ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

O'zone
Globalni moderator

#26 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by O'zone »

animals wrote:
O'zone wrote:
animals wrote:Imas na ovome forumu puno koji ih podrzavaju, i koji bi isto uveli u BIH..
Znam da ima i nisu mi jasni ljudi.

Ko sam ja i ko su oni da bi govorili jer neko dobar ili nije jel neko vjernik ili nije. Ima Allah ima sudnji dan tamo će svi polagat račune i odgovarat za svoje grijehe.
Pitaj zene koje su se zamotale u Bosni..
mnoge bi se skinule, ali ne smiju..
eto dokle je doslo..
Ne uzlazim u to, to su lične stvari svakog pojedinca jer vjera je lična stvar.

Javna tajna je da se materijalno i tehnički guraju i muške i ženske osobe koje prihvate tu vrstu ponašanja odnosno vjerovanja. Oni imaju svoju zajednicu koja je izuzetno jaka i nikome ništa ne fali čak Allahu šućur svi vrlo dobro žive. Međutim među te ljude su se zbog materijalno tehničkog podržavanja od strane "sponzora" infiltrirali i razni elementi sa lošom istorijom kako zbog svoje koristi tako i zbog manjka svog identiteta pa ih je bilo lakše privući tome. To uz određeni broj radikala baca prilično loš glas na osobe koje slijede taj put vjere često i ne zasluženo.
Altair_SA

#27 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Altair_SA »

animals wrote:
insomnia78 wrote:

Ne izmisljaj
Ne izmisljam, nemam razloga da lazem..
Ali zato tendeciozno iznosis pojedinacne slucajeve. Sve i ako ima takvih slucajeva, to nije pravilo. Ja ih zato znam koje su se otkrile i nisu imale nikakvih problema.

Kad se pojedince cita u Bosni kao u Siriji haman... A to smo najbolje vidjeli tokom posjete Pape sada :oops: :izet:
Danguba

#28 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Danguba »

animals wrote:
eto dokle je doslo..
a sto co'ek lazeeee... :-)

ti pitao ili ti Hafiz pricao ili ste na kamenjaru o tome raspredali?

sve je to dobra volja. isto kao i casne sestre kada se odluce na takav zivot. :izet:
Chisum

#29 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Chisum »

U slucaju ovih smrdljivih babuna koji bi da truju po Bosni i raznose bombama, nesreca za Bosnjake, a sreca za sve one "druge", ma ko oni bili, je to sto oni po defaultu sebe stavljaju u okvire djelovanja zaostalih, priglupih Arapa, koji su vec odavno izdresirani da ne dizu ruku ni na koga drugog, do sebe samih, jer ih do sada nije naguzio i razlupao samo ko nije htio, pa koliko god da se kurce, arlaucu i tekbiraju kad ih "ponese pjesma" - je l' naleti kakav Englez u sorcu, dokoljenicama i cuvenom pith helmet-u, odmah se naguze i cekaju porciju... ali zato kad je klati ostale muslimane, odrubljivati glave i jesti im organe, napacena mudasca nabubre, i nema im ravnih.
Last edited by Chisum on 09/06/2015 13:36, edited 1 time in total.
Chisum

#30 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Chisum »

dupli
mirsek

#31 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by mirsek »

Chisum wrote:U slucaju ovih smrdljivih babuna koji bi da truju po Bosni i raznose bombama, nesreca za Bosnjake, a sreca za sve one "druge", ma ko oni bili, je to sto oni po defaultu sebe stavljaju u okvire djelovanja zaostalih, priglupih Arapa, koji su vec odavno izdresirani da ne dizu ruku ni na koga drugog, do sebe samih, jer ih do sada nije naguzio i razlupao samo ko nije htio, pa koliko god da se kurce, arlaucu i tekbiraju kad ih "ponese pjesma" - je l' naleti kakav Englez u sorcu, dokoljenicama i cuvenom pith helmet-u, odmah se naguze i cekaju porciju... ali zato kad je klati ostale muslimane, odrubljivati glave i jesti im organe, napacena mudasca nabubre, i nema im ravnih.
Nemoj tako, da vidis kako napadaju izrahellske kontrolne punktove i brane palestince.
Svi zajedno, suze da ti krenu koliko dirljiva scena.
ISIL, Al Nusra, FSA u talasima i sa tekbirom na usnama bore se protiv decenijske nepravde koja se nanosi njihovoj braci.
Lavovi sa velikim srcem, puni one vjerske cistoce i romanticarskog zanosa ginu sa osmijehom na usnama jer znaju da rade pravu star.
Eto to je ta kratka bajka za malu djecu koju sam zelio da podjelim sa vama. :D
O'zone
Globalni moderator

#32 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by O'zone »

mirsek wrote:
Chisum wrote:U slucaju ovih smrdljivih babuna koji bi da truju po Bosni i raznose bombama, nesreca za Bosnjake, a sreca za sve one "druge", ma ko oni bili, je to sto oni po defaultu sebe stavljaju u okvire djelovanja zaostalih, priglupih Arapa, koji su vec odavno izdresirani da ne dizu ruku ni na koga drugog, do sebe samih, jer ih do sada nije naguzio i razlupao samo ko nije htio, pa koliko god da se kurce, arlaucu i tekbiraju kad ih "ponese pjesma" - je l' naleti kakav Englez u sorcu, dokoljenicama i cuvenom pith helmet-u, odmah se naguze i cekaju porciju... ali zato kad je klati ostale muslimane, odrubljivati glave i jesti im organe, napacena mudasca nabubre, i nema im ravnih.
Nemoj tako, da vidis kako napadaju izrahellske kontrolne punktove i brane palestince.
Svi zajedno, suze da ti krenu koliko dirljiva scena.
ISIL, Al Nusra, FSA u talasima i sa tekbirom na usnama bore se protiv decenijske nepravde koja se nanosi njihovoj braci.
Lavovi sa velikim srcem, puni one vjerske cistoce i romanticarskog zanosa ginu sa osmijehom na usnama jer znaju da rade pravu star.
Eto to je ta kratka bajka za malu djecu koju sam zelio da podjelim sa vama. :D
Ne morate biti sitničavi :oops:
aldinjo

#33 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

SmokingMan wrote:Sa tim ljudima nema nikakvog kompromisa,vjeruj mi.Za njih je svaki neistomišljenik nevjernik,fasik,murted,a i mate i sami priliku da se uvjerite u to.Za apsolutno banalne stvari oni ljude ubijaju,najbolji primjer za to su vam dvije predivne zemlje Sirija i Irak,od kojih će,na žalost,ostati samo ruševine.Kakav je to pravac gdje je halal sam sebe raznjeti u samoubilačkom napadu,ili raznjeti pun automobil eksploziva,te uz to ubiti veliki broj nedužnih ljudi.Kakva je to njihova karta za Dženet... :-)
Zahvali i svom ljubimcu, zločincu Bašaru na trenutnoj situaciji u toj lijepoj Siriji.
aldinjo

#34 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

animals wrote:Imas na ovome forumu puno koji ih podrzavaju, i koji bi isto uveli u BIH..
:lol: :run:
aldinjo

#35 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

animals wrote:
O'zone wrote:

Ko sam ja i ko su oni da bi govorili jer neko dobar ili nije jel neko vjernik ili nije. Ima Allah ima sudnji dan tamo će svi polagat račune i odgovarat za svoje grijehe.
eto dokle je doslo..
:lol: :lol: :lol: :run:
aldinjo

#36 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

Altair_SA wrote:
SmokingMan wrote:Sa tim ljudima nema nikakvog kompromisa,vjeruj mi.Za njih je svaki neistomišljenik nevjernik,fasik,murted,a i mate i sami priliku da se uvjerite u to.Za apsolutno banalne stvari oni ljude ubijaju,najbolji primjer za to su vam dvije predivne zemlje Sirija i Irak,od kojih će,na žalost,ostati samo ruševine.Kakav je to pravac gdje je halal sam sebe raznjeti u samoubilačkom napadu,ili raznjeti pun automobil eksploziva,te uz to ubiti veliki broj nedužnih ljudi.Kakva je to njihova karta za Dženet... :-)
Znam ja to drug sve. Vidim i sta se desava dole u Siriji i Iraku. Ne treba ni da bude kompromisa, ali sta ako ne daj Boze urade neku glupost kod nas? Ti kazes nek pokusaju ako imaju muda... ma jarane ja se nadam da nece ni da pokusaju... kad bude belaj onda je kasno. I ne moraju to uraditi ovi lokalni, sta ako dodje neka budala sa strane?
Valjda obavjestajne i bezbjednosne strukture paze... nadam se.
:lol: :roll: :run:
aldinjo

#37 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

Ko sam ja i ko su oni da bi govorili jer neko dobar ili nije jel neko vjernik ili nije. Ima Allah ima sudnji dan tamo će svi polagat račune i odgovarat za svoje grijehe.[/quote]

eto dokle je doslo..[/quote]

Ne uzlazim u to, to su lične stvari svakog pojedinca jer vjera je lična stvar.

Javna tajna je da se materijalno i tehnički guraju i muške i ženske osobe koje prihvate tu vrstu ponašanja odnosno vjerovanja. Oni imaju svoju zajednicu koja je izuzetno jaka i nikome ništa ne fali čak Allahu šućur svi vrlo dobro žive. Međutim među te ljude su se zbog materijalno tehničkog podržavanja od strane "sponzora" infiltrirali i razni elementi sa lošom istorijom kako zbog svoje koristi tako i zbog manjka svog identiteta pa ih je bilo lakše privući tome. To uz određeni broj radikala baca prilično loš glas na osobe koje slijede taj put vjere često i ne zasluženo.[/quote]
Otiđi malo u Maoču pa da vidiš kako se dobro živi.
svjedok_007

#38 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by svjedok_007 »

Evo izbacili su ovu poruku i s prijevodom na bosanski

http://vijestiummeta.com/ekskluzivno-po ... ana-video/
Challenger__

#39 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Challenger__ »

- Ko su, odakle dolaze i u kom broju:

Image

:arrow: IZVOR
SmokingMan

#40 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by SmokingMan »

svjedok_007 wrote:Evo izbacili su ovu poruku i s prijevodom na bosanski

Image

Komentar ispod oslikava svu draž zanosa bez trunke razmišljanja o ispravnosti djela.Najveća kontradiktornost leži u prisegi,koju bi mnogi uspaljeni mladići,kratke pameti,dali osobi koju ni oni sami ne poznaju.Kakva je to osoba koja je sama sebe proglasila halifom,i koji je pozvao muslimansku omladinu i ostale bezglave ektremističke frakcije na pokornost.Kakav je to halifa koji nije izabran koncenzusom,koji je obaveza,kao što je to bila ranija praksa kod muslimana.

Sve u svemu,obezglavljena omladina je postala jeftina žrtva lažnih utopijskih priča,i lahka meta za sve one koji sebi daju za pravo da tumače islam,iako ga i oni sami gotovo uopšte nisu razumjeli na ispravan način.Oholost je najistaknutija osobina neznalica.
muzicar_iz_parka

#41 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by muzicar_iz_parka »

Ljudi su savremeni, izgleda da je neki bezposlen producent iz Hollywooda preuzeo pravljenje ovih snimaka.

Koliko sam ja odgledavši čitav video skontao, gospodi je prije svega bitno da istomišljenici odnosno braća iste vjere sa ovih prostora dođu živjeti tamo gdje sunce sija i gdje se živi idealnim životom tj. u Islamsku Državu.

Ove prijetnje dođu više kao utješna nagrada za one koji nemaju hrabrosti doći u zemaljski raj na prostorima Iraka i Sirije, a željeli bi napraviti nešto u borbi protiv nevjernika.
Sanjarko

#42 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Sanjarko »

Challenger__ wrote:- Ko su, odakle dolaze i u kom broju:

Image

Na populaciju Muslimana u BiH-a ni 0.2 promila.
Na populaciju Muslimana iz Austrije 0.25 promila,
a Na populaciju Muslimana iz Britanije 0.25 promila.
Sto zapadnije izgleda radikalnije.
Bodkin

#43 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Bodkin »

Evo vam tipicnog primjerka vehbosa na forumu. Na svaki post odgovara sa 10 smajlija. Toliko mozak ogranicava
aldinjo

#44 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by aldinjo »

Bodkin wrote:Evo vam tipicnog primjerka vehbosa na forumu. Na svaki post odgovara sa 10 smajlija. Toliko mozak ogranicava
Šta je islamomrzac? Imaš nekih problema?
Bodkin

#45 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Bodkin »

cuj islamomrzac. odakle to izvuce :D
Opetja033

#46 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Opetja033 »

Islamofob, islamomrzac, ksenofob i salonac. :mrgreen:
Ludzak

#47 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Ludzak »

Vizionar 1985 wrote:

Image

Vjerovatno zato što na zapadu ima puno više muslimana nego u Bosni.
Ludzak

#48 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Ludzak »

SmokingMan wrote:
svjedok_007 wrote:Evo izbacili su ovu poruku i s prijevodom na bosanski

Image

Komentar ispod oslikava svu draž zanosa bez trunke razmišljanja o ispravnosti djela.Najveća kontradiktornost leži u prisegi,koju bi mnogi uspaljeni mladići,kratke pameti,dali osobi koju ni oni sami ne poznaju.Kakva je to osoba koja je sama sebe proglasila halifom,i koji je pozvao muslimansku omladinu i ostale bezglave ektremističke frakcije na pokornost.Kakav je to halifa koji nije izabran koncenzusom,koji je obaveza,kao što je to bila ranija praksa kod muslimana.

Sve u svemu,obezglavljena omladina je postala jeftina žrtva lažnih utopijskih priča,i lahka meta za sve one koji sebi daju za pravo da tumače islam,iako ga i oni sami gotovo uopšte nisu razumjeli na ispravan način.Oholost je najistaknutija osobina neznalica.
kako religija može zatupiti čovjeka, to je nevjerovatno.
Pa sunce mu *ebem, bolje da je pažnju posvetio pravopisu nego zatupljivanju. Ali izlgeda da su nepismeniji ljudi podložniji ovakvim zatupljenjima. Kod nas ako se nastavi ovo, imaćemo ozbiljne probleme u budućnosti. Imat ćemo protjerivanje i stvaranje kalifata unutar Bosne, a Srbi će sa smješkom gledati.
Ammaar

#49 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Ammaar »

Mnogi sa zapada su se pridruzili Isilu zbog licne koristi, Dakle obecan im je "freedom" tj islamski freedom, uz to kuca, zemlja, lova i kao slag na tortu po par zena. Ovo nije suplja, ovo su cinjenice. Vecina koji su tamo otisli zasnovali su porodice i to sa vise zena, a nadje se i po koja robinja, Ja i da napomenem sve je provjereno i sve je halal tj. sve po Kur'anu i Sunnetu. Da i na kraju ce biti svi topovsko meso jer ce otici taj projekat zvani Isil, pa ce onda doci neki treci.
Gojeni H

#50 Re: ISIL u novoj snimci prijeti Balkanu

Post by Gojeni H »

Ludzak wrote:
Vizionar 1985 wrote:

Image

Vjerovatno zato što na zapadu ima puno više muslimana nego u Bosni.
Aaaaaa .... Ludzache, fighters per one million citizens ... broj boraca na milion stanovnika ... pohakontas?
Post Reply