Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DarkSoul wrote:jel zna neko slucajno koliko kosta flasica cedevite u BiH a jos bolje u HR?
Ovdje u CH prodaje Turcin 2,90Chf..
Zanima me jer bi ja kod njega narucila 2 paketa ali maximalno po komadu da je 1,70Chf, jer stvarno je preskupo skoro 3,00Chf...
Radi se o ovoj vrsti cedevite
zivis u svicarskoj i kukas? pi obicnu vodu u ne lupetaj
evo ga tipicno ono "zivis tu i tu i kukas"...
Ne kukam nego jednostavno se ne razbacujem bezveze, gledam i ekonomisem, da to ne radim nebi ti i takvi kao ti izgovarati to famozno "zivis u svici i kukas"...
Secer_033 wrote:Nije ni cudo sto je skuplja u Svici, valja taj teski proizvod prebaciti sa Balkana do svice i pokriti sve troskove. Uzmes na kilu i mutis sama.
na kilu imam dovoljno, djeca kad dodju vole one flasice nenormalno, interesantne su im jako.
Ipak je pretjerana cijena po komadu i sa svim troskovima, ja sam uspjela da se dogovorim i da dobijem za 1,70Chf po komadu, u sljedeci petak stize 3 paketa, sto znaci da ih on ipak dobija po nekoj skroz mizernoj nabavnoj cijeni.
Nikad brze nece ni prodati ovdje po toj cijeni koju on u radnji ima to je 100%.
Zivite u svici I pijete cedevitu,.. Od toliko boljih proozvoda vi bas nasli onaj najgori dijetetu,.,,
I sigurno turcin placa porez,.,
Da vas cuje koja sluzba koja vam je pomogla,da se dokopate svice pa da vas vrati na Balkan
Tebi je najgori a meni najbolji i sta cemo sad???
Ako nemas nista pametno da kazes razguli sa teme, pitala sam, dobila odgovor i to je to.
A o vracanju na Balkan i tim nekim ustanovama neznam sta bi ti rekla stvarno a da bi tebe ucinilo sretnim, zao mi je!
Meni je licno najbolja Vitella od vitaminskih napitaka, nema onaj apotekarski okus kao cedevita, bar meni nije intenzivan, a i domaci je proizvod , a iz firma je iz mog grada ..
bacas pare na vodu i plastiku. preskupo je i ovdje i tamo. kupis prah i mutis svoju cedevitu. za 3 ove flase sto ces platiti, mozes kupiti praha da napravis 12-13 flasa.
a ako djeca vole ovu flasu, fino sacuvas dvije-tri iskoristene flase i mutis sokove u njima.
Jasminak wrote:Meni je licno najbolja Vitella od vitaminskih napitaka, nema onaj apotekarski okus kao cedevita, bar meni nije intenzivan, a i domaci je proizvod , a iz firma je iz mog grada ..
Zato joj prah čudno miriše i realno meni se ne može porediti sa Cedevitom. Nema definisan ukus. Jest da je iz naše države, ali ja biram kvalitet ispred patriotizma.
Jasminak wrote:Meni je licno najbolja Vitella od vitaminskih napitaka, nema onaj apotekarski okus kao cedevita, bar meni nije intenzivan, a i domaci je proizvod , a iz firma je iz mog grada ..
Zato joj prah čudno miriše i realno meni se ne može porediti sa Cedevitom. Nema definisan ukus. Jest da je iz naše države, ali ja biram kvalitet ispred patriotizma.
pitanje je samo dali ce taj izbor imati i tvoja unucad ili jos prije dijeca, ako tako budemo razmisljali!
dugorocno ti je to pogresna stratgegija!
pitanje je samo dali ce taj izbor imati i tvoja unucad ili jos prije dijeca, ako tako budemo razmisljali!
dugorocno ti je to pogresna stratgegija!
Kada se udostoje napraviti proizvod isti/bolji od konkurencije sa zadovoljstvnom ću ga kupiti.
karanana wrote:bacas pare na vodu i plastiku. preskupo je i ovdje i tamo. kupis prah i mutis svoju cedevitu. za 3 ove flase sto ces platiti, mozes kupiti praha da napravis 12-13 flasa.
a ako djeca vole ovu flasu, fino sacuvas dvije-tri iskoristene flase i mutis sokove u njima.
kao sto sam rekla meni je licno okus vitelle bolji nego okus cedevite, ali o okusima/ukusima se ne raspravlja .. samo ne razumijem na osnovu cega si zakljucio da je kvaliteta cedevit bolja od vitelle??? nekim testiranjima ih podvrgnuo ili ti jednostavno ne odgovara okus, jer si navikao na cedevitu:-D ? ako je ovo drugo, razumijem .. ista je stvar u mene sa coca-colom.. bilo koja druga kola, bilo nasa (npr.sky cola) ili strana, tipa pepsi, kod mene se ne moze poredit sa coca-colom, tako da mislim da je stvar samo navike...
Velkoski wrote:Živi u Švicarskoj, a kupuje Cedevitu...
Sta je tu cudno ??
Da zivim i na Marsu kupovala bi ono sto hocu i zelim i volim i djeci da udovoljim!
Sta je cudno zbilja objasni!
Po tebi nekako onda dodje Cedevita niza klasa ili samo za one koji zive na Balkanu a ako je tako onda po tebi i oni koji su n balkanu i piju cedevitu su niza klasa ili kako to tvoj mozak konta i vidi???!!
Hvala Bogu u danasnje vrijeme nije se zeljno nicega, do svega se moze doci svejedno na kojem si kraju svijeta
A Cedevita nije Bosanska koliko ja znam
U ostalom zasto se oko svega drama pravi ne razumijem, jesu pojedini toliko ocajni u svom zivotu da iz svega pokusaju nesto negativno da naprave, jel to dusi mir i spokoj daje omalovazavajuci druge ljude oko sebe...
A ja postavi samo pitanje koliko kosta jedna Cedevita u flasici
Moderatori zatvorite ovo ili izbrisite dok nije otislo u krajnost jer vec nekima kuva mozak ocigledno. Ja sam odgovor dobila na pitanje i hvala na tome, nema potrebe da se dalje soli pamet bilo kome.
kao sto sam rekla meni je licno okus vitelle bolji nego okus cedevite, ali o okusima/ukusima se ne raspravlja .. samo ne razumijem na osnovu cega si zakljucio da je kvaliteta cedevit bolja od vitelle??? nekim testiranjima ih podvrgnuo ili ti jednostavno ne odgovara okus, jer si navikao na cedevitu:-D ? ako je ovo drugo, razumijem .. ista je stvar u mene sa coca-colom.. bilo koja druga kola, bilo nasa (npr.sky cola) ili strana, tipa pepsi, kod mene se ne moze poredit sa coca-colom, tako da mislim da je stvar samo navike...
Nije stvar navike. Napisao sam gore u čemu je problem. Još prah nije prah, već se pakovanje sastoji od manjih kuglica.
DarkSoul wrote:Za mene je i cedevita domaci proizvod, a da ne valja ne bi opstala tolike godine.
i onda se cudimo da smo u takvom stanju kakvom jesmo, klasicni pretplatnik PINKA i otalih gluposti sto nam dolaze preko drine!
najvjerovatnije redovno pratis i zvezde granda kao i jedan dobar dio bosnjaka u CH!!!