TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post Reply
Hajvan

#26 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Hajvan »

emillio estevez wrote:
Hajvan wrote:Ortodoksno-hrišćanaski terorizam. :izet:
Ubojica je poznat?
Imaš neodoljivu potrebu da dokazuješ da nije? OK!
- katoličko-kršćanski terorizam
- islamski terorizam…
eto, si zadovoljan?

:run:
sahara1428

#27 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sahara1428 »

emillio estevez wrote:
Ubojica je poznat?
sve spada u domen "dozvoljene" špekulacije, pravilo koje smo naučili od naših medija, silnih eksperata...
armin071

#28 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by armin071 »

sahara1428 wrote:
Ja jos cekam vandredni program na FTV-u, ali evo i dalje pici LZN.
Ne, sada treba biti pribran, smiriti tenzije...
Uglavnom terorizam se iskljucuje jer po defaultu valjda je to svima jasno ubijeni Bosnjak= tragedija, ubistvo iz nehata, slucajnost, a u krajnjoj brutalnosti mozda i zlocin sa malim z :run:
sani1985

#29 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sani1985 »

Sta Vas to cudi?Samo sto Niko nece to nazvati pravim imenom Pravoslavno-Vlasko.Cetnicki terorizam!!Svi mediji su pod njihovom kapom,pisu sto oni zele,i hoce!Ni Klixovi novinari nisu izuzetak,to se vidi i zna!To rade bez stida,srama,niti straha imaju.Javno kazu sve,kao i na drustvenim mrezama!Jer cetnici su u SIPI,i svim policijskim strukturama,pa vlasi-svrbi nemaju straha za bilo sta.Evo vam dokaza za to cjenjeni klix-ov novinar ups cetnik kako velica karadzica i bratiju: http://saff.ba/novinar-klixa-goran-daki ... UZoMelxmM8
BadAss14

#30 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu.
sahara1428

#31 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sahara1428 »

sani1985 wrote:Sta Vas to cudi?Samo sto Niko nece to nazvati pravim imenom Pravoslavno-Vlasko.Cetnicki terorizam!!Svi mediji su pod njihovom kapom,pisu sto oni zele,i hoce!Ni Klixovi novinari nisu izuzetak,to se vidi i zna!To rade bez stida,srama,niti straha imaju.Javno kazu sve,kao i na drustvenim mrezama!Jer cetnici su u SIPI,i svim policijskim strukturama,pa vlasi-svrbi nemaju straha za bilo sta.Evo vam dokaza za to cjenjeni klix-ov novinar ups cetnik kako velica karadzica i bratiju: http://saff.ba/novinar-klixa-goran-daki ... UZoMelxmM8
to je samo sloboda mišljenja i govora, ako nekada dovede do genocida, hm pa šta ima veze...
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#32 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by emillio estevez »

Hajvan wrote:
emillio estevez wrote:
Ubojica je poznat?
Imaš neodoljivu potrebu da dokazuješ da nije? OK!
- katoličko-kršćanski terorizam
- islamski terorizam…
eto, si zadovoljan?

:run:
Ma hajde de.
Pokoj duse starcu.

Tebi bi lakse bilo da ga je ubio Srbin.
lijek-za-sve

#33 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by lijek-za-sve »

ma u zvorniku su ubicu izmislili ovde ga nece nikad naci u tome je razlika...e cuj sipa :lol: :lol: :lol:
Hafis

#34 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Hafis »

TheMule wrote:
Hafis wrote:
TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.
I? Jel' imas sta reci na ovu temu ili podrzavas ubijanje povratnika u RS?
Ne podržavam ubijanje povratnika..mislim otkud ti takve primisli. Samo sam iznio konkretan slučaj koji definitivno pobija tvoju hipotezu koju si naveo gore.
seoBIH

#35 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by seoBIH »

Vidi ih sto su poletili. Joj vidi se da ste zatucani, evo vec 20 godina! Niko vas ne spasi iz vaseg jadnog zivota. Pa nije ni ime navedeno, a vec se prica o tome da je ubijen radi nacionalnih razloga. Ako se utvrdi da ga je ubio Mujo Mujic, sta cemo onda?
sahara1428

#36 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sahara1428 »

seoBIH wrote:Vidi ih sto su poletili. Joj vidi se da ste zatucani, evo vec 20 godina! Niko vas ne spasi iz vaseg jadnog zivota. Pa nije ni ime navedeno, a vec se prica o tome da je ubijen radi nacionalnih razloga. Ako se utvrdi da ga je ubio Mujo Mujic, sta cemo onda?
Sve dok se ne otkrije prema "novim" medijskim i ekspertskim i inim drugim pravilima "dozvoljene" su špekulacije i to one najgoreg tipa, da što više šokiraju, da se ne gubi ekskluzivitet vijesti...
BadAss14

#37 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

sani1985 wrote:Sta Vas to cudi?Samo sto Niko nece to nazvati pravim imenom Pravoslavno-Vlasko.Cetnicki terorizam!!Svi mediji su pod njihovom kapom,pisu sto oni zele,i hoce!Ni Klixovi novinari nisu izuzetak,to se vidi i zna!To rade bez stida,srama,niti straha imaju.Javno kazu sve,kao i na drustvenim mrezama!Jer cetnici su u SIPI,i svim policijskim strukturama,pa vlasi-svrbi nemaju straha za bilo sta.Evo vam dokaza za to cjenjeni klix-ov novinar ups cetnik kako velica karadzica i bratiju: http://saff.ba/novinar-klixa-goran-daki ... UZoMelxmM8

Pa bosnjacki narod u BiH je totalno porobljen u vlastitoj drzavi. Nemamo ni svoj medij. Sve je kontrolisano, kako ce Bosnjaci reagovati i koliko. Jednostavno se svako slobodno misljenje tretira kao huskanje. Narod se dvije decenije bukvalno dresira kako da misli, Mi zivimo u jednom zlocinackom poretku u kojem je cetnicima dozvoljeno i dato sve, a od Bosnjaka se trazi da u tom zlocinackom poretku misle i pricaju o suzivotu, muti-kulti pricama itd.
Zatim je toliko ocigledno koliko dijaspora smeta u svemu ovome jer oni su u mogucnosti da slobodno misle i slobodno govore. Godinama su cetnici sirili propagandu kako je nasa diaspora rulja koja cisti wc po zapadu, i uspjeli s stvoriti jaz izmedju dijapore i domicilnih Bosnjaka.
Last edited by BadAss14 on 03/05/2015 21:16, edited 1 time in total.
Klavikula

#38 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Klavikula »

terorizam nema vjersko obiljezje,ili ipak ima :-?
seoBIH

#39 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by seoBIH »

Ma jebo medije, ja pitam za nas zatucani narod. Eto, ono je poletilo da kaze da je na nacionalnoj osnovi. Pitam, sta ce biti ako bude neki "Naš" ubica? Ništa, zaboraviti i čekati povoljniju priliku da se popljujemo. Dolke više? Jebo te i srbin i bošnjak, a i hrvat. Koji vam je vrag više? Ne želimo živjeti u vašim zatucanim glavama koje misle da se treba nešto dešavati radi imena, ili vjere. Ako vi ne možete normalno živjeti, pustite nas koji možemo i koji nismo opterećeni nacionalnim sranjima.
bole1st

#40 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by bole1st »

BadAss14 wrote:Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu.
Zastita postoji, kada su nedavno "U Trnopolju kod Prijedora rafalima ubijena dvojica povratnika" brzo je nadjen pocinioc, isto je bilo u Kozluku, vazno je da zlocin bude efikasno rasvijetljen.

Zastita je u tome da se pocinioc nadje i kazni (nije dovoljno samo da se nadje, vidi pod Kakanj), odnosno da se uradi sve sto je objektivno moguce da se isti nadje i kazni.

Ne znam kako reforma policije RS moze da pomogne, ali i tu se nesto radi, ojacavaju se kapaciteti, pravi se i neka antiteroristicka jedinica, il kako se vec zove. Ne kuzim sta ce ti to, al nek ti bude.
Klavikula

#41 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Klavikula »

predlazem da neka TV kuca iz Federacije pozove Fatmira da nam malo vazi o ovome. ako anamo oni mogu imati Lazanskog, mozemo i mi Fatmira.
GeneralBHF

#42 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GeneralBHF »

Hafis wrote:
TheMule wrote:Sta ocekivati od cetnika? Babe, dede, djeca, obdanista, bolnice, zene, penzionerski domovi - to je vrhunac njivog 'erojstva
I ono dvoje ubijenih s povratnika u okolici Kaknja su bili starci, a koliko mi je poznato još nikakav četnik nije priveden za to djelo.
To je narkoman uradio koji bi isto postupio i sa svojim roditeljima.
lijek-za-sve

#43 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by lijek-za-sve »

ja opet pitam hoce li sutra ili prekosutra u FBiH ili RS-u biti biti dan zalosti pogotovo ako ubica ne bude bosnjak ili ti Musliman ili nedaj Boze vehabija ?
sahara1428

#44 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sahara1428 »

seoBIH wrote:Ma jebo medije, ja pitam za nas zatucani narod. Eto, ono je poletilo da kaze da je na nacionalnoj osnovi. Pitam, sta ce biti ako bude neki "Naš" ubica? Ništa, zaboraviti i čekati povoljniju priliku da se popljujemo. Dolke više? Jebo te i srbin i bošnjak, a i hrvat. Koji vam je vrag više? Ne želimo živjeti u vašim zatucanim glavama koje misle da se treba nešto dešavati radi imena, ili vjere. Ako vi ne možete normalno živjeti, pustite nas koji možemo i koji nismo opterećeni nacionalnim sranjima.
Nije problem, tolerancija i suživot su ciljevi,ali...preko 10 genocida nad mojim narodom me je makar nešto naučilo, biti tolerantan, željeti suživot, ali nikada nikada više ne biti naivan, na svakom koraku oprez i najmanji šum osluškuješ...
BadAss14

#45 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

seoBIH wrote:Ma jebo medije, ja pitam za nas zatucani narod. Eto, ono je poletilo da kaze da je na nacionalnoj osnovi. Pitam, sta ce biti ako bude neki "Naš" ubica? Ništa, zaboraviti i čekati povoljniju priliku da se popljujemo. Dolke više? Jebo te i srbin i bošnjak, a i hrvat. Koji vam je vrag više? Ne želimo živjeti u vašim zatucanim glavama koje misle da se treba nešto dešavati radi imena, ili vjere. Ako vi ne možete normalno živjeti, pustite nas koji možemo i koji nismo opterećeni nacionalnim sranjima.

A koji je to narod zatucan? Evo te price o nekom "normalnom zivljenju" u zlocinackom poretku.
bole1st

#46 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by bole1st »

Samo da podsjetim, za Trnopolje, podnaslov na klix-u je bio "Kozarac zanijemio: Ovo nijedan Bošnjak nije mogao uraditi", a dalje u tekstu "Sasvim je jasno da nijedan Bošnjak ne bi nešto ovako napravio, sve upućuje na to da je ubica srpske nacionalnosti."

Sada je vijest sasvim umjerena, nema besmislenih spekulacija o nacionalnosti pocinitelja, znaci da imamo napredak i u medijima.
Only1

#47 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Only1 »

srbi vode istragu ispad' ce ili da je se sam ubio ili da je ga neki bosnjak vehabija ubio
Hafis

#48 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Hafis »

GeneralBHF wrote:
Hafis wrote:
To je narkoman uradio koji bi isto postupio i sa svojim roditeljima.
Svejedno, narkoman ali se dobro izvuče na sudu.
Šta bi tek da je trezvenjak i usput i školovan....kako je krenulo, siguran sam da bi dobio kao nagradu imovinu onih nesretnih staraca....
Last edited by Hafis on 03/05/2015 21:23, edited 1 time in total.
BadAss14

#49 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by BadAss14 »

bole1st wrote:
BadAss14 wrote:Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu.
Zastita postoji, kada su nedavno "U Trnopolju kod Prijedora rafalima ubijena dvojica povratnika" brzo je nadjen pocinioc, isto je bilo u Kozluku, vazno je da zlocin bude efikasno rasvijetljen.

Zastita je u tome da se pocinioc nadje i kazni (nije dovoljno samo da se nadje, vidi pod Kakanj), odnosno da se uradi sve sto je objektivno moguce da se isti nadje i kazni.

Ne znam kako reforma policije RS moze da pomogne, ali i tu se nesto radi, ojacavaju se kapaciteti, pravi se i neka antiteroristicka jedinica, il kako se vec zove. Ne kuzim sta ce ti to, al nek ti bude.

Ne moze da postoji institucija za koju postoji presuda za ucesce u genocidu i tacka. BiH treba da ima jedinstvenu policiju.
sani1985

#50 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sani1985 »

b]Sada bi se u svakoj normalnoj drzavi, normalan narod trazio zastitu povratnika, i trazio reformu policije. Proglasili bi nepovjerenje policiji genecodne tvorevine, za koju svakako postoji presuda za ucesce u genocidu[/b].[/quote]

Upravo tako!!!Proglasiti nepovjerenje,jer 6328 cetnika zlocinaca ucesnika genocida u Srebrenici,Foci,Prijedoru,a preko 400 ucestovalo i u Vukovaru,je ZAPOSLENO U POLICIJI GENOCIDNOJ!!!Pogotovo kada bude godisnjica u Srebrenici ne DOZVOLITI da cetnici,zlocinci isti koji su ubijali obezbjedjuju skup u Srebrenici!!!Da li bi nacisti mogli da obezbjedjuju spomene Jevreja, Koje su ubijali,mucili,silovali??Sigurno NE!!!Pa to isto mi traziti moramo u ime onih nasih zrtava,koje su ubijali bez milosti od istih tih zlocinaca!!To smo duzni zbog njih,zbog sebe,i buducih generacija,jer to je pitanje cast,ponos naseg naroda,koji je vjekovima bio castan,ali nikada genocidan kao oni!Jer samo borbom sacuvacemo sebe,svoj ponos,cast identitet,i postojanje kao naroda!!!
Post Reply