isto kao sto nekome smeta post u javnim institucvijama ili ezan
ili arapski
sve su to kompleksi
Jesi negdje vidio krizarsku zastavu..fukara_tz wrote:Dokanj (Tuzla)...
A u Tuzli nema djece i djeca se stide sto su Hrvati/Srbi/Bosnjaci/Ostali?Black swan wrote:eno multi kulti gdje je hvo
u drvaru ne moze crkvA u grahovu ne moze casna biti direktorica vrtica![]()
u stocu dilaju drogu![]()
multi kulti za mene nisu spomenici, zastave, grbovi,groblja i ostale nezive stvari
multi kulti je samo tamo gdje ima mnogo djece i gdje se djeca ne stide svoga korijenja
To istoescobar__ wrote:I zastava je tu duže vrijeme.Arteta wrote:Vidio sam natpise iz Kur'ana, oni su tu sigurno nekoliko godina ali zastavu nisam (vjerovatno skoro nekad postavljena).
Meni lično ne smeta, ako mogu hrvatske može i ova.
Sta ce Srpskoj karadjordjevo i rahmetli Slobo i Franjo kad su im malo jaci igraci Klinton i ekipa dali sto nisu ni sanjali...a da,ti se jos lozis na dodika i referendumSkijaš wrote:Imam ideju. Hajde da podijelimo BiH po modelu iz Karađorđeva, Srbima šta Dodik odredi, Hrvatima šta Čović kaže, a Bošnjacima šta ostane. Oni će to vjerovatno primiti mirno i bez ikakve radikalizacije.
Kod Bošnjaka je na autima kada su svatovi češće zastave sa ljiljanima nego zastave sa mjesecom i zvijezdom i drugim vjerskim obilježjima.animals wrote:Kad prodje Hrvatska svadba, nosi se sahovnica..
kad Bosnjacka onda neke vjerske zastave..
znaci onda bi Hrvati trebali vjesati krizarske zastave..
zato vam poredjenja bezveze..
Imamo mi naše ljiljaneBlack swan wrote:ja mislim da sahovnica nije problem nego sto bosnjaci nemaju nesto slicno![]()
isto kao sto nekome smeta post u javnim institucvijama ili ezan
ili arapski
sve su to kompleksi
Zbog takvog razmišljanja, ovakva tema. Začarani krug.Yug wrote:Sta ce Srpskoj karadjordjevo i rahmetli Slobo i Franjo kad su im malo jaci igraci Klinton i ekipa dali sto nisu ni sanjali...a da,ti se jos lozis na dodika i referendumSkijaš wrote:Imam ideju. Hajde da podijelimo BiH po modelu iz Karađorđeva, Srbima šta Dodik odredi, Hrvatima šta Čović kaže, a Bošnjacima šta ostane. Oni će to vjerovatno primiti mirno i bez ikakve radikalizacije.,a to sto ce BiH u konacnici imati federalno uredjenje pa sta,ni prva ni poslednja zemlja u svijetu sa federalnim uredjenjem,veci je problem sto EU ostavlja Bosnu pod direktan uticaj Beograda i Ankare jer Sarajevo vise niko ne shvata ozbiljno u svjetskim diplomatskim krugovima.
Normalno da je isto. Zastave tuđih zemalja u mojoj zemlji nisu dobrodošle, nezavisno od toga radi li se o zastavi KSA, ovoj njenoj varijaciji ili hrvatskoj.Bodkin wrote:To istoescobar__ wrote:I zastava je tu duže vrijeme.Arteta wrote:Vidio sam natpise iz Kur'ana, oni su tu sigurno nekoliko godina ali zastavu nisam (vjerovatno skoro nekad postavljena).
Meni lično ne smeta, ako mogu hrvatske može i ova.joj tito te jebo
escobar__ wrote:Ne samo zastave, jedno je vrijeme na ulazu u onu selendru Obodnicu pisalo "Dobrodošli u Hrvatsku Obodnicu".
Ne branim ja ove vehabijske pacijente ni pod razno al' ne mogu ni ovog majoriziranog preseravanja, a gdje god da čine kakvu-takvu većinu (uglavnom sela i zabiti oko Tuzle) prekrste sve živo, a šahovnice vješaju k'o da su u "lijepoj njihovoj". I Bosanska Poljana je kod njih Hrvatska Poljana. Licemjerje ybg.
Pa da se bilo ko oglasio kontra ovog i razumio bih, al' kad Hrvati s Husina počnu o stranim zastavama to mi je već koma žešća.
Da smo država državom riješila bi ona problem i sa zastavama kavkaskih i kakvih ne emirata, a i šahovnica. Ovako kud koji mili moji...emillio estevez wrote:escobar__ wrote:Ne samo zastave, jedno je vrijeme na ulazu u onu selendru Obodnicu pisalo "Dobrodošli u Hrvatsku Obodnicu".
Ne branim ja ove vehabijske pacijente ni pod razno al' ne mogu ni ovog majoriziranog preseravanja, a gdje god da čine kakvu-takvu većinu (uglavnom sela i zabiti oko Tuzle) prekrste sve živo, a šahovnice vješaju k'o da su u "lijepoj njihovoj". I Bosanska Poljana je kod njih Hrvatska Poljana. Licemjerje ybg.
Pa da se bilo ko oglasio kontra ovog i razumio bih, al' kad Hrvati s Husina počnu o stranim zastavama to mi je već koma žešća.![]()
![]()
Krivo si procitao
Dobrodosli kod Hrvata , Obodnice.
Ma tamo nestaju Hrvati iseljavanjem , jos koja godina
I valjda ce natpis samo ostati.
escobar__ wrote:Da smo država državom riješila bi ona problem i sa zastavama kavkaskih i kakvih ne emirata, a i šahovnica. Ovako kud koji mili moji...emillio estevez wrote:escobar__ wrote:Ne samo zastave, jedno je vrijeme na ulazu u onu selendru Obodnicu pisalo "Dobrodošli u Hrvatsku Obodnicu".
Pa da se bilo ko oglasio kontra ovog i razumio bih, al' kad Hrvati s Husina počnu o stranim zastavama to mi je već koma žešća.![]()
![]()
Krivo si procitao
Dobrodosli kod Hrvata , Obodnice.
Ma tamo nestaju Hrvati iseljavanjem , jos koja godina
I valjda ce natpis samo ostati.
Gojeni H wrote:Ova zastava je tu vec par godina.
Prije nje je bila zelena zastava Saudijske Arabije.
Ako se dobro sjecam onaj bradonja, koji je vlasnik objekta i placa, je dovodjen u vezu sverca Podrinjaca i ostale lakovjerne raje u Svicarsku.
Mislim da je bio i osudjen, ali nisam siguran.
Kriz na Husinu (nije na njegovom vec na tom) je bilo, a i danas je samo siljenje ustaske chune, a nema veze s poginulim, pokoj im dusama.
Ali, eto pravicemo se da je ovo dokaz tuzlanske multi-kulti.
Nije kriz nikakav problem. Problem je kada je postavljen i kako.emillio estevez wrote:Gojeni H wrote:Ova zastava je tu vec par godina.
Prije nje je bila zelena zastava Saudijske Arabije.
Ako se dobro sjecam onaj bradonja, koji je vlasnik objekta i placa, je dovodjen u vezu sverca Podrinjaca i ostale lakovjerne raje u Svicarsku.
Mislim da je bio i osudjen, ali nisam siguran.
Kriz na Husinu (nije na njegovom vec na tom) je bilo, a i danas je samo siljenje ustaske chune, a nema veze s poginulim, pokoj im dusama.
Ali, eto pravicemo se da je ovo dokaz tuzlanske multi-kulti.
Kriz ustaske chune
Simbol cega je kriz