da li bi se toliko kurčio imovinom
daaaajte mi test
aha, pa dobro nisam upoznat sa tim činjenicamadječak sa šibicama wrote:I kuce su americke, u Americi, kupio babo sinovima kuce i bijesne automobile da se kurce po USA gradovima.jao_situacije wrote:jel se meni čini il ove legende kradu od države gdje god stignu
meščini da su ovo sve strane table na makinama
Sumnjam da ce tu biti ista, malo predstave za javnost, par godina zatvora i eto njih na slobodi.
Imovina ih ceka, naravno.
Jer, svi zaboravljate da nista oni nisu radili na svoju ruku, a ako Arsla progovori, padaju i krupne ribe.
počni s malim, nemoj platiti pretplatu pa vidi gdje će te to dovestiBlack swan wrote:samo me zanima bil ja imao mjeru u krađi ili bi mi se osladilo
da li bi se toliko kurčio imovinom
daaaajte mi test![]()
Ove prve dvije slike, jeli ta kuća u ulici očktanum, blizu vrtića?Alkos wrote:Poznavajući naš pravosudni sistem i korumpiranost istog, sumnjam da će se ovdje išta drugačije desiti nego u akciji "Gibraltar". Pohapsiše ih filmski i pustiše nakon 24h da se brane sa slobode, a ljudi pronevjerili i oprali desetine miliona. Na kraju će biti tresla se gora, rodio se miš, isto kao i u ovom slučaju. Daj Bože da bude drugačije.
Da ima ikakve pravde i države, država bi im svu imovinu zaplijenila i ležali bi nekoliko godina zbog organizovanog privrednog kriminala. Ovakve tipove najviše zaboli kada mu sve otmeš, sve ono što je on oteo radnicima i državi. U nastavku samo dio onoga što su "pošteno zaradili":
SAD vjerovatno.Hajvan wrote:gdje je ovo:
Plafon robije će biti kućni pritvor, uz bazen.Banksy wrote:Nije što su hapali, već što nahapano nisu znali sakriti već seljački, skorojevićki bahato gurali pod nos čaršiji ...
Neko će ovo odrobijati, sigurno je, ali ne vjerujem da će to biti babuka.
Ja mislim da će neko ovo ipak odrobijat'.VjecitiStudent wrote:Plafon robije će biti kućni pritvor, uz bazen.Banksy wrote:Nije što su hapali, već što nahapano nisu znali sakriti već seljački, skorojevićki bahato gurali pod nos čaršiji ...
Neko će ovo odrobijati, sigurno je, ali ne vjerujem da će to biti babuka.
SmokingMan wrote:Ovo je samo međusobno obračun,znalo se i ranije,a nije se reagovalo,očito su tu neke kombinacije u pitanju.Isto kao i sa narkoticima...Vlasteli u Sarajevu nisu ruke čiste,polahko ti...
Pokaze platni listic, i sve dodatke koje je primio za toliki broj godina i uporedi se sa onim sto ima, vrlo jednostavno matematicki da su jedan i jedan jednako dva!!! Njima zakonska niti posebna procedura ne treba, vec po kratkom postupku. U sudu mora biti uknjizeno ono je se ima, koje godine i kako.Mis mekinjas wrote:A jel' zna iko od pravnika, koji su sve preduvjeti za dizanje optužnice?
Kako izgleda istražni postupak? Šta je nadležnost njih, i šta oni tačno moraju uraditi: U skladu sa zakonskim odredbama, tužioci Tužilaštva BiH u svome radu u istrazi sarađuju sa svim agencijama za provođenje zakona u našoj zemlji (Ministarstvo sigurnosti BiH, Ministarstvo odbrane BiH, Državna agencija za istrage i zaštitu-SIPA, Granična policija, OSA, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, Ministarstvo unutrašnjih poslova FBiH, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Policija Brčko Distrikta, Finansijska policija, Porezna uprava RS, Porezna uprava FBiH ).
Koliko treba ispitati svjedoka?
Jel' to ide po procjeni tužioca, ili postoji jednaka procedura za sve?