UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
giovanni galli

#26 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

samo naprijed gospodine Ganicu, pljuvaca je uvijek bilo, nazalost najvise u BiH, tu je uvijek najvise neradnika i pljuvaca, svom menadzmentu SSST-a svima cestitke na ovom uspjehu, ne sumnjam da ce se novci pravilno iskoristit.
nadam se i da ce ona skela ili sta li je vec ispred drzavnog pravnog da se ukloni, stvarno je ruglo, ali sta ces nema se kad od pljuvanja i nerada, zato svima koji se uspiju izborit za sebe i za svoje, svaka cast. dole drzavno sve, samo privatluk i rad, sve treba privatizovat, kvalitet ce isplivat i opstat a ostalo, a ko jebe ostalo. :)
i da, valjda kad budu kod privatnika, ovi pljuvaci ce prestat pljuvat, jer nece imat kad od umora.
VjecitiStudent

#27 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by VjecitiStudent »

ultima_palabra wrote:Pa znam dosta ljudi koji su predavali... razgulili na IUS, Burch, American, gdje god. Kazu plate slabe i neredovne.
I još prijavljeni na minimalac. Pa bi na kraju završili na kontejneru, ako bi cijeli svoj radni vijek proveli u ovom "hramu nauke".
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by Matijevic_Vlado »

_BataZiv_0809 wrote:Jest ovaj Uzap dosadan lik :-?
napacen lik. pitao sam ga na drugoj temi, kaze da u djetinjstvu nije zlostavljan
ultima_palabra

#29 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by ultima_palabra »

jao_situacije wrote:odakle sad shiddi u ovome svemu
To je otprilike taj nivo fikcije.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#30 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

Ratni profiteri su gori od četnika :plete:
olensoner

#31 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by olensoner »

Kakve veze ima Ganiceva kuca i kako je do iste dosao sa temom? Totalno irelevantno. SSST je napravio i predstavio projekat koji je prosao kriterije i osigurali su mu sredstva. To sto se nekima prof. Ganic ne svidja je njihov licni problem i ocito da su uvidjeli priliku da kazu nesto protiv njega.
A sto se tice Unsa, oni su prije otprilike dvije godine dobili 18 miliona USD za izgradnju univerzitetske biblioteke, sredstva od Sauda takodjer. Kako to da se niko od ovih strucnjaka ne pita zasto jos ni lopata nije zakopana? Vise bi nas to trebalo zabrinjavati, jer oni i nasim novcima raspolazu, izmedju ostalog...
Edit:
http://www.ekapija.com/website/bih/page ... u-Sarajevu
dezurni_ucenik

#32 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by dezurni_ucenik »

_BataZiv_0809 wrote:Ratni profiteri su gori od četnika :plete:

Znas onaj grafit na Vilsonovom : "cetnici klali, Izetbegovici krali".
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#33 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

olensoner wrote:Kakve veze ima Ganiceva kuca i kako je do iste dosao sa temom? Totalno irelevantno. SSST je napravio i predstavio projekat koji je prosao kriterije i osigurali su mu sredstva. To sto se nekima prof. Ganic ne svidja je njihov licni problem i ocito da su uvidjeli priliku da kazu nesto protiv njega.
A sto se tice Unsa, oni su prije otprilike dvije godine dobili 18 miliona USD za izgradnju univerzitetske biblioteke, sredstva od Sauda takodjer. Kako to da se niko od ovih strucnjaka ne pita zasto jos ni lopata nije zakopana? Vise bi nas to trebalo zabrinjavati, jer oni i nasim novcima raspolazu, izmedju ostalog...
Edit:
http://www.ekapija.com/website/bih/page ... u-Sarajevu
Oni su trebali dobiti 17 mil. EUR ali to nije nikad zazivilo niti dobijeno prije svega zahvaljujuci Muharemu Avdispahicu i vrhu SDA!!!! Pa jarane nije ovo Bahrein pa da se ne zna ko koga kara po palatama i dvorcima......i uopste se ne bih zacudio da je u toj opstrukciji upravo ucestvovao Ganic da bi prelilo u njegov bunar.....nije fakultet samo obrazovna ustanova kod nas to je i odlicno mjesto za pranje para...
olensoner

#34 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by olensoner »

Toliko onda o Unsa koji dizes na nivo Stanforda.
A ako mislis da je Ganic u tome ucestvovao, bujrum pa dokazi. To sto tebe ne bi cudilo nije nikakav dokaz.
hrasno38

#35 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

olensoner wrote:Toliko onda o Unsa koji dizes na nivo Stanforda.
A ako mislis da je Ganic u tome ucestvovao, bujrum pa dokazi. To sto tebe ne bi cudilo nije nikakav dokaz.
Misljenja o ljudima se grade kroz njihova djela a Ganicevo djelo je tako da mi se gadi i pricati o njemu, tako da covjek koji je bio u stanju uraditi onako ogavne stvari radi dobijanja vile koju je uzgred receno prosirio bez dozvola, moze uvijek biti predmet sumnje i upletenosti u razne malverzacije. I Bimo Jusufranic je bio cist do neki dan a sad ga eno iza resetaka sa svim onim ordenjem oko vrata sto je primao:) Jebi ga a dekan, profesor, dr. saobracaja.....UNSA je kakva god da je I Oxford i Stanford za ove privatne fakultete koje ne zavrsavaju samo oni koji ne uplate unaprijed odredjenu svotu a znanje im je na nivou zvano "katastrofa"!!!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#36 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

dezurni_ucenik wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Ratni profiteri su gori od četnika :plete:

Znas onaj grafit na Vilsonovom : "cetnici klali, Izetbegovici krali".
Vjerujes da sam to htio stavit :D
jao_situacije

#37 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by jao_situacije »

hrasno38 wrote:
Nista nije slucajno a pogotovo toliko zasluzeno pa da ti neko da 10 milijuna bilo cega....na osnovu cega je to Ganicev fakultet bolji od drzavnih fakulteta u BiH pa da mrtvo hladno dobije tolike pare???? Kvalitet svake fabrike je proizvod a pokazivac kvaliteta svakog fakulteta su njegovi studenti....ja odgovorno tvrdim da inzenjeri koji izadju sa SSST nisu ni do muda onima koji su zavrsili ETF ali isto tako ni jedan dekan ni profesor na univerzitetu u Sarajevu nije ni blizu premazan koliko je premazan Ganic koji kroz svoj cinicni osmjeh dobija sta hoce.
Kakav covjek je mogao Bobu istjerati iz njegove vlastite kuce i poslati u dom....
Bobo je jedna od sarajevskih legendi. Sin poznatog doktora, imao je neki mentalni poremecaj, ali nije bio opasan za okolinu. Znao je sve zivo o svakoj sarajevskoj porodici, zaustavi covjeka na ulici pita kako se zoves i onda mu isprica istorijat.
E takvog covjeka je onog ljudsko govno izbacilo na ulicu i smjestilo u Bakvice gdje je ubrzo i umro jer takvi ljudi izuzetno tesko podnose promjene. Ganic kao tada visoki funkioner SDA legalizrao je vilu bez problema i natakrio ispred nje onaj nevidjeni kich od metalnih palmi. E sad bas je tesko skontati kako je dobio i ovih 10 MIL $.......ja mu najiskrenije zelim da prodje kroz sve ono kroz sta je prosao Slobodan Kovacevic Bobo s tim da je Bobo umro kao covjek a ovaj ce preseliti kao slina i najobicniji ljigavac.
dobro i ?
ko je kriv etf-u što ne znaju, ili neće, da traže pare od ksa ?
svaka čast ganiću što je dobio pare, ali to što unsa ne zna tražiti i dobiti nema veze sa njim

a to da su ovo "bakirove vreće zlata" je za mene smiješno, saudijska arabija šalje desetine miliona po raznim državama a pogotovo "muslimanskim"
u pakistanu su te cifre nezamislive a i nedavno je izabran novi ambasador ksa u bih, vjerovatno čovjek želi da pošalje poruku
koliko ja znam priča se i da će praviti zgrade u kampusu za neke fakultete
olensoner

#38 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by olensoner »

hrasno38 wrote:
Misljenja o ljudima se grade kroz njihova djela a Ganicevo djelo je tako da mi se gadi i pricati o njemu, tako da covjek koji je bio u stanju uraditi onako ogavne stvari radi dobijanja vile koju je uzgred receno prosirio bez dozvola, moze uvijek biti predmet sumnje i upletenosti u razne malverzacije. I Bimo Jusufranic je bio cist do neki dan a sad ga eno iza resetaka sa svim onim ordenjem oko vrata sto je primao:) Jebi ga a dekan, profesor, dr. saobracaja.....UNSA je kakva god da je I Oxford i Stanford za ove privatne fakultete koje ne zavrsavaju samo oni koji ne uplate unaprijed odredjenu svotu a znanje im je na nivou zvano "katastrofa"!!!
To su privatne stvari iz necijeg zivota, sto ne vidim da ima ikakve veze sa konkretnom temom. A i to je na nivou mahalske price i sto se kao sto sam prethodno kazao svodi na licne probleme koje neko ima.
Ono sto je relevantno u ovom slucaju je to da je profesor itekako cijenjen u sirim akademskim krugovima. Biti dokotorant MIT-a, biti autor nekoliko knjiga koje su nezaobilazno stivo na programima tehnickih studija sirom svijeta vise nego dovoljno govori o njegovim kapacitetima u polju u kojem je aktivan, a to je nauka i obrazovanje i to se jednostavno ne moze osporavati.
Ako ovdje ima njegovih studenata sa sarajevskog masinstva, znaju kakva su bila predavanja kod Ganica, a kakva kod ostalih predavaca.
hrasno38

#39 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

olensoner wrote:
hrasno38 wrote:
To su privatne stvari iz necijeg zivota, sto ne vidim da ima ikakve veze sa konkretnom temom. A i to je na nivou mahalske price i sto se kao sto sam prethodno kazao svodi na licne probleme koje neko ima.
Ono sto je relevantno u ovom slucaju je to da je profesor itekako cijenjen u sirim akademskim krugovima. Biti dokotorant MIT-a, biti autor nekoliko knjiga koje su nezaobilazno stivo na programima tehnickih studija sirom svijeta vise nego dovoljno govori o njegovim kapacitetima u polju u kojem je aktivan, a to je nauka i obrazovanje i to se jednostavno ne moze osporavati.
Ako ovdje ima njegovih studenata sa sarajevskog masinstva, znaju kakva su bila predavanja kod Ganica, a kakva kod ostalih predavaca.
He ima li jos dupeuvlakaca da ga brani. Mozes imati diplomu stecenu na fakultetu vanzemaljske intelegencije ali kad si smrad onda si smrad i neljudskost brise sve diplome i sva zvanja. Ja znam sta je uradio Bobi i za mene je to potpuno isto kao i ona protjerivanja bosnjaka iz njihovih kuca u Podrinju s tim sto ga nije ubio puskom nego tim nedjelom i poserem mu se na sred one metalne palme ispred kuce. Bobo je bio rodjeni sarajlija a ne sarajlijca kao Ganic, Bobo je bio ziva pokretna istorija ovog grada a Ganic je u ocima mnostva ljudi samo jedan obican ljigavac sa diplomom MIT-a.
ultima_palabra

#40 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by ultima_palabra »

olensoner wrote:Ono sto je relevantno u ovom slucaju je to da je profesor itekako cijenjen u sirim akademskim krugovima. Biti dokotorant MIT-a, biti autor nekoliko knjiga koje su nezaobilazno stivo na programima tehnickih studija sirom svijeta vise nego dovoljno govori o njegovim kapacitetima u polju u kojem je aktivan, a to je nauka i obrazovanje i to se jednostavno ne moze osporavati.
Sve relevantno što je objavio u nauci je bilo do 1990. godine. Nauka se promijeni za godinu, a kamoli neće za 25. Ni sam sebe više ne pominje kao nekog naučnika, okrenuo se čovjek unosnijim stvarima.
olensoner

#41 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by olensoner »

hrasno38 wrote: He ima li jos dupeuvlakaca da ga brani. Mozes imati diplomu stecenu na fakultetu vanzemaljske intelegencije ali kad si smrad onda si smrad i neljudskost brise sve diplome i sva zvanja. Ja znam sta je uradio Bobi i za mene je to potpuno isto kao i ona protjerivanja bosnjaka iz njihovih kuca u Podrinju s tim sto ga nije ubio puskom nego tim nedjelom i poserem mu se na sred one metalne palme ispred kuce. Bobo je bio rodjeni sarajlija a ne sarajlijca kao Ganic, Bobo je bio ziva pokretna istorija ovog grada a Ganic je u ocima mnostva ljudi samo jedan obican ljigavac sa diplomom MIT-a.
Kulturan si i pametan decko, vidi se. Samo tako nastavi, daleko ces dogurati.
giovanni galli

#42 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

Misljenja o ljudima se grade kroz njihova djela a Ganicevo djelo je tako da mi se gadi i pricati o njemu, tako da covjek koji je bio u stanju uraditi onako ogavne stvari radi dobijanja vile koju je uzgred receno prosirio bez dozvola, moze uvijek biti predmet sumnje i upletenosti u razne malverzacije. I Bimo Jusufranic je bio cist do neki dan a sad ga eno iza resetaka sa svim onim ordenjem oko vrata sto je primao:) Jebi ga a dekan, profesor, dr. saobracaja.....UNSA je kakva god da je I Oxford i Stanford za ove privatne fakultete koje ne zavrsavaju samo oni koji ne uplate unaprijed odredjenu svotu a znanje im je na nivou zvano "katastrofa"!!![/quote]
Ako ovdje ima njegovih studenata sa sarajevskog masinstva, znaju kakva su bila predavanja kod Ganica, a kakva kod ostalih predavaca.[/quote]

He ima li jos dupeuvlakaca da ga brani. Mozes imati diplomu stecenu na fakultetu vanzemaljske intelegencije ali kad si smrad onda si smrad i neljudskost brise sve diplome i sva zvanja. Ja znam sta je uradio Bobi i za mene je to potpuno isto kao i ona protjerivanja bosnjaka iz njihovih kuca u Podrinju s tim sto ga nije ubio puskom nego tim nedjelom i poserem mu se na sred one metalne palme ispred kuce. Bobo je bio rodjeni sarajlija a ne sarajlijca kao Ganic, Bobo je bio ziva pokretna istorija ovog grada a Ganic je u ocima mnostva ljudi samo jedan obican ljigavac sa diplomom MIT-a.[/quote]

kako ti mozes reci za nekoga da je smrad, ko si ti bola, beznacajna si figura, jedini smrad koji ja ovdje osjetim je nakon neke tvoje recenice, uzasno se siri, zasuci bola rukave, radi nesto, mantas po forumima cijeli dan.
U-zap

#43 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by U-zap »

lacrima wrote:
U-zap wrote:
Pa jeste bas tako. Fakulteti u bosni su losi. Svi. I privatni i drzavni. Ako hoces kvalitetan fakultet odes vani. Ako hoces znanje i ne treba ti fakultet. Danas je literatura dostupna svakome tako da ako hoces nesto da naucis ne moze te niko sprijeciti. Dati pare za privatni faks u bosni je po meni bezveze ako mozes isti uloziti i vani se ispaliti. Studirati na drzavnom mi je van pameti: pjandure profesori koji se izivljavaju. Osim toga, treba postaviti kriterije neke ko moze upisati fax a ko ne. Nisam cuo niti za jedan fax u BiH da je na listi top 1000 ili 2000 fakulteta na svijetu.
To je zato što ni ne postoji rangiranje fakulteta, nego samo univerziteta u cjelini. Univerzitet u Sarajevu je oko 1700-1900 , mjesta koliko se ja sjećam. To mjesto duguje propalitetima od fakulteta, pa da ne navodim sad., svi znaju o cemu pricam. Uzmi Ekonomski, Medicinski, Veterinarski, ETF, sigurno ćeš dobit jedan Univerzitet blizu 1000. mjesta. Daleko od idealnog al eto, ne idu baš svi fakulteti Univerziteta u Sarajevu u isti koš.

Kakve to ima veze. Pa i Stockholms Universitet ima ti svega od politike do nuklearne fizike pa je u top 100 na svijetu. Fakulteti u Bosni su smece.
U-zap

#44 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by U-zap »

Zasto? Jer govorim istinu i nisam propalica kao ti?
Reisova

#45 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by Reisova »

Predobro mi zvuci.... Hm koja je "cijena" ? Znate kako kazu nema besplatnog rucka !
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#46 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by _BataZiv_0809 »

U-zap wrote:
Zasto? Jer govorim istinu i nisam propalica kao ti?
Dosadan si. Otisao si vani, jer smatras da je ovdje sve za qrtz, pa ne znam koja je poenta tvog pisanja. Koga uvjerevas? Sebe ili nas?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#47 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by mk ultra »

U-zap wrote: Kakve to ima veze. Pa i Stockholms Universitet ima ti svega od politike do nuklearne fizike pa je u top 100 na svijetu. Fakulteti u Bosni su smece.
pretpostavljam da si pokušao da studiraš u BiH i da si propao :mrgreen: :mrgreen:
lacrima

#48 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by lacrima »

U-zap wrote:
lacrima wrote:
U-zap wrote:
Pa jeste bas tako. Fakulteti u bosni su losi. Svi. I privatni i drzavni. Ako hoces kvalitetan fakultet odes vani. Ako hoces znanje i ne treba ti fakultet. Danas je literatura dostupna svakome tako da ako hoces nesto da naucis ne moze te niko sprijeciti. Dati pare za privatni faks u bosni je po meni bezveze ako mozes isti uloziti i vani se ispaliti. Studirati na drzavnom mi je van pameti: pjandure profesori koji se izivljavaju. Osim toga, treba postaviti kriterije neke ko moze upisati fax a ko ne. Nisam cuo niti za jedan fax u BiH da je na listi top 1000 ili 2000 fakulteta na svijetu.
To je zato što ni ne postoji rangiranje fakulteta, nego samo univerziteta u cjelini. Univerzitet u Sarajevu je oko 1700-1900 , mjesta koliko se ja sjećam. To mjesto duguje propalitetima od fakulteta, pa da ne navodim sad., svi znaju o cemu pricam. Uzmi Ekonomski, Medicinski, Veterinarski, ETF, sigurno ćeš dobit jedan Univerzitet blizu 1000. mjesta. Daleko od idealnog al eto, ne idu baš svi fakulteti Univerziteta u Sarajevu u isti koš.

Kakve to ima veze. Pa i Stockholms Universitet ima ti svega od politike do nuklearne fizike pa je u top 100 na svijetu. Fakulteti u Bosni su smece.
Pa stavi u taj Stockholms Universitet naš filozofski, pedagoški, ili kriminalistiku ili onu glupost od javne uprave, past će za 600 mjesta odmah. O tome ti ja govorim.
hrasno38

#49 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:He ima li jos dupeuvlakaca da ga brani. Mozes imati diplomu stecenu na fakultetu vanzemaljske intelegencije ali kad si smrad onda si smrad i neljudskost brise sve diplome i sva zvanja. Ja znam sta je uradio Bobi i za mene je to potpuno isto kao i ona protjerivanja bosnjaka iz njihovih kuca u Podrinju s tim sto ga nije ubio puskom nego tim nedjelom i poserem mu se na sred one metalne palme ispred kuce. Bobo je bio rodjeni sarajlija a ne sarajlijca kao Ganic, Bobo je bio ziva pokretna istorija ovog grada a Ganic je u ocima mnostva ljudi samo jedan obican ljigavac sa diplomom MIT-a.
giovanni galli wrote:kako ti mozes reci za nekoga da je smrad, ko si ti bola, beznacajna si figura, jedini smrad koji ja ovdje osjetim je nakon neke tvoje recenice, uzasno se siri, zasuci bola rukave, radi nesto, mantas po forumima cijeli dan.
Jel ovo tvoj najveci domet sto si mogao napisati.......onda me i ne cudi sto ti je Ganic zakletva....u jedinstvu je spas!

http://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic- ... l#p6891750
giovanni galli

#50 Re: UNIVERZITET SSST DOBITNIK GRANTA VLADE SAUDIJSKE ARABIJE U VRIJEDNOSTI OD 10 MILIONA USD!!!!

Post by giovanni galli »

opet vracas na Aliju i ja opet kazem hvala mu na svemu, na mudrosti koju je imao, plemenitosti koju je pokazao, sto nije otisao sa djecom, dok je prva linija bila 100 metara od njega, sto je ostao do zadnjeg dana, hvala mu sto je pametan sto je pitom sto je mudar, hvala mu jer je covjek, pravi primjer covjeka, koji se nikad oholio nije, sto je vodio peceni krompir kad su svi bjezali glavom bez obzira, sto nas nigdje nije obrukao, sto je pokupio mnoga priznanja i nagrade, sto je muslimanska licnost 20 stoljeca proglasena od Arapskih zemalja. hvala svima koji se bore koji trcu da nesto naprave, koji se bore traze kucaju na stotine vrata, i hvala tebi sto to sve pljujes, jer onda mozemo da vidimo primjerom kakvi ne treba da budemo, bas nesto zamisljam da su na vlasti u ona vremena bili takvi kao ti, sta li bi od nas bilo.

i da, ne pricam sa raznoraznim pljuvacima, svako dobro.
Post Reply