Sta bi vi da vam se ovo desi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

The One and Only

#26 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by The One and Only »

Mater joj skrpiš u afektu, to mora da je ljubav. Može i šamarčić proći, ko se tuče taj se voli.
Zoya

#27 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Zoya »

Citaj cijeli post :)
I ja svasta kazem u afektu pa bih onda crkla od muke sto sam ista rekla. Ne reagujemo svi na isti nacin.
The One and Only

#28 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Ja samo vidim tipičnu žensku racionalizaciju, u afektu je, u stvari nije to mislio. Mater se ne psuje osobi koju voliš.
dječak sa šibicama

#29 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by dječak sa šibicama »

The One and Only wrote:Može i šamarčić proći, ko se tuče taj se voli.

nisam je bas ubijao...
Zoya

#30 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Zoya »

To je istina i lijepo sto tako razmisljas :thumbup: Ja govorim o drugom no bice da sam malo temu profulila. Kao sto vec napisah, ja znam kako bih ja odreagovala da se meni desilo ;-)
ho oponopono

#31 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ho oponopono »

...ma daj ona da je njemu, to bi joj zadnje bilo, mora se respektirati...posto je frajer u pitanju to je opravdano afektom jos treba da kleci i bude ponizna... I da mu se jos izvini i nikad vise za doticnu ne upita...:pusi2:
Avetinho

#32 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Avetinho »

Mozda je htio threesome.
The One and Only

#33 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

dječak sa šibicama wrote:
The One and Only wrote:Može i šamarčić proći, ko se tuče taj se voli.

nisam je bas ubijao...
Voli je čovjek, samo to pokazuje na pomalo čudan način. :)
irac300

#34 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by irac300 »

Trebala si i ti njemu o'sovat '' 'bem ti mater kroz mater''.
seoBIH

#35 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by seoBIH »

Jebo sam joj mater x puta u sebi. Ako bi to rekao naglas, to bi bilo to.

Ali nije da ne zasluzite, u muhu se pretvorite i samo zvocate i zvocate. Neka manje, neka vise, ali svaka zvoca i to vecinom radi gluposti.
ho oponopono

#36 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ho oponopono »

seoBIH wrote:Jebo sam joj mater x puta u sebi. Ako bi to rekao naglas, to bi bilo to.

Ali nije da ne zasluzite, u muhu se pretvorite i samo zvocate i zvocate. Neka manje, neka vise, ali svaka zvoca i to vecinom radi gluposti.

...ko je tebi kriv sto imas problem sa zvocanjem... cuj u sebi, to kao ne pika se u odnosu na onaj glasni prizvuk...uz serpe i lonce...:pusi2:
Sephora

#37 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Sephora »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
Tesko da mozes nesto ocekivati vise, od nekoga ko reaguje na prvu tako...Ne znam koliko mu je godina,ali djeluje nezrelo..Prije svega ako mu toja drugarica nije bila ok, trbao je odmah i reci razlog, zbog cega mu se ona ne dopada..Druga stvar..-ebati ti mater... :roll: meni je to dno..

Ne zovi ga, ne trazi, on ti duguje objasnjenja a ne ti njemu, prema tome...ako se i ne javi, nisi puno izgubila...
seoBIH

#38 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by seoBIH »

Nemam ja problma sa zvocanjem, ona ima. Sveo sam na minimum. Jebem u sebi, jer je fina djevojka, ali ima mane kao i svi mi. Imam samokotrolu i to je jedan od nacina provodjenja iste :D Za 10 minuta ja to zaboravim, ona skonta da joj to ne treba, ali eto, za 7 dana joj opet naumpadne da zvoca pa tako u krug.
Sephora

#39 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Sephora »

irac300 wrote:Trebala si i ti njemu o'sovat '' 'bem ti mater kroz mater''.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Njanjavi

#40 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Najjaci je ovaj, jebe u sebi, ne pika se ahahahahahahaha :lol:
Matzan

#41 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Matzan »

Pa neće joj oca 'sovati pa da ispadne peder! :roll:
dječak sa šibicama

#42 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by dječak sa šibicama »

The One and Only wrote:Ja samo vidim tipičnu žensku racionalizaciju, u afektu je, u stvari nije to mislio. Mater se ne psuje osobi koju voliš.
Pa sad... ne psuje, ali svasta covjek kaze u afektu.

Ja licno, mada mozda zvuci glupo, ali vise cijenim ljude koji su iskreni u afektu, nego proracunate koji mogu i u momentima huje, racionalno razmisljati.

Posebno mladja raja, psovao sam svasta i svakome, jebiga impulsivan covjek... ne branim sebe, to je jako ruzno, i odvratno, ali nije od zla. Samo huja. Roditelji me tome nisu naucili, oni su bili intelektualci, ali ja sam takav covjek... mogu dugo sutiti i trpiti, ali kad puknem, puknem.

U cijeloj prici, ako nije jos jedna trol tema, meni je najmanji problem sto je on opsovao... vec, cuj nemoj se druziti sa njom, jer ja tako kazem. Ko si, jebote.
ho oponopono

#43 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by ho oponopono »

seoBIH wrote:Nemam ja problma sa zvocanjem, ona ima. Sveo sam na minimum. Jebem u sebi, jer je fina djevojka, ali ima mane kao i svi mi. Imam samokotrolu i to je jedan od nacina provodjenja iste :D Za 10 minuta ja to zaboravim, ona skonta da joj to ne treba, ali eto, za 7 dana joj opet naumpadne da zvoca pa tako u krug.

...ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio, on me vodi on me razbija... :pusi2:

...autosugestija je cudo, mada to te ne pravda ne cini boljim u odnosu na drekavce...neka bude srecna sto je fina, sta bi bilo da je nevaljala...puc puc... :zen:
Njanjavi

#44 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Njanjavi »

ho oponopono wrote:
seoBIH wrote:Nemam ja problma sa zvocanjem, ona ima. Sveo sam na minimum. Jebem u sebi, jer je fina djevojka, ali ima mane kao i svi mi. Imam samokotrolu i to je jedan od nacina provodjenja iste :D Za 10 minuta ja to zaboravim, ona skonta da joj to ne treba, ali eto, za 7 dana joj opet naumpadne da zvoca pa tako u krug.

...ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio, on me vodi on me razbija... :pusi2:

...autosugestija je cudo, mada to te ne pravda ne cini boljim u odnosu na drekavce...neka bude srecna sto je fina, sta bi bilo da je nevaljala...puc puc... :zen:
Ta ti imas protiv drekavaca :roll:
Bloody

#45 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Bloody »

Nazovi ga i ponizno mu se izvini:sto si ga prvocirala,sto si mogla pomisliti lose o njemu,sto si se usudila da ga pitas i sto ti je opsovao majku.Za sve si ti kriva,ti to znas i priznaj to i njemu. Ti si zlo, ti si to zasluzila jel da, da sam u pravu? :D
The One and Only

#46 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

dječak sa šibicama wrote:
The One and Only wrote:Ja samo vidim tipičnu žensku racionalizaciju, u afektu je, u stvari nije to mislio. Mater se ne psuje osobi koju voliš.
Pa sad... ne psuje, ali svasta covjek kaze u afektu.

Ja licno, mada mozda zvuci glupo, ali vise cijenim ljude koji su iskreni u afektu, nego proracunate koji mogu i u momentima huje, racionalno razmisljati.

Posebno mladja raja, psovao sam svasta i svakome, jebiga impulsivan covjek... ne branim sebe, to je jako ruzno, i odvratno, ali nije od zla. Samo huja. Roditelji me tome nisu naucili, oni su bili intelektualci, ali ja sam takav covjek... mogu dugo sutiti i trpiti, ali kad puknem, puknem.

U cijeloj prici, ako nije jos jedna trol tema, meni je najmanji problem sto je on opsovao... vec, cuj nemoj se druziti sa njom, jer ja tako kazem. Ko si, jebote.
Ja kome mater opsujem, s njim/njom sam završio za sva vremena u pogledu nekih odnosa. Meni je to granica koja se ne može preći. Da mi cura počne psovati i vrijeđati me u svađi, to se ne može tolerisati. Psovkom se koristiš kada želiš uvrijediti nekoga, kako bi mogao voliti osobu koju želim namjerno uvrijediti.
johnlock071

#47 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by johnlock071 »

insomnia78 wrote: Jest, jest
Do tridesete ne silazi s kite i ne vadi nosurdu iz bjeline u 31-oj se "pokrije" i pocne pametovati
Znam ih nekoliko takvih
Al hajde de
Dok je ovaca nosace se i dzemperi
Pa svugdje ima munafika :)
Ali sam stava da svakom treba dati priliku da se promjeni. Naravno nećeš biti glup pa 5 puta pasti na istu šuplju. :)
karanana

#48 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by karanana »

arslanbey wrote:(nije moj nick ne mogu da cekam da mi adminstratori moj odobre,jer sam u dilemi ,pa se nadam savjetima)

U pitanju je svadja izmedju mene i decka mog,neki dan mi rekao da zeli da se ne druzim s jednom djevojkom jer mu se ista ne svidja.Na moje pitanje ZASTOv nije htio odgovoriti vec je insistirao samo na tome da se ne druzim s njom.E onda sam ja rekla da vjerovatno nesto krije,ili je nesto s njom imao ili ona nesto zna o njemu nekoj njegovoj bivsoj semi ili sl.Na to on meni rece _ebem ti mater dosta mi je svaki dan da me ovako provjeravas.I ja sam nakon toga spustila slusalicu,i evo nismo se culi od tada,sta bi vi u ovoj situaciji?
ne kontam kako si uzela truepathov nick? je li on jebac s kojim imas problem? ja sam mislio da on ganja samo svedjanke.
s@mson

#49 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by s@mson »

Meni samo nije jasno kako sam uspio potrositi vrijeme i procitati dvije stranice gluposti, od prvog posta pa nadalje...
Sephora

#50 Re: Sta bi vi da vam se ovo desi?

Post by Sephora »

s@mson wrote:Meni samo nije jasno kako sam uspio potrositi vrijeme i procitati dvije stranice gluposti, od prvog posta pa nadalje...
I uz to nista pametno ne reci.... :D :D
Post Reply