Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

kolegione

#26 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by kolegione »

limeni wrote:Ne treba potpisati jer nam je citava drzava pink tv..
Konzumi i Merkatori na svakom cosku umjesto nasih proizvoda i marketa, ratni zlocinci hodaju slobodno po ulicama, srpska muzika (jos na dan Bajrama) svuda, kladionice iz skutorije uzimaju pare a ovdje na forumu ako progovoris o ovome pljuju te kao dobar je pink, ja cu kupovati gdje ja hocu, bakir lopov kme.
Evo vam pink gledajte kad ste trazili.
Hahahaha Bakir nije lopov :)
Mrzim SDA :) i njegove fanove :=)
limeni

#27 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by limeni »

kolegione wrote:
Konzumi i Merkatori na svakom cosku umjesto nasih proizvoda i marketa, ratni zlocinci hodaju slobodno po ulicama, srpska muzika (jos na dan Bajrama) svuda, kladionice iz skutorije uzimaju pare a ovdje na forumu ako progovoris o ovome pljuju te kao dobar je pink, ja cu kupovati gdje ja hocu, bakir lopov kme.
pa nije lopov...idi na sud pa dokazi da jeste
kolegione

#28 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by kolegione »

limeni wrote:
Pa i ja kazem da nije ja mislim da je on nas Sultan silni i preposteni :mrgreen:
Pod zastavom SDA do konacne poBJEDE
TheWatcher

#29 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by TheWatcher »

limeni wrote:
kolegione wrote:

aj ti u Hag pa dokazi da je Seselj kriv :oops: iZmetbegovica mozes na ranu privit kako je fin :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#30 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by JoseMujica »

i treba vam Vojo srat po glovi kad gledate ovu seljobersku televiziju
dezurni_ucenik

#31 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dezurni_ucenik »

TheWatcher wrote:
dezurni_ucenik wrote:Hrvati pametni, lagano mrsnuli Mitrovica. Pokusao lola da kupi net tv i da od njih napravi hrvatski Pink. Odjebaus ba.

Pink, DM Sat - nema vecih otrova na ovim prostorima nakon cetnistva.

zato im Ceca i ostali drmaju u kafanamai kaficima :lol: dvolicni su :oops:
Ima i toga naravno.
dust in the wind

#32 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dust in the wind »

Tomahawk11 wrote:
dust in the wind wrote:Šeselj je jos uvijek nevin. I ima pravo da se pojavljuje gdje hoce. kakvo licemjerstvo. da te glupe emisije ne gledaju ljudi ne bi ih pravili. vrte se pare. reklame itd. ne mogu da shvatim da neko uzme za ozbiljno online peticiju. pa dajte, imate li klikera u glavi. tako da se mijenja nesto. nego lijepo ne gledajte ta govna od emisija, pa ce se prestati praviti. ali nemojte ne gledati farmu jer se smrdo Šešelj pojavio, pa okrenuti na drugu emisiju tog tipa i smijati se "provalama" nekih kretena.
Seselj je sve samo ne nevin. Kako mozes izvaliti takvu glupost? Zato sto ga sud nije osudio? Pa na hiljade je dokaza, on se sam javno deklarise tako, u toku rata je bio na ovim prostorima i ucestvovao u zlocinima i nevin dok se ne dokaze suprotno? Deklarisani zlocinac i prdonja.
Neovisno o ovom smradu, farme i te gluposti nisam nikad gledao. No, svaka roba ima svoju budalu, tako da razumijem one koji gledaju. Nekome je i sport glupost, a ja ga volim.
ja pričam o presumciji nevinosti i krivičnom zakonu. ne mogu vjerovati da ovo nekome objašnjavam, neke osnove se trebaju poznavati.. što ne znači da za Šešelja mislim da je išta od čovjeka. a da je po tom tvom razmišlaju sutra bi moao javno reći da je Mujo Mujić kriminalac jer pobogu ti tako misliš. u državama treba da vlada zakon, a ne nečiji subjektivni stavovi. pa čak i o smrdi Šešelju. izlazimo iz okvira teme. pozdrav
dezurni_ucenik

#33 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dezurni_ucenik »

De malo iskulirajte sa tom pricom o presumpciji nevinosti, svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv. Zna se ko je Seselj, ne treba meni nikakav sud i nikakva presuda da mi dokaze kakvo je on govno od covjeka.
dust in the wind

#34 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

dezurni_ucenik wrote:De malo iskulirajte sa tom pricom o presumpciji nevinosti, svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv. Zna se ko je Seselj, ne treba meni nikakav sud i nikakva presuda da mi dokaze kakvo je on govno od covjeka.
jeste govno i to veliko. ali može hodati po kojekakvim televizijama. i kraj price je to. ko da kineski pričam. svašta. a te kojekakve televizije i emisije se ne trebaju gledati. kanala mali million. okrenimo leđa tim glupostima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#35 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Tomahawk11 »

dust in the wind wrote:
Tomahawk11 wrote:
dust in the wind wrote:Šeselj je jos uvijek nevin. I ima pravo da se pojavljuje gdje hoce. kakvo licemjerstvo. da te glupe emisije ne gledaju ljudi ne bi ih pravili. vrte se pare. reklame itd. ne mogu da shvatim da neko uzme za ozbiljno online peticiju. pa dajte, imate li klikera u glavi. tako da se mijenja nesto. nego lijepo ne gledajte ta govna od emisija, pa ce se prestati praviti. ali nemojte ne gledati farmu jer se smrdo Šešelj pojavio, pa okrenuti na drugu emisiju tog tipa i smijati se "provalama" nekih kretena.
Seselj je sve samo ne nevin. Kako mozes izvaliti takvu glupost? Zato sto ga sud nije osudio? Pa na hiljade je dokaza, on se sam javno deklarise tako, u toku rata je bio na ovim prostorima i ucestvovao u zlocinima i nevin dok se ne dokaze suprotno? Deklarisani zlocinac i prdonja.
Neovisno o ovom smradu, farme i te gluposti nisam nikad gledao. No, svaka roba ima svoju budalu, tako da razumijem one koji gledaju. Nekome je i sport glupost, a ja ga volim.
ja pričam o presumciji nevinosti i krivičnom zakonu. ne mogu vjerovati da ovo nekome objašnjavam, neke osnove se trebaju poznavati.. što ne znači da za Šešelja mislim da je išta od čovjeka. a da je po tom tvom razmišlaju sutra bi moao javno reći da je Mujo Mujić kriminalac jer pobogu ti tako misliš. u državama treba da vlada zakon, a ne nečiji subjektivni stavovi. pa čak i o smrdi Šešelju. izlazimo iz okvira teme. pozdrav
Tom logikom, ok je gledati Seselja na TV? Nemamo onda o cemu raspravljati. Sto se tice zakona, dovoljno ga poznajem, ali isto tako, necemo se praviti slijepci kod ociglednih stvari. Tom tvojom logikom ni Mladic ni Karadzic jos uvijek nisu krivi. To je vec neukusno. Dakle, nije kako ja mislim, nego onako kako se desilo. Ima dokazni materijal, snimljeno sve, imaju dokumenti, ali hajmo se praviti blesavi, jer sud jos nije donio odluku. :-) Pozdrav i tebi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Tomahawk11 »

dezurni_ucenik wrote:De malo iskulirajte sa tom pricom o presumpciji nevinosti, svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv. Zna se ko je Seselj, ne treba meni nikakav sud i nikakva presuda da mi dokaze kakvo je on govno od covjeka.
:thumbup:
Ko skonto - skonto. Ko nije....sta da se radi :roll:
dust in the wind

#37 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Tomahawk11 wrote:
za razliku od tebe, tomahawk dežurni učenik dobro razumio šta htjedoh da kažem. hehe. a Šešelj je za svakog normalnog gono. Tako da to što ti misliš da je govno od insane te ne razlikuje od mene.
dezurni_ucenik

#38 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dezurni_ucenik »

Tomahawk11 wrote:
Jasta. Njihov problem.
greatful_and_dead

#39 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by greatful_and_dead »

Tomahawk11 wrote: Tom logikom, ok je gledati Seselja na TV? Nemamo onda o cemu raspravljati. Sto se tice zakona, dovoljno ga poznajem, ali isto tako, necemo se praviti slijepci kod ociglednih stvari. Tom tvojom logikom ni Mladic ni Karadzic jos uvijek nisu krivi. To je vec neukusno. Dakle, nije kako ja mislim, nego onako kako se desilo. Ima dokazni materijal, snimljeno sve, imaju dokumenti, ali hajmo se praviti blesavi, jer sud jos nije donio odluku. :-) Pozdrav i tebi.
Mislim da je ovde logika da je OK puštati Šešelja na TV-u, a ne gledati ga. Nažalost, bolesnik nije osuđen i faktički je isto pojavio se ja na TV-u ili on. Ponavljam, nažalost. To je presumpcija nevinosti.

Ja lično ne gledam farmu, ne gledam ni Pink osim zabranjenog foruma. Totalno bi mogao bez tog kanala(doduše kao i 90% ostalih, samo mi sportklubovi trebaju). Ali nisam za sankcionisanje. Ako sam sebi ne možeš reći da to nije program za tebe, ako ne možeš djeci zabraniti ili zaključati kanal, ako ti ne smetaju debili sa farme i šešelj, ma gledaj vala. Ionako nisi neki čovjek.
Tomahawk11
Globalni moderator

#40 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Tomahawk11 »

@
dust in the wind

Dakle, ti mislis da je Seselj govno, ali ne i da je kriv, odnosno zlocinac, jer ga nisu presudili?? Pored svih dostupnih dokaza??
Da se moze javno eksponirati, pa ako nam se ne svidja, da ga ne gledamo?!
Ne mozemo zatvarati oci pored cinjenica. Ne vidim koji argument imas da to pobijes. To da nije osudjen ti nije argument. Ponavljam, nismo u sudnici, mi smo gradjani zemlje u kojoj je pomenuti vrsio zlocine i otvoreno se zalagao za njih.
mg

#41 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by mg »

Primitivan narod gleda primitivne stvari.

Seselj ili ne, treba imati iq ispod trocifrenog broja pa se odusevljavati kristijanom i stanijom.

Seselj na farmi pokazuje i da mediji ne prezaju od niceg, za povecanje gledanosti. Pink pogotovo.

Ali nije ye protestvovalo kad su "pevaci i pevacice" sa linija sisle u gradske kafane, niti se protestvuje zbog neimastine, niti zbog jezika u rs, niti zbog kradje i pljacke.

Danasnji sistem vrijednosti i jesu seselj i kristijan. Danasnji sistem vrijednosti jeste farma.

Na vlasti psihopate i ubice, bivsi ratni zlocinci a kriminalci vladaju kompletnim sistemom. Biti kriminalac je ugledno zanimanje.

Djeca u takve gledaju, takvima se dive.

Skolstvo na koljenima, zdravstvo na koljenima, pio na koljenima. Jedina buducnost je il politicar il kriminalac.

Sta se cudite i sta hocete? Vasa buducnost je sumorna i crna. U istoj mjeri u kojoj je Farma ogledalo danasnjeg drustva.

I jedino sto covjek ovom narodu moze pozelit je kakav zemljotres ili epidemiju kuge.

Koji ce nam k.rac drustvo u kojem stanija i kristijan vaze za medijske zvijezde, pored politicara u skupim limuzinama?
Tomahawk11
Globalni moderator

#42 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Tomahawk11 »

greatful_and_dead wrote:
Tomahawk11 wrote: Tom logikom, ok je gledati Seselja na TV? Nemamo onda o cemu raspravljati. Sto se tice zakona, dovoljno ga poznajem, ali isto tako, necemo se praviti slijepci kod ociglednih stvari. Tom tvojom logikom ni Mladic ni Karadzic jos uvijek nisu krivi. To je vec neukusno. Dakle, nije kako ja mislim, nego onako kako se desilo. Ima dokazni materijal, snimljeno sve, imaju dokumenti, ali hajmo se praviti blesavi, jer sud jos nije donio odluku. :-) Pozdrav i tebi.
Mislim da je ovde logika da je OK puštati Šešelja na TV-u, a ne gledati ga. Nažalost, bolesnik nije osuđen i faktički je isto pojavio se ja na TV-u ili on. Ponavljam, nažalost. To je presumpcija nevinosti.

Ja lično ne gledam farmu, ne gledam ni Pink osim zabranjenog foruma. Totalno bi mogao bez tog kanala(doduše kao i 90% ostalih, samo mi sportklubovi trebaju). Ali nisam za sankcionisanje. Ako sam sebi ne možeš reći da to nije program za tebe, ako ne možeš djeci zabraniti ili zaključati kanal, ako ti ne smetaju debili sa farme i šešelj, ma gledaj vala. Ionako nisi neki čovjek.
Ma svejedno mi je, ne gledam to, sankcionisali ili ne, ne zamaram se tim uopste.
Za Pink BH je sramota da prenose tog debila. No, oni to svakako preuzimaju iz Srbije.
Jasno je meni sta je htjela reci dust in the wind, ali zdrava logika kaze da se ne mogu sloziti s tim. Dakle, nije OK pustiti ga na TV. To je kao sto pustamo kanalizaciju niz Miljacku. Nije OK, ali pustamo.
A generalno, postava tih farmi i velikih bratova, sve neki kriminalci, ubice, pjevaljke, dzidzani i sl., dakle plitkoca u najavi.
greatful_and_dead

#43 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by greatful_and_dead »

Tomahawk11 wrote:
Ma svejedno mi je, ne gledam to, sankcionisali ili ne, ne zamaram se tim uopste.
Za Pink BH je sramota da prenose tog debila. No, oni to svakako preuzimaju iz Srbije.
Jasno je meni sta je htjela reci dust in the wind, ali zdrava logika kaze da se ne mogu sloziti s tim. Dakle, nije OK pustiti ga na TV. To je kao sto pustamo kanalizaciju niz Miljacku. Nije OK, ali pustamo.
Sve si upravu. Ni ja se ne slažem, naravno da ga nije OK pustiti na TV-u u BiH, ali stvar je u tom da nije zabranjeno, nema osnove za nekakve tužbe RAK-u. Bar ne na osnovu argumenta da puštaju ratne zločince, jer kreten još uvijek nije, zvanično, ratni zločinac. Jeste govno, ali govna su i Dodik, Bakir, Čović, pa ne silaze sa ekrana. A pored toga što su govna, i kriminalci su. Ali džaba, nije presuđeno.

A zdrava logika kaže da ne treba gledati farmu i tu sva priča prestaje. Ko je u stanju to da gleda, šešelj mu i nije neki problem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#44 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Tomahawk11 »

greatful_and_dead wrote:
Tomahawk11 wrote:
Sve si upravu. Ni ja se ne slažem, naravno da ga nije OK pustiti na TV-u u BiH, ali stvar je u tom da nije zabranjeno, nema osnove za nekakve tužbe RAK-u. Bar ne na osnovu argumenta da puštaju ratne zločince, jer kreten još uvijek nije, zvanično, ratni zločinac. Jeste govno, ali govna su i Dodik, Bakir, Čović, pa ne silaze sa ekrana. A pored toga što su govna, i kriminalci su. Ali džaba, nije presuđeno.

A zdrava logika kaže da ne treba gledati farmu i tu sva priča prestaje. Ko je u stanju to da gleda, šešelj mu i nije neki problem.
Naravno, kazem, ne samo ta bitanga, nego su uglavnom neke vucibatine i sjecikese na tim emisijama.
Bodkin

#45 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by Bodkin »

limeni wrote:
kolegione wrote:
Nije ni seselj. Idi na sud pa dokazi da jeste.

I cuj srpska muzika. Joj pacijenata jebote
limeni

#46 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by limeni »

Pa govorim da ljudi imaju pravo da slusaju i kupuju gdje hoce ali nije onda fer ni govoriti za svakog covjeka koji svojim radom uspije u zivotu bez dokaza da je lopov a jedini mu je grijeh sto voli Bosnu vise od svega.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#47 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by KatarinaKosaca »

Pink jeste šund, nekultura, zatupljivanje, zatucanost itd. Ipak, nemoguće je život provesti slušajući LIsta i čitajući Kjerkegora , a u mometima opuštanja dozvoljen je pink fllojd možda.. u danima i godinama kada su vijesti i tv dnevnik otrov, dokumentarci na razini nule, nepostojeći, serije indijske gore od svakog programa na pinku, uopće nije čudo da postoji takva i tolika gledanost rijalitija. RAK ima svoje pravila, ne izmišlja ih sam i mora ih slijediti toliko % zabavnog, toliko % dokumentarnog, toliko % sportskog, religijskog itd, sa tim što javni emiteri imaju strožiju kontrolu i procente, ali zato i jesu sufinancirani. U vrijeme kad javni emiteri zloupotrebljavaju sufinanciranje (pretplatu) imajući istu minutažu reklamnog prostora po satu, a jedino što nam daju je Duškina emisija i ona nagovorite se ljudima čija voditeljica nikad nije naučila da vodi emisiju, nemamo šta prigovarati, a posebice potpisivati Mitroviću.
Čula sam da je bio Šešelj u njegovoj Farmi da navodno nije bilo cenzurirano glede komentara o uzrocima rata, posljedicama itd, ali je, po meni, za to i takvo emitiranje više odgovorna najodgovornije za BIH Lajla Torlak, nego sam Mitrović.
dezurni_ucenik

#48 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:Pink jeste šund, nekultura, zatupljivanje, zatucanost itd. Ipak, nemoguće je život provesti slušajući LIsta i čitajući Kjerkegora , a u mometima opuštanja dozvoljen je pink fllojd možda.. u danima i godinama kada su vijesti i tv dnevnik otrov, dokumentarci na razini nule, nepostojeći, serije indijske gore od svakog programa na pinku, uopće nije čudo da postoji takva i tolika gledanost rijalitija. RAK ima svoje pravila, ne izmišlja ih sam i mora ih slijediti toliko % zabavnog, toliko % dokumentarnog, toliko % sportskog, religijskog itd, sa tim što javni emiteri imaju strožiju kontrolu i procente, ali zato i jesu sufinancirani. U vrijeme kad javni emiteri zloupotrebljavaju sufinanciranje (pretplatu) imajući istu minutažu reklamnog prostora po satu, a jedino što nam daju je Duškina emisija i ona nagovorite se ljudima čija voditeljica nikad nije naučila da vodi emisiju, nemamo šta prigovarati, a posebice potpisivati Mitroviću.
Čula sam da je bio Šešelj u njegovoj Farmi da navodno nije bilo cenzurirano glede komentara o uzrocima rata, posljedicama itd, ali je, po meni, za to i takvo emitiranje više odgovorna najodgovornije za BIH Lajla Torlak, nego sam Mitrović.
21.vijek, 2015.godina. Skoro pa svi imaju kablovsku televiziju sa najmanje 60 kanala. Dokumentarnih kanala imas koliko ti dusa zeli.

Al' eto mora Bosnjo uvijek pronaci neko opravdanje za gledanje prekodrinsko-cetnickog sunda.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#49 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by KatarinaKosaca »

dezurni_ucenik wrote: 21.vijek, 2015.godina. Skoro pa svi imaju kablovsku televiziju sa najmanje 60 kanala. Dokumentarnih kanala imas koliko ti dusa zeli.

Al' eto mora Bosnjo uvijek pronaci neko opravdanje za gledanje prekodrinsko-cetnickog sunda.
1) Baš i nema nekih dokumentaraca ni na stranim kanalima, a moja se refleksija odnosila na javne emitere što jasno piše u postu i jasno se čita iz same niti posta

2) Gdje piše da sam "Bošnjo"?

3) Gdje piše da uopće gledam Pink?

Dakle, zaskakivanje na post radi pukog zaskakivanja kao zec sa nagonom a bez penisa.
dezurni_ucenik

#50 Re: Bojkot TV PINK BH-RAK sankcionisanje PINKA

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
dezurni_ucenik wrote: 21.vijek, 2015.godina. Skoro pa svi imaju kablovsku televiziju sa najmanje 60 kanala. Dokumentarnih kanala imas koliko ti dusa zeli.

1) Baš i nema nekih dokumentaraca ni na stranim kanalima, a moja se refleksija odnosila na javne emitere što jasno piše u postu i jasno se čita iz same niti posta

2) Gdje piše da sam "Bošnjo"?

3) Gdje piše da uopće gledam Pink?

Dakle, zaskakivanje na post radi pukog zaskakivanja kao zec sa nagonom a bez penisa.

Haj' dobro ako tako kazes.

A te mahalske fazone o zecevima prosipaj nekom drugom. Ne prilici to tvojim godinama. :thumbup:
Post Reply