ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
- svjedok_007
#26 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
što se četnici-spavači nađoše u temi... javljaju se sve jedan po jedan
- insomnia78
#27 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ne treba uvijek gledati, iako se jezim na tu stranicu, ko ti govori, vec sta ti govoriuglavnomja wrote:mouton noir wrote:Ovakvi kao postavljac teme i njegovi sljedbenici su najveca prijetnja BiH. Nema nikakve razlike izmedju vas i cetnika.![]()
hebote te tito, vijesti umetakao izvor informacija
Cetnici jesu prijetnja
@haznadar, cini mi se, je konkretno i objasnio zasto i na koji nacin
-
Hafis
#29 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Pa stvarno
Svakakva furda dobije temu, k'o lafo neka prijetnja za BiH, samo klete ustaše niti jedne jedine...
Ja mislim da su ustaše mitska bića...nešto poput hobita, i žive još samo u debelo nategnutim forumskim mitovima.
Ja mislim da su ustaše mitska bića...nešto poput hobita, i žive još samo u debelo nategnutim forumskim mitovima.
- Fantassin
#30 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Mnogo veca prijetnja su Srpski nacionalisti u Bosni ... a sam opis cetnik je meni nekako ne definisan.Meni rijec cetnik daje sliku lojavog brdara koji zaljeva rakiju u poziva kralja da se vratiinsomnia78 wrote:Ne treba uvijek gledati, iako se jezim na tu stranicu, ko ti govori, vec sta ti govoriuglavnomja wrote:mouton noir wrote:Ovakvi kao postavljac teme i njegovi sljedbenici su najveca prijetnja BiH. Nema nikakve razlike izmedju vas i cetnika.![]()
hebote te tito, vijesti umetakao izvor informacija
Cetnici jesu prijetnja
@haznadar, cini mi se, je konkretno i objasnio zasto i na koji nacin
- insomnia78
#31 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma isti kurac
Cetnici su samo vojska srpskog nacionalizma
- svjedok_007
#32 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
ČETNICI 1941-1945

- Tesla10
#33 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Srpskog šovinizma. Nacionalizam nije loš, loš je šovinizam.insomnia78 wrote:Ma isti kurac
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- B6Redhell
#35 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Cetnici su prijetnja od 1914...... pa sve dok se ne istrijebe, trenutno aktivni po forumu I podrumima, 
- Sanjarko
#36 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Koljači.svjedok_007 wrote:ČETNICI 1941-1945
Samo osoba bez duše može drugog čovjeka zaklati.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#37 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Gazi sve četnike
sve su to pičkice
gazi sve četnike
sve su to pičkice
------------------------------------------------------------------------
sve su to pičkice
gazi sve četnike
sve su to pičkice
-
Kat
#38 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Mozda nisu sad prijetnja za Tuzlu, Bihac, Sarajevo ali ako im se dopusti da zavrse zapoceto doci ce na red i ovi gradovi.hAZNADAR wrote:Najveca bili i ostali.
Samo postoji jedan problem. Cetnici nisu vise prijetnja za Tuzlu, Bihac, Sarajevo,... opcenito Federaciju. Njih to vise ne interesuje, nece nikada tu doci i sikanirati, nece metka ispaliti,.... okolnosti su se promijenile od devedesetih.
Oni su prijetnja po pitanju separacije RS i etnickog ciscenja u RS. A nisam vise siguran koliko je Bosnjacima stalo do RS i opcenito prostora izvan sopstvene avlije,... i jesu li svjesni da je bioloski opstanak zavistan od cjelovite BiH.
Ljudi se polako navikavaju na ovo nase i tamo njihovo,... U najgorem slucaju bi cetnici mogli uvesti pasoske kontrole i rampe na ulazu u entitet i Bosnjaci ako bi reagovali - morali bi biti "agresori".
Prije 50 godina nisu bili opasnost ni za gradove koji su sad u tzv. RS, a znamo sta bi sa gradovima koji su tada bili vecinom "nesrbski".
-
Kat
#39 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Mala ispravka od 1804.B6Redhell wrote:Cetnici su prijetnja od 1914...... pa sve dok se ne istrijebe, trenutno aktivni po forumu I podrumima,
-
Martinez_
#40 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ha ja, kako je sve fino bilo na Balkanu 1803, e klete Osmanlije što vas zaćeraše dušmaniKat wrote:Mala ispravka od 1804.B6Redhell wrote:Cetnici su prijetnja od 1914...... pa sve dok se ne istrijebe, trenutno aktivni po forumu I podrumima,
- Fantassin
#41 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Seljatluk ravan cetnickomjapin_mutapi wrote:Gazi sve četnike
sve su to pičkice
gazi sve četnike
sve su to pičkice
-
Hafis
#42 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
O četnicima se najviše može razgovarati iz povijesnog aspekta, i iz današnje perspektive su nebitni.
-
Kat
#43 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Isti k.... drugo pakovanje, tako se kod nas kaze. Bili su tzv. ustanici, hajduci, komite., 1941-45 cetnici, zadnjem ratu udruzeni JNA i cetnici, ali je konstanta ista , fizicka eliminiacija Bosnjaka.Martinez_ wrote:Ha ja, kako je sve fino bilo na Balkanu 1803, e klete Osmanlije što vas zaćeraše dušmaniKat wrote:Mala ispravka od 1804.B6Redhell wrote:Cetnici su prijetnja od 1914...... pa sve dok se ne istrijebe, trenutno aktivni po forumu I podrumima,
Ne bi bilo lose da malo pogledas , mozda nesto i naucis.
-
Hafis
#44 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma jebo ti ovo, kakva ja predavanja držim...ovdje ih pola ih zaspalo, a stari dipli li dipli.
De nam ti u par rečenica objasni koji je zaključak
De nam ti u par rečenica objasni koji je zaključak
-
zavrzlama
#45 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Nisu oni,prijetnja su oni koji ih legalizuju i podrzavaju iz drzavnih institucija u srpskom drustvu.....
dodik je 1000x veci cetnik i opsanije po pojedinca ili drzavu BIH nego pijani usranih gaca cetnik sto urlice po avliji nane Fate,tom istom cetniku je dodik dao zeleno svjetlo da to radi i da se osjeca osiguran da niko nece pokrenuti krivicni postupak protiv njega....rat traje za BIH i trajat ce sve dok neprijatelji BIH ne budu demografski,ekonomski i politicki dovedeni do te mjere da ce im normalna BIH biti slamka spasa......
U medju vremenu ce doci garnitura patriotskih,politickih pragmaticnijih i moralnijih vodja na probih strani,pa ce se proces vracanja srba drzavi BIH ubrzati...zasad rahat patnja ,a vrijeme odradjuje svoje..
dodik je 1000x veci cetnik i opsanije po pojedinca ili drzavu BIH nego pijani usranih gaca cetnik sto urlice po avliji nane Fate,tom istom cetniku je dodik dao zeleno svjetlo da to radi i da se osjeca osiguran da niko nece pokrenuti krivicni postupak protiv njega....rat traje za BIH i trajat ce sve dok neprijatelji BIH ne budu demografski,ekonomski i politicki dovedeni do te mjere da ce im normalna BIH biti slamka spasa......
U medju vremenu ce doci garnitura patriotskih,politickih pragmaticnijih i moralnijih vodja na probih strani,pa ce se proces vracanja srba drzavi BIH ubrzati...zasad rahat patnja ,a vrijeme odradjuje svoje..
-
Hafis
#46 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Napokon...rahat patnja....već sam se zabrinuo 
- zateznistub
#47 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
svaka bradata spodoba je prijetnja BiH, odnosno psihlogija koju propagiraju bradate kao i one ispolirane...
-
zavrzlama
#48 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Hafis wrote:Napokon...rahat patnja....već sam se zabrinuo
Bio sam odsutan malo duze...imal tog treceg,ili je rahat patnja ga prolongirala do daljnjeg
-
Hafis
#49 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma jok, zašto kvariti ustaljene običaje.
Treći bez prethodne rahat patnje bio bi ko seks bez predigre.
Treći bez prethodne rahat patnje bio bi ko seks bez predigre.
-
Prolaznick
#50 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Nakon svega što se dogodilo u Drugom svjetskom ratu, kao i u onome koji se dogodio devedesetih,
neka se niko ne zanosi guslarskim uspavankama, jer - "vuk mjenja dlaku, ali ne i ćud".
Da se stradanja ne bi ponovila, potrebno je mnogo toga, ali je najbitnije - dočekati dušmanina spremno,
a ne odlaziti u pobjegulje, prepuštajući Bosnu da je brani neko drugi !