Ko će najbrže naučiti svirati klavir: "Bošnjak, Srbin ili Hrvat"
- kica
-
broj dva
#27 Re: Ko će najbrže naučiti svirati klavir: "Bošnjak, Srbin ili Hrvat"
--------Großmeister wrote:Meni je više za "ne vjerovati" to što ljudi dozvole komentarisati nekoga i nešto, a ne znaju osnovna pravila pravopisa.broj dva wrote:I uciteljica i anketa su za nevjerovat. Ali vjeruj i udaraj glavom od zid...
Nije mi jasno zašto se oko ove gluposti digla frka? Mi to kao nemamo dovoljno problema koje bi trebalo riješiti i o kojima bi se dalo razgovarati, pa se priča o ovome?
Po meni, anketa je potpuno ok, rezultati bi svakako pokazali kako djeca razmišljaju, te bi samim tim postojala mogućnost da se na vrijeme promijene njihovi pogledi u tom smislu, da se ne doživi ono što je prikazano u emisiji "Perspektiva".
Problem je što danas svako kod nas ima kameru i internet, te može svašta nešto uslikati, pa poslati medijima koji će jedva dočekati da objave nešto sa oznakom ŠOKANTNO da bi imali što više posjeta, a onda će glupi narod početi da pametuje i iznosi svoja razmišljanja...
Jos je za nevjerovat kako se vazda nadje neki gramaticar na forumu, ali ako su ti gramatika, pravopis i cistoca jezika bitni (u sto iskreno sumnjam jer iskreno koga boli za to) samo naprjed druze, naci ces milion mali radosti na ovom forumu i svi mi gjresnici sto ne odvojimo "ne" ili fulamo koje "i" cemo da padnemo na koljena i cunu da ti popusimo iz zahvalnosti i zavisti na tvojim superiornim jezickin vjestinama.
- Hemera
#28 Re: Ko će najbrže naučiti svirati klavir: "Bošnjak, Srbin ili Hrvat"
Mislim da dotična autorica te ankete,bi trebala objasniti motive za ovakve kretenluke.
Jedna u nizu običnih kretenuša koje su došle iz guzice,i kofol rade neke ankete i magistriraju i stiču debilne titule i poslije se prodaju u društvu kao neke moralne i etičke vertikale.
Ma pisala bi svašta nešta ali nemam živaca,ako ništa mogu ovim putem tu mentalno sjebanu budalu pozvati da se javi ili oglasi u medijima povodom istupa.
A ne znam koja bi onda tek količina gluposti iz nje izašla.
Jedna u nizu običnih kretenuša koje su došle iz guzice,i kofol rade neke ankete i magistriraju i stiču debilne titule i poslije se prodaju u društvu kao neke moralne i etičke vertikale.
Ma pisala bi svašta nešta ali nemam živaca,ako ništa mogu ovim putem tu mentalno sjebanu budalu pozvati da se javi ili oglasi u medijima povodom istupa.
A ne znam koja bi onda tek količina gluposti iz nje izašla.