Imaš neodoljivu potrebu da dokazuješ da nije? OK!emillio estevez wrote:Ubojica je poznat?Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam.
- katoličko-kršćanski terorizam
- islamski terorizam…
eto, si zadovoljan?
Imaš neodoljivu potrebu da dokazuješ da nije? OK!emillio estevez wrote:Ubojica je poznat?Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam.
sve spada u domen "dozvoljene" špekulacije, pravilo koje smo naučili od naših medija, silnih eksperata...emillio estevez wrote:Ubojica je poznat?Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam.
Uglavnom terorizam se iskljucuje jer po defaultu valjda je to svima jasno ubijeni Bosnjak= tragedija, ubistvo iz nehata, slucajnost, a u krajnjoj brutalnosti mozda i zlocin sa malim zsahara1428 wrote:Ne, sada treba biti pribran, smiriti tenzije...Ja jos cekam vandredni program na FTV-u, ali evo i dalje pici LZN.
to je samo sloboda mišljenja i govora, ako nekada dovede do genocida, hm pa šta ima veze...sani1985 wrote:Sta Vas to cudi?Samo sto Niko nece to nazvati pravim imenom Pravoslavno-Vlasko.Cetnicki terorizam!!Svi mediji su pod njihovom kapom,pisu sto oni zele,i hoce!Ni Klixovi novinari nisu izuzetak,to se vidi i zna!To rade bez stida,srama,niti straha imaju.Javno kazu sve,kao i na drustvenim mrezama!Jer cetnici su u SIPI,i svim policijskim strukturama,pa vlasi-svrbi nemaju straha za bilo sta.Evo vam dokaza za to cjenjeni klix-ov novinar ups cetnik kako velica karadzica i bratiju: http://saff.ba/novinar-klixa-goran-daki ... UZoMelxmM8
Ma hajde de.Hajvan wrote:Imaš neodoljivu potrebu da dokazuješ da nije? OK!emillio estevez wrote:Ubojica je poznat?Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam.
- katoličko-kršćanski terorizam
- islamski terorizam…
eto, si zadovoljan?
Ne podržavam ubijanje povratnika..mislim otkud ti takve primisli. Samo sam iznio konkretan slučaj koji definitivno pobija tvoju hipotezu koju si naveo gore.TheMule wrote:I? Jel' imas sta reci na ovu temu ili podrzavas ubijanje povratnika u RS?Hafis wrote:I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
Sve dok se ne otkrije prema "novim" medijskim i ekspertskim i inim drugim pravilima "dozvoljene" su špekulacije i to one najgoreg tipa, da što više šokiraju, da se ne gubi ekskluzivitet vijesti...seoBIH wrote:Vidi ih sto su poletili. Joj vidi se da ste zatucani, evo vec 20 godina! Niko vas ne spasi iz vaseg jadnog zivota. Pa nije ni ime navedeno, a vec se prica o tome da je ubijen radi nacionalnih razloga. Ako se utvrdi da ga je ubio Mujo Mujic, sta cemo onda?
sani1985 wrote:Sta Vas to cudi?Samo sto Niko nece to nazvati pravim imenom Pravoslavno-Vlasko.Cetnicki terorizam!!Svi mediji su pod njihovom kapom,pisu sto oni zele,i hoce!Ni Klixovi novinari nisu izuzetak,to se vidi i zna!To rade bez stida,srama,niti straha imaju.Javno kazu sve,kao i na drustvenim mrezama!Jer cetnici su u SIPI,i svim policijskim strukturama,pa vlasi-svrbi nemaju straha za bilo sta.Evo vam dokaza za to cjenjeni klix-ov novinar ups cetnik kako velica karadzica i bratiju: http://saff.ba/novinar-klixa-goran-daki ... UZoMelxmM8
Zastita postoji, kada su nedavno "U Trnopolju kod Prijedora rafalima ubijena dvojica povratnika" brzo je nadjen pocinioc, isto je bilo u Kozluku, vazno je da zlocin bude efikasno rasvijetljen.BadAss14 wrote:Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu.
To je narkoman uradio koji bi isto postupio i sa svojim roditeljima.Hafis wrote:I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
Nije problem, tolerancija i suživot su ciljevi,ali...preko 10 genocida nad mojim narodom me je makar nešto naučilo, biti tolerantan, željeti suživot, ali nikada nikada više ne biti naivan, na svakom koraku oprez i najmanji šum osluškuješ...seoBIH wrote:Ma jebo medije, ja pitam za nas zatucani narod. Eto, ono je poletilo da kaze da je na nacionalnoj osnovi. Pitam, sta ce biti ako bude neki "Naš" ubica? Ništa, zaboraviti i čekati povoljniju priliku da se popljujemo. Dolke više? Jebo te i srbin i bošnjak, a i hrvat. Koji vam je vrag više? Ne želimo živjeti u vašim zatucanim glavama koje misle da se treba nešto dešavati radi imena, ili vjere. Ako vi ne možete normalno živjeti, pustite nas koji možemo i koji nismo opterećeni nacionalnim sranjima.
seoBIH wrote:Ma jebo medije, ja pitam za nas zatucani narod. Eto, ono je poletilo da kaze da je na nacionalnoj osnovi. Pitam, sta ce biti ako bude neki "Naš" ubica? Ništa, zaboraviti i čekati povoljniju priliku da se popljujemo. Dolke više? Jebo te i srbin i bošnjak, a i hrvat. Koji vam je vrag više? Ne želimo živjeti u vašim zatucanim glavama koje misle da se treba nešto dešavati radi imena, ili vjere. Ako vi ne možete normalno živjeti, pustite nas koji možemo i koji nismo opterećeni nacionalnim sranjima.
Svejedno, narkoman ali se dobro izvuče na sudu.GeneralBHF wrote:To je narkoman uradio koji bi isto postupio i sa svojim roditeljima.Hafis wrote:I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
bole1st wrote:Zastita postoji, kada su nedavno "U Trnopolju kod Prijedora rafalima ubijena dvojica povratnika" brzo je nadjen pocinioc, isto je bilo u Kozluku, vazno je da zlocin bude efikasno rasvijetljen.BadAss14 wrote:Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu.
Zastita je u tome da se pocinioc nadje i kazni (nije dovoljno samo da se nadje, vidi pod Kakanj), odnosno da se uradi sve sto je objektivno moguce da se isti nadje i kazni.
Ne znam kako reforma policije RS moze da pomogne, ali i tu se nesto radi, ojacavaju se kapaciteti, pravi se i neka antiteroristicka jedinica, il kako se vec zove. Ne kuzim sta ce ti to, al nek ti bude.