BRZI PASOŠ

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

insomnia78

#26 Re: BRZI PASOŠ

Post by insomnia78 »

Nisam vise :lol:
Bi'cu opet za desetak dana
U-zap

#27 Re: BRZI PASOŠ

Post by U-zap »

Moj svedski pasos kosta dosta manje od tog brzog bosanskog a bude gotov za manje od sedmice i jos mogu sa njim gdje god hocu po svijetu. Treba se ispaliti iz bosne...
drunken tiger

#28 Re: BRZI PASOŠ

Post by drunken tiger »

U-zap wrote:Moj svedski pasos kosta dosta manje od tog brzog bosanskog a bude gotov za manje od sedmice i jos mogu sa njim gdje god hocu po svijetu. Treba se ispaliti iz bosne...
Hoćeš me primiti gore i pomoći mi da ostanem? Ispalili bi se svi da je lahko otići...Ali fakat je ovdje pušiona...
U-zap

#29 Re: BRZI PASOŠ

Post by U-zap »

drunken tiger wrote:
U-zap wrote:Moj svedski pasos kosta dosta manje od tog brzog bosanskog a bude gotov za manje od sedmice i jos mogu sa njim gdje god hocu po svijetu. Treba se ispaliti iz bosne...
Hoćeš me primiti gore i pomoći mi da ostanem? Ispalili bi se svi da je lahko otići...Ali fakat je ovdje pušiona...
Znam da je zajebano otici, trazi posao preko interneta, tako sam ja otisao. Ali otici je manji problem nego naci stan....
misaoni

#30 Re: BRZI PASOŠ

Post by misaoni »

Cijena je 200KM + redovnih 50KM.
urocnoposljedicna

#31 Re: BRZI PASOŠ

Post by urocnoposljedicna »

Raja, da ne otvaram novu temu.. zanima me za koliko je sad gotov pasos? Saznadoh sad da ce mi tek za dva mjeseca biti gotov, a treba mi prije. Idem u ponedjeljak svakako ali neka me neko utjesi do tad :mrgreen:
Edin H.

#32 Re: BRZI PASOŠ

Post by Edin H. »

jao_situacije wrote:
drunken tiger wrote:Zna li neko koji je najkraći rok za izdavanje pasoša?
zavisi koliko jaku štelu imaš, ako je imaš..

Moze li Dodik zavrsiti?
Danguba

#33 Re: BRZI PASOŠ

Post by Danguba »

urocnoposljedicna wrote:Raja, da ne otvaram novu temu.. zanima me za koliko je sad gotov pasos? Saznadoh sad da ce mi tek za dva mjeseca biti gotov, a treba mi prije. Idem u ponedjeljak svakako ali neka me neko utjesi do tad :mrgreen:
Plase narod ili se ogradjuju sa tim rokom od dva mjeseca. Neces cekati vise od mjesec dana a mozda bude gotov i ranije.
Druga stvar, ako im kazes da ti se zuri, oni ti napomenu da ces cekati dva mjeseca ne bi li trazila brzi a on kosta sto njima dobro dodje.

Jedan clan moje porodice je u julu platio dva brza jer su mu isto rekli. Sta se desilo, drugi dan otisao da podigne a oni mu kazu ''gotovi su ali nisu jos stigli do nas. desio se neki udes na cesti i vozilo nije moglo da prodje''. :-) tako da je sacekao jos jedan dan pa podigao.
Ja im to naravno ne bi halalio nego bi trazio svoje pare nazad.
urocnoposljedicna

#34 Re: BRZI PASOŠ

Post by urocnoposljedicna »

Danguba wrote:
urocnoposljedicna wrote:Raja, da ne otvaram novu temu.. zanima me za koliko je sad gotov pasos? Saznadoh sad da ce mi tek za dva mjeseca biti gotov, a treba mi prije. Idem u ponedjeljak svakako ali neka me neko utjesi do tad :mrgreen:
Plase narod ili se ogradjuju sa tim rokom od dva mjeseca. Neces cekati vise od mjesec dana a mozda bude gotov i ranije.
Druga stvar, ako im kazes da ti se zuri, oni ti napomenu da ces cekati dva mjeseca ne bi li trazila brzi a on kosta sto njima dobro dodje.

Jedan clan moje porodice je u julu platio dva brza jer su mu isto rekli. Sta se desilo, drugi dan otisao da podigne a oni mu kazu ''gotovi su ali nisu jos stigli do nas. desio se neki udes na cesti i vozilo nije moglo da prodje''. :-) tako da je sacekao jos jedan dan pa podigao.
Ja im to naravno ne bi halalio nego bi trazio svoje pare nazad.
Hmm.. nadam se da je tako. Ja mogu 3, 4 sedmice pricekati tako da mi se ne placa ako bih toliko cekala.
Dva mjeseca mi je predugo, i ja se nadam da je to samo prica.
Krokodajl

#35 Re: BRZI PASOŠ

Post by Krokodajl »

Ma dobit ćeš ga u roku od mjesec , kakva 2 mjeseca pa ne rade ga u Južnoj Koreji.
senturk

#36 Re: BRZI PASOŠ

Post by senturk »

Vratili Su se s godisnjeg tako da ne bi trebalo vise od 20 Dana da traje izrada pasosa. :)
Post Reply