Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Eh, tipični Bošnjo.Ja bih otišao u Kolumbiju do Medellín kartela i kupio kokaina za milion, organizovao transport do Evrope i zaradio 20 milona.
Poveo bih sa sobom 5-6 maneKenKi, golih maneKenKi.
Vidim Narcos se gleda...
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Eh, tipični Bošnjo.Ja bih otišao u Kolumbiju do Medellín kartela i kupio kokaina za milion, organizovao transport do Evrope i zaradio 20 milona.
dječak sa šibicama wrote:Sephora wrote:Dala mogucnost djeci da se školuju ..studentima da završe studije...pomogla bolesnicima da se liječe....penzionere pomogla također.....ma malo bi mi bio jedan milon km...krades moje ideje
Ja bi otisao do Ciriha, i lijepo pitao "ako stavim pola miliona necega na vasu banku, sta dobijem od vas, vizu ili drzavljanstvo?"
I onda lagano na camac pa po zenevskom jezeru sve cetiri u zrak, jednom se zivi.
Sa 500.000 Eura jedva da bi mogao reći dobar dan u tim bankama.dječak sa šibicama wrote:Sephora wrote:Dala mogucnost djeci da se školuju ..studentima da završe studije...pomogla bolesnicima da se liječe....penzionere pomogla također.....ma malo bi mi bio jedan milon km...krades moje ideje
Ja bi otisao do Ciriha, i lijepo pitao "ako stavim pola miliona necega na vasu banku, sta dobijem od vas, vizu ili drzavljanstvo?"
I onda lagano na camac pa po zenevskom jezeru sve cetiri u zrak, jednom se zivi.
Buckethead wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Vidim Narcos se gleda...jesi sve pregled'o
I da dodam da bi mi London bio first stop.ferratilis wrote:
jedini pametan odgovor ovdje
+1
Buckethead wrote:eto, danas sam darežljiv, za tebe 10 milionaSephora wrote:Dala mogucnost djeci da se školuju ..studentima da završe studije...pomogla bolesnicima da se liječe....penzionere pomogla također.....ma malo bi mi bio jedan milon km...
always bet on blackdust in the wind wrote:u koloseum pa sve to na crveno. jbg.
Pa jarane ne moraš do Kolumbije po heroin, lakše ti je naručit dostavu sa Kosova. Kad si već u Medelinu, kupi bijelog za milion i zaradi 200 miliona.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Eh, tipični Bošnjo.greatful_and_dead wrote:Navuko bi se na heroinJa bih otišao u Kolumbiju do Medellin kartela i kupio heorina za milion, organizovao transport do Evrope i zaradio 20 milona.
i pride davo lekcije o geopoliticiDrvosjeca iz Dejcica wrote:Sa 500.000 Eura jedva da bi mogao reći dobar dan u tim bankama.dječak sa šibicama wrote:krades moje ideje
Pa ho's dati, da naletim?Sephora wrote:Buckethead wrote:eto, danas sam darežljiv, za tebe 10 milionaSephora wrote:Dala mogucnost djeci da se školuju ..studentima da završe studije...pomogla bolesnicima da se liječe....penzionere pomogla također.....ma malo bi mi bio jedan milon km...![]()
i sa 10 bila bih u - ....
postala bih prosjak...Dijeleći drugima ...

insomnia78 wrote: Pa ho's dati, da naletim?
![]()
![]()
Moradoh
Haha