Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:Nesto sam danas se vrzmao po gradu..cekam druga kod sebilja kad prilaze dvije cure (ne meni)..ono kao nasle se..i poljubise se 3x..nisam nacionalista..postujem druge..drugacije..ali mi to nesto zasmeta..interesuje me sta vi mislite o tome..bi li vama to zasmetalo..sta znaci uopste to ljubljenje 3x???
ti si bolesni psihopata i needukovani i nenaputovani ljakse.
da to nisi, znao bi i da se holadjani, recimo, ljube tri puta, a blage veze nemaju sa pravoslavljem. znao bi i takodje da neki arapi to rade, jesi li ikada vidio rahmetli jasera arafata kako se ljubi bas tri puta? to je bilo na cnn-nu bar 198 042 puta. ali sta ces kad si primitivan i vjerovatno odgojen u jako nazadnoj obitelji.
i osim toga sta te zaboli sta drugi rade dok te ne ugrozava, cistokrvni primjer primitivizma gledati tudja posla.
Izvinjavam se svim Holandjanima, posebno Marku Van Bastenu, sto ne znadoh da se i oni ljube 3x..vjerovatno su to naucili od "drugova" cetnika u "demilitarizovanoj" zoni Srebrenica u julu 95...
Ako sam ja zbog toga psihopata sta su tek oni sto kamenovase ljude u Banja Luci prilikom postavljanja kamena temeljca za Ferhadiju..ali vas vecina o tome malo zna jer ste zbrisali iz pakla koji se desio na ovim prostorima..o tome ste gledali samo na TVu..bas isto tako kao sto ste posmatrali Arafata na CNNu...
Ne mogu da vjerujem!
Smeta ti sto TAKO pokazuju da su MOZDA srpkinje.
Meni isto ponekad zasmeta kad vidim curu u suknji do koljena, znas, mozda nije muslimanka i jos to tako pokazuje.
Najjaca izjava od svih mi je "Nisam nacionalista ALI"
edu wrote:..Ako sam ja zbog toga psihopata sta su tek oni sto kamenovase ljude u Banja Luci prilikom postavljanja kamena temeljca za Ferhadiju..ali vas vecina o tome malo zna jer ste zbrisali iz pakla koji se desio na ovim prostorima..o tome ste gledali samo na TVu..bas isto tako kao sto ste posmatrali Arafata na CNNu...
ako stvarno mislis da ima veze sto se neki ljubi 3x i kamenovanje u Banja Luci onda si fakat jadan.
hajmo malo obrnut koplje.. to sto sam ja osunecen znaci da sam kriv za otmicu djece u skoli u beslanu prosle godine.. za ubistvo libanonskog eks_premijera, za obaranje aviona iznad lokerbija, i za bobme u spanskoj zeljeznici prosle godine??
tukni se malo prstom u glavu i zamisli se.. ako ne bude dosta, a ti udari glavom u zid.. mozda ima nade..
moderator wrote:edu, edu.......daj si se kontrolirati......adrvajz...
z66
Jesam li koga uvrijedio?
Rekao sam sta mi je zasmetalo..i kod jednih i kod drugih i kod trecih...
dovodis u vezu tri poljupca neke dvije curice s divljanjem u banjaluci.. bolan bolan.. i onda se pitas jesi li nekog uvrijedio.. nisi nikog uvrijedio.. ali imas problem..
edu wrote:..Ako sam ja zbog toga psihopata sta su tek oni sto kamenovase ljude u Banja Luci prilikom postavljanja kamena temeljca za Ferhadiju..ali vas vecina o tome malo zna jer ste zbrisali iz pakla koji se desio na ovim prostorima..o tome ste gledali samo na TVu..bas isto tako kao sto ste posmatrali Arafata na CNNu...
ako stvarno mislis da ima veze sto se neki ljubi 3x i kamenovanje u Banja Luci onda si fakat jadan.
hajmo malo obrnut koplje.. to sto sam ja osunecen znaci da sam kriv za otmicu djece u skoli u beslanu prosle godine.. za ubistvo libanonskog eks_premijera, za obaranje aviona iznad lokerbija, i za bobme u spanskoj zeljeznici prosle godine??
tukni se malo prstom u glavu i zamisli se.. ako ne bude dosta, a ti udari glavom u zid.. mozda ima nade..
Pomijesa ti svasta nesto...
Ljudi su dosli da postave kamen temeljac za (re)izgradnju dzamije..jedva zivu glavu izvukli..neki nazalost nisu ni to uspjeli...
Je li ima nesto lose u postavljanju kamena temeljca..jesu li zasluzili onakav "docek"???
Povlacim paralelu..one su svoj obicaj (s)provele na Bascarsiji u Sarajevu..hvala Bogu..niko im nista nije uradio..ljudi su pokusali svoj obicaj (S)provesti u Banja Luci..vratili se razbijenih glava..a bilo je mrtvih..govorim o (ne)slobodama..meni je to zasmetalo..isto k'o sto mi smeta kad vidim papanku sa mjesec i zvijezdom oko vrata a izbacila sise..
otidji u Zagreb..nazovi Selam..vidjet ces sta ce se desiti..uradi isto u Beogradu..meni je to kurcenje..dosli cetnici na Kosevo da navijaju za Srbiju..cijela drzava na nogama da se nesto ne desi..vidjet cemo kako ce, ako odu, nasi proci u Beogradu..jebes ga..sad moram ici..sutra..vrlo rado..isto mjesto - ista tema...
Sve je ovo zajebancija....al' ja sam gled'o dvije cure kako se fataju.....e tu te tek jeza prodje jarane....sramota....htio sam da uletim izmedju njih da prekinem tu bludnu radnju al' me nisu yebavale 2%....stajao sam i gledao dok mi se svi organi nisu ukocili....onda sam napustio mjesto zlocina.....dugo sam imao traumu iz ovog iskustva......mislim da sam ovaj put u okviru teme...
rumenko wrote:Sve je ovo zajebancija....al' ja sam gled'o dvije cure kako se fataju.....e tu te tek jeza prodje jarane....sramota....htio sam da uletim izmedju njih da prekinem tu bludnu radnju al' me nisu yebavale 2%....stajao sam i gledao dok mi se svi organi nisu ukocili....onda sam napustio mjesto zlocina.....dugo sam imao traumu iz ovog iskustva......mislim da sam ovaj put u okviru teme...
Nije ni tebi lako! Sta tebe boli jedna stvar ko ce se sa kim i kad i na koji nacin ljubiti ili da prostitet pohebati!???! Mjesto zlocina...bludna radnja... ne mogu da vjerujem sta citam.
Ako je u nekoj drzavi zabranjeno konzumirati alkohol na javnim mjestima ..ili ako to nekog vrijedja..ja cu to ispostovati..bez obzira na to sto se meni pije..sto to u mojoj drzavi nije zabranjeno..uvijek se pokusavam prilagoditi sredini u koju dolazim..kad sam bio u Beogradi..nisam se ljubio ni 2x ni 3x..ili se rukujem ili 4x..ni po mom ni po tvom...
rumenko wrote:Sve je ovo zajebancija....al' ja sam gled'o dvije cure kako se fataju.....e tu te tek jeza prodje jarane....sramota....htio sam da uletim izmedju njih da prekinem tu bludnu radnju al' me nisu yebavale 2%....stajao sam i gledao dok mi se svi organi nisu ukocili....onda sam napustio mjesto zlocina.....dugo sam imao traumu iz ovog iskustva......mislim da sam ovaj put u okviru teme...
Soul legendo posto vidim da malo sporije kontas ovaj moj predhodni post je bio ZAYEBANCIJA....jer sam se malo umorio od citanja gornjih postova.....ne mogu da vjerujem da si me ozbiljno shvatio....ako hoces poslcu ti mail sa detaljnim objasnjenjem i crtezima....
rumenko wrote:Soul legendo posto vidim da malo sporije kontas ovaj moj predhodni post je bio ZAYEBANCIJA....jer sam se malo umorio od citanja gornjih postova.....ne mogu da vjerujem da si me ozbiljno shvatio....ako hoces poslcu ti mail sa detaljnim objasnjenjem i crtezima....
Od kud da znam da se zaHebavas... i ja sam zensko... ja sam sisterka, man!
Ako je u nekoj drzavi zabranjeno konzumirati alkohol na javnim mjestima ..ili ako to nekog vrijedja..ja cu to ispostovati..bez obzira na to sto se meni pije..sto to u mojoj drzavi nije zabranjeno..uvijek se pokusavam prilagoditi sredini u koju dolazim..kad sam bio u Beogradi..nisam se ljubio ni 2x ni 3x..ili se rukujem ili 4x..ni po mom ni po tvom...
onda bi, po nekakvoj logici, trebalo zabraniti i sellam, i hvaljen isus, i pomoz bog.. i zdravo, i dobar dan, jer, nije za vjerovat', ali i to moze nekoga uvrijediti..
najcesce sitne duse....
heheh.. pa sto odmah nisi reko da je kod nas zabranjeno ljubiti se tri put.. odmah bi skonto..
Pa tako reci, da je zabranjeno ljubiti se 3 puta u tvojoj drzavi