shady wrote: Radnog kolegu je nedavno totalno nepoznata djevojka autom pratila sve do parkinga ispred zgrade stala ispred njega, pruzila mobitel i rekla nesto tipa ne mozes parkirati dok ne upises broj
nadam se da je promijenio bravu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
shady wrote: Radnog kolegu je nedavno totalno nepoznata djevojka autom pratila sve do parkinga ispred zgrade stala ispred njega, pruzila mobitel i rekla nesto tipa ne mozes parkirati dok ne upises broj
Baš si neiskusna ... trebaš mu prići i reći:bezVolana wrote:i ja sam isto ljubitelj signala.
ne prilazim iz vise razloga. djelimicno sto sa smotana ako mi se neko stvarno svidja pa ne znam kako reagovati i pricam gluposti, djelimicno sto mislim da muskarac treba biti dovoljno ... muskarac da ima hrabrosti da pridje. djelimicno sto mi je iskustvo pokazalo da to kad prva pridjem obicno ispadne lose, jedna od dvije situacije:
1. lik bi samo shemu sex sta vec pa konta cim sam prisla to je vec gotova stvar eno me lezim gola i cekam samo njega
2. vec spomenuta smotanost... ispadam ocajno cini mi se![]()
to ovako, sturo, otprilike odgovor.
Dobro pitanje ... i meni se ovo često dešavalo. Neke ženske misle ako te je nagazila u tramvaju da ti je dala signal ...mousstapha wrote:Znalo mi se desiti da ne skontam zenske signale. Imate li neko upustvo, kako dajete signale?
Zene ne moraju krasti nista od muskaraca, mi smo dovoljno glupi da sve sami od sebe poklonimoannoy wrote:shady wrote: Radnog kolegu je nedavno totalno nepoznata djevojka autom pratila sve do parkinga ispred zgrade stala ispred njega, pruzila mobitel i rekla nesto tipa ne mozes parkirati dok ne upises broj![]()
nadam se da je promijenio bravu
Ramzess Veliki wrote: Baš si neiskusna ... trebaš mu prići i reći:
- Sladak si, hoću da te upoznam i - ne dam lahko.
Vjeruj mi, ovo je upad za deset. Probaj.bezVolana wrote:Ramzess Veliki wrote: Baš si neiskusna ... trebaš mu prići i reći:
- Sladak si, hoću da te upoznam i - ne dam lahko.![]()
nista, ako bude prilike da primijenim metodu obavijesticu te o rezultatgima
Maloprije Dzonija citiras, sada Majke... dokle vise?ho oponopono wrote:...ja ne svijetlim, ja sijevam... kineski macak...
...hrsss ba hrsss ...nemoj preko mene kadar traziti...hrsss...drzi razmak guster...kineski macak...Capajebo wrote:Maloprije Dzonija citiras, sada Majke... dokle vise?ho oponopono wrote:...ja ne svijetlim, ja sijevam... kineski macak...
Nikad od tebe jebacicebezVolana wrote:i ja sam isto ljubitelj signala.
ne prilazim iz vise razloga. djelimicno sto sa smotana ako mi se neko stvarno svidja pa ne znam kako reagovati i pricam gluposti, djelimicno sto mislim da muskarac treba biti dovoljno ... muskarac da ima hrabrosti da pridje. djelimicno sto mi je iskustvo pokazalo da to kad prva pridjem obicno ispadne lose, jedna od dvije situacije:
1. lik bi samo shemu sex sta vec pa konta cim sam prisla to je vec gotova stvar eno me lezim gola i cekam samo njega
2. vec spomenuta smotanost... ispadam ocajno cini mi se![]()
to ovako, sturo, otprilike odgovor.
Čitajući tvoje komentare, ja se sav od stida pocrvenim.ho oponopono wrote:...pogled pravo u oci, zavuces ruku pod tole, cvrst stisak...za utisak dana kiti...![]()
...cuj ti bicarki, ja to da uradim prva trep ...trep ...sve maljem treba...gdje pise da frajeri moraju pak prvi...?!
ocito nisam najbolje poredala prioritete u zivotudetroit-mercy wrote: Nikad od tebe jebacice.
Ma uredu to ali ja sam mislila na ono sto su ovi gore pisali " svidjas mi se hocemo li prosetati" ono s neba pa u rebra.Lucky Strike wrote:HA HA HA HA... Jao, iscipelari se draga djevojko MOLIM TE..Asta wrote:Ne bih vala pa taman kad bih citav zivot sama bila.
Sta je najgore sta ti se moze desiti ako mu pridjes? Pa nece ti zabiti oklagiju u guzicu, vjeruj mi. Jao razmisljanja.. U rangu devetogodisnje djevojcice.![]()
![]()
![]()
Ne moras mu reci, maleni svidjas mi se, vidim se u braku sa tobom...
Moze biti, ono kao...
Cao, vidi sto je fino vece.. Svidja mi se ovaj party.. Jesi cuo za ono ubistvo na Vracama? Sta mislis hoce li ga uhvatiti?... Joj Barca igra nocas... Jedva cekam.. Za kog ti navijas?... Jedva cekam Dinin koncert... Sta ti slusas?... Cao.. Izvini jel te mogu pitati gdje si kupio te tene,,, Rodjaku mi se blizi rodjendan, a zbunjena sam. Ne znam sta da mu kupim...
I razvije se jebena komunikacija... Onda poslije toga ide setnja, poslije setnje poljubac, poslije poljupca jos jedna setnja... I na kraju izrodite troje djece...
Eto, poslusaj moj savjet.. Danas sam totalno raspolozen da dajem savjete.
Lijep Pozdrav.
Samo da si tu stavio tackuLucky Strike wrote:Joj, ja imam par ludjackih fantazija.![]()
As it follows. Volio bih da mi pridje neka rasna djeva i da me mi kaze da joj se svidjam, i da me usput pita da mi iscacka nos.![]()
![]()
Volio bih da mi pridje neka djeva...
detroit-mercy wrote:Onda ti valja vazda suha hodat

bezVolana wrote:detroit-mercy wrote:Onda ti valja vazda suha hodat
nis se ti ne brini