(H)rsum i njegov Zabranjeni forum!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Stitch__

Post by Stitch__ »

:D on pravo pederasto zvuci :D zapravo feminizirano :D ko trebica kakva :D deen :D sad znam zasto edu otvara teme o njemu :D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

edu wrote:SARKAZMICNU sam zaboravio.. :-) :-) :-)
znas da na balkonu stoje dvojica.. :D :D ..prema tome.. :D :D ..ni tebbi nije mane..samo jos da se oslobodis tog kompleksa.. :D :D :D
ispadosmo golubovi....na balknosu sjedimo...i... :oops:
ma samo se jos jednom pokazalo da smo jad i bijeda....
Terzic prekida svakoga ko prica, i onda Aleksandar prekine njega, a on ko uvrijedjena mlada se buni...

dosta od mene, metla zove.
pozdrav
davis.ba

Post by davis.ba »

papak_eliminator wrote: rece Premijer da siromasni i ne trebaju djeci kupovat sve one slatkise...
:roll:
Nije to rekao. Rekao je to u smislu da sirmašniji ne kupuju neke stvari jer si ne mogu priuštiti tako da je glupo da se žali ona žena iz zaštite potrošača kako siromašni ne mogu kupiti neke skuplje stvari kad ni prije pdv-a nisu mogli.

Zašto izvrćete riječi?
papak_eliminator

davis.ba wrote:
papak_eliminator wrote: rece Premijer da siromasni i ne trebaju djeci kupovat sve one slatkise...
Nije to rekao. Rekao je to u smislu da sirmašniji ne kupuju neke stvari jer si ne mogu priuštiti tako da je glupo da se žali ona žena iz zaštite potrošača kako siromašni ne mogu kupiti neke skuplje stvari kad ni prije pdv-a nisu mogli.

Zašto izvrćete riječi?
ne ne ne...tim rijecima je i rekao...sta je on mislio to mozemo nagadjati, a niko od nas nije glup da ne skonta sta je htio reci...
ti i ja mozda i znamo citati izmedju redova, ali neki priprosti lik to nece tako shvatiti...
ali ja se ne sekiram uopste, iznenadilo bi me da se narod uhaviza i shvati da je dogorilo do nokata i da SVAK ZA SVOJE glasanje sve nas vodi DOLE..
vedderedi

Post by vedderedi »

Cudi me zasto Hrsum ne napravi emisiju o ulozi medija u ratu. Znamo vrlo dobro da nam je on jedno vrijeme citao vijesti sa kanala "C" '90-ih. To je onako bas tema za "zabranjenog" foruma.
davis.ba

Post by davis.ba »

papak_eliminator wrote:
davis.ba wrote:

Zašto izvrćete riječi?
a niko od nas nije glup da ne skonta sta je htio reci...
ti i ja mozda i znamo citati izmedju redova, ali neki priprosti lik to nece tako shvatiti...
Pa to je i najveći problem, ljudi su potpuno neinformisani i zašto to ne reći prilično glupi. Malo ljudi razumi kad su takve teme o čemu se zaista govori.
papak_eliminator

davis.ba wrote:
Pa to je i najveći problem, ljudi su potpuno neinformisani i zašto to ne reći prilično glupi. Malo ljudi razumi kad su takve teme o čemu se zaista govori.
moja profesorica geografije je uvijek govorila NE ZNAM JA STA TI JE U GLAVI I STA ZELIS DA KAZES JA CUJEM SAMO ONO STO IZGOVORIS..
ne kaze se dzaba TRI PUTA MJERI JEDNOM SIJECI :D
addy_sa

Post by addy_sa »

vedderedi wrote:Cudi me zasto Hrsum ne napravi emisiju o ulozi medija u ratu. Znamo vrlo dobro da nam je on jedno vrijeme citao vijesti sa kanala "C" '90-ih. To je onako bas tema za "zabranjenog" foruma.

drago mi je da je neko KONAČNO pokrenuo pitanje njegovog ratnog medijskog angažmana..halo,kome on u sred Sarajeva prodaje lafo neke priče i pričice a svi znamo,ili bi svi trebalo da znaju,da je mladi Hršum početkom rata spičio na Pale i vodio dječije emisije Maštovnik na monstruoznom agresorskom medijskom paljanskom "čudu" zvanom kanal C.
Prema tome,KAKO ,al molim Vas lijepo,KAKO on može biti relevantan sagovornik u bilo kakvoj temi o demokratiji,medijskim slobodama i bilo kojoj drugoj temi i sl kao bivši uposlenik Đogine šumske televizije?
meni to nije normalno..
al zato je tu PINK da ga uhljebi,udomi,i još mu da prostor za uzurpaciju i vođenje nekakve kvazi emisije intrigantnog naziva..
svašta...
što se tiče emisije Terzića i co.,malo sam gledao u prolazu,te ne mogu objektivno govoriti..čudi me da jedan premijer sebi dozvoli gostovanje po kojekakvim emisijama takvog tipa..Terza,šta ti bi?

a,da,još nešto o Hršumu-"profesionalcu"..dovoljno je sjetiti se emisije gdje su gostovale žene Srebrenice kada je on kao urednik najviše protora za priču dao gostima iz RS da govore o zločinima nad tamošnjim stanovništvom...
toliko.
Qler

Post by Qler »

meni onaj zabranjeni forum i nije losa emisija... mislim dobra je ideja.. a sad o realizaciji iste ne bi :)

nego sinoc nisam znao dal' da placem od smijeha ili tuge! Terza i njegovi biseri :) pa one poruke... pa mailovi.... ma nema :) plac, tuga, cemer i jad! ovo ni 100 godina snjegova ruzmarina i sas(ova) (ne znam) nece pokriti........

samo mi bi zao one sto kcerkici nije mogla kupiti lutku.... majke mi crnjak pravi.....

onaj delegat sto je guzio a kokuz :) nije cuo za onu " poslije jeb.nja nema kajanja!"

student ekonomije iz zenice meni se cini.... logika mu je quratz!

one u emisiji.... no comment

e onaj legenda iz visokog :) ja bi namah poslije emisije safato' Terzu i trazio stipendiju... i to po mogucnosti pred nekim novinarom :)
inspire_me

Post by inspire_me »

davis.ba wrote:

Zašto izvrćete riječi?
Biser je rekao da potrosacka korpa nije za svakoga ista, tj. ne mogu djeca siromasnih dobiti sve one slatkise koje mogu djeca bogatih :x :x pa ljudi moji, on nije normalan, eto djeca siromasnih ne vole nutellu i milku u pm
davis.ba

Post by davis.ba »

Šta je pogriješio? Pa normalno da potrošačka korpa nije ista za bogatu familiju i siromašnu. Jao kakve gluposti valjate. Dobro je rekao onaj jedan što je poslao sms. Svi se javljaju kako su siromašni i kako nemaju šta da jedu a šalju poruke(imaju mobitel) :lol: :-) :lol:
inspire_me

Post by inspire_me »

davis.ba wrote:Šta je pogriješio? Pa normalno da potrošačka korpa nije ista za bogatu familiju i siromašnu. Jao kakve gluposti valjate. Dobro je rekao onaj jedan što je poslao sms. Svi se javljaju kako su siromašni i kako nemaju šta da jedu a šalju poruke(imaju mobitel) :lol: :-) :lol:
Haj sto je njemu normalno tako nesto izjaviti, on je lud totalno, imali smo se svi priliku uvjeriti u to do sad, al sto i tebi...a to glede mobitela, pa sad, eto bogat si ako imas telefon, ne znam kako narod i tv ima, sve bogatasi jebo te :zzzz: ...ne mogu da vjerujem
davis.ba

Post by davis.ba »

Mobitel je luksuz. To je prvo. Međutim to naši ljudi nikad neće shvatiti jer bi svi gospodu da izigravaju a vamo da bi da govore kako su siromašni.

Ovo isto ko kad vidim ciganku kako prosi a ofarbana joj kosa u crveno.

:-)
Qler

Post by Qler »

vala mobitel i nije vise luksuz... mislim mozes naci mobitel za 20-30KM.... ultra je sa, koliko, 30KM....i mjesecno 10KM to relativno svako moze priustiti....
davis.ba

Post by davis.ba »

Ma šta će siromašnom koji jedva sastavlja kraj sa krajem takvi dodatni troškovi uopšte. Ovo je ono o čemu govorim. Čuj nije luksuz.
Qler

Post by Qler »

ima ljudi koji nemaju fixnog telefona... ja ih zna par.. kojima je isplatnije da kupuju ultru 10KM svaki mjesec nego da uvode telefon.... jbg.. ima tu svega
davis.ba

Post by davis.ba »

Ma uredu to, ali ovo je uglavnom naš mentalitet kako bi volili da budemo bogati a da ništa ne radimo ili da imamo mobitele, aute i svašta nešta a da se opet možemo žaliti kako smo siromašni.

Mene ovakve stvati na ovo podjećaju.
edu

Post by edu »

nemojte tako..mobitel je luksuz..i fixni je luksuz..koji ce ti kurac kad mozes otici sa carsije na dobrinju i toj osobi sve fino reci..dalje..cokolada je luksuz..mozes i bez nje..djecija kolica su luksuz..mozes dijete uvijek na rame natovariti..ili ga vuci po betonu..mislim cak da ce tako i brze nauciti da hoda..sve je to lukzus..hajmo se vratiti u pleme..pa da tako zivimo..asketski..najbolje je..mislim da bi i tada tihica vozili u najnovijoj osmici..jer to nije luksuz..treba mu helikopter kupiti..avion..i njemu..i terzicu..i svim bijednicima koji ih podrzavaju..a nek' obicnom narodu uvode jedinstvene stope od 17% i govore im kako je mobitel luksuz..i kako je ono uvelo pdv zbog njih...
inspire_me

Post by inspire_me »

edu wrote:nemojte tako..mobitel je luksuz..i fixni je luksuz..koji ce ti kurac kad mozes otici sa carsije na dobrinju i toj osobi sve fino reci..dalje..cokolada je luksuz..mozes i bez nje..djecija kolica su luksuz..mozes dijete uvijek na rame natovariti..ili ga vuci po betonu..mislim cak da ce tako i brze nauciti da hoda..sve je to lukzus..hajmo se vratiti u pleme..pa da tako zivimo..asketski..najbolje je..mislim da bi i tada tihica vozili u najnovijoj osmici..jer to nije luksuz..treba mu helikopter kupiti..avion..i njemu..i terzicu..i svim bijednicima koji ih podrzavaju..a nek' obicnom narodu uvode jedinstvene stope od 17% i govore im kako je mobitel luksuz..i kako je ono uvelo pdv zbog njih...
E vala bas, dobro si ovo srocio.
davis.ba

Post by davis.ba »

Niđe veze po običaju.
inspire_me

Post by inspire_me »

davis.ba wrote:Mobitel je luksuz. To je prvo. Međutim to naši ljudi nikad neće shvatiti jer bi svi gospodu da izigravaju a vamo da bi da govore kako su siromašni.

Ovo isto ko kad vidim ciganku kako prosi a ofarbana joj kosa u crveno.

:-)
Jasta, nama je furka da smo siromasni, ono bas bolujemo od toga, jao gluposti... ne skontah ovo s cigankom, njoj je vjerovatno u ovom slucaju farba luksuz, a mozda joj je neko farbu i dao, al u tom slucaju kako li je uspjela oprati kosu, jer je njoj i voda luksuz
davis.ba

Post by davis.ba »

Znači tebi je normalno da ciganka prosi sa djetetom u ruci i govori kako nema šta da jede a ima para da se farba???

Jao jao...
edu

Post by edu »

ciganka bi se i osisala na celavo..ali nema para za frizera..pokusala je sama sa makazama..ali je onda skontala da ni makaze nema..na kraju je nasla noz u kontejneru..ali je bio tup..zadnji put je vidjena kod vjecne vatre..da li se odlucila na taj korak.. :x :x :x ..ne znam.. :D :D :D
edu

Post by edu »

davis.ba wrote:Znači tebi je normalno da ciganka prosi sa djetetom u ruci i govori kako nema šta da jede a ima para da se farba???

Jao jao...
je li se ti barem sam sebi nasmijes kad napises neku glupost?!
davis.ba

Post by davis.ba »

Ti si glup ako ovo ne shvataš.
Post Reply