objasni ovo.totalno neodredjenopirmin wrote:Ono najvaznije te, nazalost, nije naucila.k3ngur wrote:ali proslost me naucila da znam ko su i sta su u stanju ucinit.
Tebe i s tobom jos nekih 80% ostalih Bosanaca i Hercegovaca.
Steta.
Mogli smo biti normalni, imali smo fine preduslove al` ne dade se.
Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
-
das auto
#26 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
-
das auto
#27 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
on uopste nije tako, na taj nacin i u tom smislu niti rekao, niti mislio. zaletio si se ko bik na crvenu krpu.divjak i vikic i siber i ...mnogi drugi su bogovi i zakonihizo ramidovic wrote:ajde?k3ngur wrote:Ako ovako istinski razmislja, onda njemu svaka cast. I vjerujem da ima ovakvih istomisljenika po Bosni i Srbiji. Ali ja licno u slucaju bilo kojeg rata ne bih vise povjerovao srbinu ili hrvatu.
jesi zajeban, jebote... i velis, u slucaju rata, ti ne bi vjerovao npr jovi divjaku, srbinu, ali bi vjerovao dzevadu galijasevicu ili onom laznom svjedoku iz srebrenice, bosnjaku, koji je za pare lagao i optuzivao ljude?
-
hizo ramidovic
#28 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
auu, si ti neki zajeban lik pravo...bildas li mozda?das auto wrote:
on uopste nije tako, na taj nacin i u tom smislu niti rekao, niti mislio. zaletio si se ko bik na crvenu krpu.divjak i vikic i siber i ...mnogi drugi su bogovi i zakoni
elem, genijalac, da te uputim: procitaj ponovo moj post i pokusaj shvatiti na sto aludiram, zatim procitaj odgovor doticnog forumasa gdje covjek lijepo objasnjava da se pogresno izrazio, pa ako ti i dalje bude nesto nejasno javi se da ti ciko nacrta.
u suprotnom, sikter!
-
Haman
#29 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Velika hvala mome bivsem komsiji. Stanovali smo blizu. Poznavao sam mu oca, cuo sam da je ubijen. Mnogi ljudi su ga zalili jer je bio dobar i posten covhek, covjek koji nije dijelio mislenje vecine ali tako je to bilo medju Srbima u vrijeme kada su o zivotu i smrti odlucivali ekstremi. Svaka cast za tekst koji nece biti lijepo prihvacen u njegovom gradu bar sada a kasnije mozda.
- Drvosjeca iz Dejcica
#30 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Dobar tekst, hrabar, nisam znao da je protjerano 75.000 ljudi, mislio sam da je manje. Interesantno da na ovoj temi nema onih što pljuju po Sarajevu pa i zelene trotorare proglašavajući zločinom.
Kada uporedim ovaj tekst sa tekstom Vuka mislim da je razlika očigledna, Srđan za razliku od Vuka ne govori mržnjom (mada ima razloga za to) već faktima i argumentima. Vuk sa druge strane govori jednim vulgarnim jezikom punog predrasuda.
-
jefff
#31 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Koliko god da je protjerano to smo im halalili u Daytonu, i njegov Tuđman i moj Alija i svi mi i neka ne sere.
- Drvosjeca iz Dejcica
#32 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Njegov nije Tuđman al' nema veze.jefff wrote:Koliko god da je protjerano to smo im halalili u Daytonu, i njegov Tuđman i moj Alija i svi mi i neka ne sere.
- cyprus
#33 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Kako nam samo očajnički treba više ljudi kao što je Srđan

- Bosanac sa dna kace
#34 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Hvala za komentarDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dobar tekst, hrabar, nisam znao da je protjerano 75.000 ljudi, mislio sam da je manje. Interesantno da na ovoj temi nema onih što pljuju po Sarajevu pa i zelene trotorare proglašavajući zločinom.Kada uporedim ovaj tekst sa tekstom Vuka mislim da je razlika očigledna, Srđan za razliku od Vuka ne govori mržnjom (mada ima razloga za to) već faktima i argumentima. Vuk sa druge strane govori jednim vulgarnim jezikom punog predrasuda.
-
putokaz1
#35 Re: Iz Banja Luke je protjerano 75.000 ljudi - Srđan Šušnica
Jesr protjerano al se nikad neće vratiti