Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
o, ma, razumijem ja tebe u potpunosti - ne moras se meni izvinjavati , treba ova razmisljanja ostaviti za mladje narastaje :D da vide i da razmisle o buducnosti :D...
nego jesi li ti razmislio o podvezivanju sikiricom i panjem?? :lol:
Kareem Abdul-Jabbar wrote:...nego jesi li ti razmislio o podvezivanju sikiricom i panjem?? :lol:
Ima boljeeeeeeee !
Dzezva !! Jaja u dzezvu a malog imobilizirati uz drsku.
Jabbarov sistem mi se nekako ne svidja...al' ovaj projekat je vrlo interesantan moram priznati. Operacionalizacija gore navedenog bi podrazumjevala kupovinu novih gacica....jer kad ja recimo namontiram tu konstrukciju...to sve skupa zajedno nece moci stati u ove....tandzare...koje inace nosam. A boxerice ne podnosim jos od vojske. Doduse dzezva i ne mora biti ona od po litre ....moze i ona od jednog fildzana...u tom slucaju ...hm....morao bih opet potraziti kakvog metalo-strugara da potkrati drzalicu.
Stari wrote:Jabbarov sistem mi se nekako ne svidja...al' ovaj projekat je vrlo interesantan moram priznati. Operacionalizacija gore navedenog bi podrazumjevala kupovinu novih gacica....jer kad ja recimo namontiram tu konstrukciju...to sve skupa zajedno nece moci stati u ove....tandzare...koje inace nosam. A boxerice ne podnosim jos od vojske. Doduse dzezva i ne mora biti ona od po litre ....moze i ona od jednog fildzana...u tom slucaju ...hm....morao bih opet potraziti kakvog metalo-strugara da potkrati drzalicu.
Stari wrote:Mislis nado***** znaci ...nadovezivati. Pa sto ne rece odmah? Samo kakve to veze ima ...sa metalostrugarima? Kad se vec tom pojmu toliko smijes.