Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PM72 wrote:a šta znači "islamista"? Kakav je to naslov? kako bi se zvao da je Srbin ? Pravoslavista? Čuj islamista...što nije upao među one ravnogorske četnike u Višegradu pa zarokao nego na ljude koji rade svoj posao.Ako postoji promil šanse da sami sebe naguzimo - to ćemo iskoristiti.
Kakav Dodik kakve zavjere .... :-) Shvatite vec jednom da su vehabije prijetnja nacionalnoj sigurnosti BIH, dizali su vec jednom policijsku stanicu u Bugojnu gdje je stradao policajac, i evo opet sada, najlaske je lupati ko maxim po diviziji i izmisljati neke bjelosvjetske zavjere, sve dok se ne suocimo s nekim stvarima ovakve i slicne situacije ce se desavati :!:
20:33 Kako nam je potvrdila portparolka Drzavne Agencije za istragu i zastitu (SIPA) Kristina Jozic odmah po saznanju o napadu pripadnici SIPA-e izasli su na lice mjesta koje osiguravaju pripadnici MUP-a RS.
Sa druge strane Drzavna granicna policija BIH zatvorila je u potpunosti tri granicna prijelaza između BIH i Srbije, dok je kako saznajemo svim policijskim stanicama MUP-a RS CJB I. Sarajevo naređena najvisi stepen uzbune i opremanja.
relativizatori, spremite se za 4 godine granata minimum, plus rat protiv vanjskog i unutrašnjeg neprijatelja, a ja se ovaj put hvatam dijaspore, plakaću ko godina uz CNN
Pa onome iz Bugojna valjda jos sude... Eto koliko je drzava sposobna da se suoci sa ovim problemom. Bice jos gore obzirom da su za ovih dvadeset godina mnogi i rodjeni i odrasli u toj subkulturi.
evo pocinioc je ubijen, njega ko jebe
sada pohvatati organizatore i huskace (ako ih ima) i zdravo
rijesti slucaj i maksimalno minimizirati negativne posljedice po povratnike u RS na koje ce sigurno pokusati napasti vrhuska snsd-ovska
jos jednom jebe mi se za zvornickim policajcima
jebe mi se i za vehabiju tamo nekog
ali me brine odnos prema neduznim ljudima, povratnicima koji ce sada popusiti zbog budale
inace budala, ko god stoji iza njega, nije mogao potrefiti bolji (ili gori- kako za koga) momenat da "islamisti" napadaju srpsku koja ce sada biti "bastion borbe protiv muhamedanskog terorizma"
Niko više ne radi za "srpsku stvar" od vehabita.
Da pojasnim, komentar se odnosi sam čin napada i njegove dnevnopolitičke reperkusije u narednim danima.
Klasičan primjer terorizma koji se ne da nikako dovoditi u vezu sa ratnim događanjima.
Kako god ne postoji zločin iz prošlosti koji može opravdati ovaj akt. Ali evo da ne idemo dalje bez zvanične potvrde dajte da se suzdržimo do zvaničnih informacija. Ako se ispostavi da je ovo istina ništa više neće biti isto u BiH, bojim se da je ovo naš 9/11.