Radnik koji ostavi robu van površina predviđenih za izlaganje robe dobiva otkaz.
E sad molim šefove iz Binga da mi se jave,.. da im dam broj transakcijskog računa na koji će mi uplatiti 10.000 KM,... jer sam im riješio veliki problem.
Moderator: anex
o kojem penyju pricas?sema911s wrote:Cesto svratim u bingo na otoci I svaki put pozalim, hajd sto je slabo osvjetljeno
Al raspored na policama ko da niko od nadredjenih nije zavrsio skolu za trgovca, cak ni coca-cola nije slozena, gospoda na Kasi pa nisam ja kriv sto je tebi plata mala,.,
Ako pitas Koga za info bolje se upucaj u lijevo koljeno
I da hebo vas cetnicki peny,,, ONI Su najgora bagra
Lik lijepo rekao da je 10% četničkikaranana wrote:o kojem penyju pricas?sema911s wrote:Cesto svratim u bingo na otoci I svaki put pozalim, hajd sto je slabo osvjetljeno
Al raspored na policama ko da niko od nadredjenih nije zavrsio skolu za trgovca, cak ni coca-cola nije slozena, gospoda na Kasi pa nisam ja kriv sto je tebi plata mala,.,
Ako pitas Koga za info bolje se upucaj u lijevo koljeno
I da hebo vas cetnicki peny,,, ONI Su najgora bagra
onaj peny plus iz velusica i alipasinog?
otkud ti ideja da je cetnicki? nidje veze da je cetnicki. vlasnik se zove edin ako se ne varam.
sema911s wrote:
Kakoj crnoj vogosci, pogledaj ko je vlasnik
to sto imaju prodavnicu u vogosci ne cini nista
20% guzonja is sdp, focaci 70%,10% cetnik iz okoline gorazda
Izgleda da smo bili u tom Bingu isti dan, zaista katastrofa, sve razbacali i sve ispreturali. Vise ne znas gdje je sta. I kao sto kazes nasli da soritraju robu pred sami praznik. Perfect timing!fidoremilienko wrote:Šta reći za onaj Bingo na stupu, bivši interex.![]()
Juče našli da sortiraju robu pred 1. Maj. Pola polica prazno. Sokovi jedan dio na desnoj strani, a drugi dio na lijevoj gdje su vina. Bože sačuvaj kako su posložili. Zar nisu mogli sve ostaviti isto kao u Interexu, a da metnu svoje cijene. Nadam se da će dovesti u red, jer ono izgleda jako loše. Sve ispreturano Bože sačuvaj.
Takodjer, sto licno znam konzumovih uposlenika svi su u teskoj depresiji. Pogotovo oni koji su ranije radili u Mercatoru.Black swan wrote:moj prijatelj ima 650 u konzumu i samo jedan dan slobnodan
cesto samo cetvrtak
cesto samo druga pa onda u prvu
ubise parcijalne inventure
te zene koje su stalno na bolovanjima
svaki manjak iz dzepa placaju
ma sreca sto npostoji konzum
Jeste da je tek poceo mjesec, ali vec je kandidat za izjavu mjeseca.taki sam kaki sam wrote:Dokje knzum zauzeo sve bitne lokacije u gradu, bbi, scc, alta... bingo se orijentisao na ruralne dijelove grada idrzave .... sukladno tome ono u njihovim marketima je najobicnji magacin .....radim blizu knzumove upravne zgrade i svjedok sam da ti ljudi redovno isplacuju iznadprosjecne plate i doprinose .... prestiz je raditiu konzumu. Dakle sto se mene tice bingodanas moze pod katanac
Prestiž radit na kasi u tržnom centru.taki sam kaki sam wrote:prestiz je raditiu konzumu.
da. ja rekoh edin, a mislio sam na sanina kojeg sam jednom kratko upoznao.salik79 wrote:Penny plus
Osnivac/vlasnik: Mesud Hrbat (zvani Sudo)
Izvrsni direktor komerc. poslova: Sanin Hrbat
Izvrsni direktor fin. poslova: Hrbat Samir
Odgovorno lice/direktor: Kadric Almedin
Bio sam taj dan tamo i blago je rečeno da sam popizdio.fidoremilienko wrote:Šta reći za onaj Bingo na stupu, bivši interex.![]()
Juče našli da sortiraju robu pred 1. Maj. Pola polica prazno. Sokovi jedan dio na desnoj strani, a drugi dio na lijevoj gdje su vina. Bože sačuvaj kako su posložili. Zar nisu mogli sve ostaviti isto kao u Interexu, a da metnu svoje cijene. Nadam se da će dovesti u red, jer ono izgleda jako loše. Sve ispreturano Bože sačuvaj.
Ja sam uvijek išao u Interex, već spomenuti na cesti prema aerodromu. Navika je čudo. Zato idem opet tamo, ali tek sad vidim da ću žaliti za Interexom.bumerangss wrote:joj st ne mogu okoraka na rende![]()
ako vam Bingo ne valja zasto onda dolazite u njega? Pa naravno zato sto je jeftinije, da ustedite!
te radnice rade za 500km i vi bi da su nasminkane... da vam mozda i svijecu nosaju a?
lokalni_razdjevicar wrote:bingo ce propasti...sigurno
BravoBlack swan wrote:sad iz binga na alipasnu
sve pod kontrolom
ostavili 79 maruni
taki sam kaki sam wrote:Dokje knzum zauzeo sve bitne lokacije u gradu, bbi, scc, alta... bingo se orijentisao na ruralne dijelove grada idrzave .... sukladno tome ono u njihovim marketima je najobicnji magacin .....radim blizu knzumove upravne zgrade i svjedok sam da ti ljudi redovno isplacuju iznadprosjecne plate i doprinose .... prestiz je raditiu konzumu. Dakle sto se mene tice bingodanas moze pod katanac
i ja sam zalio i prezalio rahmetli merkator i sad sam se orjentisao na Bingo i mogu reci da sam sad nekako rahat bez one pike koja mi je stvarala neki srklet da ugajgulim kupovinu na 8 16 32 40 48 56...km jer je jedna pika bila 8km a ovako u bingu je sve jeftinije i bez tih pika a 80% proizvoda je domace sto nisam ni nao da imamo toliko domacih proizvoda dok sam kupovao u merkatoru. Zato Bingo je ZAKONfidoremilienko wrote:Ja sam uvijek išao u Interex, već spomenuti na cesti prema aerodromu. Navika je čudo. Zato idem opet tamo, ali tek sad vidim da ću žaliti za Interexom.bumerangss wrote:joj st ne mogu okoraka na rende![]()
ako vam Bingo ne valja zasto onda dolazite u njega? Pa naravno zato sto je jeftinije, da ustedite!
te radnice rade za 500km i vi bi da su nasminkane... da vam mozda i svijecu nosaju a?
hahahahahahahhahahha, radis blizu zgrade pa imas uvid u visine placa i redovnost isplata? bas profesionalno od njih, hahataki sam kaki sam wrote:Dokje knzum zauzeo sve bitne lokacije u gradu, bbi, scc, alta... bingo se orijentisao na ruralne dijelove grada idrzave .... sukladno tome ono u njihovim marketima je najobicnji magacin .....radim blizu knzumove upravne zgrade i svjedok sam da ti ljudi redovno isplacuju iznadprosjecne plate i doprinose .... prestiz je raditiu konzumu. Dakle sto se mene tice bingodanas moze pod katanac