UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Boskero

#26 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:47, edited 1 time in total.
Bambino Blu

#27 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Bambino Blu »

pedeset wrote:Vidim danas da pojedini medjiji "oplakuju" što su zaštitari i policija malo izudarali neke huligane. Pa probudite se ljudi već jednom i dajmo punu podršku policiji. Pa znate li vi da većina tih "navijača" tj. huligana jedva čeka vikend i neku utakmicu kako bi mogli praviti probleme poštenim ljudima. Namjerno buše gume na autima, paraju lak, razbijaju stakla i ostale pizdarije. Nisi siguran dijete poslati u prodavnicu od njih.To su obični narkomani i policija treba da ih bije i prevaspitava. PUNA PODRŠKA ZA POLICIJU!

UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA! :bih: :bih: :bih:

Kakva si ti seljacina daBog da ti majku udarali po sred pakasa kad' te rodila majmune jedan. Da ti hoce sina murija jednom posteno na pravi Boga ubiti da ne zna gdje mu je glava a gdje guzica. Kakav bolan huligan covjek ni kriv ni duzan dobio postenske batine pa ja da sam bio na njegovom mjestu ubio bih nekoga al' na smrt. Ovakva govna treba odstraniti ne iz grada vec iz drzave. NIKO NEMA PRAVO DA TE UDARA PA CAK NI POLICIJA NISMO MI STOKA MI SMO LJUDI. A pogotovo ne binde od sekjuritija koji smiju samo grupno nesto sto se ne napravi jedan pametan pa ne krene zna da bi mu to zadnje u zivotu bilo nisu jednom batine na jugu popili pa su i odstranjeni sa juga.
Edin H.

#28 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Edin H. »

Eh da je pravne drzave, sad bi im momak uzeo novac, ali i zatvorio firmu :oops:
nema me tamo

#29 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by nema me tamo »

:D
shandrprcSA

#30 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by shandrprcSA »

Bambino Blu wrote: Kakva si ti seljacina daBog da ti majku udarali po sred pakasa kad' te rodila majmune jedan. Da ti hoce sina murija jednom posteno na pravi Boga ubiti da ne zna gdje mu je glava a gdje guzica. Kakav bolan huligan covjek ni kriv ni duzan dobio postenske batine pa ja da sam bio na njegovom mjestu ubio bih nekoga al' na smrt. Ovakva govna treba odstraniti ne iz grada vec iz drzave. NIKO NEMA PRAVO DA TE UDARA PA CAK NI POLICIJA NISMO MI STOKA MI SMO LJUDI. A pogotovo ne binde od sekjuritija koji smiju samo grupno nesto sto se ne napravi jedan pametan pa ne krene zna da bi mu to zadnje u zivotu bilo nisu jednom batine na jugu popili pa su i odstranjeni sa juga.
al zato navijaci smiju sve...
Edin H.

#31 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Edin H. »

shandrprcSA wrote:
Bambino Blu wrote: Kakva si ti seljacina daBog da ti majku udarali po sred pakasa kad' te rodila majmune jedan. Da ti hoce sina murija jednom posteno na pravi Boga ubiti da ne zna gdje mu je glava a gdje guzica. Kakav bolan huligan covjek ni kriv ni duzan dobio postenske batine pa ja da sam bio na njegovom mjestu ubio bih nekoga al' na smrt. Ovakva govna treba odstraniti ne iz grada vec iz drzave. NIKO NEMA PRAVO DA TE UDARA PA CAK NI POLICIJA NISMO MI STOKA MI SMO LJUDI. A pogotovo ne binde od sekjuritija koji smiju samo grupno nesto sto se ne napravi jedan pametan pa ne krene zna da bi mu to zadnje u zivotu bilo nisu jednom batine na jugu popili pa su i odstranjeni sa juga.
Naravno da ne smiju, treba da odgovaraju za svoje postupke, ali ne smije policija, niti zastitari biti iznad zakona.
bumerangss

#32 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by bumerangss »

MOSALJOZE wrote:Desilo se pa da ne pretjeran 40 puta da sam na utakmici mogao primiti batine,samo zato sto sam na pogresnom mjestu.Pokretac teme nije ni pregledao video,jer da jeste ne bi pisao da su prebili huligana,vec momka koji je regularno snimao.
Nadam se da ce ih momak tuziti i da ce im uzeti i posljednji fening.Sve je na njegovoj strani
Bravo :thumbup:
zateznistub

#33 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by zateznistub »

pokretac ili trola ili nije ni pogledao klip.

Treće nema...
SmokingMan

#34 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by SmokingMan »

Šta se tačno desilo,vidjet ćemo,bitno je da postoji ovaj snimak,kao jak i nepobitan argumenat.
SmokingMan

#35 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by SmokingMan »

Šta se tačno desilo,vidjet ćemo,bitno je da postoji ovaj snimak,kao jak i nepobitan argumenat.
ferratilis

#36 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by ferratilis »

Ovo je sigurno postavio jedan od ovih parmaka što su tukli momka, ne bi me čudilo... da mu je da se pohvali ali ne pod svojim pravim imenom
AS_sa

#37 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by AS_sa »

I onda poslije kukaju kako njima nesto bude jer jadni rade za 500 KM. E kad ste mangupi 15 na 1 a niste policija vratice vam se ovo desetorostruko, polahko jedan po jedan. Ako je momak vec napravio neko sranje tu je policija sluzbeno lice da ga privede, pa i prebije moze im se, a ovi usljari u coporu to pravo nemaju i da Bog da im za lijekova trebalo tih 500 KM pogotovo ovim zajebanim sto fol mma borci nogama udaraju. Momak je budala sto ostade i hoce lijepo s njima, pa drug, Bog ti dao noge trk, ne mogu te ganjat do carsije :)
super_bayern

#38 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by super_bayern »

Da li mi može neko reći, kakav je zakon kod nas po pitanju video dokumentovanja ne/rada policijskih službenika npr. vidim policajca da nije svezan u policijskom autu (od hiljadu auta, jedan ima svezan pojas :!: ) ili npr. prolazi pored očitog kršenja zakona i ne radi ništa, tipa neodgovorno parkiranog auta na ulici ili zelenoj površini?
Smijem li ja snimati gospodina u plavom dok ne/obavlja posao?
Pryda

#39 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Pryda »

super_bayern wrote:Da li mi može neko reći, kakav je zakon kod nas po pitanju video dokumentovanja ne/rada policijskih službenika npr. vidim policajca da nije svezan u policijskom autu (od hiljadu auta, jedan ima svezan pojas :!: ) ili npr. prolazi pored očitog kršenja zakona i ne radi ništa, tipa neodgovorno parkiranog auta na ulici ili zelenoj površini?
Jedan je tako pitao policajca na biciklu sto ne nosi kacigu pa dobio batine i uhapsen. A od forumasa dobio komentar 'sto se pravis pametan tako ti i treba'. Suti jarane dobro je da ne puca.
jasko_ba

#40 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by jasko_ba »

Edin H. wrote:Eh da je pravne drzave, sad bi im momak uzeo novac, ali i zatvorio firmu :oops:
Ovo.
cyprus

#41 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by cyprus »

Iako podržavam upotrebu pendreka i ''brutalan pristup'' prema huliganima i generalno onima koji izazivaju belaj, ovdje je jasno da nema opravdanja za ovakav postupak zaštitara... Momak zaista nije izazivao nikakav belaj i nadam se da će ih tužiti...
calculator

#42 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by calculator »

cyprus wrote:Iako podržavam upotrebu pendreka i ''brutalan pristup'' prema huliganima i generalno onima koji izazivaju belaj, ovdje je jasno da nema opravdanja za ovakav postupak zaštitara... Momak zaista nije izazivao nikakav belaj...
I da jest, zaštitari nemaju pravo da upotrebljavaju silu prema čovjeku, naročito njih 10 na golorukog
Nabucco

#43 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Nabucco »

Ne vidim šta je kriv što je snimao... Ako je policija radila pošten posao i ganjala ove huligane nisu se imali cega bojati ,vec su sta vise trebali fino zamoliti momka da im preda video, jer se isti može iskoristiti da se identifikuju huligani sa početka videa... Realno, da sam ja policajac, i da sam po nekom naređenju morao predati lika ovim iz kvazi sekjuritasa, kad bi ga neki udario, realno, ja bi polomio tog lika... Jer bi me to uvrijedilo, znaci ja koji imam pravo da ga udaram i koji sam tu da vršim silu, predam normalno covjeka liku, koji ga samo treba da provede do odeđene prostorije, znaci da ga odvoji, kaze prođi vamo, sjedi i uživaj. A u ostalom ne znam koji kurac imaju surađivati ovi iz sekjuritasa i policije.. Sekjuritas na stadionu jedino sto moze da radi je da štiti prostorije stadiona ( cuva stolice, wc, kapiju i to je sve) i da poništava karte i pretresa navijace.... Koja je ovo agencija, ko im je gazda... ?
Jolpaz

#44 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Jolpaz »

Nabucco wrote:Ne vidim šta je kriv što je snimao... Ako je policija radila pošten posao i ganjala ove huligane nisu se imali cega bojati ,vec su sta vise trebali fino zamoliti momka da im preda video, jer se isti može iskoristiti da se identifikuju huligani sa početka videa... Realno, da sam ja policajac, i da sam po nekom naređenju morao predati lika ovim iz kvazi sekjuritasa, kad bi ga neki udario, realno, ja bi polomio tog lika... Jer bi me to uvrijedilo, znaci ja koji imam pravo da ga udaram i koji sam tu da vršim silu, predam normalno covjeka liku, koji ga samo treba da provede do odeđene prostorije, znaci da ga odvoji, kaze prođi vamo, sjedi i uživaj. A u ostalom ne znam koji kurac imaju surađivati ovi iz sekjuritasa i policije.. Sekjuritas na stadionu jedino sto moze da radi je da štiti prostorije stadiona ( cuva stolice, wc, kapiju i to je sve) i da poništava karte i pretresa navijace.... Koja je ovo agencija, ko im je gazda... ?
Mozda brkas struku security i naziv firme Securitas a ocegledno ovi prvi nemaju veze sa ovim nedjelom koje pocinise
Gama AA ili Nova Gama vlasnik Alija Jasarevic :evil: :evil: :evil:
Inace plate kasne redovno pa se frustrirano dok ove manifestacije se ne placaju...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#45 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by hrasno38 »

shandrprcSA wrote:
Ovdje je presuda izvrsena na licu mjesta u vidu batina a koliko svi znamo policija ne sudi.......ne znam zasto se pojedini pravite i ludi i blesavi na ovo nedjelo nase policije i Game. Niko ovdje ne brani nekakve huligane koji su se ganjali sa policijom i protivzakonito sa Gamom ma ulici sto je jos jedan prekrsaj nego branimo ocito nedjelo i fizcko maltretiranje osobe koja po nicemu to nije zasluzila. Posto ovo moze samo odobravati policija i pripadnici upravo tih agencija nemojte se zacuditi da neki sljedeci februar budete gologuzi trcali kroz Sarajevo a ne u pancirima....kako mozete braniti nesto prrotiv cega policija upravo treba da se bori a to je krsenje zakona i upotreba prekomjerne sile na ulicama naseg grada.
Nabucco

#46 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Nabucco »

Jolpaz wrote:
Nabucco wrote:Ne vidim šta je kriv što je snimao... Ako je policija radila pošten posao i ganjala ove huligane nisu se imali cega bojati ,vec su sta vise trebali fino zamoliti momka da im preda video, jer se isti može iskoristiti da se identifikuju huligani sa početka videa... Realno, da sam ja policajac, i da sam po nekom naređenju morao predati lika ovim iz kvazi sekjuritasa, kad bi ga neki udario, realno, ja bi polomio tog lika... Jer bi me to uvrijedilo, znaci ja koji imam pravo da ga udaram i koji sam tu da vršim silu, predam normalno covjeka liku, koji ga samo treba da provede do odeđene prostorije, znaci da ga odvoji, kaze prođi vamo, sjedi i uživaj. A u ostalom ne znam koji kurac imaju surađivati ovi iz sekjuritasa i policije.. Sekjuritas na stadionu jedino sto moze da radi je da štiti prostorije stadiona ( cuva stolice, wc, kapiju i to je sve) i da poništava karte i pretresa navijace.... Koja je ovo agencija, ko im je gazda... ?
Mozda brkas struku security i naziv firme Securitas a ocegledno ovi prvi nemaju veze sa ovim nedjelom koje pocinise
Gama AA ili Nova Gama vlasnik Alija Jasarevic :evil: :evil: :evil:
Inace plate kasne redovno pa se frustrirano dok ove manifestacije se ne placaju...
Ma ne mislim na firmu kad napišem sekjuritas, vec opcenito na to zanimanje.. Vec oni imaju sad oni ova fensi imena....
hrasno38

#47 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by hrasno38 »

super_bayern wrote:Da li mi može neko reći, kakav je zakon kod nas po pitanju video dokumentovanja ne/rada policijskih službenika npr. vidim policajca da nije svezan u policijskom autu (od hiljadu auta, jedan ima svezan pojas :!: ) ili npr. prolazi pored očitog kršenja zakona i ne radi ništa, tipa neodgovorno parkiranog auta na ulici ili zelenoj površini?
Koliko ja znam DA sve do trenutka dok ga ne ometas u obavljanju posla. Dozvoljeno je snimati sve na ulici ako nije propisano znakovima za zabranu snimanja.
cyber1921

#48 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by cyber1921 »

DaBogDa umrli ovi što su ga tukli. Samo ću to rec
hrasno38

#49 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by hrasno38 »

Pryda wrote:
Jedan je tako pitao policajca na biciklu sto ne nosi kacigu pa dobio batine i uhapsen. A od forumasa dobio komentar 'sto se pravis pametan tako ti i treba'. Suti jarane dobro je da ne puca.
Pitao sam ja jednog sto je nepropisno obucen i raskopcan pa sto me nije udario???? Lako je udariti slabijeg od sebe. I ne jednom vec do sada sam im 10 puta skrenuo paznju na razne prekrsaje i jednom sam se zamalo i pobio sa njima al kurac nije lako se kaciti sa nekim koji ce lako dokazati da nisi u pravu!!!!
Logovan

#50 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Logovan »

pedeset wrote:Vidim danas da pojedini medjiji "oplakuju" što su zaštitari i policija malo izudarali neke huligane. Pa probudite se ljudi već jednom i dajmo punu podršku policiji. Pa znate li vi da većina tih "navijača" tj. huligana jedva čeka vikend i neku utakmicu kako bi mogli praviti probleme poštenim ljudima. Namjerno buše gume na autima, paraju lak, razbijaju stakla i ostale pizdarije. Nisi siguran dijete poslati u prodavnicu od njih.To su obični narkomani i policija treba da ih bije i prevaspitava. PUNA PODRŠKA ZA POLICIJU!

UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA! :bih: :bih: :bih:
Hajde ti prvo vidi šta se tačno desilo, ko ga je izmlatio i šta je momak uradio da bi dobio batine. Ovako se samo brukaš.
Locked