Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

south

#26 Re: Klix.ba aplikacija na Windows for mobile platformi

Post by south »

seoBIH wrote:Kakve su te app u odnosu na Android, ili iOS app? Shvatam da si fan boy Windows phone app, ali ne treba odmah drvlje i kamenje ako ta platforma nije podržana. Jednostavno je, nije konkurentna i ne znači im ništa.
prije ce biti da si ti veliki fan boy handorida :lol: ne mogu da vjerujem kako vam smeta WP
hakazvaka wrote:Jao pljuvanja... vrijedjate ljude ko da iOS/Android koristite pa nema aplikacije, a ne WP... nema 1% (jedan odsto) korisnika sa te platforme.
no comment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne brukaj se vise ziv bio ;-) FUJJJJJJJ KOLIKO STE JADNI i ubijeđen sam da o WP nemas blage veze
kao sto je vec neko napisao zao je njima dati pare za aplikaciju ;-) prije bi nesto drugo dali......
seoBIH

#27 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by seoBIH »

Ti malo lud, a? Sta se cerekas? Imas li konkretan pokazatelj koliko WP usera ima na klixu, ili recimo havazu? Pa glupa FB stranica majkrosofta, koja je oficijalna, ima bijednih 7.000 lajkova.

Odogovorno tvrdim da MAKSIMALNO 3% posjete sa WP dodje na klix. Onda se postavlja pitanje ZASTO RADITI APP kada je broj korisnika mizeran?

Daj mi stranicu u BIH, HR ili SRB koja ima vrhunsku WP aplikaciju?
krakatoa

#28 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by krakatoa »

seoBIH wrote:Ti malo lud, a? Sta se cerekas? Imas li konkretan pokazatelj koliko WP usera ima na klixu, ili recimo havazu? Pa glupa FB stranica majkrosofta, koja je oficijalna, ima bijednih 7.000 lajkova.

Odogovorno tvrdim da MAKSIMALNO 3% posjete sa WP dodje na klix. Onda se postavlja pitanje ZASTO RADITI APP kada je broj korisnika mizeran?

Daj mi stranicu u BIH, HR ili SRB koja ima vrhunsku WP aplikaciju?
OLX.ba, ALJAZEERA, N1, Oslobođenje, MojaTV TOGO,... sve vrhunski urađene aplikacije

Treba li još?
seoBIH

#29 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by seoBIH »

Kako nemamo javno prikaz skidanja, hajmo reviewse gledati.

oslobodjenje, 49
Al Jazeera Balkans 5
N1 info 44
Moja TV To Go 4 i to svi negativni.
OLX/PIK je tek pustio aplikaciju, s tim da su i oni 3 godine imali smece od app.

Koliko te app koriste? Eto neka je samo 10% ostavilo reviewse opet broj korisnika zasluzuje oznaku MIZERNO.
krakatoa

#30 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by krakatoa »

seoBIH wrote:Kako nemamo javno prikaz skidanja, hajmo reviewse gledati.

oslobodjenje, 49
Al Jazeera Balkans 5
N1 info 44
Moja TV To Go 4 i to svi negativni.
OLX/PIK je tek pustio aplikaciju, s tim da su i oni 3 godine imali smece od app.

Koliko te app koriste? Eto neka je samo 10% ostavilo reviewse opet broj korisnika zasluzuje oznaku MIZERNO.
99% korisnika se i ne osvrće na recenzije već instaliraju i zaborave na njih. Po rezenzijama se ne može ništa precizno zaključiti
seoBIH

#31 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by seoBIH »

Pa dobro, opet je taj broj jako mali, te web stranice ne ulazu u razvoj win platforme. To je realnost.
krakatoa

#32 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by krakatoa »

seoBIH wrote:Pa dobro, opet je taj broj jako mali, te web stranice ne ulazu u razvoj win platforme. To je realnost.
Poslije izlaska Windows-a 10 za telefone, očekuje se drastičan pad popularnosti svih platformi u korist Windows-a što je očekivano budući da će punokrvni univerzalni windows biti dostupan i na telefonu i to je revolucija u mobilnoj industriji sasvim sigurno. Vidjećemo tada hoće li se ovi iz klixa ohavizati.
Qler

#33 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by Qler »

Haj da ne koristim android pa da vjerujem u neke price, ali najgore mi je kad valjaju gluposti ljudi koji su wp vidjeli na reklami...
seoBIH

#34 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by seoBIH »

Sta ce biti kada izadje 10tka, ne znam, vidjet cemo. Trenutno znam ono čime raspolažem. Ja cu ponoviti, a ako neko ne želi prihvatiti, nije moja stvar. Nikome BIH internet sceni se NE ISPLATI raditi aplikaciju za windows phone platformu. Ne da se ne isplati raditi app, vec se ne isplati niti PRILAGODJAVATI mobile page pristup.
south

#35 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by south »

hajd ne pametuj previse ;-) nas momak je napravio aplikaciju "Prognoza" i "Windows Novosti" i kako sam kaze dobro zarađuje od toga :) tako da sve se moze kad se hoce
agent_zero

#36 Re: Klix.ba aplikacija na Windows for mobile platformi

Post by agent_zero »

celeron wrote:
agent_zero wrote:
celeron wrote:Lik po imenu "coelzero" je napravio vrhunsku.
Ono nazivaš vrhunskim?

Smeće od aplikacije, bolja je stara, originalna 5 puta.
Zasući rukav i napravi bolju......s obzirom da nema nikakve ova je odlična. S tog stanovišta i govorim.
Ne pada mi napamet... kao što mi ne pada napamet hvaliti nešto što ne valja i što je lošije od originalne aplikacije.
hakazvaka

#37 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by hakazvaka »

Samo da upitam ove pljuvace, jeste li i dalje toliko sigurni u uspjeh Microsoft-ove mobilne divizije? Jer Microsoft nije... :D :D
Microsoft writes off $7.6 billion from Nokia deal, announces 7,800 job cuts
http://www.theverge.com/2015/7/8/891099 ... -write-off
http://www.forbes.com/sites/adamhartung ... a-mistake/

I nebitno da li je ova platforma (ovako kako je do sada bila koncipirana) imala ikakvu buducnost (nije), nekulturno je vrijedjati i ovako prozivati ljude. A ocito ne znate o cemu pricate.
escobar__

#38 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by escobar__ »

Al' vi koji znate još Tapatalk niste napravili, nema dalje. O Windows aplikaciji ne treba ni pričat...
south

#39 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by south »

hakazvaka wrote:Samo da upitam ove pljuvace, jeste li i dalje toliko sigurni u uspjeh Microsoft-ove mobilne divizije? Jer Microsoft nije... :D :D

I nebitno da li je ova platforma (ovako kako je do sada bila koncipirana) imala ikakvu buducnost (nije), nekulturno je vrijedjati i ovako prozivati ljude. A ocito ne znate o cemu pricate.
ne znas ni ti o cemu pricas.... ;-) to sto su otpustili radnike Nokie ne znaci da ce odustati od WP :) jer ne bi bezveze trosili pare na win10 :D ukljuci malo taj mozak
pogledajte kako je OLX.BA (PIK) NAPRAVIO ODLICNU APLIKACIJU i to dovoljno govori o vama....
zao mi je sto cu te razocarati kao i vecinu drugih hejtera
http://www.wpnovosti.com/2015/07/micros ... prave.html 8-) 8-) WP ZAUVIJEK :!: :!:
krakatoa

#40 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by krakatoa »

south wrote:
hakazvaka wrote:Samo da upitam ove pljuvace, jeste li i dalje toliko sigurni u uspjeh Microsoft-ove mobilne divizije? Jer Microsoft nije... :D :D

ne znas ni ti o cemu pricas.... ;-) to sto su otpustili radnike Nokie ne znaci da ce odustati od WP :) jer ne bi bezveze trosili pare na win10 :D ukljuci malo taj mozak
pogledajte kako je OLX.BA (PIK) NAPRAVIO ODLICNU APLIKACIJU i to dovoljno govori o vama....
zao mi je sto cu te razocarati kao i vecinu drugih hejtera
http://www.wpnovosti.com/2015/07/micros ... prave.html 8-) 8-) WP ZAUVIJEK :!: :!:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
hakazvaka

#41 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by hakazvaka »

Toliko dobra platforma da su odlucili omoguciti da se Android i iOS aplikacije vrte na njoj. Potez vrijedan svake hvale, ali dovoljno govori o dosadasnjoj platformi. Pametnom dosta ;)
Qler

#42 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by Qler »

Haka jebo ga bar si toliko pismen da procitas tekst prije nego izvalis ovakvu glupost.

Hajde sad opet, procitaj to za aplikacije pa dodji.
south

#43 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by south »

Pusti ga neka se bruka :lol: :lol:
lik je klasicni pljuvac svega o WP a pojma nema
Qler

#44 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by Qler »

Administrator na temi nam je kao da nam Musemic sudi protiv pitara :)

Samo iOS valja, bog, Steve Jobs i ajfon... Dalje nema
south

#45 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by south »

slaba kamera u ovih Lumia skroz :D jos mobitel iz srednje klase 8-) :izet:
Image
hakazvaka

#46 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by hakazvaka »

Qler wrote:Haka jebo ga bar si toliko pismen da procitas tekst prije nego izvalis ovakvu glupost.

Hajde sad opet, procitaj to za aplikacije pa dodji.
Pa poenta je ista, zar ne? Ja vas fakat ne kontam, govorim da mi je vrh to sto su uradili sa Windows 10, i da je ocito priznanje ranijih gresaka, a vi drvlje i kamenje...
hakazvaka

#47 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by hakazvaka »

south wrote:slaba kamera u ovih Lumia skroz :D jos mobitel iz srednje klase 8-) :izet:
Toliko je strasan operativni sistem da kao argument koristis to da je kamera bolja nego na iPhone-u. Vrh.
Sta se ba lozite ko levati, niste valjda dionicari microsofta :-)
Qler

#48 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by Qler »

BlackBerry i Sailfish vrte android aplikacije, WP je samo developerima pojednostavio kompajliranje tj migraciju aplikacija na WP... Razlika je... A desetka ce biti beto, bar sudeci po onome sto sam ja probao, i sto vidim na desktopu...
Qler

#49 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by Qler »

hakazvaka wrote:
south wrote:slaba kamera u ovih Lumia skroz :D jos mobitel iz srednje klase 8-) :izet:
Toliko je strasan operativni sistem da kao argument koristis to da je kamera bolja nego na iPhone-u. Vrh.

Nemoj haka ti o fanboyizmu... Kad apple izbaci nesto prvi si da kujes u zvijezde, kad neko nesto ima boljr onda to i ne treba... Sjeti se sta je sve bilo nepotrebno... Gps, 3G, video, bt, dobra kamera, nfc, veci display... Sve su to nebitne stvari za telefon, jel tako...
hakazvaka

#50 Re: Klix.ba aplikacija na Windows 8,1/10 mobile platformi

Post by hakazvaka »

Qler wrote:
hakazvaka wrote:

Nemoj haka ti o fanboyizmu... Kad apple izbaci nesto prvi si da kujes u zvijezde, kad neko nesto ima boljr onda to i ne treba... Sjeti se sta je sve bilo nepotrebno... Gps, 3G, video, bt, dobra kamera, nfc, veci display... Sve su to nebitne stvari za telefon, jel tako...
Hahahahaha, znaci ovdje je samo poenta mene prozvati za Apple? Jer ja nista nisam lose rekao niti za Lumia kameru, niti da WP ima neke opcije koje su nepotrebne...

Evo jedan odlican clanak: http://www.techradar.com/news/phone-and ... 5--1288817
Image
Sretno s postavljanjem video klipa na Instagram, ili koristenjem neke od Google-ovih aplikacija :-) :thumbup:
Post Reply