Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma kame slabo si cuo.....tetka Ziza je malo nagluha, pa je slabo cula kad joj kona Hanka prepricavala, onu rubriku sa TV-a, Na danasnji dan........ti si udzbenicki primjer i predstavnik ovih novih zurnalistickih generacija, koje da znaju kolko ne znaju, nikad ne bi skupili hrabrosti, da se jave
sorge_sa wrote:covjek se zvao Kurt Waildheim, a nije bio nacisticki general. opet pokazujes svoje raskosno neznanje!!!! Kame, povrsnost te ubi.....sve si ko napola cuo, napola znas .... moj Kame, nikad od tebe insana.
sorge_sa wrote:ma kame slabo si cuo.....tetka Ziza je malo nagluha, pa je slabo cula kad joj kona Hanka prepricavala, onu rubriku sa TV-a, Na danasnji dan........ti si udzbenicki primjer i predstavnik ovih novih zurnalistickih generacija, koje da znaju kolko ne znaju, nikad ne bi skupili hrabrosti, da se jave
Imam enciklopediju iz vremena SFRJ i tamo ne pise za koje je djelo Andric dobio nobelovu nagradu. A to mi je ispricao nedavno neki student.
A o ovom nacisti sam gledao na TV samo sam zaboravio koji je cin imao.