Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

artime

#26 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by artime »

U moru mizogenih tema na ovom forumu, muskarci se vrlo dobro sloze i odbrane :roll:
ho oponopono

#27 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by ho oponopono »

...nije ova tema za me, pizdim vec dok citam...mamu mu njegovu on drugu da gleda... :pusi2:
Fudo387

#28 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Fudo387 »

Ne znam.
To je nesta jace od mene.
Kad vidim dobre sise i guzove ja se okrenem. Pokusam nekad da izignorisem, al sve mi nesta vice, fudo fudo gledaaaj! Djaba.
A ne valja mi to, nije u redu. :D
Cartmane

#29 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Cartmane »

Pa ako je ozenjen, nije mrtav.
detroit-mercy

#30 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:Ne znam.
Kad vidim dobre sise i guzove ja se okrenem. Pokusam nekad da izignorisem, al sve mi nesta vice, fudo fudo gledaaaj! Djaba.
To je onaj sejtan sto ti sjedi na lijevom rameni i sapuce u uho, Fudo, Fudo, vidi je bolan, ko je ne bi vako mladu :mrgreen:
Fudo387

#31 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:
To je onaj sejtan sto ti sjedi na lijevom rameni i sapuce u uho, Fudo, Fudo, vidi je bolan, ko je ne bi vako mladu :mrgreen:
Pa jeste, sejtanska posla garant.

Ima li kakva dova za neokrecanje? :D
Fallen Angels

#32 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Fallen Angels »

Cartmane wrote:Pa ako je ozenjen, nije mrtav.
Haha cuj tebe i ti hoces dijasporku tamo kod vas u Svedskoj :lol: :mrgreen: :mrgreen:
detroit-mercy

#33 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:
Pa jeste, sejtanska posla garant.

Ima li kakva dova za neokrecanje? :D
Pojadi se onoj Rukiji ona ti je od tog posla :mrgreen: .
Fallen Angels

#34 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Fallen Angels »

Ne stvarno, imamo cudan problem. Imamo taj prirodni instiktivni problem. Da nam je uff, vidi sise i guze (govoreci u sebi) a cura il hanuma kraj tebe klepece ljutito vec te citajuci ko male novine, tako bi te zanebesala sakom da bi pao s mosta ako vec njime setate. A jos veci je problem ako hodas sa zgodnom zenom, e onda si nesavladiv i nezasitan slucaj :mrgreen: :mrgreen:
staraojebina

#35 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by staraojebina »

The grass is always greener in neighbour's court-yard
dobar osjecaj

#36 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by dobar osjecaj »

Osim impulsivne reakcije i radosti kad vide nesto lijepo pa se osvrnu za tom osobom (sto potpuno razumijem) muskarce koji se uglavnom upadljivo okrecu i ocito sline za drugim zenama, posebno kad su sa svojom zenom, dozivljavam kao neodgojene zivotinje. Nikad ne bi bila dugo s takvom neizivljenom i neodgojenom budalom. Ja nemam sklonost da se nesto posebno osvrcem i slinim za muskarcima.
staraojebina

#37 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by staraojebina »

dobar osjecaj wrote:Osim impulsivne reakcije i radosti kad vide nesto lijepo pa se osvrnu za tom osobom (sto potpuno razumijem) muskarce koji se uglavnom upadljivo okrecu i ocito sline za drugim zenama, posebno kad su sa svojom zenom, dozivljavam kao neodgojene zivotinje. Nikad ne bi bila dugo s takvom neizivljenom i neodgojenom budalom. Ja nemam sklonost da se nesto posebno osvrcem i slinim za muskarcima.
Ovde se ne radi o tome da se ponašaš ko papak i okrećes se na ulici za drugim djevojkama i zenama. To nema veze jesi li zauzet ili nisi to ima veze sa odgojem.
Ja sam shvatio ovo kao posmatranje (neofirno) drugih djevojaka koje su tvom oku ugodne.
dobar osjecaj

#38 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by dobar osjecaj »

staraojebina wrote:Ja sam shvatio ovo kao posmatranje (neofirno) drugih djevojaka koje su tvom oku ugodne.
Za tim sportom mi je sasvim svejedno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#39 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

Fora je u evoluciji i cinjenici da nismo stvoreni da budemo monogamni.
dust in the wind

#40 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by dust in the wind »

kako ove besmislene teme ovako niču... ko gljive poslije kise. neko gleda, neko ne gleda. tako je o od pamtivijeka. ne znam cemu cuđenje. da je moralno blejiti u nekog, nije. da je okej pogledati, jest.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#41 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

kiki-miki wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Fora je u evoluciji i cinjenici da nismo stvoreni da budemo monogamni.
Samo muski ili i zene?
Muskarci su programirani da šire sjeme na što više mjesta, a žene da biraju onog sa kojim su šanse za obezbjeđenje potomstva najveće. Pa sad :izet: :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#42 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

kiki-miki wrote:Programirani da sire :roll:

A nesposobni za odgajanje i brigu o potomstvu :roll: :-)
Kao sto ste i vi nesposobne za uloviti vepra ili prebiti na mrtvo ime starjesinu neprijateljskog plemena (uglavnom) :D ).

Priroda nam je dodijelila uloge :oops:
dust in the wind

#43 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by dust in the wind »

u 21. vijeku muskarci I dalje o kamenom dobu.heheh. a danas je najbolji muskarac koji ima keša ili ima pistolj, ako ćemo već ovako kretenski ratgovatari o ulogama pa moze da smakne i poglavicu i vepra. . sva me ova njihova prica podsjeca na staru animaciju na mobitelima, jedan fol karatista, te ovaj poikret, te ovaj pokret, drugi ga gleda, izvadi pucu i ubi ga. dajmo biti dosljedni, ne prizivati pritodu kada nam ide u korist, a odmicati se od nje kilometrima kada ne ide
Euridika
Globalna šefica

#44 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:

Kao sto ste i vi nesposobne za uloviti vepra ili prebiti na mrtvo ime starjesinu neprijateljskog plemena (uglavnom) :D ).

Jes' ti siguran za ovo? ;-)
Neki dan je bila vijest o ženi iz Neuma koju je ujela zmija, i koja ti je fino mlatnula zmiju, ošamutila je i spakovala u kantu da je ponese u Dom zdravlja da vide koja ju je zmija ujela da bi joj dali pravi antiotrov. Još je pride i povila sebi ranu i podvezala nogu, i sama pješice otišla u DZ. Vidiš ti šta ti je žena... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#45 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

Euridika wrote: Jes' ti siguran za ovo? ;-)
Neki dan je bila vijest o ženi iz Neuma koju je ujela zmija, i koja ti je fino mlatnula zmiju, ošamutila je i spakovala u kantu da je ponese u Dom zdravlja da vide koja ju je zmija ujela da bi joj dali pravi antiotrov. Još je pride i povila sebi ranu i podvezala nogu, i sama pješice otišla u DZ. Vidiš ti šta ti je žena... :D
Euridiko, za svako pravilo mozes naci "neku zenu iz Neuma koja je ubila zmiju". Mada ti to i nije neki argument, jer mjestani podrucja gdje su zmije ceste, znaju kako s njima.
Moja nana (istocna Hercegovina) ih mastrafi bez straha.

Elem da se vratimo na temu, u najvecem broju slucajeva je situacija kao opisana, a na osnovu toga se formira vjerovatnoca i idemo :wink:
spreca

#46 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by spreca »

Euridika wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Jes' ti siguran za ovo? ;-)
ih zmiju....a koliko sam ja puta citao zena ubila muza...nozo,sjekirom itd :lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#47 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

kiki-miki wrote: Cudi me da nisi spomenuo pricu o ravnopravnosti spolova i kako su to sve same zene trazile.
Cudi te jer se nisi rjesila sovinistickih stereotipa po kojima vecina rezonuje (ne nuzno i ti). Ravnopravnost je po mom skromnom misljenju itekako potrebna i opravdana u smislu jednakih prava i jednakosti pred zakonom.

Ali ako se pod ravnopravnost gura svasta nesto, onda je ta prica kontraproduktivna.
dale cooper

#48 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by dale cooper »

Ja koliko se sjećam u životinjskom carstvu lavice love i brinu se oko većine stvari vezanih za čopor.
Lavovi služe samo da "odrade" posao kada se to od njih traži. :D Lijepo je biti lav. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#49 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by _BataZiv_0809 »

kiki-miki wrote:
Slazemo se po tom pitanju onda. Zene ipak ne trebaju biti muskarci, osim naravno ako budu napustene od nazovi muskarca i ostavljene da se same snalaze s djecom. Ili to bude silom prilika tj. zivotnim okolnostima.

Ali u vecini slucajeva danas muski bi da se busaju u prsa i donju glavu, ali kad je u pitanju odgovornosti tu totalno posrnu.
Niti muskarci trebaju biti zene kad bivaju napusteni od nazovi zena i ostavljeni da se sami snalaze s djecom, i to u slucaju ako se nadje neki sudija da dodijeli djecu suprotno uvrijezenoj praksi koja cesto diskriminise muskarce ;-)

Slazemo se ;-)
O'zone
Globalni moderator

#50 Re: Zasto zauzeti i ozenjeni muskarci gledaju druge djevojke/zene?

Post by O'zone »

Fallen Angels wrote:Kakva je to priroda u nama da i onda kad smo zauzeti, imamo vec zenu ili djevojku opet saramo ocima po drugima? U cemu je fora? Kao sami smo jedva cekali da ''ubodemo'' neku za vezu ili brak i onda kad je to vrijeme doslo oci opet skoro svakoj kolutaju po sisama i guzama. Sta nam je stvarno malo jedna ili se masta bolje i ljepse zadovoljava gledajuci drugu? Hrpa primjera muskaraca, da li u vezi ili ozenjenih, dok setaju sa svojom partnericom tuki im se dize na dobre prolaznice. Isto tako, izadje van s curom i s njom je iako je tu i njeno ili njegovo drustvo za stolom. Cim ode do wc bacit pisch (potjeralo pivo), ne da se nagleda, vec i dobaci ili pridje nekoj pogotovo ako je poznaje. A da ne pricamo o tome kad djevojka ili zena nije uz njega. Ne fantaziram, ne opisujem u potpunosti sebe al ajmo bit realni i odgovarat na to pitanje iz naslova. I nemojte o varanju ili slicnome posto te teme vec imamo, nekako je najbolje da podijelimo misljenja i iskustva vezana za ovo buljenje u druge zene.

Jbg ja uvijek neke ''mracne'' teme dajem, al aj neko se mozda zainteresira :mrgreen:
@insomna ti sve rekao u prvom postu
insomnia78 wrote:Pa ako sam se ozenio nisam umro
Jel ti misliš da žene gledaju ispred sebe kao mlade? Joooook buraz šaraju i one na sve strane. Moja srećom šara po drugim ženama pa ako ja neku i promašim tu je ona uvijek da me drmne laktom i kaže "vidiiii jeeeeeee" :mrgreen:
Post Reply