Meni radno vrijeme pocinje u 6 i ja sam uvijek tacan.

Sephora wrote:modem33 wrote:Sephora wrote:Imam kolegicu koja dođe na posao bas dvije minute prije početka radnog vremena...i uvjek u frci...u koliko god da joj radni dan počinje ...
![]()
.Meni to djeluje početi radni dan na vrat - na nos, djeluje mi kao da sam zakasnila na posao... jer obično dođem 10ak minuta prije..
Vi ? Dođete li kao i ona, u zadnje minute, ili malo ranije?
Pauze koristite i koliko ih imate?Radnim danom ručate / večerate na radnom mjestu..?
Moja pauza je svaki dan 12:00 -14:00.. a kafa pauza bude između - bez određenog vremena..
Ja isto dolazim 2 minute do 8h ..... organizam voli da spava ... medjutima ima glupana kojima to smeta 2 minute do 8h . .... ocekuju da im dolazim u 6h.
Cuj ima glupana kojima to smeta...pa ne smeta mi da dođe i u 10:00, nego smeta njoj lično frka i trka jer skoro uvjek je u njoj..
pa sta se bunis dode na vrijeme. moja "kolegica" dolazi svaki dan sa zakasnjenjem od 15-20 minuta i boli je ona stvar.Sephora wrote:Imam kolegicu koja dođe na posao bas dvije minute prije početka radnog vremena...i uvjek u frci...u koliko god da joj radni dan počinje ...
![]()
.Meni to djeluje početi radni dan na vrat - na nos, djeluje mi kao da sam zakasnila na posao... jer obično dođem 10ak minuta prije..
Pauze koristite i koliko ih imate?Radnim danom ručate / večerate na radnom mjestu..?
Moja pauza je svaki dan 12:00 -14:00.. a kafa pauza bude između - bez određenog vremena..
Ma ljudima ce uvjek nesto smetati... Kako god da stvar bude sagledana..modem33 wrote:
Ja ti govorim percepciju od strane kolega ..... ovdje ljudima stalno nesto krivo ..... valjda zele da "budemo ravnopravni" .... dok je meni svejedno a netko dolazio minut do 8h ili zakasnio 30 minuta ..... sve dok se posao obavlja kako treba ... meni ne smeta to ....
Ne bunim se -, a niti se žalim..dulekrele wrote:pa sta se bunis dode na vrijeme. moja "kolegica" dolazi svaki dan sa zakasnjenjem od 15-20 minuta i boli je ona stvar.Sephora wrote:Imam kolegicu koja dođe na posao bas dvije minute prije početka radnog vremena...i uvjek u frci...u koliko god da joj radni dan počinje ...
![]()
A gdje to radis ?TAFKAP wrote:Ne mogu ovo da komentarisem ovu temu sve dok mi ne produze ugovor, ali mogu da kazem da na posao redovno dodjem kasnije ali zato uvijek idem ranije.
Koje je 1. I posljednje slovo?TAFKAP wrote:Poslovna tajna
Ako ti kazem prvo i zadnje onda ostane samo jedno u srediji...Sephora wrote:Koje je 1. I posljednje slovo?TAFKAP wrote:Poslovna tajna
Nije tema kašnjenje na dogovoreni sastanak s tobom, nego odlazak na posao.annoy wrote:Mrzim kasniti i radije ću doći i 20-30 min ranije nego zakasniti koju minutu. Nažalost većina ljudi nema takav stav i uvijek nekoga čekam.
Meni je kašnjenje jako odbojna osobina jer je to znak da osoba ne poštuje moje vrijeme, a shodno tome ni mene.
Nervira me neodgovornost općenito, i neobzirnost prema drugima.
Kod mene je to sve jedna stvar, svugdje dolazim malo ranije, na fakultet, posao, sastanak, kavu... Ne volim nigdje doći u zadnji čas, a kamoli kasniti.MJAU - da wrote:
Nije tema kašnjenje na dogovoreni sastanak s tobom, nego odlazak na posao.
Tako mogu oni koji imaju malo obaveza.annoy wrote:Kod mene je to sve jedna stvar, svugdje dolazim malo ranije, na fakultet, posao, sastanak, kavu... Ne volim nigdje doći u zadnji čas, a kamoli kasniti.MJAU - da wrote:
Nije tema kašnjenje na dogovoreni sastanak s tobom, nego odlazak na posao.
Ne, nego oni koji si znaju organizirat vrijeme.Gabrielo wrote:
Tako mogu oni koji imaju malo obaveza.
U nekim firmama ako se zakasni vise od 5 min.. skinu ti 1h.. Sat manje budes plaćen..breuer wrote:na posao kasnim min pola sata svakog dana osim subote, subotom ukasnim i do sata...
Ako studiras politicke ili filozofski i imas neki studenstski poslic, naravno da ces imati vremena i za kafe.annoy wrote:Ne, nego oni koji si znaju organizirat vrijeme.Gabrielo wrote:
Tako mogu oni koji imaju malo obaveza.
Jedno vrijeme sam i radila i studirala, dakle svaki dan išla i na fakultet i posao, u međuvremenu i na kave, i nisam kasnila nikad, osim kad bi bilo nešto što je izvan moje moći (gužva u prometu i slično).
breuer wrote:na posao kasnim min pola sata svakog dana osim subote, subotom ukasnim i do sata...