Najbolja drugarica

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#26 Re: Najbolja drugarica

Post by Gabrielo »

al_akhisari wrote:...slažem se da je moguće da postoje muško-ženska prijateljstva, koja nisu ništa više od toga, ali da su rijetka; ipak, mislim da je većina istih takva, da je jedno prijatelj, a drugo onaj/ona ko priželjkuje više, tiho pati i čeka "priliku"
Mogu i da pocnu kao cisto prijateljstvo gdje nijedna strana ne zali nesto vise. Samo sto kasnije mogu da se pojave osjecaji.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#27 Re: Najbolja drugarica

Post by Jimmy McNulty »

Imam dvije dobre drugarice i s njima se baš družim počesto, od te dvije samo je jedna prava drugarica, dakle pouzdano ni ona ni ja nemamo osjećanja jedno prema drugom osim drugarskih, čak štaviše upoznao sam je sa svojim jaranom i to joj je sada vjerenik, toliko mi je drago zbog nje. Ali ova druga "drugarica", "prijateljica" ili kako god :D nju bih ovog trenutka odveo pred matičara i proveo život sa njom, ona je moja tiha patnja, osoba na koju pomislim makar 10 puta dnevno, jedino žensko u mom životu koje sam volio više od sebe (mater i sestra se ne računaju) ali jbg napravio sam grešku u koracima i nikad neće biti ništa više među nama tako da se moram zadovoljiti sitnicama. Pokušao sam bez nje, prekinuti svaki kontakt ali jednostavno nisam mogao. Eh sad, muško-ženska prijateljstva postoje ali treba se dosta toga potrefit, mali je broj ženskih osoba s kojima ne bih pokušao nešto više, zapravo jedina koju ja znam je ova već pomenuta.

Njih dvije izdvojih kao čiste suprotnosti, mada od nekih 5-6 djevojaka s kojima se družim ne bih želio nešto samo sa ovom prvom. Ostalih 5 u bilo koje doba dana i noći :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28 Re: Najbolja drugarica

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote:Imam dvije dobre drugarice i s njima se baš družim počesto, od te dvije samo je jedna prava drugarica, dakle pouzdano ni ona ni ja nemamo osjećanja jedno prema drugom osim drugarskih, čak štaviše upoznao sam je sa svojim jaranom i to joj je sada vjerenik, toliko mi je drago zbog nje. Ali ova druga "drugarica", "prijateljica" ili kako god :D nju bih ovog trenutka odveo pred matičara i proveo život sa njom, ona je moja tiha patnja, osoba na koju pomislim makar 10 puta dnevno, jedino žensko u mom životu koje sam volio više od sebe (mater i sestra se ne računaju) ali jbg napravio sam grešku u koracima i nikad neće biti ništa više među nama tako da se moram zadovoljiti sitnicama. Pokušao sam bez nje, prekinuti svaki kontakt ali jednostavno nisam mogao. Eh sad, muško-ženska prijateljstva postoje ali treba se dosta toga potrefit, mali je broj ženskih osoba s kojima ne bih pokušao nešto više, zapravo jedina koju ja znam je ova već pomenuta.

Njih dvije izdvojih kao čiste suprotnosti, mada od nekih 5-6 djevojaka s kojima se družim ne bih želio nešto samo sa ovom prvom. Ostalih 5 u bilo koje doba dana i noći :D
Jebo si ti jeza, drug :D
sWeeT_Companion

#29 Re: Najbolja drugarica

Post by sWeeT_Companion »

al_akhisari wrote:...slažem se da je moguće da postoje muško-ženska prijateljstva, koja nisu ništa više od toga, ali da su rijetka; ipak, mislim da je većina istih takva, da je jedno prijatelj, a drugo onaj/ona ko priželjkuje više, tiho pati i čeka "priliku"
Naravno, to jeste jedna od mogućnosti/opasnosti. I obično rezultira prekidom prijateljstva. Ali u mom slučaju, realno šanse da se to desi zbog te tihe patnje, čežnje i platonske ljubavi, nema.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#30 Re: Najbolja drugarica

Post by _BataZiv_0809 »

Inace, on topic: imao sam i ja odredjen broj drugarica, ali jedna pijana noc uvijek promijeni sve :)
sWeeT_Companion

#31 Re: Najbolja drugarica

Post by sWeeT_Companion »

E jbg to se već zove neracionalnost. Najbolja ne smije biti meta. :shock:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#32 Re: Najbolja drugarica

Post by Jimmy McNulty »

_BataZiv_0809 wrote: Jebo si ti jeza, drug :D
Jesam, priznajem da jesam :) I zaglibio sam do zla boga ali šta ćeš sad, dok se ona zanimala za mene ponašao sam se bahato, misleći da će njen interes za mnom uvijek trajati i da će me uvijek željeti, dakle to pomiješano sa manjkom samopouzdanja i jebajga. Tek sad shvatam kakav sam zicer imao, glupan glupi! :-D

Je li sad vidiš zašto sam ja najglasniji bio da napraviš okupljanje kod Big Sama? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#33 Re: Najbolja drugarica

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote: Jesam, priznajem da jesam :) I zaglibio sam do zla boga ali šta ćeš sad, dok se ona zanimala za mene ponašao sam se bahato, misleći da će njen interes za mnom uvijek trajati i da će me uvijek željeti, dakle to pomiješano sa manjkom samopouzdanja i jebajga. Tek sad shvatam kakav sam zicer imao, glupan glupi! :-D

Je li sad vidiš zašto sam ja najglasniji bio da napraviš okupljanje kod Big Sama? :D
Besplatan savjet druze-zena kad te bas hoce, kad se zaljubi-nema tih govana koja nece pojest. Mislim, ne zelim da ti rusim predodzbu, daleko od toga. Ali ako je zelis, a ona te ne zeli ili jos gore ako te prestala zeljeti, bjezi koliko te noge nose.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#34 Re: Najbolja drugarica

Post by Jimmy McNulty »

Svjestan sam ja ba da nema ništa od toga ali neću da bježim. Nisam bježo kad me 5 gubara tuklo u namjeri da me uzmu mobitel :D , neću ni od nje koja mi želi i čini dobro u životu. Odmah mi je stavljeno do znanja šta mogu očekivat a šta ne i ja sam odabrao. A prije ili kasnije doći će neka druga djevojka, a iskreno vjerujem da ovu vrijedi imat u svom životu, e sad što ja nakon skoro pola godine još nešto osjećam to je drugo. Ali sve prođe, proći će i to. :oops:
sha_ba

#35 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

BatA čovjek od iskustva :mrgreen:
Henry Chinaski

#36 Re: Najbolja drugarica

Post by Henry Chinaski »

Ovi što vjeruju u muško ženska platonska prijateljstva (ako stvarno vjeruju):

Image
razonoda

#37 Re: Najbolja drugarica

Post by razonoda »

sha_ba wrote:BatA čovjek od iskustva :mrgreen:

:-) samo da -ne pije--vec bi bio-- muz, mozda i :happyfamily:
sha_ba

#38 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

razonoda wrote:

Mene vise :izet: godine... Al eto :mrgreen:
razonoda

#39 Re: Najbolja drugarica

Post by razonoda »

sha_ba wrote:
razonoda wrote:

Mene vise :izet: godine... Al eto :mrgreen:
koliko si mlad?
sha_ba

#40 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

Puno :lol: :lol:
spreca

#41 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sha_ba wrote:Puno :lol: :lol:
:lol:
sha_ba

#42 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

spreca wrote:
a tebi smijesno :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#43 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:
a tebi smijesno :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa gdje nece biti :lol: :kiss:
sha_ba

#44 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

dusmanine :( :mrgreen:
spreca

#45 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sha_ba wrote:dusmanine :( :mrgreen:
koliko si mlad?
pa kako se nesmijati :mrgreen:
sha_ba

#46 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

spreca wrote:
sha_ba wrote:dusmanine :( :mrgreen:
koliko si mlad?
pa kako se nesmijati :mrgreen:
hajd ti nakaci rodni list pa da se svi smijemo :mrgreen:
spreca

#47 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

sha_ba wrote: hajd ti nakaci rodni list pa da se svi smijemo :mrgreen:
toliko je pozutio da se na njemu nista nevidi..dzabe cu kaciti :mrgreen: ......hodi da ti pokazem :oops: :balkanac: :lol:
sha_ba

#48 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

spreca wrote:
sha_ba wrote: hajd ti nakaci rodni list pa da se svi smijemo :mrgreen:
toliko je pozutio da se na njemu nista nevidi..dzabe cu kaciti :mrgreen: ......hodi da ti pokazem :oops: :balkanac: :lol:
posalji faksom :oops: :mrgreen:
spreca

#49 Re: Najbolja drugarica

Post by spreca »

nema kontakta...moram prvo negdje ustekat :oops: :lol:
sha_ba

#50 Re: Najbolja drugarica

Post by sha_ba »

ustekaj pa javi :mrgreen:
Post Reply