Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce. A ne za ku**enje, kao raznim moronima. Sorry ali pravo sam ljuta radi kulture voznje kod nas. Fuj. Nekada kada vidim ludjake koji propice u sred grada kraj tebe, dodje mi da im pucam u gumeZadig wrote:Hera, da li vozis auto?Hera wrote:Ma treba kazne ogromne pucati za sve ovome slicno. Cuj parkirao na zelenoj povrsini. Sto neko rece imamo 3 parka u gardu i sada vi po travici parkirate. Ma milja vam je malo. Dalje bi zabranila sve one stare krntije, neka se uvede maksimalna starost auta koji se smije voziti. Pa onda svi oni zagadjivaci sto bljuju dim iz sebe, njih bi u zatvor odmah poslala. Kao i sve koji voze pijani ili 120 km/h kroz grad. I odmah im uzela vozacku zauvijek.
Zapisa me eko drot...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Hera
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
To je prije tri godine na ovom forumu izjavio neki horns&drumsHera wrote:Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce.
Sjecas ga se Hero? Dusa od coveka
- Qler
za pojas si u pravu! A sto se tice 0 promila, neki dan sam raspravljao sa jednim covjekom iz Hr na tu temu, i dao mi je dobar argument zasto taj zakon ne treba! Kaze, zakonom ti je dozvoljeno poptit, jednu-dvije pive, i kaze ti ces sjesti u kafic, poptiti jednu, dobar si, a popio si jednu, ono s nogu, i nema problema! E sad ti je zakon 0 promila! I zalomi se sa rajom, jebi ga, znas kako je! Popijes jednu, i onda kontas, kad sam jednu, popusit cu kaznu svakako, isto mi je i dvije, pa tri pa pet pa deset! I onda mortus pijan boli te qrac za kaznu opalis jos po jednoj! I u auto! To je po meni mnogo gore nego jedna al sigurna!Hera wrote:Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce. A ne za ku**enje, kao raznim moronima. Sorry ali pravo sam ljuta radi kulture voznje kod nas. Fuj. Nekada kada vidim ludjake koji propice u sred grada kraj tebe, dodje mi da im pucam u gumeZadig wrote:Hera, da li vozis auto?Hera wrote:Ma treba kazne ogromne pucati za sve ovome slicno. Cuj parkirao na zelenoj povrsini. Sto neko rece imamo 3 parka u gardu i sada vi po travici parkirate. Ma milja vam je malo. Dalje bi zabranila sve one stare krntije, neka se uvede maksimalna starost auta koji se smije voziti. Pa onda svi oni zagadjivaci sto bljuju dim iz sebe, njih bi u zatvor odmah poslala. Kao i sve koji voze pijani ili 120 km/h kroz grad. I odmah im uzela vozacku zauvijek.Ili one koji daju izjavu da se nikada u gradu ne vezu, a u razgovoru s njima vidis da su imali udes par puta, i to bas u gradu! I da, uvela bi 0 promila i u BiH, odmah!
- Kaktusssss
samo deri braco, to je jedini nacin da se naucimo nekoj kulturi....udri gdje najvise boli, a to je u ovom slucaju novcanik
vjerujem da kada ti se nesto tako desi, pa kada moras izbrojati finu sumu novca da ces sljedeci put (edu, nije ovo samo tebi upuceno) razmisliti prije nego parkiras auto tamo gdje mu nije mjesto.

ehhhhh da sam ja eko policajac, pored fine novcane kazne natjerao bih te da posadis travu na tom mjestu ili barem jednu sadnicu, o kojoj bi naravno trebao da vodis brigu u narednih par godina

vjerujem da kada ti se nesto tako desi, pa kada moras izbrojati finu sumu novca da ces sljedeci put (edu, nije ovo samo tebi upuceno) razmisliti prije nego parkiras auto tamo gdje mu nije mjesto.
ehhhhh da sam ja eko policajac, pored fine novcane kazne natjerao bih te da posadis travu na tom mjestu ili barem jednu sadnicu, o kojoj bi naravno trebao da vodis brigu u narednih par godina
-
edu
sto je najgore buraz tu travke nije bilo..rekoh utabano blato..a vi mi ne vjerujete..jest Allaha mi...Kaktusssss wrote:samo deri braco, to je jedini nacin da se naucimo nekoj kulturi....udri gdje najvise boli, a to je u ovom slucaju novcanik![]()
![]()
vjerujem da kada ti se nesto tako desi, pa kada moras izbrojati finu sumu novca da ces sljedeci put (edu, nije ovo samo tebi upuceno) razmisliti prije nego parkiras auto tamo gdje mu nije mjesto.![]()
ehhhhh da sam ja eko policajac, pored fine novcane kazne natjerao bih te da posadis travu na tom mjestu ili barem jednu sadnicu, o kojoj bi naravno trebao da vodis brigu u narednih par godina![]()
-
FortunaBela
#33 Re: Zapisa me eko drot...
Ja se parkiram na ulici i fasujem kaznu....to mi ga dođe najmanje jednom mjesečno....edu wrote:parkirao na zelenoj povrsini...
Kolika je kazna za to?
-
wanderer
#34 Re: Zapisa me eko drot...
Probaj u parku, k'o ovaj -- tamo Svedi ne gledaju.FortunaBela wrote:
Ja se parkiram na ulici i fasujem kaznu....to mi ga dođe najmanje jednom mjesečno....
-
FortunaBela
Ma čini mi se i na mjesecu da se parkiram, našli bi me da je prikače.... 
-
FortunaBela
Ma nisam baš sigurna da ne bi....Harrys wrote:Budi sigurna da na Mojmilu nebi dobila kaznu.FortunaBela wrote:Ma cˇini mi se i na mjesecu da se parkiram, nasˇli bi me da je prikacˇe....![]()
-
whow
Ja sam za " positive reiforcement". Svima koji se propisno parkiraju treba poslati zahvalnicu ( Thank You - card ) nesto u stilu : Uvazeni Gospodine / Gospodzo, Gospodzice, Hvala sto se pridrzavate saobracajnih propisa , i slicno . U potpisu Brko Policajac. Ma mislim da su BiH policija prava korumpirana gamad , boli njih za zelene povrsine , oni hoce svog cenera i to je to. Za pet dana koje sam proveo u BiH u Martu ove godine , platio sam jednu kaznu za "svijetla" u hercegovacko neretvanskom kantonu , te me je jednom drot zaustavio kod pozorista Sarajevu i trazi deset maraka kao nisam upalio propisna svijetla . Prvi put sam platio jer sam bio sa starim pa nisam htio praviti " scenu" drugi put sam drota trazio njegove informacije i bedz #, Drot se usro , kaze : hajd idi al' drugi puta provjeri svjetla. Vozacima u BiH: ne dajte se ljudi, prijavljujte drotove koji vas traze mito Europskoj policiji.
-
Harrys
maja,samo se parkiraj,FortunaBela wrote:Ma nisam basˇ sigurna da ne bi....Harrys wrote:Budi sigurna da na Mojmilu nebi dobila kaznu.FortunaBela wrote:Ma cˇini mi se i na mjesecu da se parkiram, nasˇli bi me da je prikacˇe....![]()
-
rumenko
edu jarane jedino ti ostaje da se tuspapsis u ovu stranku zelenih....ove budale ovo sto se ko zalazu za prirodu i to....e onda da se javljas na sastancima i da sjedis u prvom redu....i onda po stranackoj liniji kao zasluzni clan sredis da ti stranka to regulise....ako ni to ne prodje javi mi pa da nazovem Himzu....on ce ti to za cvaju regulisati...
- Lace
#42 Re: Zapisa me eko drot...
u prvi momenat sam pomislila da te "zapishao"edu wrote:parkirao na zelenoj povrsini...
Kolika je kazna za to?
-
FortunaBela
Nemoj dvaput reći, kad ti kaznice poštar počnu donositi..vidjećeš u šta se uvaljuješ....Harrys wrote:maja,samo se parkiraj,FortunaBela wrote:Ma nisam basˇ sigurna da ne bi....Harrys wrote: Budi sigurna da na Mojmilu nebi dobila kaznu.![]()
sve ostalo na moj racun,kao garant.
-
Harrys
Vazi samo za parkiranje na mojmilu.FortunaBela wrote:Nemoj dvaput rec´i, kad ti kaznice posˇtar pocˇnu donositi..vidjec´esˇ u sˇta se uvaljujesˇ....Harrys wrote:maja,samo se parkiraj,FortunaBela wrote: Ma nisam basˇ sigurna da ne bi....sve ostalo na moj racun,kao garant.
![]()
![]()
-
FortunaBela
Jesi selektivan....
ili sve ili ništa.....

-
FortunaBela
Maji ne pričamo o nugatu, već o kaznama.... 
-
FortunaBela
Pa nisam još opičila, da autom dolazim u SA....
U Sa bi mi ostala samo šoferšajba sa kaznom.....
U Sa bi mi ostala samo šoferšajba sa kaznom.....
-
Zadig
Sjedi, 5 sine.Hera wrote:Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce. A ne za ku**enje, kao raznim moronima. Sorry ali pravo sam ljuta radi kulture voznje kod nas. Fuj. Nekada kada vidim ludjake koji propice u sred grada kraj tebe, dodje mi da im pucam u gumeZadig wrote:Hera, da li vozis auto?Hera wrote:Ma treba kazne ogromne pucati za sve ovome slicno. Cuj parkirao na zelenoj povrsini. Sto neko rece imamo 3 parka u gardu i sada vi po travici parkirate. Ma milja vam je malo. Dalje bi zabranila sve one stare krntije, neka se uvede maksimalna starost auta koji se smije voziti. Pa onda svi oni zagadjivaci sto bljuju dim iz sebe, njih bi u zatvor odmah poslala. Kao i sve koji voze pijani ili 120 km/h kroz grad. I odmah im uzela vozacku zauvijek.Ili one koji daju izjavu da se nikada u gradu ne vezu, a u razgovoru s njima vidis da su imali udes par puta, i to bas u gradu! I da, uvela bi 0 promila i u BiH, odmah!
Zasluzila si kod cika zadiga