Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aaaa da je u pitanju neki hafiz ili neko ko je završio medresu, komentari bi bili tipa 'svaka čast' i bili bi dozvoljeni. Inače medresa je budućnost Bosne.
Ali pošto je ovo medicina, ne žele čitati komentare od radikalno islamističkih zatupljenika.
Nino je dezerter...i to visestruki...prvo kad je toliko pametan sto nije stisno muda i upiso vakultet u sarajvu.....pa da vidi sta su lesevi na anatomiji....pa da vidi majcin sin kako se polazu ispiti....pa da viti lingvista kad ti profa baci SVOJ uradak koji mimo zvanicnog udjbenika MORAS kupiti al oces nauciti sta iz njega to je manje bitno.....pa da vidi sta je to raditi po odjelima i klinickim centrima....svi imaju ostecene kicme....od nosanja hedija i teskih kuverata...a tek staziranje....dezerter je nego sta kad je sve oto propustio...i sta se on ima ic zajebavat po nekakvoj Africi...ima ovdje puno vise zabiti sa prefiksom gornje donje...npr gornji pizdici stanovnika 300 osigurano 1....ma mogo bi ja cjeli dan nabrajati sto je nino dezerter...ma i iz sex-a je dezerter...eto ko biva u njega je cuna tolko istancanog ukusa d ane mere postene bosanske pjazde vec mora umakati iu tamo njeku strankinju....ma hajde
naravno da sam ironican...dr NINO SRETNO I NE VRACAJ SE U OVU RUPCAGU DOK JE NE RESETUJEMO
Koja je to idiotska logika, kad se neko ubije ili strada u saobraćajnoj, idioti komentarišu sve i svašta, a o mladom doktoru se ne smije ništa reći
pa evo našaO si način da kažeš nešto o mladom doktoru, pa hajde gukni...
naravno da će zabraniti komentarisanje, neka su....ionako bi ga popljuvali, kao i svakog ko je iole nešto više od svog života uradio, osim komentarisanja članaka i otvaranje tema o tim istim člancima.
uopšte ne govorim o njemu, već govorim o Klixu i njihovoj "politici" koja se tiče komentarisanja
forumi su čudo, šta znaš možda mi komentarisanje i jest najveći uspjeh u životu, a možda sam milioner, ti to nikad nećeš znati
jednostavno na takvim clancima se portal odrzava, imas cjenovnik brate pa proberi ako mušterija odluci da nema komentara na clanku kao npr. taj Nino pa Amra Silajdzic pa razne "umjetnice" itd, onda nema komentara... a za te komentare na zlocinima i tragedijama i to je jedna strategija gdje portal dobija na posjetama te se dize cijena reklama, nazalost zatucan narod cini vecinu internet korisnika kod nas u BiH pa je takva odluka klixa da ostavlja dostupne komentare o clancima o stradanjima cisto strategijska i ne vidim problem u njoj... "nek' malo divljaju a mi ce mo da zaradimo na glupanima"
Zgubidani, propaliteti i niži oblici života koji vode cjelodnevne ratove po tim komentarima već bili zadigli nogu da popišaju ovog mladića, intelektualca i stručnjaka, kad ono - fenjer.
[quote="hazbi"]Nino je dezerter...i to visestruki...prvo kad je toliko pametan sto nije stisno muda i upiso vakultet u sarajvu.....pa da vidi sta su lesevi na anatomiji....pa da vidi majcin sin kako se polazu ispiti....pa da viti lingvista kad ti profa baci SVOJ uradak koji mimo zvanicnog udjbenika MORAS kupiti al oces nauciti sta iz njega to je manje bitno.....pa da vidi sta je to raditi po odjelima i klinickim centrima....svi imaju ostecene kicme....od nosanja hedija i teskih kuverata...a tek staziranje....dezerter je nego sta kad je sve oto propustio...i sta se on ima ic zajebavat po nekakvoj Africi...ima ovdje puno vise zabiti sa prefiksom gornje donje...npr gornji pizdici stanovnika 300 osigurano 1....ma mogo bi ja cjeli dan nabrajati sto je nino dezerter...ma i iz sex-a je dezerter...eto ko biva u njega je cuna tolko istancanog ukusa d ane mere postene bosanske pjazde vec mora umakati iu tamo njeku strankinju....ma hajde
naravno da sam ironican...dr NINO SRETNO I NE VRACAJ SE U OVU RUPCAGU DOK JE NE RESETUJEMO [/quot