Pink Floyd prevazidjen????
Moderator: _BataZiv_0809
-
Martian_Kyo
Super su Pink Floyd moj prvi album je bio momentary lapse of reason.... bio sam uh 7, to je prvi album koji sam ja izabrao...svidjeli mi se oni kreveti na naslovnoj.
Ipak ja vodim vječnu borbu protiv ikonizacije ljudi-bendova, i ne vidim zašto se pink floyd ne može uporediti sa radiohead-om. Čak što više ako bi neko rekao da mu se više sviđa radiohead od pink floyda, rekao bih mu ....'Dobro'.
Svaka čast pink floydu, ali iskreno govoreći jako rjetko ih slušam. Toliko ima druge muzike koja meni bolje 'leži' da nemam potrebu za PF-om.
Ipak ja vodim vječnu borbu protiv ikonizacije ljudi-bendova, i ne vidim zašto se pink floyd ne može uporediti sa radiohead-om. Čak što više ako bi neko rekao da mu se više sviđa radiohead od pink floyda, rekao bih mu ....'Dobro'.
Svaka čast pink floydu, ali iskreno govoreći jako rjetko ih slušam. Toliko ima druge muzike koja meni bolje 'leži' da nemam potrebu za PF-om.
-
jacika
#28 Re: Pink Floyd prevazidjen????
NIKADJaskor wrote:Ja volim slusati rock. Najdraza strana grupa mi je Pink Floyd. Sad zelim da kazete da li je ta muzika prevazidjena ili da li se uopste moze prevazici???
LONG