Jašta, nebeske Srbe niko ne može da pobjedi. Neslažem se s Hrvatskom politikom ali tu su vas izgazili šta bi se reklo Mašallah.zateznistub wrote:Ne samo traktorijada,emillio estevez wrote:zateznistub wrote:Ako neko misli da je Oluja cista vojna pobjeda, ima problem sa percepcijojm!
Oluja nije ništa drugo nego maska Milošević-Tuđman dogovora!
Kad nemas izbora, vojska srba demmoralizirana. Bosanski srbi razvuceni .
Nemas izbora jos srbi iz Hrvatske niti vrijeme ne kupuju sa pregovorima.
Nije Slobo immao izbora nego ih prepustiti njihovoj sudbini.
Mmozda bi i dosla neka pommoc iz Srbije da nijje trakorijada vec organizirano bila pokrenuta.
sve je bilo organizovanu tako da izgleda kao pobjeda Hr protiv četa!
Ali nije, budi siguran da nije!
Jednostavno vojno nije moguće osloboditi onoliko velik prostor isto vojnim snagama i stratezima
Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
-
sandromen
#26 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
- zateznistub
#27 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Franjo je dobio Čist HR, dok je Slobo dobio dobar komad BiH.emillio estevez wrote:
Vidis da je .
Ne znam imas li dovoljno godina da se sjećaš vica od prije rata gdje na pitanje zasto BiH ne ratuje, dobiješ odgovor "Oa id direktono u finale"!
- zateznistub
#28 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Greška u koracime, dečko ...debelasandromen wrote:
Jašta, nebeske Srbe niko ne može da pobjedi. Neslažem se s Hrvatskom politikom ali tu su vas izgazili šta bi se reklo Mašallah.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#29 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
zateznistub wrote:Franjo je dobio Čist HR, dok je Slobo dobio dobar komad BiH.emillio estevez wrote:
Vidis da je .
![]()
Ne znam imas li dovoljno godina da se sjećaš vica od prije rata gdje na pitanje zasto BiH ne ratuje, dobiješ odgovor "Oa id direktono u finale"!
Znaci Alija je bio poslusnik ?
Dopustio je da mu pola drzave ostane okupirano da bi na tom dijelu nastala srpska krajina.
-
Cybernetic
#30 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 21:10, edited 1 time in total.
-
breuer
#31 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Držalo ih šačica penzionera za muda 4 godine, pa ih protjeralo uz sve sitnu pomoć Njemačke i NATO-a i sad još slave ko da su heroji kakvi.
Hrvati
Hrvati
-
RepublikanskaGarda
#32 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
I Marsovci su odigrali veliku ulogu, bombardirajući krajiške putne i komunikacijske veze, a svakako treba spomenuti i Vatikan koji je uvjek tu kad se srpskom življu radi o glavibreuer wrote:Držalo ih šačica penzionera za muda 4 godine, pa ih protjeralo uz sve sitnu pomoć Njemačke i NATO-a i sad još slave ko da su heroji kakvi.
Hrvati
- JohnnyS
#33 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
breuer wrote:Držalo ih šačica penzionera za muda 4 godine, pa ih protjeralo uz sve sitnu pomoć Njemačke i NATO-a i sad još slave ko da su heroji kakvi.
Hrvati
Nakon ovoliko kmečanja zadnjih dana od svih u Srbiji i privremeno okupiranim dijelovima BiH ovaj tvoj kurčeviti upis mi se nimalo ne uklapa...
-
Bodkin
#34 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Hrvatima u hr kapa dole kao jedinim pobjednicima ratova u devedesetim. Ali dan domovinske zahvalnosti
kao da su za viceva smisljali naziv
- sinuhe
#35 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Hrvatske Srbe su vodili anonimni sluzbenici iz jednog malog gradica i mislim da su bili pod vecim uticajem bosanskih Srba nego Milosevica od 92-95.
Ponasali su se kao da se normalizacija u odnosima Zagreba i Beograda njih uopste ne tice.
Cudno je i to da su se njihovi oficiri koji su zajedno sa Crnogorcima i bosanskim Srbima cinili ogromnu vecinu oficirkog kadra JNA povukli u Srbiju pa se i Mile Mrksic vratio tek u ljeto 95.
Ponasali su se kao da se normalizacija u odnosima Zagreba i Beograda njih uopste ne tice.
Cudno je i to da su se njihovi oficiri koji su zajedno sa Crnogorcima i bosanskim Srbima cinili ogromnu vecinu oficirkog kadra JNA povukli u Srbiju pa se i Mile Mrksic vratio tek u ljeto 95.
- nosara
#36 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
To se domovina zahvaljuje ocu i majci, Zlobi i Sranji...Bodkin wrote:Hrvatima u hr kapa dole kao jedinim pobjednicima ratova u devedesetim. Ali dan domovinske zahvalnostikao da su za viceva smisljali naziv

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#37 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
meni je beze
i nije ljudski smijat se poraženima a vala nije ni kršćanski
s obzirom da 87% hrvatske čine katolici a poraženi su ipak većinom bili pravoslavni zadojeni srboslavljem i komunizmom odbijam sudjelovati u provociranju ljudi koji su bili zaluđeni pogrešnom politkom i sada su daleko od svojih domova
datum koji se morao dogoditi jer 10% stanovnika ne može očekivati pobjedu protiv 90%
proslava je legitimna i čista ko suza kao i domovinski rat sve okolo nastojim ne pratiti
i nije ljudski smijat se poraženima a vala nije ni kršćanski
s obzirom da 87% hrvatske čine katolici a poraženi su ipak većinom bili pravoslavni zadojeni srboslavljem i komunizmom odbijam sudjelovati u provociranju ljudi koji su bili zaluđeni pogrešnom politkom i sada su daleko od svojih domova
datum koji se morao dogoditi jer 10% stanovnika ne može očekivati pobjedu protiv 90%
proslava je legitimna i čista ko suza kao i domovinski rat sve okolo nastojim ne pratiti
-
Bodkin
#38 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Cu srboslavljem i KOMUNIZMOM
to valjda hrvati nisu bili komunisti 50 godina prije toga
-
Fudo387
#39 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Kakva greska?zateznistub wrote:Greška u koracime, dečko ...debelasandromen wrote:
Jašta, nebeske Srbe niko ne može da pobjedi. Neslažem se s Hrvatskom politikom ali tu su vas izgazili šta bi se reklo Mašallah.
Jasta vec izgazali, i da ih nisu zaustavili Ameri usli bi im u Zemun.
- nosara
#40 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Greska je ovo "vas", a ovo za Zemun jeFudo387 wrote:Kakva greska?zateznistub wrote:Greška u koracime, dečko ...debelasandromen wrote:
-
Fudo387
#41 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
A to, ma ti i zatezni ste mi sumnjivi da niste ubaceni elementi.nosara wrote:Greska je ovo "vas", a ovo za Zemun je
- zateznistub
#42 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Fudo387 wrote:Kakva greska?zateznistub wrote:Greška u koracime, dečko ...debelasandromen wrote:
Prvo, meni se obraca sa "tu su vas" Kao biva ja pripdam toj "strani"
Drugo, ne pregonite sa tim "Do zemuna" uzasno podsjeca na ono nase "do Drine"!
- zateznistub
#43 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
jest, jest,Fudo387 wrote:A to, ma ti i zatezni ste mi sumnjivi da niste ubaceni elementi.nosara wrote:Greska je ovo "vas", a ovo za Zemun je
jos mi kokarda i članska SDS-a u đepu...kako me skonta zdravlja ti?
- nosara
#44 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Hajde malo filozofiraj sa sigurne udaljenosti...Fudo387 wrote:A to, ma ti i zatezni ste mi sumnjivi da niste ubaceni elementi.nosara wrote:Greska je ovo "vas", a ovo za Zemun je
-
Fudo387
#45 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Dok ne dokazes da nisi kriv, sumLJiv si!zateznistub wrote:jest, jest,jos mi kokarda i članska SDS-a u đepu...kako me skonta zdravlja ti?
Ma ne pregonim, bez zeze, da su nastavili onako lupat po njima, jeb'me ako ga svi u bugarsku ne bi nabrali.zateznistub wrote:Drugo, ne pregonite sa tim "Do zemuna" uzasno podsjeca na ono nase "do Drine"!
- zateznistub
#46 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Datum dokazivanja je davno iza nas,
danas zvuci degutantno i dječački
danas zvuci degutantno i dječački
-
Cybernetic
#47 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 21:12, edited 1 time in total.
-
zg2
#48 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Zaboravio si spomenut i majčicu Rusiju koja niti je pomogla niti uložila vetozateznistub wrote: Oluja nije ništa drugo nego maska Milošević-Tuđman dogovora!
a, di je još milijarda i pol Kineza koji nisu prstom mrdnuli
- zateznistub
#49 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Pogresna adresa drug!zg2 wrote:Zaboravio si spomenut i majčicu Rusiju koja niti je pomogla niti uložila vetozateznistub wrote: Oluja nije ništa drugo nego maska Milošević-Tuđman dogovora!
a, di je još milijarda i pol Kineza koji nisu prstom mrdnuli
-
Bodkin
#50 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Realno 4 godine jebavanja sa 10% stanovnistva cije je zaledje u ratu ili pod sankcijama uz podrsku zapada nije za west pointa ali pobjeda je pobjeda