Pa i u Sarajevu su se naplacivale kazne za alkohol na javnom mjestu, jedino su tolerisali kad je sff koliko se ja sjecam. Jel tako sad ne znam.ćiribiribela wrote:pa ovo je ovako najmanje 5-6 godina, drugarica dobila kaznu od 300km zato sto je sa par ljudi sjedila pred svojom zgradom i pila.
BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
- Promoe
#26 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
- insomnia78
#27 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
Pa i u dosta zemalja evrope nije bas dozvoljeno piti na javnim povrsinama osim u vrijeme nekih manifestacija
Doduse i ovdje to murija sankcionise po sistemu "kako im se digne", one klosare npr cesto maltretiraju zbog alkohola dok ostale onako manje vise
Pa jbt, Francuzi zabranili pusenje na otvorenom u blizini djecijih igralista
Doduse i ovdje to murija sankcionise po sistemu "kako im se digne", one klosare npr cesto maltretiraju zbog alkohola dok ostale onako manje vise
- JThomas
#28 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
na papiru je od rata kažnjivo. provedba - kako im se digne, k'o i sve ostalo.Promoe wrote:Pa i u Sarajevu su se naplacivale kazne za alkohol na javnom mjestu, jedino su tolerisali kad je sff koliko se ja sjecam. Jel tako sad ne znam.ćiribiribela wrote:pa ovo je ovako najmanje 5-6 godina, drugarica dobila kaznu od 300km zato sto je sa par ljudi sjedila pred svojom zgradom i pila.
- Promoe
#29 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
Ma to kad fali para. Sjecam se jedne godine su bas maltretirali raju.
-
neki
#30 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
Nažalost ne živimo...da živimo bila bi ovo koliko toliko uređena država...bach wrote:
Živimo li mi u diktaturi?
- Sanjarko
#31 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
Socijalisticka UtopijaTesla10 wrote:Znate li vi šta znači riječ "džamahirija"?
- Saian
#32 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
http://en.wikipedia.org/wiki/Moperyinsomnia78 wrote:Pa i u dosta zemalja evrope nije bas dozvoljeno piti na javnim povrsinama osim u vrijeme nekih manifestacija
det shit faniAccording to Russell Baker, "mopery isn't a crime, but only an old policemen's joke in which it's defined as the act of displaying yourself in the nude to a blind person."
- kamen spoticanja
#33 Re: BiH kao zemlja diktature ( primjer iz Bihaća)
Ja ne kontam kakve veze ima piva s gitarom
jel.se gitara zakonski ne smije svirati bez jedne pive
jel.se gitara zakonski ne smije svirati bez jedne pive