Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
-
KingdomBosnia
#26 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Pravi srbin iz udzbenika.
- Sanjarko
#27 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Vjeruj mi ludzaci nisu zli ljudi.Šveđanin wrote: U normalnom svijetu se tako postupa sa ludacima.
Vecina ludzaka su bolji ljudi od mnogih normalnih ljudi.
Ovo nisu ludi ljudi ovo su Zli Ljudi/Zlotvori ne treba ih vaditi na ludilo.
Ludzaci manje kriminalnih nedjela pocine od Normalnih ljudi i vise su Ludzaci
podlozniji da budu zrtve kriminalaca nego da krse zakone.
Ovo je statisticki fakat.
- gospodja profiterka
#28 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Nigdje ne mogu naci profil ovog kretena. Ima li neko link?
-
zrakomlat
#29 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
KingdomBosnia wrote:Pravi srbin iz udzbenika.
-
zrakomlat
#30 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
https://www.facebook.com/neso.tomic3?fref=tsgospodja profiterka wrote:Nigdje ne mogu naci profil ovog kretena. Ima li neko link?
- Co0l
#31 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Ovo vidjoh na FB pa reko da kopiram.Sead Preljevic
Ovih dana su mnogi izloženi i nailaze na govor mržnje na društvenim mrežama. Ukoliko želite nešto uraditi da spriječite govor mržnje, a počinitelje potencijalno kaznite, to možete prijaviti policijskim tijelima, po proceduri:
1) Zabilježite URL (punu adresu stranice)
2) Napravite screen shot (sliku ekrana), gdje se jasno vidi URL i ono što želite da prijavite
3) Zabilježite ime (imena) osoba i zabilježite URL na njihove profile na društvenim mrežama
4) Sve spakujte u email i pošaljite policijskim institucijama.
Neke od adresa:
- SIPA - Državna agencija za istrage i zaštitu ([email protected])
- MUP RS, Uprava Kriminalističke Policije ([email protected])
- Federalna Uprava Policije (Web: http://www.fup.gov.ba, mail: [email protected])
Ako imate problema sa procedurom, prijavljivanjem i prikupljanjem relevantnih podataka za prijavu, slobodno se javite da pomognem.
-
zrakomlat
- gospodja profiterka
#33 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Hvala. Treba provjeriti je li ovaj domuz zaista u OS BiH.zrakomlat wrote:https://www.facebook.com/neso.tomic3?fref=tsgospodja profiterka wrote:Nigdje ne mogu naci profil ovog kretena. Ima li neko link?
Ako čitaš Suljagiću, ti ćeš ovo mnogo brže...
- Sanjarko
#34 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Moze snip umjesto Ekranskog snimka/Screen shota.Co0l wrote:Ovo vidjoh na FB pa reko da kopiram.Sead Preljevic
Ovih dana su mnogi izloženi i nailaze na govor mržnje na društvenim mrežama. Ukoliko želite nešto uraditi da spriječite govor mržnje, a počinitelje potencijalno kaznite, to možete prijaviti policijskim tijelima, po proceduri:
2) Napravite screen shot (sliku ekrana), gdje se jasno vidi URL i ono što želite da prijavite
3) Zabilježite ime (imena) osoba i zabilježite URL na njihove profile na društvenim mrežama
Neke od adresa:
- Federalna Uprava Policije (Web: http://www.fup.gov.ba, mail: [email protected])
Ako imate problema sa procedurom, prijavljivanjem i prikupljanjem relevantnih podataka za prijavu, slobodno se javite da pomognem.
Snip bolji od Shota rezolucijski.
Po mom iskustvu.
-
mmaar
#35 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Ima tamo vec jedna slicna tema i trebalo bi ih spojiti.gospodja profiterka wrote:Ovu temu treba prebaciti na pdf Politika gdje će biti vidljivija.
http://forum.klix.ba/kako-izvrsiti-prit ... 36792.html
-
zigranje
#36 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
odlicno,Co0l wrote:Ovo vidjoh na FB pa reko da kopiram.Sead Preljevic
Neke od adresa:
ovo barem svi mozemo iz udobnosti fotelja uraditi bez problema
i nikome nije svejedno kad se nadje na stupu srama, ako nista, barem kad bude dosao u federlni dio, srace se u gace da ga neko ne prepozna,
i da ne dobije degenek, a ovi kockastoglavi su sve cesci na klixu s "pametnim telefonima"
ko kad su svako malo u hronikama
-
hAZNADAR
#37 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Korijen ovolike mrznje prema Bosnjacima je u srpskom tumacenju historije, mitomaniji i politici koja stvara okvir za takvo sto. U vecini izljeva mrznje se obavezno spominje navodno srpsko porijeklo i uz to mitovi o izdajama vjere, stavljanje na stranu okupatora, genetski otpad,...
Kroz to ide zakljucak da Bosnjaci nisu narod, nisu ni ljudi, nekakva niza vrsta, korov, anomalija,.. gdje je sveti cin to istrijebiti. Drugi narodi tj nacionalizmi i politike su im vise zna nanijeli poput Hrvata, Nijemaca, ali oni su bar priznati narodi sa priznatom kulturom, historijom,... i samo politicki neprijatelji. Bosnjaci nemaju tu privilegiju da budu respektabilni protivnici jer nisu ni u rangu ljudi.
Buduci da policija nece ikada hapsiti ove sto sire mrznju i fasizam po drustvenim mrezama, tekmama, skupovima, slavama,... i buduci da ih Bosnjaci nece nikada naci i namlatiti zbog toga,.... ostaje samo znaci borba protiv korijena tog zla. Cisto sumnjam da ce iko otici u Vlasenicu, Han Pijesak,... naci ove likove i namlatiti ih. Bosnjacka omladina je odrasla sa mentalitetom zrtve, ubijena u pojam,.. i prije ce poviti ledja na udarce i pokazivati modrice novinama prizivajuci moral, razum,... negoli vratiti istom mjerom.
Jedna javna opca debata o historiji je prijeko potrebna,... tek toliko da se bolje upoznamo. Toliko ide daleko ta njihova ubijedjenost u mitove - da velika vecina stvarno vjeruje da i mi u to vjerujemo ali ne smijemo priznati jer nas istina o tome boli, pece,... itd. Nije zeza ni parodija - oni stvarno ali stvarno vjeruju da mi tako razmisljamo o sebi. Nezna covjek dali bi se smijao na to ili plakao - ludilo.
Ovaj katalog mladih fasista stasalih u RS je dobar samo da covjek zna sa kime ima posla ako slucajno naleti na jednog od njih a unaprijed zapamti facu. Javna prozivka ne pije vode jer oni nemaju sramote, obzira, granice, savjssti,.... kada smo mi u pitanju.
Korijen zla i ovolike mrznje je upravo u tumacenju historije i porijekla naroda u BiH - prvenstveno Bosnjaka. Ko u to sumnja neka uprati sve silne izljeve mrznje po drustvenim mrezama, forumima, tekmama,... i primijetice da se vrlo cesto spominje srednji vijek, poturice, turci, izdajice, prevjere, ikone na tavanu, okupatorske sluge, vjera za veceru,.. i sl. Slucajno? 'nako?
Borba, akcija, edukacija, ,.. protiv toga je najbolji nacin da se bori protiv ovolike mrznje. Mitovi i stereotipi o Bosnjacima se moraju razbijati javno i konstantno putem medija, inicijativa, javnih debata,..
To nece prekinuti mrznju, ali je barem moze ublaziti i "civilizovati".
Kroz to ide zakljucak da Bosnjaci nisu narod, nisu ni ljudi, nekakva niza vrsta, korov, anomalija,.. gdje je sveti cin to istrijebiti. Drugi narodi tj nacionalizmi i politike su im vise zna nanijeli poput Hrvata, Nijemaca, ali oni su bar priznati narodi sa priznatom kulturom, historijom,... i samo politicki neprijatelji. Bosnjaci nemaju tu privilegiju da budu respektabilni protivnici jer nisu ni u rangu ljudi.
Buduci da policija nece ikada hapsiti ove sto sire mrznju i fasizam po drustvenim mrezama, tekmama, skupovima, slavama,... i buduci da ih Bosnjaci nece nikada naci i namlatiti zbog toga,.... ostaje samo znaci borba protiv korijena tog zla. Cisto sumnjam da ce iko otici u Vlasenicu, Han Pijesak,... naci ove likove i namlatiti ih. Bosnjacka omladina je odrasla sa mentalitetom zrtve, ubijena u pojam,.. i prije ce poviti ledja na udarce i pokazivati modrice novinama prizivajuci moral, razum,... negoli vratiti istom mjerom.
Jedna javna opca debata o historiji je prijeko potrebna,... tek toliko da se bolje upoznamo. Toliko ide daleko ta njihova ubijedjenost u mitove - da velika vecina stvarno vjeruje da i mi u to vjerujemo ali ne smijemo priznati jer nas istina o tome boli, pece,... itd. Nije zeza ni parodija - oni stvarno ali stvarno vjeruju da mi tako razmisljamo o sebi. Nezna covjek dali bi se smijao na to ili plakao - ludilo.
Ovaj katalog mladih fasista stasalih u RS je dobar samo da covjek zna sa kime ima posla ako slucajno naleti na jednog od njih a unaprijed zapamti facu. Javna prozivka ne pije vode jer oni nemaju sramote, obzira, granice, savjssti,.... kada smo mi u pitanju.
Korijen zla i ovolike mrznje je upravo u tumacenju historije i porijekla naroda u BiH - prvenstveno Bosnjaka. Ko u to sumnja neka uprati sve silne izljeve mrznje po drustvenim mrezama, forumima, tekmama,... i primijetice da se vrlo cesto spominje srednji vijek, poturice, turci, izdajice, prevjere, ikone na tavanu, okupatorske sluge, vjera za veceru,.. i sl. Slucajno? 'nako?
Borba, akcija, edukacija, ,.. protiv toga je najbolji nacin da se bori protiv ovolike mrznje. Mitovi i stereotipi o Bosnjacima se moraju razbijati javno i konstantno putem medija, inicijativa, javnih debata,..
-
Hrmpallier
#38 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Korijen je NAČERTANIJE, korijen je Učiteljska škola u Somboru, odakle su se u Bosnu otiskivali kojekakvi Teofili ( Steve ) Petranovići. Korijen je i bošnjačka zarobljenost religijom koja ga je držala u somnabulnom stanju nepismenog, tupog, glupog i nikakvog, koji nije imao kvalifikaciju stručnog kopača, za rudnike koje otvorila Austrija, kamo li šta više. Korijen je i u Bošnjinom konzervativizmu ( opet i još jednom ) opsjednutošću religijom, čemu svjedočimo i ovih godina. Korijen je i u činjenici da je iz 36 godina austrijskog prosvijećenog apsolutizma nije ništa naučio, niti se obrazovao. A na tom korijenu je, mašala, izraslo poveliko stablo, čije su grane sve naše nesposobnosti, mane i zastranjenja.hAZNADAR wrote: ......................................................................
-
zenit dozic
#39 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Pa barem 92 pola Bošnjaka nije bila na ti sa vjerom, kleli se u tita i partiju, bratstvo i jedinstvo, tako da ti priča nema veze s vezom.Hrmpallier wrote:Korijen je NAČERTANIJE, korijen je Učiteljska škola u Somboru, odakle su se u Bosnu otiskivali kojekakvi Teofili ( Steve ) Petranovići. Korijen je i bošnjačka zarobljenost religijom koja ga je držala u somnabulnom stanju nepismenog, tupog, glupog i nikakvog, koji nije imao kvalifikaciju stručnog kopača, za rudnike koje otvorila Austrija, kamo li šta više. Korijen je i u Bošnjinom konzervativizmu ( opet i još jednom ) opsjednutošću religijom, čemu svjedočimo i ovih godina. Korijen je i u činjenici da je iz 36 godina austrijskog prosvijećenog apsolutizma nije ništa naučio, niti se obrazovao. A na tom korijenu je, mašala, izraslo poveliko stablo, čije su grane sve naše nesposobnosti, mane i zastranjenja.hAZNADAR wrote: ......................................................................
Ti poistovjećuješ vjeru sa zatucanošću, a prve riječi u Kur'anu časnom, su uči čitaj, izučavaj.
Moj dedo koji je bio veliki vjernik je uvijek govorio ne vjeruj vlahu(srbinu) nikad
dok su pojedini pametni i edukovani ateisti govorili neće nas drage komšije
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#40 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Moj prijedlog administraciji foruma da ovu temu zakače na vrh, da bude aktualna, moja molba forumašima da je ne trolaju i zaćatavaju.Možemo ovdje uvijek stavljati pforile oih koji pozivaju na klanje, ubijanje i šire terorističke ideje. I forum je medij, ugulavajući svoje ime i prezime, vidjeće se, pa će, ako ne biti kažnjeni od nadležnih institucija, ono bar drhtati dok prolaze kroz Federaciju ili vječno čamiti u svom selu na potezu Sokolac-Rogatica.
- Butmiran
- Co0l
#42 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Adnan Ćatić o napadu Radovana Todorovića na kamion koji je prevozio posmrtne ostatke prema Srebrenici: "Neka taj jado napadne mene, evo ako treba stajem ispred njega i izazivam ga, a ne da udara po kamionu i ljudima koje su svoje živote izgubili prije 20 godina. Oni mu ne mogu uzvratiti, ali ja mogu pa želim viditi gdje je sada ta njegova 'hrabrost'."
- salik79
#43 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Hrmpallier wrote:Korijen je NAČERTANIJE, korijen je Učiteljska škola u Somboru, odakle su se u Bosnu otiskivali kojekakvi Teofili ( Steve ) Petranovići. Korijen je i bošnjačka zarobljenost religijom koja ga je držala u somnabulnom stanju nepismenog, tupog, glupog i nikakvog, koji nije imao kvalifikaciju stručnog kopača, za rudnike koje otvorila Austrija, kamo li šta više. Korijen je i u Bošnjinom konzervativizmu ( opet i još jednom ) opsjednutošću religijom, čemu svjedočimo i ovih godina. Korijen je i u činjenici da je iz 36 godina austrijskog prosvijećenog apsolutizma nije ništa naučio, niti se obrazovao. A na tom korijenu je, mašala, izraslo poveliko stablo, čije su grane sve naše nesposobnosti, mane i zastranjenja.hAZNADAR wrote: ......................................................................
Daj nam jos kakvu nezatucanu, prosvijetljenu i pismenu jezicku akrobaciju!
-
Zastozato
#44 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Trenutno najbolja tema na forumu. 
- apsidejzi
#45 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Nije mu smetalo da zavrsi Saobracajnu u Tuzli 2004e. Haman vanredno, sudeci po izgledu. Djeluje mi starije od 1989. godista kada su rodjeni oni koji su redovno zavrsavali srednju tada.
http://m.people.bayt.com/radovan-todorovic-26682682/
http://m.people.bayt.com/radovan-todorovic-26682682/
- apsidejzi
#46 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Jap, 36 godina. Evo ga na badoo trazi trebe. Lik voli modu i seks na plazi. 
https://meu1.badoo.com/en/profile/23026 ... romo=false
Sad sam vidio da se profil ne moze pregledati sa desktop racunara. Kad gledam sa mobitela onda ima slika. Ima li neko badoo account da postavi ovdje sliku dok je ovaj nije skinuo, pa da mu zeni i djeci posaljemo kako babo bari trebe preko neta.
https://meu1.badoo.com/en/profile/23026 ... romo=false
Sad sam vidio da se profil ne moze pregledati sa desktop racunara. Kad gledam sa mobitela onda ima slika. Ima li neko badoo account da postavi ovdje sliku dok je ovaj nije skinuo, pa da mu zeni i djeci posaljemo kako babo bari trebe preko neta.
Last edited by apsidejzi on 11/07/2015 08:42, edited 2 times in total.
- apsidejzi
#47 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Sacemo te iskopati na netu
Otac petoro djece, vozac iz Han Pijeska. Evo mu CV:
Ukratko o meni:
Komunikativan, snalazljiv, volim putovati i obisao sam skoro cijelu europu , volim obavezi i svakom poslu pristupam odgovorni i nista mi nije tesko. Dugo sam vozio terensko vozilo i jako se dobro snalazim na nepristupacnim terenima i u exstremnim uslovima. Nelibim se raditi bilo sta a natocito u inostranstvu pprodican sam covijek otac petero dijece. Rodjen sam 16.07.1978 godine
http://www.bika.net/215339/radovan-todorovic
Otac petoro djece, vozac iz Han Pijeska. Evo mu CV:
Ukratko o meni:
Komunikativan, snalazljiv, volim putovati i obisao sam skoro cijelu europu , volim obavezi i svakom poslu pristupam odgovorni i nista mi nije tesko. Dugo sam vozio terensko vozilo i jako se dobro snalazim na nepristupacnim terenima i u exstremnim uslovima. Nelibim se raditi bilo sta a natocito u inostranstvu pprodican sam covijek otac petero dijece. Rodjen sam 16.07.1978 godine
http://www.bika.net/215339/radovan-todorovic
- apsidejzi
#48 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
TU je i youtube kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCNaUP9 ... nTodorovic
Zastava od malih nogu. Mora se uciti nacionalizmu od malena:
Malo kucne atmosfere
https://www.youtube.com/channel/UCNaUP9 ... nTodorovic
Zastava od malih nogu. Mora se uciti nacionalizmu od malena:
Malo kucne atmosfere
Last edited by apsidejzi on 11/07/2015 08:54, edited 1 time in total.
- apsidejzi
#49 Re: Radovan Todorovic i ostali post ratni zlocinci
Milici i Cadjavica su sela oko Han Pijeska gdje je objavljivao video-e.
Gledam, moze li se prepoznati gdje mu je kuca u Milicima da ga skroz lociramo... Ima nekakav toranj na prvom videu a ne znam da li je to taj.
https://www.google.se/maps/place/Mili%C ... 37eaf1902b
Gledam, moze li se prepoznati gdje mu je kuca u Milicima da ga skroz lociramo... Ima nekakav toranj na prvom videu a ne znam da li je to taj.
https://www.google.se/maps/place/Mili%C ... 37eaf1902b
-
krater