Ko ce da vas voli kao ja?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jao_situacije

#26 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by jao_situacije »

mayab wrote:[quote="vade_mecum"]mislim da je ovdje veci problem sto je FTV kao javni servis medijski partner nego sama zorica.

:thumbup:
Moje pare levati daju toj....[/quote]

i poslije nema za filmova dokumentaraca serija, nego puštaju 79. put jebenu bitku na neretvi, bolji život, i ostalo...
samo još čekam da ukinu i onu jednu utakmicu lp i el i nek se gone u mp3.
cyprus

#27 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by cyprus »

Image
todd_smith

#28 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by todd_smith »

gospodja profiterka wrote:
Jolpaz wrote:Gradjevinske skele na zelenim povrsinama, baneri po nadvoznjacima sa kojih nam se smjesi Zorica Brunclik i najavljuje seljakluk i papanluk pod nazivom: "Ko ce da Vas voli kao ja"?

Ko zna koji po redu vasar u reziji seoske varalice Faruka Drine, koga po nepisanom pravilu uvije prate isti sponzori ovog i slicnih teferica.

Postujem pravo drugog i drugacijeg, razumijem da papci trebaju imati svoja okupljanja ali se bojim da ovo vec odavno prelazi u ispiranje mozga.

Kako je krenulo, ovaj menadzer ce nam organizovati koridu u velikom parku u Titovoj ulici :twisted: :twisted: :twisted:
Ako narod želi koridu u velikom parku, biće korida u velikom parku. A pobjedničkog bika će uzjašiti Zorica Brunclik. Demokratija, jel'...
tom uvrnutom logikom mozes i auschwitz opravdati...
cyprus

#29 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by cyprus »

E jebiga todde - Aušvic i Zorica :-D :oops:
mali_balon

#30 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by mali_balon »

Sta drugo ocekivat u najvecem selu na svijetu, Becku filharmoniju, treba dovest jos i cecu pa da zavrsimo, sa krkanlukom.
Fauja Singh

#31 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Fauja Singh »

Ja cekam Sinana, kakve Becke filharmonije kakve p**** materine :D
todd_smith

#32 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by todd_smith »

cyprus wrote:E jebiga todde - Aušvic i Zorica :-D :oops:
Pa ako narod želi X u Y, biće X u Y. Demokratija, jel'...

Sta ostatak naroda zeli, jeb`o to :oops: :mrgreen:

Mislim sega mi jarane tog seljakluka koji se pravda na to "ako narod hoce, demokratija", zajebi ti to, 2 idiota vise moci od 1 pametnog imaju
cyprus

#33 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
Pa ako narod želi X u Y, biće X u Y. Demokratija, jel'...

Sta ostatak naroda zeli, jeb`o to :oops: :mrgreen:

Mislim sega mi jarane tog seljakluka koji se pravda na to "ako narod hoce, demokratija", zajebi ti to, 2 idiota vise moci od 1 pametnog imaju
Moš ti bolje od ovog žestokog brkanja lončića :-D Istina, ovo nema veze sa demokratijom... Uopšte nije potrebno da većina naroda hoće da sluša Zoricu... Ako postoji nekoliko hiljada takvih, to je sasvim dovoljan razlog da ona ili bilo ko drugi dođe pjevati u Sarajevo... Oni kojima se Zorica ne sviđa, to mogu glat izignorisat i na taj način su svi sretni - i fanovi i nefanovi... Zaista nema nikakvog razloga da jedni drugima smetaju... Za Aušvic baš i ne možeš reći ovo: ''ko voli nek izvoli'' :oops: tako da poređenje ni u kakvoj opciji ne može stajat...

Ponavljam, tačno je da priča o demokratiji ovdje nema mjesta, pa tako ni o vlasti i moći... Riječ je o zabavi... Nekome je zabava Zorica, nekome utakmica, nekome čovječe ne ljuti se, nekom orgijanje... U suštini, princip koji se tu primjenjuje je upravo: ko voli nek izvoli, i dok drugima ne šteti, nema nikakvih problema...
todd_smith

#34 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by todd_smith »

cyprus wrote: Moš ti bolje od ovog žestokog brkanja lončića :-D Istina, ovo nema veze sa demokratijom... Uopšte nije potrebno da većina naroda hoće da sluša Zoricu... Ako postoji nekoliko hiljada takvih, to je sasvim dovoljan razlog da ona ili bilo ko drugi dođe pjevati u Sarajevo... Oni kojima se Zorica ne sviđa, to mogu glat izignorisat i na taj način su svi sretni - i fanovi i nefanovi... Zaista nema nikakvog razloga da jedni drugima smetaju... Za Aušvic baš i ne možeš reći ovo: ''ko voli nek izvoli'' :oops: tako da poređenje ni u kakvoj opciji ne može stajat...

Ponavljam, tačno je da priča o demokratiji ovdje nema mjesta, pa tako ni o vlasti i moći... Riječ je o zabavi... Nekome je zabava Zorica, nekome utakmica, nekome čovječe ne ljuti se, nekom orgijanje... U suštini, princip koji se tu primjenjuje je upravo: ko voli nek izvoli, i dok drugima ne šteti, nema nikakvih problema...
pa dobro ekstreman primjer ali nema ni ta tvoja mjesta bas jer to otvara vrata drugoj raspravi

mislim razumijem sta hoces da kazes, ali ne mogu vise promovisanja seljakluka dok ostali ili sute ili ne mogu da se suprotstave jer to je ko voli nek izvoli, sto je po meni licno moralna izvlakusa
Last edited by todd_smith on 12/05/2015 01:48, edited 1 time in total.
House

#35 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by House »

Zorica je moćna i volim se napit' uz njene stihove
astala_vistala

#36 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by astala_vistala »

A nemogu ni ovih muzicki prosvjetljenih,Sarajevo je jedna velika selendra i nikad necemo imat mentalitet nasih susjeda koliko god oni nama slicni bili i realno nismo ni atraktivna lokacija za neke mega giga zvijezde,morate imat na umu da je Sarajevo najveci izbjeglicki kamp na Svijetu-otvorenog tipa i ono sto se dogadjalo u vrijeme juge su dva razlicita dunjaluka,kod nas grand prolazi i ljudi uzivaju u tome,cak se i ja volim zavalit u kafani i u rahatluku slusat prave narodnjake,problem nije Haris Dzinovic,Saban Saulic ni Zorica,problem je turbofolkerski kic.
House

#37 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by House »

bitno je pljuvati po SA :-) seljaci,došlje,sandže,mentalitet itd... :-)

Zorica dvije noći zaredom napuni beogradsku arenu.btw,likovi što glume "urbano" su najveći papani na planeti
Butmiran

#38 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Butmiran »

karanana wrote:u svakom slucaju hrabra je sto koncert organizuje u zetri. u danasnji vakat tesko je i zetru sa 15 hiljada napuniti. mozda nisam ni upoznat sa njenom fan bazom, ali nesto laicki kontam da nece imati vise od 5 milja.
Glat će je napuniti, živi bili pa vidjeli.
todd_smith

#39 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by todd_smith »

Kad su mentalno zaostale osobe napunile za Acu Lukasa i u Lukavici za Cecu, i za ovo ce ne brini se.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#40 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Matijevic_Vlado »

De ba todde, necu reci da vam je prica glupa :mrgreen: , al idi jarane spavaj. Fakat si poceo lupati
braca

#41 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by braca »

cyprus wrote:i dok drugima ne šteti, nema nikakvih problema...
Smeta: ne smeta mi koncert niti Zorica, smeta mi srbijanska konstrukcija recenice na banerima kojima se reklamira koncert po cijelom gradu. Mozete li zamisliti da na na Trgu bana Jelacica u Zagrebu bude razvucen baner na kojem pise "Ko ce da vas voli kao ja" ? To je nemoguce, Hrvati su samosvjesniji, mudriji, umalo ne napisah - pametniji, ali svakako im skidam kapu za mnoge stvari.

Skinite banere, a Zorica neka PEVA, ko je hebe, i nju i one koji to slusaju.
Adriatic

#42 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Adriatic »

Obožavateljica Vojislava Šešelja.
Ko se sjeća predratnih i ratnih godina, zna o čemu je riječ.
Ali ko će to dokazati našem Bošnji, koji leti u lukavicu na koncert arkanovice.
Not My Idea

#43 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Not My Idea »

fakat :lol:
mali_balon

#44 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by mali_balon »

zateznistub

#45 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by zateznistub »

Negdje sam vec pisao povodom ovog nemilog eventa:

Pustiti da eventualni gosti uđu, a onda prilikom izlaska postaviti kordon i sve maljem u potiljak...ko u okupaciji u26 slika...
broj dva

#46 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by broj dva »

mali_balon wrote:

--------
Preslusao sam Mirsada i jarana, sada sam jaci po onoj logici da sto me ne ubije to me ojaca...
dust in the wind

#47 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dust in the wind »

kako su smorovi ovi muzicki prosvjetitelji... nemaju pametnija posla. :serbo:
General_Jackson

#48 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by General_Jackson »

Matijevic_Vlado wrote:De ba todde, necu reci da vam je prica glupa :mrgreen: , al idi jarane spavaj. Fakat si poceo lupati
Ili si ti bio na nekom od pomenuta dva koncerta, pa se našao prozvan :D
hizo ramidovic

#49 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by hizo ramidovic »

ovaj grad treba bit ponosan stonam dolaze vake muzicke velicine i gromade i daje bogdo vise vaki koncerata koi osvijezavaju dusu i tjelo i mozak svi bise uovom gradu osijecali bolje i ugodnije
Last edited by hizo ramidovic on 12/05/2015 17:57, edited 1 time in total.
calculator

#50 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by calculator »

Jolpaz wrote:Gradjevinske skele na zelenim povrsinama, baneri po nadvoznjacima sa kojih nam se smjesi Zorica Brunclik i najavljuje seljakluk i papanluk pod nazivom: "Ko ce da Vas voli kao ja"?
Ko zna koji po redu vasar u reziji seoske varalice Faruka Drine, koga po nepisanom pravilu uvije prate isti sponzori ovog i slicnih teferica.
Postujem pravo drugog i drugacijeg, razumijem da papci trebaju imati svoja okupljanja ali se bojim da ovo vec odavno prelazi u ispiranje mozga.
Kako je krenulo, ovaj menadzer ce nam organizovati koridu u velikom parku u Titovoj ulici :twisted: :twisted: :twisted:
Kakva je razlika između pjesama Zorice Brunclik, njenih slušalaca - obožavalaca i pjesama Dine Merlina i njegovih slušalaca - obožavalaca?

Po meni - nikakva, ili vrlo mala :oops:
Post Reply