Kad te stigne kletva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26 Re: Kad te stigne kletva

Post by KatarinaKosaca »

dust in the wind wrote:ne znam sta da kazem.. molo mi je ovo previse grubo sve receno i djeluje kao licni obračun. kao sto i jeste. nisam ni ja zadovoljna klinickim.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Da, lični je obračun, eto , znaš da jeste. Prije sam imala lični obračun sa Lagumdžijom, sad sa Šankom, puna sam ličnih oračuna. Jel , te sramota ovo tvrditi? Jel me poznaješ? Po čemu i kako lični obračun, molim te, objasni, pojasni da ne kažem dokaži kad već ovako hrabrno tvrdiš? Šta sve ljudi sebi dozvole u obrani štele i korupcije je nevjerojatno :run:

I)Li nda se ne bi pošteno napisalo "Opravdavam Šankov upis na faks, njegov studija preko štele, njegovo dezerterstvo i njegovo preko štele i kompetencije radno mjesto" (kao što je @nosara bar poštano napisao), onda kako je napad najbolja obrana, meni se kao spočitava da se nešto kao lično obračunavam :shock: za ono što ispričah što doživjeh prije nepun mjesec. Jel te sramota , opet te pitam? :-?
dust in the wind

#27 Re: Kad te stigne kletva

Post by dust in the wind »

KatarinaKosaca wrote:
dust in the wind wrote:ne znam sta da kazem.. molo mi je ovo previse grubo sve receno i djeluje kao licni obračun. kao sto i jeste. nisam ni ja zadovoljna klinickim.
Da, lični je obračun, eto , znaš da jeste. Prije sam imala lični obračun sa Lagumdžijom, sad sa Šankom, puna sam ličnih oračuna. Jel , te sramota ovo tvrditi? Jel me poznaješ? Po čemu i kako lični obračun, molim te, objasni, pojasni da ne kažem dokaži kad već ovako hrabrno tvrdiš? Šta sve ljudi sebi dozvole u obrani štele i korupcije je nevjerojatno :run:

I)Li nda se ne bi pošteno napisalo "Opravdavam Šankov upis na faks, njegov studija preko štele, njegovo dezerterstvo i njegovo preko štele i kompetencije radno mjesto" (kao što je @nosara bar poštano napisao), onda kako je napad najbolja obrana, meni se kao spočitava da se nešto kao lično obračunavam :shock: za ono što ispričah što doživjeh prije nepun mjesec. Jel te sramota , opet te pitam? :-?
pogresno sam shvacena. nije mi bila namjera da uvrijedim. slazem se I ja da mnogo sto steak. izvini ako sam te uvrijedila. ponavljam nisam zeljela.
dust in the wind

#28 Re: Kad te stigne kletva

Post by dust in the wind »

dust in the wind wrote:
KatarinaKosaca wrote:

pogresno sam shvacena. nije mi bila namjera da uvrijedim. slazem se I ja da mnogo sto steak. izvini ako sam te uvrijedila. ponavljam nisam zeljela.
u klinickom centru nije niko moj bio zaposlen. nije niko ni ta struka. a stelom se ne bavim ni svojom ni tudjom. ne poznajes me.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#29 Re: Kad te stigne kletva

Post by KatarinaKosaca »

dust in the wind wrote:pogresno sam shvacena. nije mi bila namjera da uvrijedim. slazem se I ja da mnogo sto steak. izvini ako sam te uvrijedila. ponavljam nisam zeljela.
Sve ok, pogrešno se ponekad razumije pisana komunikacija. :thumbup:
dust in the wind wrote:u klinickom centru nije niko moj bio zaposlen. nije niko ni ta struka. a stelom se ne bavim ni svojom ni tudjom. ne poznajes me.
To nisam nigdje ni napisala, ali kako predhodno napisah, sve u redu. I Ja sam kroz cijelu nit diskusije naglašavala da ima profesionalaca kako stručno, tako i prema odnosu prema pacijentu pošteno zarade svoju plaću. I opet ponavljam, da to ne bi bili izuzeci koji se spominju, ne može se u bilo kojoj firmi ljudima prepustiti da rade prema vlastitoj savjesti, kućnom odgoju i vlastitim etičkim principima, nego sistemski. Pozz. :kiss:
addy_sa

#30 Re: Kad te stigne kletva

Post by addy_sa »

nevezano bas za temu, jako mi je papanski izraz "sestrica", valjda med.sestra skraćeno sestra :roll:
ho oponopono

#31 Re: Kad te stigne kletva

Post by ho oponopono »

...de bolan pokaras sestricu i ajd kineski macak... :pusi2:
Post Reply