Zapisa me eko drot...

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Hera

Post by Hera »

Zadig wrote:
Hera wrote:Ma treba kazne ogromne pucati za sve ovome slicno. Cuj parkirao na zelenoj povrsini. Sto neko rece imamo 3 parka u gardu i sada vi po travici parkirate. Ma milja vam je malo. Dalje bi zabranila sve one stare krntije, neka se uvede maksimalna starost auta koji se smije voziti. Pa onda svi oni zagadjivaci sto bljuju dim iz sebe, njih bi u zatvor odmah poslala. Kao i sve koji voze pijani ili 120 km/h kroz grad. I odmah im uzela vozacku zauvijek.
Hera, da li vozis auto?
Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce. A ne za ku**enje, kao raznim moronima. Sorry ali pravo sam ljuta radi kulture voznje kod nas. Fuj. Nekada kada vidim ludjake koji propice u sred grada kraj tebe, dodje mi da im pucam u gume :D Ili one koji daju izjavu da se nikada u gradu ne vezu, a u razgovoru s njima vidis da su imali udes par puta, i to bas u gradu! I da, uvela bi 0 promila i u BiH, odmah!
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Hera wrote:Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce.
To je prije tri godine na ovom forumu izjavio neki horns&drums :D:D

Sjecas ga se Hero? Dusa od coveka :D
Qler

Post by Qler »

Hera wrote:
Zadig wrote:
Hera wrote:Ma treba kazne ogromne pucati za sve ovome slicno. Cuj parkirao na zelenoj povrsini. Sto neko rece imamo 3 parka u gardu i sada vi po travici parkirate. Ma milja vam je malo. Dalje bi zabranila sve one stare krntije, neka se uvede maksimalna starost auta koji se smije voziti. Pa onda svi oni zagadjivaci sto bljuju dim iz sebe, njih bi u zatvor odmah poslala. Kao i sve koji voze pijani ili 120 km/h kroz grad. I odmah im uzela vozacku zauvijek.
Hera, da li vozis auto?
Da, naravno. Auto mi sluzi da se prevezem sa tacke A na tacku B, sto je ugodnije i sigurnije moguce. A ne za ku**enje, kao raznim moronima. Sorry ali pravo sam ljuta radi kulture voznje kod nas. Fuj. Nekada kada vidim ludjake koji propice u sred grada kraj tebe, dodje mi da im pucam u gume :D Ili one koji daju izjavu da se nikada u gradu ne vezu, a u razgovoru s njima vidis da su imali udes par puta, i to bas u gradu! I da, uvela bi 0 promila i u BiH, odmah!
za pojas si u pravu! A sto se tice 0 promila, neki dan sam raspravljao sa jednim covjekom iz Hr na tu temu, i dao mi je dobar argument zasto taj zakon ne treba! Kaze, zakonom ti je dozvoljeno poptit, jednu-dvije pive, i kaze ti ces sjesti u kafic, poptiti jednu, dobar si, a popio si jednu, ono s nogu, i nema problema! E sad ti je zakon 0 promila! I zalomi se sa rajom, jebi ga, znas kako je! Popijes jednu, i onda kontas, kad sam jednu, popusit cu kaznu svakako, isto mi je i dvije, pa tri pa pet pa deset! I onda mortus pijan boli te qrac za kaznu opalis jos po jednoj! I u auto! To je po meni mnogo gore nego jedna al sigurna!

:-? :roll: :roll: :-?
edu

Post by edu »

buraz..jedna vuce drugu..druga vuce trecu..treca vuce cet........ma jebo vas alkohol valja meni kaznu platiti...

:D :D :D
Saian

Post by Saian »

sjo trebaju se ovo "s" i "s" :D konvencijom uredit, ja sad na tren pomislio da je neko nekog zauriniro :D :D
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

samo deri braco, to je jedini nacin da se naucimo nekoj kulturi....udri gdje najvise boli, a to je u ovom slucaju novcanik :D :D
vjerujem da kada ti se nesto tako desi, pa kada moras izbrojati finu sumu novca da ces sljedeci put (edu, nije ovo samo tebi upuceno) razmisliti prije nego parkiras auto tamo gdje mu nije mjesto. 8) 8)

ehhhhh da sam ja eko policajac, pored fine novcane kazne natjerao bih te da posadis travu na tom mjestu ili barem jednu sadnicu, o kojoj bi naravno trebao da vodis brigu u narednih par godina :lol: :lol:
edu

Post by edu »

Kaktusssss wrote:samo deri braco, to je jedini nacin da se naucimo nekoj kulturi....udri gdje najvise boli, a to je u ovom slucaju novcanik :D :D
vjerujem da kada ti se nesto tako desi, pa kada moras izbrojati finu sumu novca da ces sljedeci put (edu, nije ovo samo tebi upuceno) razmisliti prije nego parkiras auto tamo gdje mu nije mjesto. 8) 8)

ehhhhh da sam ja eko policajac, pored fine novcane kazne natjerao bih te da posadis travu na tom mjestu ili barem jednu sadnicu, o kojoj bi naravno trebao da vodis brigu u narednih par godina :lol: :lol:
sto je najgore buraz tu travke nije bilo..rekoh utabano blato..a vi mi ne vjerujete..jest Allaha mi... :D :D :D
FortunaBela

#33 Re: Zapisa me eko drot...

Post by FortunaBela »

edu wrote:parkirao na zelenoj povrsini...

Kolika je kazna za to?
Ja se parkiram na ulici i fasujem kaznu....to mi ga dođe najmanje jednom mjesečno.... :-?
wanderer

#34 Re: Zapisa me eko drot...

Post by wanderer »

FortunaBela wrote:
Ja se parkiram na ulici i fasujem kaznu....to mi ga dođe najmanje jednom mjesečno.... :-?
Probaj u parku, k'o ovaj -- tamo Svedi ne gledaju. :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Ma čini mi se i na mjesecu da se parkiram, našli bi me da je prikače.... :-?
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:Ma cˇini mi se i na mjesecu da se parkiram, nasˇli bi me da je prikacˇe.... :-?
Budi sigurna da na Mojmilu nebi dobila kaznu. :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
FortunaBela wrote:Ma cˇini mi se i na mjesecu da se parkiram, nasˇli bi me da je prikacˇe.... :-?
Ma nisam baš sigurna da ne bi.... :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

Predlazem da se svi parkovi pretvore u parkinge i to ono na vise spratova, pa da drzava uzme vise novaca. :roll:

A kome je do parkova u auto, pa na Stojcevac, Vrelo Bosne, planine i slicno!
whow

Post by whow »

Ja sam za " positive reiforcement". Svima koji se propisno parkiraju treba poslati zahvalnicu ( Thank You - card ) nesto u stilu : Uvazeni Gospodine / Gospodzo, Gospodzice, Hvala sto se pridrzavate saobracajnih propisa , i slicno . U potpisu Brko Policajac. Ma mislim da su BiH policija prava korumpirana gamad , boli njih za zelene povrsine , oni hoce svog cenera i to je to. Za pet dana koje sam proveo u BiH u Martu ove godine , platio sam jednu kaznu za "svijetla" u hercegovacko neretvanskom kantonu , te me je jednom drot zaustavio kod pozorista Sarajevu i trazi deset maraka kao nisam upalio propisna svijetla . Prvi put sam platio jer sam bio sa starim pa nisam htio praviti " scenu" drugi put sam drota trazio njegove informacije i bedz #, Drot se usro , kaze : hajd idi al' drugi puta provjeri svjetla. Vozacima u BiH: ne dajte se ljudi, prijavljujte drotove koji vas traze mito Europskoj policiji.
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
Ma nisam basˇ sigurna da ne bi.... :roll:
maja,samo se parkiraj, :D sve ostalo na moj racun,kao garant. :roll:
rumenko

Post by rumenko »

edu jarane jedino ti ostaje da se tuspapsis u ovu stranku zelenih....ove budale ovo sto se ko zalazu za prirodu i to....e onda da se javljas na sastancima i da sjedis u prvom redu....i onda po stranackoj liniji kao zasluzni clan sredis da ti stranka to regulise....ako ni to ne prodje javi mi pa da nazovem Himzu....on ce ti to za cvaju regulisati...
Lace

#42 Re: Zapisa me eko drot...

Post by Lace »

edu wrote:parkirao na zelenoj povrsini...

Kolika je kazna za to?
u prvi momenat sam pomislila da te "zapishao" :-? :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Harrys wrote:
FortunaBela wrote:
Harrys wrote: Budi sigurna da na Mojmilu nebi dobila kaznu. :D :D
Ma nisam basˇ sigurna da ne bi.... :roll:
Nemoj dvaput reći, kad ti kaznice poštar počnu donositi..vidjećeš u šta se uvaljuješ.... :-) :-) :-)
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:
Harrys wrote:
FortunaBela wrote: Ma nisam basˇ sigurna da ne bi.... :roll:
Nemoj dvaput rec´i, kad ti kaznice posˇtar pocˇnu donositi..vidjec´esˇ u sˇta se uvaljujesˇ.... :-) :-) :-)
Vazi samo za parkiranje na mojmilu. :-) :-) :-)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Jesi selektivan.... :lol: :lol: ili sve ili ništa..... :lol: :lol: :lol:
Harrys

Post by Harrys »

FortunaBela wrote:Jesi selektivan.... :lol: :lol: ili sve ili nisˇta..... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
maja,bella,sve ti je isto kao i nista.Budi selektivna kao sto umijes, :-)
FortunaBela wrote: Sve su cˇokolade, cˇokoladice, ali ?aba im sve jedan je nugat..... :roll:
:D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Maji ne pričamo o nugatu, već o kaznama.... :shock:
Harrys

Post by Harrys »

:D :D Maja,nugat je samo primjer za selekciju. :D :D
Najbolje rijesenje je ne placanje kazne,
a to je parkiranje na mojmilo. :roll: :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Pa nisam još opičila, da autom dolazim u SA.... :roll:
U Sa bi mi ostala samo šoferšajba sa kaznom..... :roll:
Zadig

Post by Zadig »

Hera wrote:
Zadig wrote:
Hera, da li vozis auto?
Sjedi, 5 sine.
Zasluzila si kod cika zadiga
:D
Post Reply