Rece covjek koji svrsava na pisanja Rajka Vasica, Dzeve Galijasevica, Nine Raspudica i slicnih idiota.Ali Kemal wrote:Kako svaki nacionalista mrzi civilizaciju i civlizirano ponašanje.
Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
- jasko_ba
#26 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
-
daddy-kool
#27 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Vidi se da si ovog foruma list.Bodkin wrote:Incoming comments cetnik ostaje cetnik i ovo je sve predstava za evropu
-
Bodkin
#28 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
daddy-kool wrote:Vidi se da si ovog foruma list.Bodkin wrote:Incoming comments cetnik ostaje cetnik i ovo je sve predstava za evropu
-
valensija
#29 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?

Izetbegović se složio da je premijer Srbije odličan domaćin:
- Moja porodica je vekovima ovde živela. Drago mi je da sam imao priliku da posle 25 godina ponovo prošetam beogradskim ulicama.
- sWeeT_Companion
#30 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Odgledah malo i emisiju OKO na RTS-u. Posle nje su mi neke stvari malo jasnije, ustvari ako je uopšte bilo nejasnoća. Taj avgustovski koktel u Beču svakako je doprinio današnjem svečarskom turističkom obilasku beogradskih znamenitosti.
Ali dobro, ne treba sitničariti. Ako je cijena mira i cijena slobode na ovim prostorima i ovakav vid druženja, neka ih. Samo ne znam gdje je par likova s one teme o "Novom ratu"... Vjerovatno su im srušeni snovi... na svu sreću velike većine ljudi koji shvataju koliko bi svaki novi sukob na ovim prostorima lošeg donio.
Ali dobro, ne treba sitničariti. Ako je cijena mira i cijena slobode na ovim prostorima i ovakav vid druženja, neka ih. Samo ne znam gdje je par likova s one teme o "Novom ratu"... Vjerovatno su im srušeni snovi... na svu sreću velike većine ljudi koji shvataju koliko bi svaki novi sukob na ovim prostorima lošeg donio.
Last edited by sWeeT_Companion on 22/07/2015 22:52, edited 1 time in total.
-
Yug
#31 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
[quote="valensija"]
- Moja porodica je vekovima ovde živela. Drago mi je da sam imao priliku da posle 25 godina ponovo prošetam beogradskim ulicama.
[/quote
Vidi se na prvi pogled da je ovaj lijevo rodom Bosnjak pravoslavac,a ovaj desno musliman srbijanac rodom.Ovaj prvi premijer Srbije ,a ovaj drugi predsjednik BiH
,dragi TITO ustaj iz groba .

Vidi se na prvi pogled da je ovaj lijevo rodom Bosnjak pravoslavac,a ovaj desno musliman srbijanac rodom.Ovaj prvi premijer Srbije ,a ovaj drugi predsjednik BiH
Last edited by Yug on 22/07/2015 22:52, edited 2 times in total.
-
valensija
#32 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
odakle je Muharem Bazdulj...vrlo gotivan lik. 
- sWeeT_Companion
#33 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
gosn Muharem je iz Travnika.valensija wrote:odakle je Muharem Bazdulj...vrlo gotivan lik.

-
Yug
#34 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Trenutno zivi u Beogradu,pise za "Politiku".sWeeT_Companion wrote:gosn Muharem je iz Travnika.valensija wrote:odakle je Muharem Bazdulj...vrlo gotivan lik.
-
Fudo387
#35 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
valensija wrote:
- Eno, tamo desno, super lokacija da jednu dzamiju napravimo.
- Mister Yes
#36 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Sad za sad. Ali čim se previše pomirimo doći će presuda Ratku i opet će se podići tenzije. Pa kad se opet pomirimo doći će presuda Radovanu. I tako u nedogledsWeeT_Companion wrote: Da li je ovaj današnji sastanak zaista jedna vrsta prekretnice, da se ne potencira prošlost i da se konačno pogleda ka budućnosti?
- sWeeT_Companion
#37 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Gosn mister yes
Ko bi se nakon ovog današnjeg događaja mogao nazvati pobjednikom,mislim na političare iz BIH?
Ko bi se nakon ovog današnjeg događaja mogao nazvati pobjednikom,mislim na političare iz BIH?
-
Dobrinja80
#38 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?

Čović od plate napravio.
Velika mu ova vikendica.
- General War
#39 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Otkud ti bolan ideja da se neko moze nazivati pobjednikom od politicara kad nijedni ni drugi ne reflektuju generalno misljenje biraca sto su ih birali ni na ravnoj gori niti na nekom sarajevskom minderu, sebe su pokopali i jedni i drugi na sljedecim izborima...sWeeT_Companion wrote:Gosn mister yes
- sWeeT_Companion
#40 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
GW
Hoćete reći da je PDP-ovsko biračko tijelo iznenađeno današnjim Mlađinim smješkom i porukom da je kao srspki član došao u Srbiju?!
Ovim ne prebacujem lopticu na preostali dvojac.
Pratim malo i stavove radikalnijih predstavnika svog naroda iz naroda. Po njima ovaj sastanak nije ništa značajno donio i nisu baš nešto oduševljeni... ALi najveći dio tog radikalnog dijela Srba u Srpskoj, ne glasa za PDP. (izuzev jednog manjeg dijela u sarajevsko-romanijskoj oblasti)
Hoćete reći da je PDP-ovsko biračko tijelo iznenađeno današnjim Mlađinim smješkom i porukom da je kao srspki član došao u Srbiju?!
Pratim malo i stavove radikalnijih predstavnika svog naroda iz naroda. Po njima ovaj sastanak nije ništa značajno donio i nisu baš nešto oduševljeni... ALi najveći dio tog radikalnog dijela Srba u Srpskoj, ne glasa za PDP. (izuzev jednog manjeg dijela u sarajevsko-romanijskoj oblasti)
-
napalhame
#41 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
da nije dosla Gospodja iz DE. ne bi oni sastali nikad a evo i izjave
Vučić je izjavio da je tokom današnjeg sastanka sa članovima Predsedništva BiH bilo reči i o incidentu u Potočarima jer se to, kako je rekao, nikad nikome nije desilo osim predsedniku afričke države Burkine Faso kojeg su gađali granatom zemlja-zemlja.
- Ali ja sam na to zaboravio i spreman sam da u prijateljskom tonu gledam na našu budućnost. To što se meni desilo je gotovo ništa u odnosu na ono što se dogodilo mnogim Bošnjacim, Srbima i Hrvatima, rekao je Vučić.
Vučić zaboravio na incident, pa incident uporedio sa granatom! Da li je on lud ili smo mi ludi? Neko jeste!
Vučić je izjavio da je tokom današnjeg sastanka sa članovima Predsedništva BiH bilo reči i o incidentu u Potočarima jer se to, kako je rekao, nikad nikome nije desilo osim predsedniku afričke države Burkine Faso kojeg su gađali granatom zemlja-zemlja.
- Ali ja sam na to zaboravio i spreman sam da u prijateljskom tonu gledam na našu budućnost. To što se meni desilo je gotovo ništa u odnosu na ono što se dogodilo mnogim Bošnjacim, Srbima i Hrvatima, rekao je Vučić.
Vučić zaboravio na incident, pa incident uporedio sa granatom! Da li je on lud ili smo mi ludi? Neko jeste!
- General War
#42 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Ivanic i Covic su na ovom sastanku samo radi ajvara i sljivovice i da bi ptedsjednistvo bilo kompletno da se mogu gurat u taxiju po trojica...glavni protagonisti su ridji i vucko, i jedan i drugi su dobili izbore na prici zastite nacionalnog korpusa...jedan mahom od izvjeglica iz bosne a drugi sa kosova, podsjecam da je vucko slicno prosao i na kosovu prosle godine, pa niko nije zurio da mu se izvinjava niti je to ucinio...sWeeT_Companion wrote:GW
Citava stvar je igra toplo- hladno, kako bi se narod sludio na svim stranama...dobro isprobana metoda svoh ovih godina.
- sWeeT_Companion
#43 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
INteresantan tekst politike o jučerašnjoj posjeti.
http://www.politika.rs/rubrike/dogadjaj ... ad.sr.html
http://www.politika.rs/rubrike/dogadjaj ... ad.sr.html
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#44 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Hajd sve, ali na ovom zvizdanu u sakoimavalensija wrote:
Covic pametan, ali mu je viska ona potkosulja....
-
saja_dj
#45 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
"Tamo bi Zaru napravio"valensija wrote:![]()
-
Paul F.
#46 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Pa ovdje hiljadu tema o istoj stvari. Sutra, kad se Bakir po uhu počeše, biće nova tema.
- spreca
#47 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Jebo Covica...nema ni kaputa a zGroho 'noliku kuCerinuYug wrote:valensija wrote:
- Moja porodica je vekovima ovde živela. Drago mi je da sam imao priliku da posle 25 godina ponovo prošetam beogradskim ulicama.[/quote
Vidi se na prvi pogled da je ovaj lijevo rodom Bosnjak pravoslavac,a ovaj desno musliman srbijanac rodom.Ovaj prvi premijer Srbije ,a ovaj drugi predsjednik BiH,dragi TITO ustaj iz groba .
- Ali Kemal
#48 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Za Rajka Vasića i Dzevu sam čuo, ali za Ninu Raspudica nisam cak ni čuo.jasko_ba wrote:Rece covjek koji svrsava na pisanja Rajka Vasica, Dzeve Galijasevica, Nine Raspudica i slicnih idiota.Ali Kemal wrote:Kako svaki nacionalista mrzi civilizaciju i civlizirano ponašanje.
Vidi se da pravi nacionalista poznaje svoju raju i čita ih redovno.
Hajde reci šta kaže Dževo, vjerujem da ti je on najomiljeniji lik od svih pomenutih
- jasko_ba
#49 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Samo glumi i pametuj, tu ste najjaciAli Kemal wrote:Za Rajka Vasića i Dzevu sam čuo, ali za Ninu Raspudica nisam cak ni čuo.jasko_ba wrote:Rece covjek koji svrsava na pisanja Rajka Vasica, Dzeve Galijasevica, Nine Raspudica i slicnih idiota.Ali Kemal wrote:Kako svaki nacionalista mrzi civilizaciju i civlizirano ponašanje.![]()
Vidi se da pravi nacionalista poznaje svoju raju i čita ih redovno.
Hajde reci šta kaže Dževo, vjerujem da ti je on najomiljeniji lik od svih pomenutih
-
Haman
#50 Re: Šta će donijeti Mlađina, Čovketova i Baketova ekskurzija u Beogradu?
Vucic trazi pomirenje zato sto nas je bombardirao, ubijao, rusio gradove, etnicki cistio teritorije. To sto je bilo po njegovom misljenju ne treba pominjati. Rep. Srpska je etnicki ociscena. O tome nema price. Sam je pucao po Sarajevu i o tome nema price, napravljeni su veliki zlocini u okolini Prijedora i o tome nema prica, a nema price ni o genocidu u Srebrenici. Bakir ce se njemu izvinuti za zlocine koje su Bosnjaci pocinili i eto opet mozemo imati pratstvo i jedinstvo a novo klanje cim se ukaze prilika.