Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:neko rece nesto protiv amre poturic?!..pa ona je najbolji radijski voditelj u drzavi..bez premca.....
slijedi amrin savjet slushaocima: ako idete na more na hvar, nemojte izbacivati opushke kroz prozor. eto svi slushaoci rsg nekulturni ili bar vecina pa ona treba da ih savjetuje kako da se ponashaju. na stranu to sto na hvaru mozes na prste izbrojati sarajlije ....
savjet je u svakom slucaju na mjestu...
- rekla je AKO idete na more na Hvar
- opuske kroz prozor?? u gradu u kojem kese sa smecem lete sa prozora zgrada, izbaciti opusak kroz prozor automobila je, nazalost, najnormalnija stvar..savjet na mjestu...
- svi slusaoci rsg nekulturni??? pa kad kaze droga je opasna nemojte se drogirati je li ispada da su svi slusaoci rsg-a narkomani..ili barem vecina???
- na prste izbrojati sarajlije??? amra je uputila samo savjet, preventivno..a kol'ko ih (nas) ima na hvaru to nije njen problem..kao ni moj ni tvoj...
edu wrote:
- opuske kroz prozor?? u gradu u kojem kese sa smecem lete sa prozora zgrada, izbaciti opusak kroz prozor automobila je, nazalost, najnormalnija stvar..savjet na mjestu...
- svi slusaoci rsg nekulturni??? pa kad kaze droga je opasna nemojte se drogirati je li ispada da su svi slusaoci rsg-a narkomani..ili barem vecina???
- na prste izbrojati sarajlije??? amra je uputila samo savjet, preventivno..a kol'ko ih (nas) ima na hvaru to nije njen problem..kao ni moj ni tvoj...
to je bilo vrlo glupo i nepotrebno nadovezivanje na vijest o pozaru na hvaru ... jesu li slusaoci rsg ti koji bacaju smece kroz prozor ili oni koji slusaju stanice tipa radio m, ilidza ili ne znam ni kako se zovu sve te koje pustaju narodnjake, to mozemo samo da pretpostavimo. a njena pretpostavka ovdje je bila da su nekulturni i da imaju obicaj da bacaju opushke kroz prozor. koliko ima sarajlija na hvaru je opet vezano za ono sta govori i kome se obraca ili prica gluposti kao sto i ti nalazis glupe argumente da branis njene svakodnevne mahalashke ispade... ona nije tu da svaki dan dijeli iste savjete koje onima koji slusaju svakodnevno sigurno idu na zivce ... savjeti tipa vozite oprezno, a pri tome mirne duse naglaba sa ljudima koji zovu mobitelom iz auta da glasaju ili kazu nesto.
edu wrote:
to je bilo vrlo glupo i nepotrebno nadovezivanje na vijest o pozaru na hvaru ... jesu li slusaoci rsg ti koji bacaju smece kroz prozor ili oni koji slusaju stanice tipa radio m, ilidza ili ne znam ni kako se zovu sve te koje pustaju narodnjake, to mozemo samo da pretpostavimo. a njena pretpostavka ovdje je bila da su nekulturni i da imaju obicaj da bacaju opushke kroz prozor. koliko ima sarajlija na hvaru je opet vezano za ono sta govori i kome se obraca ili prica gluposti kao sto i ti nalazis glupe argumente da branis njene svakodnevne mahalashke ispade... ona nije tu da svaki dan dijeli iste savjete koje onima koji slusaju svakodnevno sigurno idu na zivce ... savjeti tipa vozite oprezno, a pri tome mirne duse naglaba sa ljudima koji zovu mobitelom iz auta da glasaju ili kazu nesto.
to da li je njena namjera bila to da ona pokaze kako su slusaoci nekulturni ili je njena namjera bila da upozori potencijalne "bacace" to samo ona zna..i ti i ja mozemo o tom samo pretpostavljati..no znajuci amru siguran sam da je to uradila zbog ovog drugog..uostalom zasto bi ona dokazivala da su slusaoci radija na kojem ona radi nekulturni???..jer ako su oni nekulturni i kao takvi slusaju taj radio..onda nesto ne valja ni sa ljudima koji na tom radiju rade..a samim tim i sa amrom..prema tome izlisno je raspravljati o ovome..svako normalan ce ti reci da je amra ispravno postupila...
ona je tu da vodi program..a kako ce to ona raditi to je njen izbor..tebi ako se ne svidja nemoj je slusati...
a ovo sto prica vozite oprezno a pri tom prica s ljudima za vrijeme voznje..mozda bi ti drugacije reagovao..mozda bi ti pitao da li nas zovete iz auta..i ako dobijes potvrdan odgovor ti bi vjerovatno ga ukin'o!..mislis da je to rijesenje..ti ako nisi sam svjestan da ne treba razgovarati za vrijeme voznje onda ti tu ni 100 amri nece pomoci..a btw. na svakoj radio i tv stanici ujutro imas izvjestaj iz bihamka koji je manje - vise isti..(ovisno o vremenu)...
edu wrote:ona je tu da vodi program..a kako ce to ona raditi to je njen izbor..tebi ako se ne svidja nemoj je slusati...
.
pa sve cesce ih i ne slusham, odnosno slushao sam ih najvishe na njihovim pochecima kad poturicke nije bilo. poenta onoga sto sam napisao je bila oko komentarisanja vijesti. nasi voditelji tipa hadzifejzovica, kusture sa hayata ili kurspahicke imaju ruzan obicaj da na neke vijesti dodaju svoj "suvishni" komentar. to radi i poturicka. to mi smeta, a vjerujem i mnogima, ali eto ako je ona tebi super - nema problema. o ukusima se svakako ne raspravlja. aj mogu pretpostaviti da ima puno ljudi koji misle isto sto i ja - o njoj i njenom vodjenju programa, a primjera njenih nebuloza ima jos - medjutim ne zelim da ih navodim. kao sto sam rekao meni je emchika dobar, kao i emir cocalic. drugima nisu. i to je opet do ukusa. maja chengic je odlicna kao voditelj radija bila i ona ima mjere i kod nje nema suvishnih komentara niti nijedne primjese seljakluka. a rsg je kao urbani radio.
edu wrote:ona je tu da vodi program..a kako ce to ona raditi to je njen izbor..tebi ako se ne svidja nemoj je slusati...
.
dobar, kao i emir cocalic. drugima nisu. i to je opet do ukusa. maja chengic je odlicna kao voditelj radija bila i ona ima mjere i kod nje nema suvishnih komentara niti nijedne primjese seljakluka.
Radio stanice, tesko je reci koja je najbolja jer svaka od njih ima i mane i vrline, nijedna od njih nije toliko dobra da bi se samo jedna slusala.
Fino je gledati kako jedna mala stanica poput RSGa izrasta u ozbiljniju stanicu, no cinjenica je da nam nedostaje voditelja koji nece svaki razgovor svesti na mahalske price, jednostavno jos se puno mora raditi na kulturi dijaloga.
slazem se...super su im emisije ..... pogotovo kad raspredaju o problemima u gradu...
ali mi se 202 svidja opasno,....ne znam kako se zove emisija, cini mi se da je radnim danom od 10 do 12, i onda se narod zali njima na nesto, oni zovu nadlezne institucije i razgovori idu direkt u eter...mocno....
Qler wrote:meni je radio M postao navika! Slusam ga od pocetka emitovanja, i sad ga slusam, onako vise iz navike, zaboravim prebaciti stanicu
inace, mislim da su dobri RSG, MIR, eFM
i meni je bio do prije 2 godine..postali su papanski radio..nerviraju me oni retardijusi..i bati..i almir..almedina..amra..postar piljevic..jedino sto je valjalo im je otislo na stari grad...
edu wrote:neko rece nesto protiv amre poturic?!..pa ona je najbolji radijski voditelj u drzavi..bez premca..ne znam sta nadje u onom celavcu zaimu..koliko mi je ona draga kao voditeljica toliko mi je zaim mrzak kao voditelj..cuj on imao emisiju na hayatu i zvala se "pidzama party"..zamisli koliki debil moras biti za tako nesto...
radio M sam slusao dugo..dugo vremena..od pocetka emitovanja programa pa do prije 2-3 godine..postali su prava papanska radio stanica..nemaju nikakvih kriterija..postar piljevic je sef voditeljima..i on da bude sef jednoj poturicki???..pustaju i sta treba i sta ne treba..mirso bi se jeb'o za 100 eura..pa mu zato i pjevaju nekakvi cirkusi koje mora najavljivati voditelj kao neke zvijezde...
RSG mi je trenutno najbolji..kao sto rekoh bez Cocalica..on fakat misli da je neka pametnica..e da je svjestan k'o sto nije...
e vala si upravu sto se tice cocalica...samo sto je onako ufuran ja ga nikako ne gumo...misli da je faca, a bezze frajer skroz i na poslovnom i na privatnom planu...