I jos sa zenom i djecom zivi u Srebrenici.KatarinaKosaca wrote:Inače, od kako sam na forumu, skoro deceniju, ne pamtim temu o jednom političaru sa svakim postom koji je afirmativan. Svaka čast Ćamile
Ćamil Duraković
-
dezurni_ucenik
#26 Re: Ćamil Duraković
-
stafi
#27 Re: Ćamil Duraković
aaaaaaaaaa malkić u telekomu.
Ona teta sa kašikama je mala maca za mene.
Ona teta sa kašikama je mala maca za mene.
- SpecialOffer
#28 Re: Ćamil Duraković
Koliko ja znam Malkic je clan SBB-a trenutno.KatarinaKosaca wrote:dezurni_ucenik wrote:Gdje je on sad ?A gdje bi bio:
Abdurahman (Rušid) Malkić, rođen 11. juna 1964. godine u Poznanovićima pokraj Srebrenice, član je Stranke demokratske akcije (SDA). Trenutno je zaposlen u BH Telecomu.
-
dezurni_ucenik
#29 Re: Ćamil Duraković
CIN kaze ovo :SpecialOffer wrote:Koliko ja znam Malkic je clan SBB-a trenutno.KatarinaKosaca wrote:dezurni_ucenik wrote:Gdje je on sad ?A gdje bi bio:
Abdurahman (Rušid) Malkić, rođen 11. juna 1964. godine u Poznanovićima pokraj Srebrenice, član je Stranke demokratske akcije (SDA). Trenutno je zaposlen u BH Telecomu.
-
lakilaka
#30 Re: Ćamil Duraković
camil durakovic je imao pravo. danas mi kaze covjek koji je bio sa usa delegacijom ( uposlenik ) da je napad na vucica bio izreziran. jedan autobus je dosao gdje su bili auti usa delegacije i iz njega je izaslo 50-tak ljudi koji su se uvukli medju one koji su bili u potocarima sa obje strane kuda je poslije polaganja cvijeca isao vucic i oni su ga napali. sve je to bilo unaprijed spremljeno. camil durakovic je imao pravo. a i miletic je rekao da je dosla grupa navijaca iz srbije, a i sam je vucic to potvrdio. ovi mu nisu mogli oprostiti sto je dosao u potocare i iskoroistili su priliku da ga tu napadnu i da bace mrlju na srebrenicu. nadam se da ce organi bezbjednosti u bih otkriti pravu istinu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#31 Re: Ćamil Duraković
Sandžak je u Srbijilakilaka wrote:camil durakovic je imao pravo. danas mi kaze covjek koji je bio sa usa delegacijom ( uposlenik ) da je napad na vucica bio izreziran. jedan autobus je dosao gdje su bili auti usa delegacije i iz njega je izaslo 50-tak ljudi koji su se uvukli medju one koji su bili u potocarima sa obje strane kuda je poslije polaganja cvijeca isao vucic i oni su ga napali. sve je to bilo unaprijed spremljeno. camil durakovic je imao pravo. a i miletic je rekao da je dosla grupa navijaca iz srbije, a i sam je vucic to potvrdio. ovi mu nisu mogli oprostiti sto je dosao u potocare i iskoroistili su priliku da ga tu napadnu i da bace mrlju na srebrenicu. nadam se da ce organi bezbjednosti u bih otkriti pravu istinu.
- fosna2014
#32 Re: Ćamil Duraković
Jel nas opet Sandzaklije sramote? Ovi Srbijanci nam ne daju mira.
- KatarinaKosaca
#33 Re: Ćamil Duraković
Nisu ni Grobari ni Delije. Jasno je rečeno da je bila jedna navijačka grupa iz Srbije, koji su ga po Vučićevim riječima "napadali verbalno, ali ne i fizički" i nekoliko navijačkih grupa iz nekih dijelova BIH. Ovdje se slažu izjavefosna2014 wrote:Jel nas opet Sandzaklije sramote? Ovi Srbijanci nam ne daju mira.
Vućića i Durakovića glede izazivača incidenta, ali sve asocira, iako nije jasno rečeno da su iz Sandžaka ovi iz Srbije.
Mada, ne bih da spamam temu ni nekim divljacima koji urušavaju dostaojanstvo šehidskoj dženazi ni negatorom sudskih presuda Vučićem, nego sam je otvorila sa namjerom da diskutiramo o , po svemu sudeći, jednom čestitom čovjeku i da nam se da malo nade da u BIH politici, u krajnjoj liniji u Bošnjačkoj politici nije sve Zara, mara, džep, krađa, tender, telecom i rođak, nego da ima i poneki čestit čovjek.
-
last mohicans
#34 Re: Ćamil Duraković
Vrlo rijetko pisem na pdf politika,ali sam se logovao da kako bih i ja sve pozitivno rekao o Camketu...
Bas jucer sa suprugom komentarisem kako je odmjeren,rjecit i svrsihodan,a da je pri tom sve njime rekao.
Malo su ga emocije nosale u danima kad je Oric uhapsen,ali to je njegova sasvim ocekivana reakcija.Orica je vjerovatno jos kao djecak smatrao svojim herojem.
Bojim se da i on ne postane dio svakodnevne politicke utopije i da ga stranka kojoj je pripadao kao clan ne marginalizira zarad svojih uskih i licnih interesa i tako upropasti ovog covjeka sa veoma dobrim ljudski i politickim kvalitetama.
Camke,jedan veliki LIKEEEEEEE

Bas jucer sa suprugom komentarisem kako je odmjeren,rjecit i svrsihodan,a da je pri tom sve njime rekao.
Malo su ga emocije nosale u danima kad je Oric uhapsen,ali to je njegova sasvim ocekivana reakcija.Orica je vjerovatno jos kao djecak smatrao svojim herojem.
Bojim se da i on ne postane dio svakodnevne politicke utopije i da ga stranka kojoj je pripadao kao clan ne marginalizira zarad svojih uskih i licnih interesa i tako upropasti ovog covjeka sa veoma dobrim ljudski i politickim kvalitetama.
Camke,jedan veliki LIKEEEEEEE
- McMoy
#35 Re: Ćamil Duraković
U ovom sivilu BH političke scene jedna od rijetko pozitivnih ličnosti.
Nadati se da ga neće potrošiti kojekakvi stranački mešetari.
-
razonoda
#36 Re: Ćamil Duraković
U BiH još ne znaju ko je "akreditovani" napadač u ''VOJNICKIM CIPELAMA''fosna2014 wrote:Jel nas opet Sandzaklije sramote? Ovi Srbijanci nam ne daju mira.
http://mondo.rs/a811411/Info/Ex-Yu/Vuci ... adaca.html
- fosna2014
#37 Re: Ćamil Duraković
Cekajte sad, zna li se ko je napao onog majmuna?
- Altsa
#38 Re: Ćamil Duraković
Camil je na nivou. Razborito i pametno ponasanje. Jedina zamjerka je sto je bio malo servilan prema dodiku prilikom njegove posjete Srebrenici.
- KatarinaKosaca
#39 Re: Ćamil Duraković
Ja te zamolih da ne spamaš temu sa tim, a ti stalno. Ako ti je toliko stalo otvori temu o majmunu i npadu na njega. Ovdje se o nečem drugom priča...fosna2014 wrote:Cekajte sad, zna li se ko je napao onog majmuna?
-
Innovation
#40 Re: Ćamil Duraković
Ne, nego ovodezurni_ucenik wrote:
CIN kaze ovo :
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... Gg&cad=rjaMalkić je bio član Stranke demokratske akcije (SDA) od njenog osnivanja 1990. godine. Dvadeset godina poslije prelazi u Savez za bolju budućnost Bosne i Hercegovine (SBB BiH).
-
Innovation
#41 Re: Ćamil Duraković
KatarinaKosaca wrote:Ono što mislim i što je šteta da neće dalje nikad od općinskog načelnika, jer, jednostavno, ljudi koji imaju inteligenciju, elokvenciju i umjerenost bez lupanja po prstima, bezobrazluka i kreiranja neprijateljstava u BIH na izborima imaju manje glasova od onih drugačijih.
- madner
#42 Re: Ćamil Duraković
Ne udara po prstima i kad treba i kad ne treba.
-
mmaar
#43 Re: Ćamil Duraković
Uz svo uvazavanje njegovog licnog povratnickog primjera, Durakovic je takva kratkovida naivcina da je to porazavajuce. Da je imao imalo svijesti i pameti, otkazao bi dolazak Vucicu iz milion i jednog razloga, prvo sto negatorima i podstrekivacima genocida nije mjesto u Srebrenici, a drugo sto je podstrekivac i negator genocida sedmicama i sedmicama unaprijed pripremao ono sto se jucer desilo, sto retorikom, sto konkretnim djelima. Vrlo je moguce da iza cijelog incidenta stoje i njegovi provokatori ubaceni u masu.
http://www.fokus.ba/89611/kolumne/po-ci ... eva-glava/
-
L u c i f e r
#44 Re: Ćamil Duraković
Ne moze Camil otkazati gostoprimstvu predsjedniku susjedne drzave.mmaar wrote:Uz svo uvazavanje njegovog licnog povratnickog primjera, Durakovic je takva kratkovida naivcina da je to porazavajuce. Da je imao imalo svijesti i pameti, otkazao bi dolazak Vucicu iz milion i jednog razloga, prvo sto negatorima i podstrekivacima genocida nije mjesto u Srebrenici, a drugo sto je podstrekivac i negator genocida sedmicama i sedmicama unaprijed pripremao ono sto se jucer desilo, sto retorikom, sto konkretnim djelima. Vrlo je moguce da iza cijelog incidenta stoje i njegovi provokatori ubaceni u masu.
Bakir se tu pitao.
-
lakilaka
#45 Re: Ćamil Duraković
nista se ne moze sakriti. samo je pitanje koliko ce dozvoliti da izadje u javnost. samo je to pitanje.mmaar wrote:Uz svo uvazavanje njegovog licnog povratnickog primjera, Durakovic je takva kratkovida naivcina da je to porazavajuce. Da je imao imalo svijesti i pameti, otkazao bi dolazak Vucicu iz milion i jednog razloga, prvo sto negatorima i podstrekivacima genocida nije mjesto u Srebrenici, a drugo sto je podstrekivac i negator genocida sedmicama i sedmicama unaprijed pripremao ono sto se jucer desilo, sto retorikom, sto konkretnim djelima. Vrlo je moguce da iza cijelog incidenta stoje i njegovi provokatori ubaceni u masu.
- mirzadelibasic
#46 Re: Ćamil Duraković
Dan poslije jako se malo zna, a puno se nagađa. Kod nas su nagađanja uvijek pogrešna.lakilaka wrote: nista se ne moze sakriti. samo je pitanje koliko ce dozvoliti da izadje u javnost. samo je to pitanje.
-
mmaar
#48 Re: Ćamil Duraković
Srbijanski mediji, ministar MUP-a, ovaj iz RS, danima su najavljivali ovaj dogadjaj, a i svo ostalo podgrijavanje atmosfere od strane Vucica i ostalih navodi na sumnju da iza svega stoje Srbi. Samo su oni imali korist od ovoga i poznato je da ne prezaju ni od cega, tako da me uopste ne bi iznenadilo, ali cisto sumnjam da ce bosnjacki mazlumi ovo to istjerati do kraja.mirzadelibasic wrote:Dan poslije jako se malo zna, a puno se nagađa. Kod nas su nagađanja uvijek pogrešna.lakilaka wrote: nista se ne moze sakriti. samo je pitanje koliko ce dozvoliti da izadje u javnost. samo je to pitanje.
- Kikibombona
#49 Re: Ćamil Duraković
Vjerovatno jedini politicar u BiH koji mi svojom pojavom nije okrenuo utrobu naopako...
Nema on sanse protiv hijena u stranKi. Samo da ga ne potrose...
Nema on sanse protiv hijena u stranKi. Samo da ga ne potrose...
-
Megiddo
#50 Re: Ćamil Duraković
Neka njega u opštini. Država je birokratija, da se lako i nešto uraditi medju narodom a teško i malo na vrhu.