JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
- karanana
#26 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
vrtic u koji sam ja isao na charshiji vise ne postoji. sad je parking tudenan.
-
VjecitiStudent
#27 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
Zar sad nije parking tamo gdje je nekad davno bila pijaca, a vrtić bio preko puta, u onom parkiću?karanana wrote:vrtic u koji sam ja isao na charshiji vise ne postoji. sad je parking tudenan.
-
The BEN10
#28 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
šefe, ili se nas dvojica ne razumijemo, ili si ti mene pobrkao sa nekim.otherside wrote:ja te pitam gdje ces s djecom ako zatvoris vrtice?
dati otkaz na poslu i zabavljati se s njima?
to bi bilo divno ali od cega onda zivjeti?
mene ova prica direktno ne dotice jer moja djeca idu u privatni vrtic ali situacija u kojoj moras na posao a djeca nisu zbrinuta je vrlo stresna i tice se svakog roditelja.
Ja se zalažem za to da se JU počne odgovorno ponašati, te da podržavam to da se boravak što je moguće više djece u JU sufinansira iz budžeta. Sa već iznešenim argumentima o tome da nas hara bijela kuga i da mladi odlaze.
- karanana
#29 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
moze biti i tako. dimitrije tucovicVjecitiStudent wrote:Zar sad nije parking tamo gdje je nekad davno bila pijaca, a vrtić bio preko puta, u onom parkiću?karanana wrote:vrtic u koji sam ja isao na charshiji vise ne postoji. sad je parking tudenan.
- otherside
#30 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
sve je u redu sefe, nismo se razumjeliThe BEN10 wrote:šefe, ili se nas dvojica ne razumijemo, ili si ti mene pobrkao sa nekim.otherside wrote:ja te pitam gdje ces s djecom ako zatvoris vrtice?
dati otkaz na poslu i zabavljati se s njima?
to bi bilo divno ali od cega onda zivjeti?
mene ova prica direktno ne dotice jer moja djeca idu u privatni vrtic ali situacija u kojoj moras na posao a djeca nisu zbrinuta je vrlo stresna i tice se svakog roditelja.
Ja se zalažem za to da se JU počne odgovorno ponašati, te da podržavam to da se boravak što je moguće više djece u JU sufinansira iz budžeta. Sa već iznešenim argumentima o tome da nas hara bijela kuga i da mladi odlaze.
zbunio si me sa onim "zakljucavanjem"
i ja sam zensko
-
The BEN10
#31 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
Halali onda sestro - nešto sam nadrndan na JU da grizem.otherside wrote:sve je u redu sefe, nismo se razumjeli![]()
zbunio si me sa onim "zakljucavanjem"
i ja sam zensko
- jazzer
#32 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
Na txt FTV kazu da nema nista od polaska u vrtic ni narednih 10ak dana. Zna li neko ko su ti clanovi UO? Ko su ti kreteni koji su podnijeli ostavke mjesec dana prije nego bi im 4godisnji mandat svakako istekao (to sam cuo u nekom prilogu na tv) i tako sprijecili polazak djece u vrtic? Kakvi su to ljudi? Kakvim interesima vodjeni?
Budem li ove pameti dijete ce mi zavrsiti osnovnu skolu ovdje i ovu ce drzavu vidjeti samo na razglednici. I ponekad na tvu u rubrici 'vjerovali ili ne'..pleme im jbm nesposobno.
Budem li ove pameti dijete ce mi zavrsiti osnovnu skolu ovdje i ovu ce drzavu vidjeti samo na razglednici. I ponekad na tvu u rubrici 'vjerovali ili ne'..pleme im jbm nesposobno.
-
The BEN10
#33 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
jazzer wrote:Na txt FTV kazu da nema nista od polaska u vrtic ni narednih 10ak dana. Zna li neko ko su ti clanovi UO? Ko su ti kreteni koji su podnijeli ostavke mjesec dana prije nego bi im 4godisnji mandat svakako istekao (to sam cuo u nekom prilogu na tv) i tako sprijecili polazak djece u vrtic? Kakvi su to ljudi? Kakvim interesima vodjeni?

http://www.avaz.ba/clanak/195337/saraje ... avni-odbor
Upravni odbor, inače, broji pet članova - dva iz reda uposlenika, odgajatelja, dva iz reda roditelja te jedan predstavnik Vlade KS. Ostavke su podnijeli Edita Kalajdžić, predstavnica Vlade KS, Vildana Vrabac i Dženisa Buljugić iz reda roditelja.
-
The BEN10
#34 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
Mada ima i ovo:
http://www.radiosarajevo.ba/novost/2008 ... a-sarajeva
Tako da ne znam odakle ovima sa Federalna TV informacija o 10 dana...
http://www.radiosarajevo.ba/novost/2008 ... a-sarajeva
Tako da ne znam odakle ovima sa Federalna TV informacija o 10 dana...
Na ova upražnjena mjesta Vlada je imenovala vršioce dužnosti: Mirzu Trhulja kao predsjednika, te Nedima Beganića i Dženitu Bojčinović za članove ovog Upravnog odbora, kao predstavnike roditelja.
Vlada je zatražila od Upravnog odbora, koji je s pet članova sada u punom sastavu, da hitno održi sjednicu na kojoj će se razmatrati žalbe roditelja upućene zbog neupisivanja djece u ovu javnu ustanovu.
Mandat vršilaca dužnosti predsjednika i članova Upravnog odbora trajat će do okončanja procedure po Javnom pozivu za izbor i imenovanje predsjednika i članova Upravnog odbora Javne ustanove Djeca Sarajeva, a najviše tri mjeseca od dana dostavljanja ovog rješenja imenovanim, saopćeno je iz Press službe KS-a, javila je Fena.
-
The BEN10
#35 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
Imal kakvog habera za vrtiće?
-
Innovation
#36 Re: JU Djeca Sarajeva - ALL ABOUT
http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo-dje ... /150921063

nenadjebivi
21.09.2015. u 15:58
Sdaova taktika. Prvo se pojavi problem (a oni su uzrocnik) pa onda rijese problem i narod zadovoljan. I kazu vidis kako nasa sda radi i misli na nas.
Zalbe slati na adresu DF i Residata.nenadjebivi
21.09.2015. u 15:37
SDA i Dino ce vam to srediti.
- jazzer