

brsti wrote:

To je jasno u 30im zasnivaš i porodicu nekako mi je lakše skontati žena želi bolje uslove za život pa bira. Ali ovo je druga stvar, mi imamo po 19 godina!!!!

Imam osjećaj da kojoj god priđem od njih da će me hladno odbiti jer ona želi nekog svog Dinu i tako nešto slično.

Nije ovo tema o kukanju, priću ja djevojkama sigurno u srednjoj sam imao dobru priču :D Ali me pogodilo to što odmah pa ni predavanje nije počelo odmah mi došlo malo da se zamislim.. ne znam nisam imao iskustva sa ovim. Ćutim i tako gledam oko sebe a i ostali muškarci su u sličnom fazonu. Sem par njih muškaraca za koje bi mogao reći po pokretima i upadljivim komentarima prema ostalim kako su tip ovog dine.. nadmeni za sve oko sebe..

Godine sam naveo radi tebe, to jest, kad ti budes u 30tim, vidjeces kako stvari fercaju jos bolje, a sad si ko beba koja tek izlazi iz pelena. A sto se tice zena, te od 19 su iste ko od 30, isto misle. Njih ce uvjek interesovati isti tip muskarca, bez obzira na godine.
Last edited by TheMule on 07/10/2015 22:57, edited 1 time in total.
todd_smith

#27 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by todd_smith »

SSemir wrote:1996. godiste a vec ide na fakultet :shock:
oj semire al staris jbt :run:
sta fakultet, ma i djecu radja!

:lol:
nautilius

#28 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by nautilius »

bogati sta ti studiras? ne upratih u postu pa da provjerim.
a ako budes brzo ucio ko dino, ko zna, mozda za par godina i za tobom budu uzdisale!
Niemand

#29 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Niemand »

Black swan wrote: ima taj stonja zovem srpsko turski gen crn visok
:-?
brsti

#30 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by brsti »

Pravo studiram napisao sam u prvom postu. Poštujem svačiji izbor ali mi se tip ogadio nakon što je krenuo da se iživljava doduše prvo riječima pa onda gestikulacijama na čovjeku koji mu je samo prišao da mu kaže da treba početi predavanje da završi sa svojim razgovorom.. svojim očima gledam čovjek ga kulturno zamolio, a taj Dino mu samo odmahnu rukom i u sprdnji sa visine reče bježi bolan ko si ti da mi pričaš... pa kakav je to predstavnik naroda? :oops:

A djevojakama iza mene se izgleda sviđa takav tip osobe i sve se raznježiše na to kad vidješe jer on je za njih laf.. :D :D
TheMule wrote:
brsti wrote:To je jasno u 30im zasnivaš i porodicu nekako mi je lakše skontati žena želi bolje uslove za život pa bira. Ali ovo je druga stvar, mi imamo po 19 godina!!!!

Imam osjećaj da kojoj god priđem od njih da će me hladno odbiti jer ona želi nekog svog Dinu i tako nešto slično.

Nije ovo tema o kukanju, priću ja djevojkama sigurno u srednjoj sam imao dobru priču :D Ali me pogodilo to što odmah pa ni predavanje nije počelo odmah mi došlo malo da se zamislim.. ne znam nisam imao iskustva sa ovim. Ćutim i tako gledam oko sebe a i ostali muškarci su u sličnom fazonu. Sem par njih muškaraca za koje bi mogao reći po pokretima i upadljivim komentarima prema ostalim kako su tip ovog dine.. nadmeni za sve oko sebe..

Godine sam naveo radi tebe, to jest, kad ti budes u 30tim, vidjeces kako stvari fercaju jos bolje, a sad si ko beba koja tek izlazi iz pelena. A sto se tice zena, te od 19 su iste ko od 30, isto misle. Njih ce uvjek interesovati isti tip muskarca, bez obzira na godine.
A koliko je njih? Da li ih ima toliko da ne vrijedi ni tražiti na mom faksu nešto kome idol nije ovakav tip osobe?

Imaš li za preporučiti mjesto ili fakultet gdje ima djevojaka koje ne padaju na ovakve tipove?
Niemand

#31 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Niemand »

Pa faks je, nije sekta pa da sve cure isto razmisljaju o baletankama kamoli o ljudima :roll:
bezveze7

#32 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by bezveze7 »

Lik nije žanru, al izgleda malo papanski..shvatam da ima treba kojima je zgodan, al da je sad baš neka strašna ljepota - ne bi reko.

Al to da se masovno lože na status jednog uhljebljenog stranačkog radnika s 5 hiljada maraka u džepu najbolje govori u kakvom je sirotinjskom blatu sve skupa. Ajd ono, da se pale na, štajaznam, nekog fudbalera s 50 milki ojra u džepu ili na nekakvog izoperiranog pjevača s tri jahte i šest vila na daseusereš lokacijama...to mi ima nekog smisla, zgaziš ono malo dostojanstva sa stilom. Pa grmi i sijeva na sve strane.

Ovo je ipak drugačiji slučaj. Baš jedna mučna priča s periferije...zaljubiš se u nakog prigradskog politiĆara ne bi li te zaposlio u vodovodu i kanalizaciji...evropski meksiko, jarane, pa na kvadrat.

Sve ovo pod uslovom da temu nije pokrenuo osobno on...što nikako ne bih isključio :D
Last edited by bezveze7 on 07/10/2015 23:07, edited 1 time in total.
brsti

#33 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by brsti »

Ma među toliko ljudi ja sam uvjeren da sigurno ima onih djevojaka kojima ovaj nije zanimljiv.

Samo primjetih djevojke koje su bile najglasnije u vezi Dine i kojima je on kraaaaalj, paaaša, glavni, gospodin.... onako bogami primjetio sam da su većina tih djevojaka baš baš zgodne i atraktivne... :-D :zzzz:
trcicu trceci

#34 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by trcicu trceci »

Mislim da je neki budjo i nije, sta je on premijer, gradonacalnik-karina obicna. Pa nama se predsjednici drzave ne pitaju ni zastta, a da njega neko ozbiljno shvata.... Mogu samo te pubertetlijke, malo starije znaju da traze boljeg, bogatijeg...
TheMule

#35 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by TheMule »

brsti wrote:
A koliko je njih? Da li ih ima toliko da ne vrijedi ni tražiti na mom faksu nešto kome idol nije ovakav tip osobe?

Imaš li za preporučiti mjesto ili fakultet gdje ima djevojaka koje ne padaju na ovakve tipove?
Nemoras biti supak kao on, ali moras biti svoj covjek, odvazan, pomalo neovisan (u parama/imovini), i donekle popularan sa rajom (tj. normalan).

Recimo, da je meni reko bjez ba tamo i pokuso me poniziti pred citavim razredom, sravnio bi ga sa zemljom, ne bi gledo posljedice s policijom, tuzbom i tim glupostima. Ako je jaci od mene, uzo bi klupu pa ga razvalio klupom.

I reci mi malo o tom drugom tipu sto ga je ovaj ponizio, ko je on, imal raje, sta oni kazu, imal djevojku, itd?
Niemand

#36 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by Niemand »

A sta ce ovaj dino na pravu inace, upiso se na faks ope il :zoka:
dječak sa šibicama

#37 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dječak sa šibicama »

to su djevojke koje po FB pisu statuse "idem za Kanadu", to je taj drustveni milje.
brsti

#38 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by brsti »

TheMule wrote:
brsti wrote:

Nemoras biti supak kao on, ali moras biti svoj covjek, odvazan, pomalo neovisan (u parama/imovini), i donekle popularan sa rajom (tj. normalan).

Recimo, da je meni reko bjez ba tamo i pokuso me poniziti pred citavim razredom, sravnio bi ga sa zemljom, ne bi gledo posljedice s policijom, tuzbom i tim glupostima. Ako je jaci od mene, uzo bi klupu pa ga razvalio klupom.

I reci mi malo o tom drugom tipu sto ga je ovaj ponizio, ko je on, imal raje, sta oni kazu, imal djevojku, itd?
Taj drugi tip što ga je kulturno zamolio da završi jer počinje predavanje? Njega prvi put vidim u životu ali mi izgleda stariji, vjerovatno on radi na fakultetu kao neko pomoćno osoblje, jer nema teorije da je naše godište al ne vjerujem da ima više od 30ak godina... I te djevojke na kraju se dive Dini što "zna odgovoriti" a tom čovjeku što samo hoće raditi svoj posao i kulturno mu je prišao e njega oni sprdaju sad svi.. papuča... gdje će on prigovoriti njemu.. i sl.

I na kraju kad mu je Konaković rekao bježi bolan ko si ti.. svi gledaju za trenutak tišina tip zastade pogleda u tog Dinu i na kraju se samo pokunji , spusti glavu i ode svojim putem. Nisam dobro vidio kasnije jer su se svi raspričali o gospodinu dini što zna odgovoriti ali čini mi se da se čak taj momak izvinio Konakoviću što mu je bilo šta rekao. :-)
dječak sa šibicama

#39 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by dječak sa šibicama »

brsti wrote: I na kraju kad mu je Konaković rekao bježi bolan ko si ti.. svi gledaju za trenutak tišina tip zastade pogleda u tog Dinu i na kraju se samo pokunji , spusti glavu i ode svojim putem. Nisam dobro vidio kasnije jer su se svi raspričali o gospodinu dini što zna odgovoriti ali čini mi se da se čak taj momak izvinio Konakoviću što mu je bilo šta rekao. :-)
Djuro ce mu oprostiti sto ga je tukao.
It_is_a_Leclerc

#40 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa Konaković je, za prilike bh. politike, valjda najmarkantniji političar kojeg žene mogu vidjeti. Dakle, moć + pare + za političara ženama privlačna fizionomija...

Ja se baš i ne čudim tome.

E sad, to što je narečeni, po pričama, dosta ljigava persona, je drugi par opanaka.
TheMule

#41 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by TheMule »

brsti wrote:
TheMule wrote:
brsti wrote:

Taj drugi tip što ga je kulturno zamolio da završi jer počinje predavanje? Njega prvi put vidim u životu ali mi izgleda stariji, vjerovatno on radi na fakultetu kao neko pomoćno osoblje, jer nema teorije da je naše godište al ne vjerujem da ima više od 30ak godina... I te djevojke na kraju se dive Dini što "zna odgovoriti" a tom čovjeku što samo hoće raditi svoj posao i kulturno mu je prišao e njega oni sprdaju sad svi.. papuča... gdje će on prigovoriti njemu.. i sl.

I na kraju kad mu je Konaković rekao bježi bolan ko si ti.. svi gledaju za trenutak tišina tip zastade pogleda u tog Dinu i na kraju se samo pokunji , spusti glavu i ode svojim putem. Nisam dobro vidio kasnije jer su se svi raspričali o gospodinu dini što zna odgovoriti ali čini mi se da se čak taj momak izvinio Konakoviću što mu je bilo šta rekao. :-)
Zao mi covjeka. Pretpostavio sam da je to to. To se ne smije presutit
TheMule

#42 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by TheMule »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa Konaković je, za prilike bh. politike, valjda najmarkantniji političar kojeg žene mogu vidjeti. Dakle, moć + pare + za političara ženama privlačna fizionomija...

Ja se baš i ne čudim tome.

E sad, to što je narečeni, po pričama, dosta ljigava persona, je drugi par opanaka.
Ovo sto si prvo naveo je kljuc. Ljigavost nije presudna .
teta marica druga

#43 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by teta marica druga »

Laf
Lafac
Lafčina
Super lafčina
Ultra mega giga lafčina
DINO KONAKOVIĆ

Šalu na stranu stvarno jeste lafac. Slušam ga na onoj skupštini i zaista je najpametniji tamo iako ruku na srce nema neku konkurenciju (Bukva, dva bosova srbina, Semir pisac, odliv mozaka, Sabina minđuša i nekad Radeljaš). Ide mu na ruku i što je sportista i lijepo izgleda. A kao što reče nije mu ni vlast na odmet. Sigurno da ima zaljubljenih u njega, ali kako postavljač teme to panično opisa ja mislio reć ženi da ne izlazi iz kuće dok ne padne Dinina vlada. :lol:
radiša

#44 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by radiša »

dobro se u merlina zaljubila nije.
sandra01

#45 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by sandra01 »

[quote="brsti"]Vjerovali ili ne to su riječi koje sam čuo širom sale na prvom dolasku na faks, pravo....

Uglavnom prvo predavanje, sve kasni, mi iskoristili priliku i upoznajemo se, dosta studenata znam i tako.. Taj Dino izgleda da poznaje glavne ljude na faksu, raspričao se sa njima, sve kasni zbog njega, on se smije, zajebava se, prilazi mu neki treći lik i kulturno govori tom Konakoviću da trebaju početi raditi sa studentima jer su okasnili a ovaj njega onako papanski izignorisao i samo mu reče "bježi bolan" ali onako podrugljivo i glasno da ga svi čuju..a ženske oko mene samo što neće orgazme dobiti.. prije nego što će pričati sa ljudima sa faksa on je pričao sa budućim studentkinjama (mi smo 1996 godište) a one se sve guraju da pričaju sa njim...

Što više vremena prolazi, ovaj Dino je u sve većem centru pažnje, a kako sam okružen studenticama uveliko krenu priča, pa znate li vi ko je to, ajoj kakav je, kakav laf, koji gospodin, koji kralj, lijep, pametan, obrazovan, kaže jedna dugo bila zaljubljena u njega, druga kaže i ja sam, trećoj se samo sviđa... ajjj duša je...

Poslije predavanja nas više ide na kafu, baš veliko društvo možda 20 ljudi.. djevojke se već malo otvorile, centralna tema ostade ista i ja iskoristio priliku da upitam što njega gotive.. djevojke mi otvoreno rekoše sve u glas nadovezujući se jedna na drugu kako je lijep, pametan, obrazovan, bivši sportista, ima vlast, moćan je, glavni je, gospodin je, svi njega pitaju, radi šta hoće, niko mu ništa ne smije i još na kraju jedna reče pa jeste bitna ljubav ali je bitno i ono što imaš u životu a on te može progurati, može ti naći posao da ljepše živiš...

Kukala im majka :zid: :facepalm:
tututuuuu

#46 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by tututuuuu »

brsti wrote:
Cybernetic wrote:Lik izgleda kao da je Vlade Divac njime obriso supak.
Pogledaj komentare žena. Sve odreda govore da je vrh u svakom smislu, pa čak i mnogo mlađe žene. Da ti se smuči.
TheMule wrote:
brsti wrote:Vjerovali ili ne to su riječi koje sam čuo širom sale na prvom dolasku na faks, pravo....

Uglavnom prvo predavanje, sve kasni, mi iskoristili priliku i upoznajemo se, dosta studenata znam i tako.. Taj Dino izgleda da poznaje glavne ljude na faksu, raspričao se sa njima, sve kasni zbog njega, on se smije, zajebava se, prilazi mu neki treći lik i kulturno govori tom Konakoviću da trebaju početi raditi sa studentima jer su okasnili a ovaj njega onako papanski izignorisao i samo mu reče "bježi bolan" ali onako podrugljivo i glasno da ga svi čuju..a ženske oko mene samo što neće orgazme dobiti.. prije nego što će pričati sa ljudima sa faksa on je pričao sa budućim studentkinjama (mi smo 1996 godište) a one se sve guraju da pričaju sa njim...

Što više vremena prolazi, ovaj Dino je u sve većem centru pažnje, a kako sam okružen studenticama uveliko krenu priča, pa znate li vi ko je to, ajoj kakav je, kakav laf, koji gospodin, koji kralj, lijep, pametan, obrazovan, kaže jedna dugo bila zaljubljena u njega, druga kaže i ja sam, trećoj se samo sviđa... ajjj duša je...

Poslije predavanja nas više ide na kafu, baš veliko društvo možda 20 ljudi.. djevojke se već malo otvorile, centralna tema ostade ista i ja iskoristio priliku da upitam što njega gotive.. djevojke mi otvoreno rekoše sve u glas nadovezujući se jedna na drugu kako je lijep, pametan, obrazovan, bivši sportista, ima vlast, moćan je, glavni je, gospodin je, svi njega pitaju, radi šta hoće, niko mu ništa ne smije i još na kraju jedna reče pa jeste bitna ljubav ali je bitno i ono što imaš u životu a on te može progurati, može ti naći posao da ljepše živiš...

Svako treba imati pravo na izbor neću ulaziti u to. Imam pitanje:

1) Jel ovako zaista najčešće razmišljaju djevojke na pravnom faksu ili sam ja bio u pogrešnoj grupi? OK ako je ovo gore poželjno ali ja sam bar navikao da se ovo malo zamota i ublaži..

2) Šta vi žene sa foruma mislite o ovom Konakoviću? Što samo fizički što ukupno karakterom i fizički? Jel on alfa muškarac ono što kažu?

Nije nikakva sprdnja.. i vjerujem da niste prvi put čuli za ovo.. ušao sam mu na fejsbuk.. tamo mu se takođe dive.. žene komentarišu kako je laf, kako je gospodin, kako je pravi, kako mu se može...
Znaci nisi vise djecak, odrastas i pocinjes upoznavati pravi svijet. Ali ima jos dosta da naucis o nasim lijepim damama. Sacekaj kad budes u 30tim.
To je jasno u 30im zasnivaš i porodicu nekako mi je lakše skontati žena želi bolje uslove za život pa bira. Ali ovo je druga stvar, mi imamo po 19 godina!!!!

Hehe, znaci ocvrsnule im bradavice na Dinu. :D

Te zene, sto ti navodis, imaju svoje ime i zovu se sponzoruse, drolje itd... :D I sad se ti upitaj, da li ti zelis takvu osobu? Jos si mlad, susrest ces se s takvim stvarima u zivotu koliko hoces, jer ima svakakvih ljigavaca, i muskih i zenskih. Bitno je jedino imati svoj film, karakter i sve onda dodje na svoje. Kako bi Thompson rekao :D postuj tudje, voli svoje.
brsti

#47 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by brsti »

TheMule wrote:

Pa vjerovatno radi tu, boji se za posao i znaš kako to ide. Zamisli da ovaj potegne veze i da otkaz tom momku i onda vjerovatno razmišlja ćutaću, trpiću iživljavanje makar da imam bilo kakav posao.
A meni samo žao što niko nije stao u njegovu odbranu. Znači svi zaćutaše i ili nastaviše ćutati ili su se počeli diviti Dini kako mu je odgovorio.
Znači bilo mi je kao da je meni rekao, totalno poniženje čovjeka. Vidjeću sutra da ga nađem na faksu ali ne znam šta bi mu rekao. Ja u svome životu ne vidjeh brže, ljigavije poniženje jednog čovjeka.. a to je bilo svega par riječi koje mu je uputio.. ali govorim o načinu kako mu je to rekao.. skroz opušteno, izgleda da je to Konakoviću svakodnevnica a vjerujem i ostalim političarima.

Vjerujem da su sa druge strane muškarci koji sagnu glavu i ćute u ovim situacijama veliki turn off za žene.. tj to im je totalno odbojan muškarac i nikad nebi sa takvim bile.. :D
TheMule

#48 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by TheMule »

brsti wrote:
TheMule wrote:

Pa vjerovatno radi tu, boji se za posao i znaš kako to ide. Zamisli da ovaj potegne veze i da otkaz tom momku i onda vjerovatno razmišlja ćutaću, trpiću iživljavanje makar da imam bilo kakav posao.
A meni samo žao što niko nije stao u njegovu odbranu. Znači svi zaćutaše i ili nastaviše ćutati ili su se počeli diviti Dini kako mu je odgovorio.
Znači bilo mi je kao da je meni rekao, totalno poniženje čovjeka. Vidjeću sutra da ga nađem na faksu ali ne znam šta bi mu rekao. Ja u svome životu ne vidjeh brže, ljigavije poniženje jednog čovjeka.. a to je bilo svega par riječi koje mu je uputio.. ali govorim o načinu kako mu je to rekao.. skroz opušteno, izgleda da je to Konakoviću svakodnevnica a vjerujem i ostalim političarima.

Vjerujem da su sa druge strane muškarci koji sagnu glavu i ćute u ovim situacijama veliki turn off za žene.. tj to im je totalno odbojan muškarac i nikad nebi sa takvim bile.. :D
To mu je svakodnevnica jer se osilio. Treba samo neko da ga spusti na zemlju...
tututuuuu

#49 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by tututuuuu »

Je l to premijer Kantona govori "ba". haha joj majko mila. :oops:
radiša

#50 Re: "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..."

Post by radiša »

a sto je doso dino na taj fakultet,kojim povodom?
Locked