I meni je "Perfect Strangers" jedna od drazih....Poslusajte "Ariel" i "Still I'm Sad" od Rainbow-a....Ritchie je kralj...
deep purple-sweet child in time
Moderator: _BataZiv_0809
-
AenemA
[quote="metal_rules_cura"]Song se zove "Child in time"
Ali to je cisto ono podjebavanje,nebitno je ime pjesme u ovom momentu.Pjesma je fenomen,ali najveci osjecaj sto se njihovih pjesama tice u meni budi "Perfect Strangers"[/quot
I meni je "Perfect Strangers" jedna od drazih....Poslusajte "Ariel" i "Still I'm Sad" od Rainbow-a....Ritchie je kralj...
- metal_rules_cura
Rainbow sam doktoriralaAenemA wrote:metal_rules_cura wrote:Song se zove "Child in time"![]()
Ali to je cisto ono podjebavanje,nebitno je ime pjesme u ovom momentu.Pjesma je fenomen,ali najveci osjecaj sto se njihovih pjesama tice u meni budi "Perfect Strangers"[/quot
- Murat Sabanovic
evo bas sam upravo sluso tu pjesmu .pravo sam iznenadjen najljepsi dio pjesme je ukraden .razlika izmedju ove 2 pjesme je da child in time ima tekst i malo improvizacija instrumenata(mislim kad se bubnjevi i gitare ukljuce u tok pijesme) je drugcija i ono "aaaaaaaaaa "koji kod It' A Beautiful day ne postojiInnuendo wrote:nisam mogao da povjerujem.....kada sam čuo.................Purple je ukrao Child In Time.................ko ne vjeruje neka posluša............
Grupa It' A Beautiful day - istoimeni album iz 1969....pjesma "Bombay Calling".....
pitam se samo kako su samo clanovi deep purpla mogli ispod ove pjesme svoja imena staviti .
mislim da je pjesma 70 posto plagijat !!!!
- Amazonka27
juce i danas...ne prestaje da se vrti ova pjesma...
-
rikardoreis
koliko sam opklada dobio na racun ove obrade purpleaInnuendo wrote:nisam mogao da povjerujem.....kada sam čuo.................Purple je ukrao Child In Time.................ko ne vjeruje neka posluša............
Grupa It' A Beautiful day - istoimeni album iz 1969....pjesma "Bombay Calling".....
odlicne obje verzije, jednako mi drage...koliko god je Bombay smiren, egzotican, toliko je Child otisla u drugu krajnost....